Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Mvdb

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 91 bijdrage(n) van Mvdb (Pagina: 4 van 5)

Topic: Reclame op case (4-8-2005 00:02:00)
@DJ Chris
Klopt inderdaad, de boxen zijn eigenlijk iets te zwaar voor de speakerstatieven. Op het moment dat we deze boxen kochten waren de juiste niet op voorraad, volgens onze leverancier zijn deze uiterlijk aanstaande vrijdag binnen.

@Wouter15
Voor aluminium hoekstukken hebben we bewust niet gekozen, we wilden graag een case maken zonder deze hoekstukken. Persoonlijk vind ik dit mooier, het enige nadeel is dat je wat langer bezig bent met plamuren razz :p
Laadunit van cd speler zit op de juiste hoogte, ben zelf ook niet echt hoog wink ;)
Topic: Reclame op case (3-8-2005 19:29:00)
Excuses voor de wat late reactie... Heb net een huisje gekocht en kom ineens veel tijd te kort wink ;)

@KVM
Het lijkt mij sterk dat de naam van je drive-in show niet op je case mag staan. Bovendien heeft het niets met concurrentie te maken. Mits jij ook een evenementen buro hebt, maar dan sluit je natuurlijk geen samenwerkingsverband af.

Als er op zo'n avond iemand naar je toe komt en vraagt hoe hij jouw kan boeken wat dan???

Ik neem dan aan dat jij dan de naam van je drive-in vermeld en het evenementen buro.
Naam van de drive-in show is geen probleem, alleen n.a.w. gegevens mogen niet vermeld worden. Dit om te voorkomen dat ze hun volgende boeking direct bij ons uitvoeren i.p.v. bij het evenementenbureau.

@DJ Delay
Wat ook kan is klitteband op de voorkant van de case plakken, dit valt bijna niet op omdat het ook zwart is (net als de case).
Onze case is blauw razz :p

Hier even een paar foto's van onze nieuwe case, op dit moment nog zonder reclame.
Ben benieuwd naar jullie reacties:
Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7

Update 19:30 uur:
Ben nu foto's aan het uploaden, kan dus nog ff een paar minuten duren voor bovenstaande links werken.

Update 00:08 uur:
Paar minuten is ietsjes langer geworden wink ;) FTP programma is vastgelopen, probeer ff foto's opnieuw te uploaden.
Topic: Reclame op case (30-7-2005 11:59:00)
Reclame op losse schotten maken die ervoor te plaatsen zijn, of omgekeerd/niet te plaatsen zijn als reclame niet gewenst is.
Heb ik zelf ook aan zitten denken, wat ik ook wel eens gezien hebt is dat ze een soort zeiltje ervoor hangen.
Topic: Reclame op case (30-7-2005 11:47:00)
Goedemorgen allemaal,

Ik zit met het volgende probleem; we hebben een nieuwe case gebouwd die op eventuele reclame na op de voorkant van de case klaar is.
We hebben een samenwerkingsverband afgesloten met een evenementen bureau. Allemaal hartstikke leuk natuurlijk maar als hun ons inhuren voor een show mag er geen reclame op onze case aanwezig zijn i.v.m. concurrentie.

Aan de andere kant worden we geboekt voor feestjes zonder dat het evenementen bureau hier tussen zit. Op dat moment willen we uiteraard wel reclame maken voor onze drive-in show.

Ons eerste idee was om d.m.v. stickers onze naam en contact gegevens aan de voorkant van de case te maken. Nu moet het dus op de een of andere manier zo worden dat dit demontabel is.

Wie heeft hier ervaring mee en/of ideeën over ?
Topic: Drive in show meubel (8-6-2005 17:06:00)
Heb je inderdaad gelijk in, eigenlijk nooit goed over nagedacht. Ga toch maar Powercon bestellen. Bedankt voor jullie tips !
Topic: Drive in show meubel (8-6-2005 13:38:00)
Er gaat inderdaad een normale stekker in, hebben we altijd al gedaan en nog nooit een probleem mee gehad.
Topic: Drive in show meubel (7-6-2005 18:28:00)
@partyfish
Kleurtje is inderdaad best wel erg blauw maar in het echt ziet het er wel gaaf uit ( afgelopen zaterdag op een feestje alleen maar positieve reacties gekregen ) Qua spanning gebruiken we normale stopcontacten. Dit hebben we met ons vorige meubel ook gedaan en nooit een probleem gehad.

@Sylvia
CD-Lades zitten hoog genoeg, meubel is net iets meer dan een meter hoog.

@kvm
Power eindtrap steekt idd iets uit, hebben we geen problemen mee. Vervoer gaat trouwens zonder problemen. We hebben een mooie overdekte aanhangwagen waar we wat aanpassingen in gemaakt hebben zodat het meubel rechtop kan staan en dus niets kan raken.

@Tom
Doel van het meubel is idd 4x per week ( liefst meer natuurlijk razz :p ) mee on the road te gaan. Voor het bier\frisdrank moeten we nog iets verzinnen, waarschijnlijk een tafeltje achter ons ofzo ( hoe doen jullie dan eigenlijk ? ) er staat geen asbak op het meubel die stond tijdens dit feestje waar deze foto's zijn gemaakt op de grond.

@Niek Bolscher
Hoe bedoel je los ? Dat alles in het meubel verwerkt is ? Dat is juist het mooie ervan. Bijna alles is 19 inch dus als we iets nieuws hebben moet het weer 19 inch zijn.

Zo weer ff genoeg getypt, nog meer vragen ? happy :)
Topic: Drive in show meubel (6-6-2005 18:27:00)
Heb ondertussen het eerste feeste gehad met het nieuwe meubel. Was een gezellige boel daar. Heb ook weer een paar nieuwe foto's, deze zijn volgens mij wel iets duidelijker:

Voorkant
Achterkant

Heb nog meer foto's maar die moet ik nog ff op m'n pc zetten.
Topic: Drive in show meubel (2-6-2005 23:43:00)

Luc schreef:

Er zijn geen negatieve bedoelingen hoor, ik kijk gewoon naar wat ik zie op je foto. Eigenlijk is het belachelijk om dit als discussiepunt te stellen, maar die foto geeft toch duidelijk andere dingen weer dan jij beweert. Niet dat het MIJ uitmaakt, maar wellicht maakt het jou wel uit of je case goed gekoeld is dan wel niet goed gekoeld is?
Uiteraard zijn er gaten onder de fans gezaagd, waar moet anders de lucht naartoe ?
Als je wilt maak ik wel een duidelijke foto?

Meubel is trouwens klaar, vanavond alles getest en alles werkt zonder problemen. Morgen even een volledige opstelling maken. Het was een race tegen de klok, heb aanstaande zaterdag eerste feestje met het nieuwe meubel. Voor de liefhebbers nog 2 wat onduidelijke foto's. Foto's zijn namelijk een klein uurtje geleden in het donker gemaakt razz :p

Foto 1
Foto 2
Topic: Drive in show meubel (1-6-2005 19:26:00)

kvm schreef:

extra koeling

Extra koeling ?? waarom kan ik in het midden van de fan's de stoeptegels niet zien? (maar wel het hout?)
Misschien de gaten vergeten te zagen?

Op deze manier is er geen koeling. Lucht kan niet aangezogen worden (indien de fan lucht naar binnen blaast).
Of warme lucht kan niet afgezogen worden. (indien de fan warme lucht naar buiten blaast)

Martin.
Beetje gezichtsbedrog, uiteraard zijn er wel gaten gezaagd alleen zijn deze op de foto niet goed zichtbaar. Lucht wordt van buiten naar binnen geblazen.
Topic: Drive in show meubel (31-5-2005 23:20:00)

big bang schreef:

[edit]Als ik het zo teruglees klinken mijn bovenstaande reacties misschien een beetje fel, sorry daarvoor, maar misschien begrijp je nu ook waarom[/edit]
Maakt niet uit, ben juist opzoek naar kritiek en ideeën zodat ik zeker weet dat als het meubel helemaal klaar is ook alles goed werkt en op de juiste manier aangesloten is.

Het nog wat nieuwe foto's gemaakt, weet niet of jullie het interessant vinden, maar om eerlijk te zijn ben ik er al best trots op ashamed :$

Voorkant in de grondverf
Achterkant in de grondverf
Zijkant vanaf links gezien
Zijkant vanaf rechts gezien
Extra koeling voor versterker

Morgen wordt de juiste kleur ( blauw ) er op geschilderd.
Topic: Drive in show meubel (31-5-2005 17:32:00)
Heb ze vandaag aangesloten en getest met de speakers, alles werkt prima. Heb inderdaad de verkeerde termen gebruikt !
Topic: Hoe zijn jullie aan jullie budget gekomen om... (31-5-2005 00:24:00)
Wil toch ff reageren op dit topic. Ik ben nu 23 jaar en heb een redelijk goede baan, dan is het toch een stuk makkelijker om je spullen te kopen. Mijn eerste drive-in ( was toen 16 ) heb ik bij elkaar verdiend door bijna elk weekend ( soms vrijdag en zaterdag ) muziek te draaien in café-tjes. Kreeg toen zo'n 7,50 per uur. Mijn eerste spullen waren dan ook niet super. Ben op dit moment bezig met een nieuwe drive-in te bouwen en kan nu meer investeren dan op m'n 16e.

Soms is het beter om klein te beginnen en van het geld wat je dan verdiend rustig aan verder te gaan en verder te investeren lijkt mij.
Topic: Drive in show meubel (31-5-2005 00:07:00)

Ronny B schreef:

Waarom ik geen Powercon adviseer is omdat ik heb gezien dat er al een "groot" gat voor de wcd in zit en je daar dus geen powercon meer in kan plaatsen zodat het er nog mooi uit ziet.
Die Powercon is toch voor aansluiting van je boxen ?
Heb namelijk 4x de Neutrik 4P Speakon gekocht en hiervoor zijn ook al 4 gaten gemaakt, zie deze foto Of bedoel je dit niet ?
Topic: Drive in show meubel (30-5-2005 18:42:00)

Ronny B schreef:

Hey,

Kan aan mij liggen maar het lijkt me allemaal een beetje laag.
Is dit ook zo of lijkt dat maar
En denk dat je de versteker en de cd-unit snel zult beschaddigen aan gezien ik niks zie wat je tijdens het vervooer er voor gaat klaatsen, waardoor de knoppen van de versterker / cd-unit/ aansluitingnen snel zullen afbreken/ beschaddigen.
Nog even een vraagje dat wcd dat je het daar hebt zitten (en de rest van de apparatuur) waar halen deze een spanning vandaan. Mag hopen dat je deze wcd niet met een contrasteker gaat voeden?????

En ja zwaar dat zal het zeker zijn ja. En uitbrijden is ook al een heel stuk moeilijker, je moet meteen gaten gaan zagen als je dat wilt gaan doen.
Verder voor zo ver als ik het kan zien zit het wel goed in elkaar, haaks. niet scheef. Helemaal goed

Groetuh Ronny B
Het lijkt op dit moment inderdaad best laag ( ben zelf ook best laag razz :p ), de onderkant zit er nog niet op + er komen nog wieletjes onder. Alles bij elkaar wordt het iets meer dan een meter hoog.

We hebben inderdaag geen bescherming voor de voorkant, meubel moet in de overdekte kar op de achterkant liggen. Er komt wel een deksel op de bovenkant.

Over het voorzien van spanning ben ik nog over aan het denken, mijn eerste idee is dat vanaf het ingebouwde stopcontact doorgelust wordt naar een spanningsverdeler en vanaf hier naar de apparatuur. Vanaf de buitenkant van het stopcontact naar een stopcontact in de muur bij de klant. Of is dan geen goed idee ?
Topic: Drive in show meubel (29-5-2005 12:45:00)
Hier een paar foto's van hoe het eerste ( komen er 2 ) meubel er uit komt te zien. Aan de achterkant van het eerste meubel zit een versterker, unit van dubbele cd-speler, 4 inbouw aansluitingen voor de boxen en een inbouw stopcontact. Aan de bovenkant zit de bediening van de dubbele cd-speler en het mengpaneel. Het meubel is gemaakt van 18mm MDF plaat, sterk maar eigenlijk te zwaar razz :p

Foto's:
Achterkant
Achterkant
Boxen + Licht
Boxen
Statieven

Binnenkort in de grondverf en een mooie blauwe kleur er overheen.
Topic: Juiste apparatuur ? (28-5-2005 21:21:00)
Vandaag de pars aangesloten op de modulator, alles werkt prima ! 2 lampen per channel aangesloten en ook dat werkte prima.
Topic: Juiste apparatuur ? (27-5-2005 11:48:00)

gunnie schreef:

die pars met statief die de OP wil zijn er van 6V dus niet geschikt voor de modulator die hij wil door de transfo in de pars
Ik heb het bij de winkel even nagevraagd en hun geven aan dat het wel moet werken ?
Topic: Drive in show meubel (25-5-2005 11:02:00)
Even een update:

Heb via de website DJ Meubels aardig wat inspiratie op kunnen doen, ben zo'n beetje elke avond met 2 man een uurtje bezig geweest, we hopen aanstaande zaterdag het meubel af te hebben en zal dan wat foto's maken. Binnenkort meer dus...
Topic: Juiste apparatuur ? (25-5-2005 10:56:00)

gunnie schreef:

power consumption: max. 3500W (max. 1000W per channel / only non-inductive loads)
geen par 36 dus, aangezien deze toch inductief zijn?
Par 36 kunnen niet op deze modulator aangesloten worden ? Of zit ik er nu naast ?