Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van MG

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van MG (Pagina: 5 van 10)

Topic: PA-markt 2010 (6-1-2010 13:13:00)

DTosh schreef:

Whaa, ik ben derbij. Ditmaal reizen we met 3 voertuigen in plaats van 1 sneaky :V ! "k heb der vorigjaar een versterker gekocht.
Als het maar niet 3x een zuinige Smart is wink ;)
Topic: Stel je even voor... (4-1-2010 23:28:00)
Had gekund inderdaad, maar mijn naam met dubbele n was er al voordat ik uberhaupt thuis een internetverbinding kreeg, laat staan er een website was wink ;)
Topic: Stel je even voor... (4-1-2010 18:05:00)

Dré schreef:

MG schreef:

Inmiddels kan ik gelijktijdig tot zeven verschillende drive-inn shows met/zonder verlichting en diskjockey leveren,
In dat geval wordt het wellicht tijd om het woord drive-in show correct te gaan schrijven (met één n). wink ;)
Neu, zo maak ik het unieke verschil ten opzichte van al die anderen he laugh :D Er zit wel degelijk een gedachte achter die tweede n, die vertel ik nog wel eens als ik de zaak aan de wilgen heb gehangen wink ;)
Topic: Wit scheurdoek (4-1-2010 10:25:00)
Paul Ghijsen Show- en Decostyling in Kerkrade heeft dit materiaal ook, mogelijk ook gebruikt, te koop.
Topic: Musicasions Beurs op 6 en 7 februari (4-1-2010 10:24:00)
Nog mensen uit Limburg die spullen te koop hebben, en met mij een limbo-stand willen opzetten tijdens deze beurs?
Topic: Keuze Drummicrofoons (3-1-2010 16:05:00)

dj-bart schreef:

Als je slim bent laat je die hele 600 serie links liggen en ga je meteen voor de 900 serie, als je Sennheiser neemt tenminste. Je zult geen spijt krijgen van die beslissing.
Als JIJ slim bent help je de topicstarter op weg met goed advies, in plaats van series waarvoor hij geen budget heeft. shut up :X
Topic: Komkommertijd, leuke verhaaltjes uit de oude doos. (2-1-2010 16:20:00)

HR Sound schreef:

.G eboekt via een collega, dus meer info was er niet dan "het moet een knalfeest worden"
Misschien heeft deze collega bewust wat informatie achter gehouden, omdat je anders nee zou zeggen? laugh :D
Topic: Stel je even voor... (2-1-2010 16:13:00)
Ik heb me nooit voorgesteld, laat ik dat maar eens doen (was een van mijn goede voornemens voor 2010):

Ik ben Mathijs Gulpers (MG), inmiddels 25 jaar en opgegroeid in het Zuid-Limburgse Landgraaf. Vanaf mijn twaalfde thuis begonnen met plaatjes draaien, en naderhand met en met ook in het openbaar aan de slag mogen gaan dankzij een lokaal verhuurbedrijf. In 2004 besloot ik om mijn hobby bedrijfsmatig aan te gaan pakken, omdat ik eigelijk altijd al professioneel te werk wilde gaan en mijn zaken goed op orde wilde hebben. Doordat ik sinds 2007 in Friesland studeer ben ik de laatste jaren landelijker gaan werken.

Inmiddels kan ik gelijktijdig tot zeven verschillende drive-inn shows met/zonder verlichting en diskjockey leveren, alles kant en klaar voor gebruik en in eigen beheer. Ik heb een hekel aan prutswerk, en daarom staat alles bij mij telkens klaar voor gebruik in de loods. Apparatuur wordt goed schoongehouden en technische aspecten worden direct nagekeken, om zo de bedrijfszekerheid en -continuiteit te kunnen garanderen. Voordeel is dat alles altijd blindelings kan worden ingeladen: het is altijd netjes, compleet en werkend. Hierdoor is er ook geen verschil tussen drukke en minder drukke periodes: mijn werkwijze werkt altijd fijn voor ons allemaal.

Qua muziek draai ik zelf allround, en liefst voor een gemengd publiek. Ik vind het heerlijk om kris kras door elkaar heen te draaien, en daarbij ook nog wat grapjes en grollen door de microfoon te laten klinken.

Sommige mensen vinden mij een apart figuur (om het mild en positief te stellen), maar zolang iedereen doet wat hij denkt dat goed is moet dat kunnen. Ik heb een hekel aan mensen die hun zaken niet goed voor mekaar hebben, en een hele grote hekel aan wannabe's die alles van anderen moeten hebben of afkijken omdat ze zelf niks goed weten aan te pakken.
Topic: Showtec Showdesigner (24-12-2009 21:03:00)
laugh :D Volgende keer dus eerst new-line forum raadplegen en dan pas verhuurders uit bed bellen, Kevin wink ;)
Topic: Nieuw DAP LT-aktief en RX-serie (21-12-2009 21:53:00)

MetaMind schreef:

Ik heb de set gehoord en even met de technieker gepraat.
Dat is Kees, rasechte audiofiel. Hij vliegt een paar keer per jaar naar China om daar op zijn verzoek kasten te laten zagen en lijmen, en heeft de laatste speakerseries en MK2 soundmate's in Nederland ontwikkelt.
Topic: Full-time drive-in show (15-12-2009 00:15:00)

Tom schreef:

Een bekend Joods spreekwoord luidt:
"Ik wens jouw veel personeel".
En dat zegt men dan niet tegen iemand die men aardig vindt sneaky :V

Lees zoveel mogelijk door van te voren en bezint eer ge begint!
laugh :D Die moet ik onthouden! Maar er is toch in de ogen van de belastingdienst al snel sprake van dienstverband, dan kan het soms toch niet anders dan mensen gewoon als werknemer op de loonlijst zetten? Of is een factuurtje van freelancer voor elke klus die hij draait ook gewoon in orde, ongeacht of hij 10 keer of 200 keer voor je draait?
Topic: oprij ramp (15-12-2009 00:08:00)

YourLiVe schreef:

nah, ik denk dat die na 3,5 jaar wel een oprijplaat heeft hoor...
laugh :D Verrek ja.... laugh :D
Topic: Full-time drive-in show (14-12-2009 17:48:00)
Even back on topic met aan andere vraag: zijn er mensen hier actief die op een bepaald moment besloten hebben om medewerkers in dienstverband als personeel aan te melden in plaats van bijvoorbeeld freelancers te nemen? Zo ja, wat waren hierbij de overwegingfactoren en mogelijke beslissende factor?
Topic: Verzekeringen (14-12-2009 17:42:00)
Ik hoorde dit weekend van een collega dat er bij verzekeringsmaatschappijen ook verschil zit in de premie bij gesloten of open laadruimte. Als je geen ramen in de laadruimte hebt betaal je bij de ene maatschappij blijkbaar minder 'wat men niet ziet, wilt men ook niet stelen', en bij de andere maatschappij betaal je juist meer 'men breekt de auto open omdat men het vermoeden heeft dat er iets instaat'.
Weet iemand van jullie hier meer over? Als het verzekeringstechnisch interessant is wil ik best deuren met raampjes in mijn sprinters zetten. Verklein ik meteen de dode hoek en het risico op schade of een aanrijding op rotonde.

Op mijn opleiding waarschuwde een accountant vandaag bij een presentatie overigens voor de arbeidsongeschiktheid. Een beroep waarbij veel gesleep met zware dingen voorkomt adviseerde hij toch om je als zelfstandig ondernemer te laten verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid, en ook de website van de arbodienst eens te raadplegen voor tips om veilig werken te verbeteren.
Topic: Komkommertijd, leuke verhaaltjes uit de oude doos. (14-12-2009 17:37:00)
In juli 2009 draaide ik de bruiloft van een vrouw, waarvan ik in augustus 2008 ook al haar bruiloft hebt verzorgd. Dus binnen amper 12 maanden haar partner gedumpd, een nieuwe kerel aan de haak geslagen en in het huwelijksbootje stappen. Wel de beste opening ooit gehad die avond: "Hallo allemaal, ik ben jullie diskjockey voor vanavond. Sommigen van jullie kennen mij al..." laugh :D
Topic: oprij ramp (14-12-2009 17:27:00)

mdk schreef:

Ik heb je een mail gestuurd.
Bij ons gaat er namelijk een ramp uit van 4.5m lang
Ik denk dat je de OP hiermee bedoeld? Als hij er 30cm afslijpt is hij geholpen...
Topic: welke actieve bassen lem vs rcf vs mackie vs db technologies (8-12-2009 00:58:00)
Je kunt door de week in Leeuwarden terecht voor een test, in de weekenden in Limburg. Misschien heb ik in de week van kerstmis tijd voor een demo.
Topic: welke actieve bassen lem vs rcf vs mackie vs db technologies (6-12-2009 23:45:00)

Sick2 schreef:

@ MG, Maar met carnaval willen mensen net dat helse lawaai happy :)
En die hoogdriver wat begint de schreeuwen ervaren mensen als hard, omdat het eigenlijk gewoon pijn aan je oren doet sneaky :V
Daarom zijn de mackies net zo handig voor carnaval
Als dat de doelstelling is, waarom zou je dan voor een 'gerenomeerd merk' kiezen dat 'in de verhuurwereld veel gebruikt wordt'. Dan loont het zich financieel gezien beter om een goedkoop B-merk te nemen dat je na een carnavalsseizoen alweer hebt terugverdiend. Mocht er dan iemand met een spuitbus verf of zooi langs de weg staan tijdens een carnavalsoptocht, dan heb je ook nog eens minder schade.
- Lage investeringskosten
- Klant wilt blijkbaar geschreeuw, en krijgt geschreeuw
- Financiele tegenvaller bij schade is beperkt
Topic: welke actieve bassen lem vs rcf vs mackie vs db technologies (5-12-2009 03:45:00)

Sick2 schreef:

De mackie heeft net dat beetje extra meer dan de Lem d400, weliswaar is de hoogdriver van de mackie rond dat volume zwaar aan het krijsen ! razz :p. Ikzelf zet ze dan ook nooit vol open, maar net een tikje terug waardoor het schreeuwerige geluid beperkt blijft. Ook is het een stuk prettiger luisteren voor je oren.

Minpunt is wel dat de schroeven achter in het paneel nogal aan het roesten zijn, is er een manier om dit te behandelen?
Dat is nou het mooie van de D400's. Kun je helemaal open zetten en dan blijft het geluid nog mooi klinken. Dat noem ik een speaker 100% gebruiken, in plaats van een SRM terugdraaien omdat hij anders niet meer prettig zou klinken. laugh :D

Ik hoop dat de staat van de schroefjes niks zegt over de staat van de electronica binnen in de kast zelf....
Topic: welke actieve bassen lem vs rcf vs mackie vs db technologies (4-12-2009 11:19:00)
Kun je dan niet beter tweede hands LEM bij kopen en de meest beschadigde voor kale verhuur gebruiken, zoals ik ook doe? Heb op dit moment 33 LEM speakers van kunststof tot hout, waarbij je aan de buitenkant precies kunt zien welke ik zelf gebruik en welke kale verhuur zijn. Voordeel is dat ik wel universeel blijf, en dat een tweede hands LEM goedkoper is dan een nieuwe Mackie. Plus, ik verhuur geen materiaal waar ik zelf niet 100% achtersta. Ik ben niet zo gecharmeerd van de SRM's, daarom verhuur ik ze ook niet.