Home > Geluid > Koptelefoon

Stanton DJ Pro 2000

Gesloten DJ Koptelefoon

Stanton DJ Pro 2000

Artikelnummer: 11188 | 3220
GTIN/EAN: 0049292484006

 

8,9
Bekijk de 162 review(s)
Schrijf zelf een review


Koptelefoons
Stanton Koptelefoons

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

De DJ PRO-2000 is een hoogwaardige stereo hoofdtelefoon, ontworpen voor de professionele DJ.

  • Draaibare oorschelpen voor flexibel draagcomfort en één-cup of hoofd-schouder mixstijl
  • Eenvoudig te vervangen, afneembaar krulsnoer (ca. 3m)
  • Haakse 6,3mm jackstekker en los verloopje naar 3,5mm
  • Geïntegreerde mono of stereo monitoring
  • Breed frequentiebereik (20Hz –30kHz) voor uitstekende geluidsweergave
  • Gesloten oorschelpen voor geluidsisolatie
  • 50mm drivers voor heldere basweergave en superieur uitgangsvermogen
  • Handig opvouwbaar ontwerp voor gemakkelijke opslag en transport
  • Inclusief opbergzakje
Vind vergelijkbare en/of gerelateerde producten.
Categorie: Koptelefoons

Subcategorie: Gesloten

162 reviews (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 8,9

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

Had een hogere prijs verwacht :D
Door: <anoniem>

Na aanschaf volledig verkocht aan de Stanton. Tussendoor toch nog even de Sony's geprobeerd maar vond het het prijsverschil niet waard, en vond de sony's niet lekker zitten. En een koptelefoon is een heel persoonlijk iets...en als dan de prijs mee valt zoals bij deze is dat helemaal top natuurlijk.

Kussentje aan ene oor is fijn, voor je schouder, en ook zit er een mono / stereo schakelaar op...Deze gebruik ik echter niet maar voor degene die het willen ; Het is er...en anders zit ie niet in de weg :-)

De platte jack kop vind ik ook heel wat fijner dan het bekende: pikkie dat omhoog steekt bij je mixer.

Nu paar maanden feiloos meegewerkt, en hij is nog steeds in topconditie....Me collega heeft nu de MVR 700 van Sony gekocht...Dus meteen vergelijken... De Sony heeft een iets betere bassweergave... Maar de Stanton gaat toch tukje harder / even hard.... Dus meneer stond wel te kijken van ....K*t..hehe..Komt bij dat de Sony's breekbaarder zijn

groeten,

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +4)

 

goede koptelefoon
Door: <anoniem>

Vooraf wil ik zeggen dat een hoofdtelefoon heel persoonlijk is, dus ik zou altijd een aantal hoofdtelefoons luisteren wat je zelf het fijnste vindt in je eigen muziekgenre.

Ik heb dus de DJ Pro 2000, 3000 en de sennheiser dh 25. Ik kan zeggen dat ik de 3000 het fijnste vind vanwege de helderheid. Echter vanwege de intussen bekende problemen staat deze iets minder hoog op mijn lijstje. Het schijnt dat de problemen opgelost zijn met de komst van de nieuwe versie (versie 3)....Ik ben benieuwd....

De HD 25 heeft te veel laag voor mijn gevoel. Daardoor moet ik nogal snel de hoofdtelfoon harder zetten en dat is niet echt goed voor je oren. Maar deze sluit wel extreem goed af. Jammer van het korte niet krullende kabeltje. Beetje creatieveling vervangt dit gewoon door een krulsnoer, maar toch.

Even terug naar de dj pro 2000, het is een goede hoofdtelefoon en ik heb tot op heden (1 jaar bijna dagelijks gebruik) geen problemen mee gehad. Hij gaat hard genoeg en is helder genoeg om strak mee te draaien. De monofunctie vind ik ook wel prettig. Dit zorgt ervoor dat sommige drukke(lees volle) platen een stuk helderder/zuiverder zijn wat dus als gevolg heeft dat je hem niet zo hard hoeft te zetten. Ik vind het fijn als een plaat vrij druk begint om hem dan op mono te zetten. Dan kan je snel een plaat strak leggen vanwege het feti dat je dan geen stereobeeld meer hebt.

Het kussentje is een leuke toevoeging wat ze eignelijk wel aan beide kanten hadden mogen doen (ik luister zowel rechts als links namelijk. Verder is de kwaliteit van het geluid wel beduidend minder dan de duurdere hoofdtelefoons.

De geluidskwaliteit is duidelijk minder dan de andere hoofdtelefoons die ik heb en zal ongetwijfeld minder zijn dan de duurdere hoofdtelefoons (HDJ 1000 en anderen), echter moet je gewoon goed luisteren hoe je het zelf vindt klinken. Als je vindt dat je hier strak mee kan draaien zonder je oren naar de kloten te helpen, dan is dat goed genoeg. Ik vind de geluidskwaliteit in ieder geval goed genoeg om goed mee te kunnen draaien. Je hoeft hem niet extreem hard te zetten.

Persoonlijk vind ik dat hij niet perfect past op mijn hoofd. Ik merk wel eens dat als ik naar achter leun met m'n hoofd dat hij er dan af begint te glijden. Qua afsluiten is hij niet super, maar zeker ook niet slecht. Hij sluit niet 100% af. Dat komt ook deels doordat hij niet perfect op m'n hoofd past. Ik heb er niet echt last van. Soms moet ik hem vasthouden, maar aangezien ik veel met 1 oor luister is dat niet echt een bezwaar. Dan rust hij gewoon lekker op m'n schouder, niets aan de hand dus.

Vandaar dus 5 sterren. Ik denk dat je hier een hele goede hoofdtelefoon aan hebt.

Hiermee besluit ik mijn betoog.

Mzzl Niels

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +3)

 

perfect
Door: <anoniem>

een perfecte pasvorm, sluit goed af en ziet er ook goed uit.

Sony & Pioneer, pack your bags

maar let op:
de kussentjes niet uit laten drogen (zoals ik)

*EDIT*

na een jaar met dit beestje op pad te zijn geweest:
erg goed, prima, stevig, sterk enz.
Maarrrrrrr:
hij gaat wat mij betreft niet hard genoeg.
en das jammer...

*EDIT*

weer een jaar later:
hij leeft nog steeds!
heb 'm 1 keer flink laten vallen, dus een stukje afgebroken maarrr >>> I love gaffa!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +3)

 

Stanton Toptelefoon
Door: <anoniem>

Alweer sinds 24-12-07 in mijn bezit. Heel goeie dj-koptelefoon. Ik ben niet lang bezig geweest om deze te kiezen. Als je beter wil kom je al snel boven de €100, lager dan kom je op een slechter niveau. Alleen de Reloop RH 3500 vind ik in zijn buurt staan. 70 euro is zeker een mooie prijs voor deze koptelefoon.

Hij geeft zeker wel bass, niet té veel, niet te weinig. De schelpen passen mooi om je (mijn) oren heen. Het geluid is ook nog eens super (al heb ik geen vergelijkinsmateriaal). Hij is niet licht, maar ook niet echt zwaar.

Wel gaat hij wat zweten als je hem lange tijd op hebt. Maar als dj doe je dat toch niet echt, ik heb er alleen af en toe last van als ik er lange tijd radio en computer mee luister. Voor mij is een ander nadeel dat ik niet heftig met mijn hoofd moet gaan schudden, want hij klemt niet helemaal om mijn (niet zo brede) hoofd heen. Maar ook hier geldt dat hij tijdens het dj'en toch in je nek ligt, waar hij niet af valt.

Al met al een top koptelefoon voor een perfecte prijs!

P.S. De service en site van New-Line is top!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +2)

 

Goed ding!
Door: <anoniem>

Ik heb deze koptelefoon nu een dag in huis en hij bevalt me zeer goed!

+ Goed geluid
De hoge tonen worden prachtig weergegeven en ook de lage tonen zijn erg mooi.

+ Goede pasvorm / afsluiting
De koptelefoon zit stevig op je hoofd en valt er dus niet zomaar af. Hij is ook flexibel waardoor hij ook met slechts één schelp op je hoofd goed blijft zitten. Verder sluit de koptelefoon omgevingsgeluid goed af, wat voor mij een enorm pluspunt is, aangezien ik mijn gehoor niet wil verliezen door een overmatige hoeveelheid decibellen uit mijn koptelefoon te persen omdat het omgevingsgeluid door de kussentjes heen dringt.

+ De prijs
75 euro is geen geld voor een koptelefoon als deze. Vergeleken met duurdere koptelefoons doet de Stanton weinig onder, terwijl hij ongeveer honderd euro goedkoper is!

- De looks
De koptelefoon ziet er in mijn opzicht een beetje goedkoop uit. Dat had iets beter gemogen, maar dit is puur persoonlijk.

- Scharnieren
In de scharnieren zit wat speling en ze voelen wat stroef. Dit is een punt om aandacht aan te besteden, want als de scharnieren uit elkaar vallen heb je niks meer aan de koptelefoon. Ik denk niet dat dit gebeurt als je er normaal mee omgaat, geen een koptelefoon vind het volgens mij prettig als je ermee gaat gooien ;-)

Ik zal over een paar maanden nog een reactie schrijven om te vertellen hoe de koptelefoon zich houdt.

EDIT:
Inmiddels een jaar verder. De koptelefoon houdt zich prima. Altijd voorzichtig mee omgegaan en merk geen verschil tussen nu en een jaar geleden. De koptelefoon is dus ook erg duurzaam!

Groeten,
Nicolaas Wagenaar

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +1)

 

Prima koptelefoon
Door: <anoniem>

Woensdag na 15.00 besteld, en vrijdag om 10:45 binnengekregen. Ten eerste dus complimenten voor de snelle levering!

Nu de koptelefoon zelf. Ik was van te voren een beetje bang dat de koptelefoon té veel laag zou geven. Veel DJ koptelefoons (zoals naar mijn mening ook de Sony V700) geven érg veel laag. Ik snap dat dit handig kan zijn voor DJ werk, maar naar mijn inzien is dit voor normaal luisteren uiterst irritant.

Deze koptelefoon geeft een mooi geluid over het hele spectrum, dus vooral ook mid en hoge tonen zijn goed vertegenwoordigd.

Ik vind hem fijner zitten als de V700, deze gingen niet helemaal om mijn oren, maar de earcups van deze Stanton wel omdat deze ovaal-vormig zijn. Daarnaast is de V700 erg kwetsbaar, een vriend van me heeft er één, hij is er erg zuinig op maar toch begint deze scheurtjes te vertonen.
Nu heb ik de Stanton pas net binnen, dus over de degelijkheid kan ik nog weinig zeggen. Voelt wel stevig aan.

Daarnaast wordt hij geleverd met een kussentje wat je op één van de earcups kunt klikken (aan de buitenkant). Dit is verder voor mij voor geen enkel nut. Ook zit er een kunstlederen opbergtasje bij, erg netjes!

Als je alles bij elkaar optelt, en ook nog meeneemt dat de Stanton nog niet de helft kost van de V700, heb je een prachtige koptelefoon!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: +1)

 

Goeie koptelefoon
Door: Ajai Doebar

Ik heb hem nu een week en ik vind hem egt goed.
Ik wou eerst de American Audio HP-700 halen, maar togh maar voor deze gegaan.

Voordelen:
Sluit goed. Je hoort het muziek van de achtergrond helemaal niet.
Een mooi design.
Zit een tasje bij, een kussentje voor je schouder als je met 1 schelp luisterd en een mini jack adapter.
Oh ja, dat je het snoer uit de koptelefoon zelf kan halen is ook wel handig. Nu kan ik er een andere kabeltje opzetten en dan op me mp3 gebruiken :).

Nadelen:
De bass kon wel iets meer en de hoge tonen wat minder.
Ook als je geen muziek hebt aanstaan hoor je een beetje ruis(licht denk ik aan me mixer).

Verder is de prijs ook niet veel voor deze goeie koptelefoon.
Zoek niet verder, want zoveel kwaliteit voor deze prijs vind je niet.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Geweldig
Door: Paul Hellings

Ik heb nog niet heel veel ervaring met professionele dj-koptelefoons, maar met de ervaring die ik heb (sony, prodjuser) vind ik deze Stanton heel fijn. Hij zit heel comfortabel op mijn kleine hoofd en het kussentje wat je erbij krijgt doet zijn werk ook goed. Alles mooi afgewerkt en het afneembare snoer is ook erg handig. In vergelijking tot de Sony v700 en de prodjuser vind ik deze prettiger in de omgang, qua geluid heb ik het niet echt kunnen vergelijken.

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Goede Koptelefoon!
Door: Peter Dijk

Koptelefoon was snel geleverd! Ik heb een tijd een Sennheiser HD 210 gehad. Prima kwaliteit voor thuis, alleen bij veel lawaai op achtergrond (feestjes)lastig mee te draaien. Pioneer en Sony zijn veel te duur, enige optie was Gemini em300 of de Prodjuser(geen mooi geluid, wel oerhard!)
Omdat ik de koptelefoon zowel 'uit' als 'thuis' wil gebruiken heb ik gekozen voor de Stanton pro dj 2000s! Mooi geluid(en hard),degelijk ontwerp,kantelende oorschelpen,fijne pasvorm,tasje etc. Kortom een goede koptelefoon voor de veeleisende gebruiker!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

4 jaar later
Door: <anoniem>

4 jaar later, nog steeds vreselijk tevreden met deze Stanton DJ Pro 2000. Zelfs mijn collega dj's zijn op deze overgestapt. Topper!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties

Vaak gekocht met: