Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Onnogeelen

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 151 bijdrage(n) van Onnogeelen (Pagina: 5 van 8)

Topic: Grootste opschepperij, bloopers en andere (eerlijke) onzin (1-7-2008 01:17:00)
In de bouw zie je veel vaker zulke onveilige stunts, maargoed, moet kunnen.

@ Eriswa & Watje: tja, heb helaas geen foto's, maar anders had daar inderdaad een prijskaartje aangehangen laugh :D razz :p
Topic: Grootste opschepperij, bloopers en andere (eerlijke) onzin (30-6-2008 01:35:00)
Laatst op een DAMES voetbal toernooi, waar m'n baas ook deze plaat draaide. Jonge dames namen dit ook letterlijk, waar niemand problemen mee had uiteraard... Verder had "Bier en Tieten" ook een behoorlijke invloed op de dames...
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (18-6-2008 23:54:00)

Tom schreef:

En hoe denk je dat ze die gaan aarden?
Volgens mij heb je dat nog nooit gedaan sneaky :V
Aardpen de grond in slaan, lijkt me simpel zat wink ;).

Laatst geen geaard stopcontact kunnen vinden, maar na 1e schok gelijk stekker eruit. Uiteindelijk ergens ver weg een geaarde wasmachine groep gevonden...
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (15-6-2008 13:57:00)

dj smilfit schreef:

Ik weet niet waar ik het ongelukkigst mee zou zijn: een torenhoge boete, of een aangeslagen instalatie happy :) .
Met je in beslag genomen installatie kun je een stuk ongelukkiger zijn hoor. Je betaald evengoed een boete bij afhalen, en kosten van gehuurde vrachtwagen zijn ook voor jou.

En ik weet toch wel bijna zeker dat ze onze spullen mee hadden genomen, lijkt me niet dat ze daarover gaan liegen. OvJ was immers ook al op de hoogte gesteld en had al een bevel opgelegd.
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (15-6-2008 04:54:00)
Turnhout is maar een km of 40 van Antwerpen af, maar zou toch niet zo veel uit moeten maken. Vrachtwagen huren ze wel op jou kosten, en denk maar niet dat dat het maandagmorgen-om-9-uur tarief is... Kennis van apparatuur zal hen een zorg zijn om af te breken, zolang de baas betaald is voor hen alles goed. En waarom zouden ze dit in het weekend niet doen? Iedereen heeft graag weekend, maar er zijn er ook die gewoon werken...Systeem zit best wel een stuk anders in elkaar als dat jij in je hoofd hebt zitten....
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (10-6-2008 00:08:00)
Zit wat in, maar ze kunnen toch je spullen in beslag nemen als zij dat willen. Kosten zijn geheel voor jou, een boete + huur vrachtwagen (zaterdagnacht, geen maandagmorgen prijsje dus) wil je niet echt hebben, kost je een paar avonden werken. Wij zaten zelf te denken dat iemand die iets met de zaal/feest te maken had de politie heeft gebeld, omdat, zodara wij stopten en de dj begon te draaien, de muziek opeens veel harder stond. Wij hadden alleen nog 3 mic's versterkt, vandaar dat het ook nergens meer naar klonk. Gitaren en drums speelde niet verder versterkt, en nog was het te hard. Echter zodra de dj begon hebben we een uur afgebroken en verder geen klachten van overlast meer gehad, terwijl dit toch echt een aantal decibel harder was.
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (9-6-2008 18:54:00)
Het Paterspand heette dat, aan de Paterstraat volgens mij. Opzich een leuk ding, alleen jammer van de dunne raampjes razz :p
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (9-6-2008 16:22:00)
We hadden inderdaad links en rechts van de bühne een sub-top set staan. In het begin ging het wel, maar op lager volume viel het vies tegen.
Politie zei det ze een vrachtwagen zouden huren op onze kosten, en dat afbreken voor hun geen probleem was. Probleem van kerken is dat ze muren van 50cm hebben, maar ruiten van 0.5cm (en daar ook nog eens een groot aantal van). Buiten was de muziek zeer goed te horen.
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (9-6-2008 01:15:00)
Zaterdagavond stonden we met een band in het Belgische Turnhout. Bruilof, gehouden in een tot 'partycentrum' verbouwde kerk. Allemaal leuk en aardig (en duur), maar 't galmde als de pest. Zit verder totaal geen akoustiek in zo'n zaal. Lekker rustig gesoundcheckt, politie voor de deur. Een uitleg over hoe het in België werkt. 1e keer is waarschuwing, 2e keer bevel van OvJ, 3e keer vrachtwagen voor de deur en inbeslagname. Die keer was dus de waarschuwing, dus punt 1 hadden we al.
Nouw goed, stuk zachter gezet, uurtje later... Politie voor de deur. Stond nog veel te hard, bevelschrift was binnen. Daarna alles dichtgezet, behalve zang (kanaal op 0db, master op 1(gaat tot 10)). Drumstel hoorde je rechtstreeks, gitaren via hun eigen versterkers. Dit was echter nog allemaal te hard, en klonk ook helemaal nergens meer naar. Toen samen met ceremonie meester maar besloten dat we alles weer af konden breken en huiswaarts keren. Band heeft 6 nummers gespeelt.
Grootste ergernis was dat de dj die daarna draaide veel harder speelde als wij, en dat mocht opeens wel. Ook geen politie te zien, terwijl ze tijdens de band altijd in de buurt van het gebouw zijn geweest. Tis wat met die Belgen.......
Topic: Licht-geluid verhuur in de buurt van Venray (8-6-2008 04:28:00)
Wij zitten in Kelpen-Oler, is opzich goed te doen. Voornamelijk band werk, dus genoeg ervaring. Doe maar eens een mailtje mocht je interesse hebben.
Topic: Grootste blunder tijdens draaien? (2-6-2008 22:05:00)
Dit zeggen ze ja, maar dit gaan ze dus nooit redden. Hulpdiensten halen vaak de aanrijtijd nog niet eens, en die ligt toch een stuk hoger dan 6 minuten. Beveiligings bedrijven moeten maar net in de buurt zitten willen ze snel ter plekken zijn. Ook moeten zij gewoon met het verkeer meerijden.
Topic: Irritante brom op rechterkanaal mengpaneel (25-4-2008 21:09:00)
Je zegt zelf dat je er geen last van hebt als je andere kabels gebruikt. Dan lijkt het me toch logisch?
Topic: Op zoek naar een nieuwe SUB - TOP actieve speakerset (14-4-2008 21:50:00)

Ganzz schreef:

Het budget mag best iets schuiven. Maar ik wil een set dat zijn geld waard is en dat vrij klein is met grote prestaties
Voor de Fohhn set betaal je inderdaad wat meer, maar hij is zeker zijn geld waard. Is zeer licht, zooooo ongelooflijk krachtig en klinkt o zo lekker. Lage tonen gaan lager dan een gemiddeld setje, en achterop is makkelijk in te stellen of je de subs danwel toppen harder wil laten klinken ten opzichte van elkaar. Met een pctje eraan kun je nog veel meer.
Durf bijna te zeggen dat wanneer je dit setje eens goed beluisterd en gezien hebt er zeker over zult denken om je budget een stuk op te schroeven. Daar zul je dan zeer zeker geen spijt van krijgen.
Topic: Op zoek naar een nieuwe SUB - TOP actieve speakerset (14-4-2008 13:43:00)
Al eens gekeken naar een Fohhn Experience setje? Hebben er hier een van op het werk, en klinkt zeer lekker. Is lekker compact en zeer licht, en een kracht waar je U tegen zegt. Kwa klank steekt hij boven onze LEM Poseidon set uit. Setje gaat zeer hard en is zonder tussenkomst van equalizer ed. zeer goed te gebruiken.
Is bij ons zelf aan bod gekomen om nog 1 of 2 van deze setjes erbij de kopen, ter vervanging van de LEM set.
Is zeker de moeite waard om hier eens naar te kijken!
Topic: Laser huren (12-4-2008 01:21:00)
Houben in Roermond? Purple in Schijndel ook nog wel te doen. Wij hebben zelf 2 lasers op het werk, maar durf je geen verdere informatie te geven. Zondag zou ik het na kunnen vragen.
Topic: kantoor voor vast uitlichten met 'gedimde par 56's' (12-4-2008 01:20:00)
TL is zo standaard, kan me best voorstellen dat men iets anders wilt. Ken iemand die een aantal par 56's in z'n woonkamer heeft met dimmer aan een stuk truss. Lijkt mij best mooi zo...
Misschien een idee om een een 'kast' een normale dimmerpack op te hangen, zodat je evengoed kan dimmen zoals je wil, maar toch netjes weggewerkt. Zo gauw je een prettige sterkte hebt laat je hem zo staan; bij het opnieuw inschakelen keert deze vanzelf terug naar de gekozen sterkte. Aanpassen is evengoed snel gebeurt.
Topic: Cdmappen (11-4-2008 18:34:00)
Hoe vies de cd's worden ligt toch echt aan jezelf, zal niet erger zijn als uit een normaal doosje.
Hoesjes kun je bijknippen, zodat ze beter in de hoesjes bij de cd's passen. Weet niet of er nog meer merken zijn, maar Slappa heeft hoesjes waar 2 vakjes achter elkaar zitten, dus je kan 2 cd's achter elkaar stoppen, maar ook 1 vakje gebruiken voor het hoesje. Zo heb je nooit last van hoesjes die in de weg zitten bij het uitnemen van de cd. Deze mappen schijnen ook geschikt te zijn voor de kartonnen hoesjes van singles, zonder dat je ze bij hoeft te knippen.
Wat ik laatst ook bij iemand zag, is dat diegene een aantal grotere mappen had, en dan het hoesje in het linker vakje, en de cd rechts. Zo heb je wel een grotere verspilleng van ruimte, maar werkt wel zeer makkelijk vind ik.
Topic: Goede afsluitbare koffer (31-3-2008 19:21:00)
Heb je al eens nagedacht over aansluitingen in de case? Anders heeft zoiets dus helemaal geen nut; Het moet niet makkelijk te openen zijn en er komt een zegel op. Dit lijkt mij iets dat in principe nooit open hoeft.
Je zult toch zelf komen aan 't klussen...
Topic: Post hier je logo! (28-3-2008 18:01:00)
Vond Dré het goed dat je zijn foto gebruikt?
Topic: Waar vervoeren jullie de drive in mee? (21-3-2008 16:56:00)
Zoek maar eens op google naar reclame bestickering. Er zijn genoeg bedrijven die zoiets doen. Als je een eigen logo hebt kun je dat in vector bestand naar hun opsturen. Maten erbij en jij krijgt je stickers...