Home > Geluid > DJ Gear > DJ Mixer

Reloop IQ2+

2+1 Kanaals PRO DSP Mixer

Reloop IQ2+

Artikelnummer: 26431 | R2020
GTIN/EAN: 4043034127516

 

10
Bekijk de 2 review(s)
Schrijf zelf een review


DJ Mixer
Reloop DJ DJ Mixer

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

Met de Reloop IQ2+ levert Reloop een integrale DJ mixer aan waarin creativiteit, gebruikersgemak en design worden gecombineerd tot de nieuwe standaard: intelligente kwaliteit. De Reloop IQ2+ beschikt over een uitgebreide DSP effect unit en zelfs een handmatig filter met low pass/high pass modulatie.

Het grote display op de Reloop IQ2+ garandeert een perfect overzicht over alle effecten en beatcounter parameters. Dankzij de hoogwaardige, instelbare faders, handige equalizer potmeters en minifader voor cue mix en dry/wet overtuigt de Reloop IQ2+ ook als scratchmixer.

Vind vergelijkbare en/of gerelateerde producten.
Categorie: DJ Mixer

Subcategorie: 10'' Mixer

Extra Features: Effecten

Toonregeling: 3-weg

Aansluiting Master: Jack (gebalanceerd)

2 reviews (Pagina 1). Gemiddelde waardering: 10

Sorteer op: relevantie | datum | waardering

 

Top mixer
Door: <anoniem>

Deze mixer heb ik eind april aangeschaft. Hij viel mij op aan de lage prijs, en het toch goed uitziende design. Toen ik hem uitpakte viel mij de stevige pots en de mooie matzwarte kleur op. Er zit een aansluiting voor 3,5 mm headphone op, wat zeer gemakkelijk is wanneer je zo'n headphone hebt. De effectfunctie zijn allemaal ook goed bruikbaar. Je kan de effecten zelf regelen of je drukt op de knoppen 1/4, 1/2 etc. En dan regelt de mixer het zelf. Het display is erg helder. Het enige wat wel jammer is dat de BPM geen komma's aangeeft. De mastervolume knop is ook een goeie aanvulling. Al met al een zeer goeie mixer voor een zeer aantrekkelijke prijs. Kopen dus!!

Ewoud

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

 

Super mixer
Door: <anoniem>

Hallo,

Eergister heb ik deze mixer besteld en gister stond hij al op de stoep, supersnele levering dus!!

Heb er gister de hele avond mee gespeeld en ik vind het echt een heerlijke mixer. De effecten werken goed, crossfader effects zijn ook erg leuk.

De mixer voelt heel erg solide aan, goede knoppen, goede faders. Duidelijke rood (jammer van de kleur) scherm waar precies op staat wat vooreffect je hebt geselecteerd en voor welk kanaal ed.

Topmixertje, zeker waar voor je geld!

Was deze review nuttig? Ja Nee (Score: 0)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties