Home > Geluid > DJ Gear > Afspelers

JB-Systems Q3-USB

Direct Drive Draaitafel met USB, incl. Element

JB-Systems Q3-USB

Artikelnummer: 29479 | 00353
GTIN/EAN: 5420025603539

 


Geen reviews
Schrijf zelf een review


DJ Afspelers
JB Systems DJ Afspelers

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

De JB-Systems Q3-USB is de opvolger van de, sinds jaar en dag, zeer populaire High Q-30. Grote voordeel ten opzichte van z'n vooranger is de aanwezige USB uitgang. Daarmee kan de Q3 USB rechtstreeks aangesloten worden op een computer om zo eenvoudig vinyl te digitaliseren.

Een andere verbetering ten opzichte van z'n voorganger is de aanwezige phono/line schakelaar. Hierdoor kan de Q3USB op elke HiFi installatie aangesloten worden, ook als deze installatie géén phono ingang heeft.

De JB-Systems Q-30 wordt zeer compleet geleverd, inclusief Audio Technica element, slipmat en stofkap. Audacity software (voor het opnemen op PC) is via een download beschikbaar (voor iedereen trouwens aangezien het een open source pakket is).

De Torque (motorkracht) van de Q3USB is voldoende voor DJ werk (en meer dan voldoende voor HiFi werk). De pitch heeft 2 bereiken, +/- 10% en +/- 20%. Daarnaast heeft de Q3 USB een 78 toeren stand. Voor 78 toeren gebruik moet wel een speciaal element gebruikt worden (niet inbegrepen).

Vind vergelijkbare en/of gerelateerde producten.
Categorie: DJ Afspelers

Subcategorie: Draaitafel Direct Drive

USB ondersteuning: Ja

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties