Home > Geluid > Microfoon > Draadgebonden

Rode SmartLav+

Dasspeld Microfoon voor iOS en Android Apparaten

Rode SmartLav+

Artikelnummer: 54556 | 103882
GTIN/EAN: 0698813004058

 


Geen reviews
Schrijf zelf een review


Microfoon Draadgeb.
Rode Microfoon Draadgeb.

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

De volgende Rode producten zijn nog wel leverbaar:

De Rode SmartLav+ (opvolger van de SmartLav) is een professionele lavalier/dasspeld microfoon die kan worden aangesloten op een iOs of Android smartphone of tablet. Grootste verbeteringen ten opzichte van de voorganger zijn het betere kapsel (dus betere geluidskwaliteit), de stillere FET buffer (dus minder ruis) en de sterkere aansluitkabel (met kevlar verstevigd).

De smartLav plus is ontworpen voor uiteenlopende film-, televisie- en omroeptoepassingen en iedere andere situatie waarin professionele geluidskwaliteit en een discreet, draagbaar formaat een vereiste zijn zonder dat hiervoor allerlei dure en complexe draadloze apparatuur geregeld moet worden. De Rode smartLav-plus dasspeldmicrofoon kan eenvoudig aan de gebruiker worden bevestigd en worden aangesloten op een smartphone of tablet om te kunnen opnemen via de RØDE Rec app voor iOS, of iedere andere audio app naar keuze.

Omdat de Rode smartLav+ is uitgevoerd met een hoogwaardige omnidirectionele condensator pikt deze overal rondom de microfoon evenveel geluid op, waardoor een flexibele en gebruikersvriendelijke bevestiging en werking mogelijk zijn. De smartLav wordt geleverd inclusief clip met kabelmanagement systeem en een popscherm van schuim om wind- en vocale plopgeluiden te minimaliseren.

De Rode smartLav+ is compatibel met iedere audio app die input kan verwerken via de headset aansluiting (waaronder de RØDE Rec app voor Apple iOS apparaten).

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties

Vaak gekocht met: