Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Laurenttwint

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 10 bijdrage(n) van Laurenttwint (Pagina: 1 van 1)

Topic: Probleem met dmx controller (30-7-2013 19:24:00)
Beste..

Ik heb een 192 kanaals dmx controller. Er hangen twee scanners aan, twee stroboscopen en een rookmachine.
Verder een paar losse par spots.

het gaat om een controller als deze: i.marktplaats.com/00/s/NzY4WDEwMjQ=/$%28KGrHqVHJEgFEnN3PmMUBRdosTq,m!~~60_84.JPG

Nu kan ik aan de linkerkant het apparaat selecteren en dan zoals velen wel zullen weten kan je door de 2 x 8 kanalen heen bladeren en bedienen.

Ik selecteer een effect en zet de faders op een bepaalde instelling. Als ik nu dit apparaat deselecteer en een volgend apparaat wil bedienen dan gaat de eerste weer uit. Hij onthoudt zeg maar de instellingen niet.

Ik kan dus niet verschillende apparaten bedienen want op het moment dat ik hem deselecteer gaan de instellingen verloren.

Iemand een idee? is ie stuk of is het een instelling?

Gr
Laurent
Topic: Actieve speakers aansluiten doorlussen (12-4-2012 10:58:00)
Beste Forummers,

Ik zit met een vraag/probleem: Ik wil in een sport kantine complex een systeem installeren met actieve speakers. Ik zou ze van de ene naar de andere door kunnen lussen. Het probleem wat ik nu heb is als ik uit mijn mengtafel kom, naar de eerste speaker gaat het goed. Vanuit de eerste naar de tweede speaker is het signaal verzwakt. bij de derde is het weer verder verzwakt enz.

De speaker zwakt steeds het signaal af en het verschil is heel duidelijk te horen..

Kan ik zomaar een splitter in elkaar solderen zodat ik als ware een verdeeldoos krijg voor het lijn signaal? of zit hier een duidelijke limiet aan?

ik krijg natuurlijk een lijn voor links en een voor rechts.
wie heeft hier ervaring mee?
Topic: html-tips voor het maken van je site (6-4-2005 12:04:00)
Beste mensen,

Ik zit met een probleem, ik zoek een code waarbij je een pagin akan inladen in een cel van een tabel, dit dmv een i-frame of wat dan ook. Het mag echter niet in de head van de pagina bepaald worden, maar moet in de body worden aangegeven. Dit i.v.m. met een stukje php. Nu heb ik gevonnden dat als je gewoon een i-frame maakt dat het wel werkt, maar dat de grote van de lengte van de cel zich niet laat aanpassen door de inhoud van de te laden pagina. Dit is echter wel de bedoeling. weet iemand wat ik dan moet invullen voor de height van de tabel. of is er een adnere methode voor BVD

Laurent Twint
Topic: Tascam CD-302 CD-R's (21-3-2005 10:47:00)

zenimation schreef:

okay, ik hoop dat er nog iemand kijkt naar zo'n oude topic, maar mijn probleem past hier precies onder, vandaar....

Ik heb ook een Tascam cd 302. Nu geeft hij aan het begin van de avond geen problemen met cd-r's, maar na een tijd wil hij ze niet meer pakken: ratelend geluid, error bericht. Originele cd's no problemo.
Ik heb diverse cdtjes geprobeerd en nu zelfs het TOP(?)merk Taiyo Yuden, dus daar kan t toch niet aan liggen denk ik. Ook met diverse branders gebrand, steeds hetzelfde probleem.

Wat ik nu het gekke vind is het feit dat ie cds eerst wel leest en later niet meer. Als ik m een dagje met rust laat pakt ie ze weer.... maar daar heb je zoals jullie zullen begrijpen erg weinig aan als je ergens staat te draaien sad :( .
Heeft iemand enig idee waar dit aan kan liggen en wat ik er aan kan doen? Omdat ie zo'n ratelend geluid maakt denk ik (zonder verstand van zaken overigens): loopwerk. Maar ik hoor ook veel over laser schoonmaken etc. Of kan het door de 700 mb grootte liggen..?

Iemand een idee??

bedankt!
Ik hreb de zelfde speler en heb het zelfde probleem, bij mij is het trouwens alleen het geval bij de linker speler. Met de rechter heb ik nog nooit een prbleem gehad. Alleen zoals eerder genoemd bij een tijdje gespeeld te hebben een ratellend geluid en dan stopt hij er dus gewoon mee kan hem wel weer aanzetten maar dat gaat slechts een paar nummers goed en dan gebeurd het weer. Ik denk mischien iets van een firmware probleem???
Topic: foto's maken (28-2-2004 20:42:00)
Post verwijderd door mod. Zie hieronder.
Topic: Welke nummers passen lekker in de mix? (26-11-2003 14:52:00)
Het is natuurlijk ook handig om een paar mixen te weten waarbij je van muziek smaak kan wisselen.

Ik heb er zelf een: Architects - Bodygroove => Elke willekeurig trance nummer
Topic: foto's maken (20-11-2003 12:38:00)
Kijk dit bedoel ik noou met een paar goede antwoorden.
Ik ben er nu eindelijk uit dat ik deze camera maar eens even bestelt heb
Bedankt happy :)
Topic: foto's maken (18-11-2003 09:03:00)
Even een vergelijking voor de kenner

Ik zit er sterk aan te denken om een S50 Powershot te kopen. Ik ga voor dit type omdat een vriend van mij een S45 heeft en die maakt hele mooie platen. ik Zit nu In Zuid-Afrika en daar kom je echt alle verschillende decors tegen om dat ding eens even goed bloot te stellen aan de realiteit. De reden dat ik voor de S50 ga is ten eerste het is de opvolger en ten tweede hij heeft een microdrive en ik wil gewoon minimaal een fototje of 700 kunnen opslaan. Besides from that: Wat denken jullie ervan is het de moeite deze cam aan te schaffen.

Wil er foto's mee maken van Drive-in en natuurlijk ook "normale"

Alvast bedankt
Topic: Langste discosingle ooit? (7-11-2003 13:46:00)
Ik vind het eigenlijk een beetje pijnlijk om te melden maar bij ons in het dorpshuis (waar ik gelukkig niet meer werkzaam ben) stonden sad :( (en dat is het hem nou net) in het magazijn een viertalkratten met singles, helemaal orgineel en er was echt heel erg goed mee om gegaan. Toen ik de lijst van tom doorlas zag ik dat zeker en ik denk wel meer dan 95% van de singles ook in die kratten zitten. Sinds er in het dorpshuis een aantal nieuwe "dj's" zijn gekomen met heel erg veel "verstand" van muziek en vooral het omgaan met de singles, platen en cd's zijn de kratten uit het magazijn verplaats naar het slagveld. Het gevolg is dat nu een paar manden later alle single hoezen in ieder geval totaal beschadigd zijn en je mag al blij zijn dat als je een hoes pakt de goede single er nog in zit. De draaitafels (denon) zijn opzich niet slecht maar de afstelling zijn meer dan bedroefend. Dus Tom en John ik denk dat jullie titels Met ingang van deze winter alleen nog maar meer waard zijn geworden.
Topic: BUBBELING NUMMERS ?!? (14-10-2003 14:42:00)
ja ik ben het cler met je eens het mixen van een bubbeling nummertje stelt niet echt veel voor. Dit omdat je bijna altijd alleen op de beat mixt, dat is nou eenmaal simpel als je een beetje oefend. net wat Andre zegt er zijn honderden beat mix dj's alleen geen dj's in het alround gebied sad :(