Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Kobuz

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 18 bijdrage(n) van Kobuz (Pagina: 1 van 1)

Topic: Gezocht: Latin/Minimal/ Electro - DJ's / Live act's - 14 augustus (6-6-2008 17:13:00)
Succes ermee :)
Topic: Gezocht: Latin/Minimal/ Electro - DJ's / Live act's - 14 augustus (6-6-2008 15:10:00)
Ik heb je er een mailtje over gestuurd, mocht je nog plek hebben voor een dj duo die electrohouse in de breedste zin van het woord draaien ;-)
Topic: Hulp gevraagd: Tech-house, Electro, Minimal Techno, Techno, Progressive (14-11-2006 16:30:00)
Ik weet niet of het al vermeld is, maar als je een keer in de buurt van Eindhoven bent moet je ff langs Rare records gaan. Superwinkel. Heb hem pas ontdekt, omdat ik ook pas bij deze genres terecht gekomen ben. Een plaatje vragen en wat tips vragen en voor je het weet sta je met een stapel van 20 platen die je eigenlijk allemaal wel wilt hebben :)

O, ze hebben ook een website: https://www.rarerecords.nl

edit: toch maar even wat verder gekeken en zie dat het al een paar keer genoemd is.....naja, ze verdienen het wel vind ik ;-)
Topic: Cd's kopieren (14-11-2006 12:30:00)
En dommer ;-)

Ik heb heel dit topic door gelezen (en dan niet een beetje..) en heb mijn antwoorden gekregen. Bedankt!
Topic: Platenspelers/CD-spelers (3-11-2006 16:52:00)
Over dat bier heb je helemaal gelijk, maar toch, de ervaring telt ook mee he....

Ik weet het, ik weet het. De cd speler wordt steeds populairder, op diverse festivals veel dj's zien draaien met alleen cd's. Het is ook niet voor de lol dat ik die stanton heb aangeschaft (naja, stiekem natuurlijk wel). Gelukkig is het hier in Eindhoven nog goed te doen met de platenzaken: Midtown, Freaky, Rare en nog wat kleinere platenzaakjes :) Je hebt gelijk dat vinyl steeds minder wordt, maar ik denk dat we er voorlopig nog wel mee aan de slag kunnen. Helaas heb ik nog niet met een cdj1000 kunnen spelen, maar ik hoop dat daar wel verandering in komt als ik de stanton onder de knie heb.
Topic: Platenspelers/CD-spelers (2-11-2006 15:52:00)
Bier uit een glas is wel lekkerder dan bier uit een plastic beker, maar dat terzijde ;)

Ik ben er ook zo een die o zo graag aan het vinyl vast blijft houden, om verschillende redenen. Ik heb nu twee acura's en dat draait zo verschikkelijk fijn. Platen kopen vind ik heel relekst, lekker door die bakken struinen en platen luisteren. Ik vind het ook erg fijn dat je op de plaat kunt zien waar de break zit. Verder vind ik platen verzamelen (classics) ook erg leuk. Maarrrrr....ik ben niet blind voor cd's. Een tijd terug een gemini cdj20 gekocht om er een beetje mee te klooien. Resultaat: het lukt wel, maar ik doe er verder weinig mee, omdat ik het serieus echt geen #$%@ aan vind. Nu heb ik een stanton C.304 besteld en misschien dat die mij misschien wat meer richting de cd's brengt.

Ik zou als ik jou was voor de acura's gaan en een cd-speler voor erbij. Mocht de cd-speler je meer trekken dan de acura's kan je die verkopen en nog een cd-speler erbij nemen.

Maar dat is dus alleen als IK jou was, ik weet niet hoe blij jij met je vinyl bent.
Topic: Niet tevreden van Denon CD speler (20-4-2006 14:28:00)
Ben ik even blij met mijn Gemini cdj-20. ;-)

Al je cd's kopieren lijkt mij zowieso erg handig om gewoon te hebben als back-up. Blijft het origineel mooi netjes als er een keer een dikke kras op de kopie komt.
Topic: hardstyle & trance (6-10-2003 15:58:00)
Ik zal thuis eens in mijn platenbakkie kijken naar wat hardstyle die ik heb. In ieder geval Pavo&Zany, Deepack en de Hardheadz.
Topic: dj tiesto beste dj van de wereld? (6-10-2003 13:36:00)
Ik denk dat het moeilijk is om een beste dj van de wereld te kiezen. Meest populaire is wel makkelijker en dat kan Tiesto wel zijn.
Topic: Foto's van new-paradise (6-10-2003 13:21:00)
Ik weet nog wel dat toen ik in de brugklas zat ik er niet mee mocht beginnen van mijn ouders. Echt jammer, ik ben nu 21, had best wat leuks kunnen hebben nu! Beperk me nu maar tot mijn tt's en mixer. Wat betreft het van je ouders krijgen of niet; wat boeit dat nou? Als die jongen op zijn 13de deze set heeft en er goed mee om kan gaan is dat toch alleen maar mooi? Als je gaat roepen dat het minder is, omdat hij een gedeelte gekregen heeft ben je in mijn ogen een beetje (boel) jaloers...
Topic: afscheid... (6-10-2003 12:56:00)
Jo, jammer dat je je spullen de deur uit hebt gedaan. Veel suc6 met hoe je het nu aan gaat pakken en met die protheses strax.
Topic: biertjehhh??? tijdens het draaien... (9-9-2003 19:34:00)

Peter schreef:

Dan ben ik toch benieuwd waar. Heb je zelf een drive-in show of werk je echt als "stand-alone dj", want in dat geval zou ik niet weten waar je hier int krabbegat een plekkie kan vinden.
In de ckb underground (botte hommel) op house of dance 2. www.houseofdance.tk

Dat soort feesten zijn er wel vaker in BOZ. Vooral drum en bass feesten doen het goed. Daar kan je wel als "stand alone dj" aan het werk geloof ik. Maarja, ik heb geen drive in dus. Ik was wel gelijk verkocht aan de betere tt's ipv die k*t belt-drives.
Topic: Repost: Faders schoonmaken (9-9-2003 19:27:00)

Dré schreef:

Ik ben bang dat ik dit moet betitelen als zijnde ONMOGELIJK. Bij de PS-626i (en vrijwel elke andere DJ mixer) is de potmeter zelf onderdeel van de toonregeling. Er is dus geen sprake van een of andere sturing via VCA's o.i.d. De momentane waarde van de potmeter bepaalt dus rechtstreeks de filtercurve.

Als je wel eens problemen hebt met krakende potmeters dan kun je eerst proberen de potmeters een een fiks aantal keren open en dicht te draaien (dus helemaal plus, helemaal min). Vaak is het probleem dan tijdelijk verholpen (bij mijn Dateq's wel namelijk). Deze problemen treden vooral op bij potmeters die niet regelmatig gebruikt worden.
Sorry André, ik ben het dus niet met je eens (gevaarlijke opmerking ;) ). Ik heb net ff mijn minidisc aangesloten (draaitafels werken nog steeds niet:( ) met een set van lady Dana; Goede bass dus. Als ik de bass van helemaal open naar helemaal dicht draai zit er af en toe wel degelijk een trapsgewijze vertraging in. Geen gekraak, maar hele onlogische vervormingen van de bass i.p.v. dat de bass gelijk helemaal weg is. Als ik mijn tt's aan de praat heb zal ik mijn ps626 pro (i.p.v. ps626i) nog wel ff laten staan om te kijken of ik het op kan nemen.
Topic: biertjehhh??? tijdens het draaien... (6-9-2003 18:25:00)
:)

anyway, ik heb nu een keer moeten draaien op een feest hier in Bergen op Zoom. Ik moest als laatste en het was mijn eerste keer. Ik was zo zenuwachtig als de pest en heb toen wel een paar pilsjes gedronken (met fris er tussen door) voorik op moest. Dat hielp wel om me wat rustiger te krijgen. Tijdens het draaien kreeg ik steeds bier aangeboden en dat zette ik achter me neer. 1,5 uur gedraaid en ik denk in die tijd 3 bier gedronken. Ik was veels te geconcentreerd om meer te drinken. Ik denk ook niet dat, dat handig geweest zou zijn...
Topic: Stel je even voor... (4-9-2003 17:07:00)
Hmm, ook wel netjes om even te doen:

Ik ben Paul (oftwel kobuz)

Ik ben nu al een aantal jaar passie bezig met draaien. Nu ik ergens voor een zaaltje gedraaid heb weet ik zeker dat er mee door wil en heb ik 2 gemini pt2000's gekocht. Ik heb ook een gemini 626 pro mixer, maar die wil ik kwijt samen met mijn soundlab belt-drives.
Topic: Repost: Faders schoonmaken (25-8-2003 10:24:00)
Bij mijn ps626 pro van Gemini heb ik geen last van krakende faders, maar van één van mijn bassregeligen. Die is namelijk vertraagd als je hem in één keer van open naar dicht draait. Is dit ook te verhelpen met perslucht?
Topic: Beste Platen zaak (12-8-2003 01:20:00)
Ik heb nog niet echt veel ervaring met verschillende winkels. Maar de laatste paar keer heb ik platen gehaald bij Freaky records in Eindhoven en die hadden steeds wat ik wilde hebben dus tot nu toe nog positief.
Topic: BREIN pakt Kazaa gebruikers aan! (12-8-2003 01:17:00)
Ik snap niet dat ze met dit soort akties komen. Hoe ver denken ze hiermee te komen? Volgens mij zal het niks uitmaken. Pak kazaagebruikers en er wordt over gegaan op een ander programma and so on...Ik ben het er mee eens dat eerst de platenindustrie onder de loep genomen moet worden.