Home > Geluid > Microfoon > Draadgebonden

Rode Stereo Videomic PRO

Stereo Microfoon voor gebruik bij camera's

Rode Stereo Videomic PRO

Artikelnummer: 43976 | 103173
GTIN/EAN: 0698813002276

 


Geen reviews
Schrijf zelf een review


Microfoon Draadgeb.
Rode Microfoon Draadgeb.

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

De volgende Rode producten zijn nog wel leverbaar:

De Rode Stereo VideoMic Pro is gebaseerd op de populaire Stereo Videomic. Deze microfoon is een ideale partner voor iedereen die een goed stuk geluid bij zijn of haar video opnamen wenst.

De Røde Stereo Videomic Pro kan gebruikt worden op de meeste videocamera's en foto camera's mits deze voorzien zijn van een aansluiting voor een stereo microfoon (3,5mm mini jack stereo). Fantoomvoeding is niet nodig aangezien de Stereo Videomic Pro werkt op een interne 9V batterij.

Afhankelijk van de toepassing en omstandigheden kan gekozen worden uit diverse instellingen. Zo is er voorzien in een dempingsmogelijkheid zodat ook in zeer luide omstandigheden een onvervormd geluid opgenomen kan worden. Ook een laagaf filter is aanwezig (om stommelgeluiden te dempen, mocht dat nodig zijn).

Montage van de Stereo Videomic pro kan met de bekende "hot shoe" of met een 3/8" schroefdraadmontage. Voor gebruik met een ongevoelige ingang van een DSLR camera is de microfoon voorzien van een 20dB boost functie. Oftewel: Nagenoeg overal is aan gedacht.

Oude uitvoering, met standaard Rode ophanging (dus geen Rycote).

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties

Vaak gekocht met: