Home > Geluid > DJ Gear > DJ Mixer

DAP Core Mix-3 USB

3-kanaals DJ Mixer met USB interface + Speler

DAP Core Mix-3 USB

Artikelnummer: 42166 | D2303
GTIN/EAN: 8717748290694

 


Geen reviews
Schrijf zelf een review


DJ Mixer
DAP DJ Mixer

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

 

 

Prijs: € 401,80 Incl. 21% BTW

OnlineOnly
Gratis verzonden binnen NL!
Tijdelijk niet leverbaar. (Mail mij de levertijd)

De DAP Core Mix-3 USB is een DJ mixer met 8 analoge ingangen en 2 onafhankelijke USB interfaces. Dit maakt het aansluiten van bijvoorbeeld een laptop met daarop DJ software zeer eenvoudig.

De Core Mix3 USB heeft verder een uitgebreide effect send/return routing zodat ook het aansluiten van een externe effectunit kinderspel is. De return wordt geregeld met een 45mm fader.

Het microfoonkanaal van de DAP CoreMix3 USB heeft een 3-voudige toonregeling met talk-over functie en een aan/uit schakelaar zodat MC'en veilig en eenvoudig mogelijk is. Zelfs de hoofdtelefoonuitgang is voorzien van een (eenvoudige) toonregeling.

Aan stevigheid is bij de Core Mix 3 USB ook gedacht. Alle potmeters zitten op een apart subchassis vast en de faders zitten op een eigen printplaat zodat ook onderhoud daaraan betaalbaar mogelijk is.

De master uitgang van de Core Mix-3 USB is voorzien van gebalanceerde en ongebalanceerde uitgangen. Om het plaatje compleet te maken is zelfs voorzien in een ingebouwde mediaspeler die overweg kan met USB sticks/harddisks en SD kaartjes en gebruikt kan worden voor opname en weergave.

De DAP Core Mix3USB wordt geleverd inclusief 2 USB kabels van 1.5mtr, een 1.8mtr netsnoer en, zolang de voorraad strekt, een 4GB USB stick.

• 2 ingebouwde USB PC/MAC geluidskaarten
• 60mm VCA faders
• MP3 USB SD recorder/afspeler
• Variabele FX send / Return op elk kanaal
• LED VU meter op elk kanaal

De DAP CORE serie is een selectie van producten die speciaal zijn gemaakt voor DJ's en ontworpen door DJ's. De DAP CORE serie bevat mixers, CD-spelers, mediaspelers en MIDI-controllers. Speciale aandacht is geschonken aan functionaliteit, design en kwaliteit. Alle CORE-producten zijn uitgerust met hoogwaardige componenten.
Vind vergelijkbare en/of gerelateerde producten.
Categorie: DJ Mixer

Subcategorie: Overig

Extra Features: MediaSpeler

Toonregeling: 3-weg

USB In/Uit: Ja

Aansluiting Master: XLR (gebalanceerd)

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties