Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Timleferink

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 93 bijdrage(n) van Timleferink (Pagina: 4 van 5)

Topic: Behringer powered mixers (11-12-2005 14:37:00)

René Eppink schreef:

Is er geen licht- en geluidsbedrijf bij je in de buurt die die dingen voor je bij de importeur vandaan kan halen zodat jij ze kan testen?
Ik ken zelf wel een bedrijf dat dacht ik dat wel doet, zit hier in de buurt. En aangezien ik in Aalten woon, zal dat ook geen 150km van jouw huis wezen. Ik noem het bedrijf hier echter maar niet, we zitten ten slotte op het New-Line forum happy :) . Mail me anders maar eens.
Aalten is wel te doen ja, ben ik al wel eens geweest maar luidsprekres heb ik nog geen haast mee, Ik concentreer me nu eerst op een mengpaneel en ik kwam in de shop de Wharfedale R-rerie (Opruiming) tegen, ik kon er op het forum ook niks over vinden, zijn dan wel niet powered, maar ik denk dat wharfedale betere(duurdere) producten maakt als behringer. En als flightcase dan deze. Heeft iemand ervaring met die wharfedale's? En weet iemand wat de afmetingen van de r-1604 en de r-2004? en hoeveel he ruimte houdt ik nog over als de mixer er inzit?

B.v.d. Tim Leferink
Topic: Behringer powered mixers (10-12-2005 21:50:00)
Nope ik rij niet, (ben nog maar 13 laugh :D ). En mijn vader zit nou niet echt op zoiets te wachten. En tjah... ik ken eigenlijk niemand in "dj wereld" maar ik ben ook HEEL erg mensenschuuw(durf nog niet eens C*nrad te bellen of ze iets op voorraad hebben). En om dan naar iemand heen te gaan die je niet kent... oh nee: dat durf ik nooit. Daar komt nog bij dat de prevormers van behringer (volgens mij) nog niet zo lang (of nog helemaal niet???) uit zijn, en dus volgens mij weinig mensen ze hebben.

Tim Leferink
Topic: Behringer powered mixers (9-12-2005 14:33:00)
Het probleem is dat ik in haaksbergen woon, en de enige shop is in goor. Daar hebben ze alleen maar ax-12 in de showroom, ook wel k-115, maar behringer helemaal niet (dus daar kan ik ook mijn mengpaneel niet halen). En naar dré is zo'n dikke 150KM

Tim Leferink
Topic: Behringer powered mixers (8-12-2005 21:06:00)

gigolo] schreef:

(offtopic) nee, dat is ook geen frans wink ;)
Nee dat snap ik maar ik kwam daar ergens op een pagina, met woorden als vous, je, tu, e.d. maar ook duitste woorden, maar wat mijn quote voorn taal is.. GEEN IDEE.

@ barbara: ik heb laatst eens k-115 gehoord en vond het HEEL slecht klinken (kan best heel goed aan de rest van de ap hebben gelegen). Mischien komt het ook omdat ik van een neutraal geluid houd, en daarom dacht ik ax-10, kwa ruimte ook wat vriendelijker (als je je bedenkt dan mijn kamer +- 3X4 is razz :p). Maar zowel de ax-10 als de behringer preformer b-1200 heb ik nog nooit gehoord.

Tim Leferink
Topic: Behringer powered mixers (8-12-2005 18:34:00)
Maximaal 400 euro voor 2 denk ik.. (tjah tis nou eenmaal niet zo veel)

Tim Leferink
Topic: Behringer powered mixers (8-12-2005 17:27:00)

mark_dabomb schreef:

Waar wil je ze voor gebruiken?
Over het algemeen alleen thuis, maar ook +- 1 keer per jaar bij een schoolmusical, en dan lijkt me 100 watt nogal weinig (+- 100 man).

Maar welke speakers raden jullie aant bij de pmh-3000 dan?
Nog even een 360graden vieuw van bijde (franse shop ofzo?): [Edit Mod: duitse webshoplink verwijderd; niet zo schijnheilig aub
Tom]
Ik zag dit(site gevonden met goole):
Vår nya internationella website är mer än en turistinformation. Här hittar alla våra Hot Deals, Top Sellers och Nyheter. Även över 20.000 produkter till otroliga priser och många gratistjänster.

OBS! För våra svenska kunder är alla priser i den Svensk International Cyberstore beräknade med 25% moms. Frakten kostar alltid bara €15 för din hel beställning. Om du har planerar på att komma och handla i vår affär från ett annat land, kontakta din närmaste turistinformation.
Het kan best aan mij liggen, maar volgens mij lijkt dat niet op duits, maar inderdaad: .de (niet eens gezien)

en toen ging ik er vanuit dat het frans was. En kopen in Duitsland ben ik geen fan van (i.v.m. garantie e.d.)
Tim Leferink
Topic: Behringer powered mixers (7-12-2005 22:23:00)
Ja oke, dat vroeg ik mij dus ook af. Maar welke speakers raden jullie bij de pmh 3000 aan? (want 2X100watt op 8ohm vind ik HEEL weinig). Of lijkt jullie dit geen redelijk spul? zo ja, in welke richting moet ik dan kijken?

M.V.G. Tim Leferink
Topic: Behringer powered mixers (7-12-2005 19:35:00)
Oh jah... HELEMAAL VERGETEN (en das toch wel het ergste wat je kan doen bij een nieuw topic).

Nou, bij deze dan: Ik zoek een actieve mixer met een setje bijpassende boxen, nou is mijn vraag dus, zijn de pmh mixer een beetje redelijk of kraken ze erg? En welke bijpassende boxen zal ik daarbij (na een tijdje) kopen? Budget.. tjah.. hoe hoger, hoe langer sparen. Het liefst haal ik de mixer met mijn verjaardag (6 feb) en dan heb ik euh... +- €250,-. Mijn oog viel op de behringers omdat ze er mooi uitzien, en niet zo duur zijn. Eventuele opties voor luidsprekers zijn, of 2X wharvedal evp-12, of 2X ax-10, of 2X behringer preformer b1200. En dan een kleine vraag, wat leveren de PMH1000 en PMH3000 aan 8ohm. Tjah en dan de prijzen van de pmh-1000 en 3000 bij jou (Dré)?

Tim Leferink
Topic: Behringer powered mixers (7-12-2005 19:22:00)
Omdat ik hem alleen voor thuis gebruik vind ik het alleen makkelijk, er zitten 2 main out's op. dus wil ik ook nog uitbereiden?: geen probleem, meteen een monitor uitgang wink ;) .

Tim Leferink
Topic: Behringer powered mixers (7-12-2005 19:18:00)
Beste medeforumers,

Ik ben al een tijdje een beetje aan het zoeken naar een mixer (voor thuis), nu kwam ik op behringer de ub serie tegen, heel mooi maar eigenlijk heb ik liever een verterker er bij in. Toen viel mijn oog op de pmh-1000/3000, speakers wil ik er dan eind dit schooljaar bijkopen (ik dacht aan 2Xax-10). Maar de pmh-1000 levert 2X300watt aan 4ohm, de pmh-3000 2X400 watt aan 4ohm, ik weet dat ze ook op 8ohm kunnen (staat op de site), maar wat ze daar leveren staat nergens. Nou is de pmh-1000 groot genoeg dus zou ik die het liefst halen (goedkoopst ook), maar ik wil graag boxen die er dan bij passen (esp-12 o.i.d. (wharvedale)) en dan kan de ax-10 toch 'teveel hebben'.

Nog even een 360graden vieuw van bijde (franse shop ofzo?):
Edit Mod: duitse webshoplink verwijderd; niet zo schijnheilig aub sneaky :V
Tom


(specs staat er ook wel, meer op https://www.behringer.nl)

Tim Leferink

P.S. @dré: Wat kosten bij jou PMH-1000 EN PMH-3000? b.v.d.
Topic: html-tips voor het maken van je site (7-12-2005 18:39:00)
Nog even een kleine vraag: als je met tabbellen werkt (in frontpage? of toch niet?), moet je dan bij iedere knop de pagina opnieuw inladen? Want er staat nu achtergrondmuziek op de site (die volgens mij al mijn bekenden nog leuk vinden) en dat stopt dan iedere keer sad :( , dit zou ik dus graag voor mekaar hebben. En even voor nood: ziet iemand wat er fout is aan de code van de frames?:
<frameset rows="144,*">
<frame name="banner" scrolling="no" noresize target="contents" src="https://members.home.nl/familienoordink/banner.htm">
<frameset cols="210,*">
<frame name="contents" noresize target="main" src="https://home.wanadoo.nl/h.h.leferink/menu.htm">
<frame name="main" src="https://members.home.nl/familienoordink/homepage.htm" target="_self">
</frameset>
<noframes>
<body onLoad="showUhr();return true" onUnload="window.status =' '">

<p>This page uses frames, but your browser doesn't support them.</p>

</body>
</noframes>
</frameset>
Tim Leferink, en ik vind ook dat je basiskennis van html moet hebben, dus een simpele pagina moet kunnen maken... maar voordat ik dat eens snap dat duurt nog wel even.

[edit]Ligt het aan mij of hoort die </body> daar niet een de klok (showuhr) al helemaal niet zo midden in de framecode, kan het daar aan liggen???[/edit]
Topic: html-tips voor het maken van je site (6-12-2005 21:48:00)

Reind schreef:

Je hebt geen doctype aangemaakt waardoor de W3C validator niet weet welke taal ie moet validaten.
doctype.. waar moet je dat neezetten (head, body, erboven)
Ow en ik zie dat je frames gebruikt? Niet meer doen en gewoon tabellen gebruiken. Is niet alleen veel makkelijker maar ook beter. Het beste is je pagina compleet uit CSS opbouwen maar aangezien je een frontpage gebruiker bent denk ik dat dat je nog boven de pet uit stijgt.
Ik heb het in tabellen geprobeerd, maar dan kan ik wel iedere keer de hele pagina opnieuw inladen, maar dan heb ik bij het gastenboek (koekjes.net) geen menu meer, op https://www.mijnhomepage.nl kon ik dat ook al niet duidelijk vinden. En dat het menu zich niet goed opent kan ik niet begrijpen, target tag staat goed (denk ik ashamed :$ ), en ik kan maar niet vinden waarom dat gebeurt! En inderdaad CSS (en php e.d.) ken ik NIKS van. Ik vind site(JES) bouwen leuk, maar zonder frontpage wel ERG ingewikkeld.
Ow en let ook even op wat je gebruikt aan tags, framerow is volgens mij geen geldige html. Nu weet ik dat niet helemaal zeker omdat ik zelf niets meer maak in html4 maar alles in xhtml doe en daar komt ie sowiezo al niet in voor.
Het gedoe met frame's is zo'n standaard pagina van frontpage, ik snap nog steeds niet hoe je dat moet doen. Ik probeer ook al tijden zo'n (frontpage) gastenboek te maken, maar de berichten moeten dan naar een pagina heen (en daar kom ik niet uit). Maar weet iemand een goede site dan waar duidelijk opstaat hoe je je navigatie moet maken? Met frontpage kan je ook tabellen maken, maar dan kwam ik in de knoop met menu's (en niet zo'n klein beetje;-).

Tim Leferink
Topic: DAP SoundMate Easy (17-11-2005 07:40:00)
Dus het gemakkelijkste zou zijn: Eerst 2X ax-115 met een paladium p-1600. Daarna doorsparen en er een ax-15b/ax-18b onderplaatsen met een p-1600/2000. En de sm-serie dan? zijn die eigenlijk beter als de ax serie, ik kon er niet veel over vinden.

Tim Leferink
Topic: DAP SoundMate Easy (16-11-2005 15:36:00)
Dat het voor mijn kamer hard genoeg is, snap ik, het ging mij er alleen om dat ik hem ook op feestjes tot 80 man kan inzetten, en dat zal met de soundmate easy niet lukken. Daarom vroeg ik om een alternatief met (het liefst) net zoveel kwaliteitsgeluid als de sm easy. Maar anders zal het inderdaad wel 2Xax-10 met 2X ax-15b, al zal dat wel een heeel stukje duurder worden. Dus 2X ax-115 gaat het ook niet mee lukken, is compacter (toch??), lekker licht en al standaard met wielen. En vooral wielen zijn voor een 13jarige als ik toch wel handig sneaky :V .

Tim Leferink
Topic: DAP SoundMate Easy (15-11-2005 18:45:00)
Zijn er alternatieven voor de soundmate easy dan? ik zou graag maximaal 80 man kunnen voorzien van 'disco' geluid. Geldbedrag is dan uiterraad hoger, maar ik kan nog wel even doorsparen hoor razz :p . De kwaliteit vind ik ook wel belangrijk, de grote is niet zo belangrijk, als het maar in mijn kamer past, 2 15" subs kan dus niet, of 1X18" is ook geen optie, het kan wel dat ik 2 subs haal, en dan de 2de alleen te gebruiken bij feestjes.

Tim Leferink
Topic: DAP SoundMate Easy (13-11-2005 20:37:00)
Wel erg weinig mensen.. maar zoals de ax series, kliken die meer hifi of minder? Ik kan namelijk ook wel overwegen om of 2X ax-115 te halen (+palladium p-1600)of 2X ax-10 en dan later 2X ax-15b (versterker(s)). Maar als de dap soundmate easy echt veel beter klinkt, is dat ook een serieuze optie.

Tim Leferink
Topic: DAP SoundMate Easy (13-11-2005 00:36:00)
En af en toe een feestje dan? Stelt de soundmate easy dan ook nog wat voor? Hoeveel man zou je er mee aankunnen dan, als het een vrij kleine ruimte is op disco volume?

b.v.d. Tim Leferink
Topic: DAP SoundMate Easy (11-11-2005 21:19:00)
Nou eigenlijk verwacht ik ervan dat het zoveel mogelijk hifi geluid. En oke, maten was wel een domme vraag natuurlijk ashamed :$ ashamed :$ . Maar het ging mij erom of het geluid hard genoeg gaat om op mijn kamertje een fatsoenlijk geluid te produceren, ook als ik zing.

Tim Leferink

p.s. natuurlijk heb ik het toppic wel gelezen, maar ik ben nog best wel een newbie met al die ingewikkelde termenwink ;) .
Topic: DAP SoundMate Easy (11-11-2005 13:30:00)
Dan heb ik nog even een klein vraagje, is deze set ook goed voor op je kamer, ik hou van een "hifi sound". Maar ik zou hem ook graag af en toe mee willen nemen naar een klassenfuif (35 mensen) is dit ook nog mogelijk? oh ja, mijn kamer is +- 3 bij 4 meter, kan ik het hier wel in kwijt:p? En voor zag is hij dus ook geschikt (hou ik wel van ashamed :$ ). Op dit moment gebruik ik op mijn kamer 2 hifi boxen van 100rms (db's niet vermeld op de speaker), als ik hiermee zong ging de speaker over zijn x-max, een "kraak" geluid dus en dat wil ik hier natuurlijk niet mee ;-). Toen ik deze set in de webshop dacht ik, wat een slechte spec's, is dit ook zo. Of zijn de spec's ook nog (nagatief) gelogen?

Tim Leferink
Topic: Redelijke versterker? (24-9-2005 11:17:00)
Ja dat is wel waar, maar ik wil de versterker ook thuis blijven gebruiken, en dan op 2X ax-115, en thuis hoef ik echt geen 80 watt door die dinge, het is maar een kleine kamer.

Tim Leferink