Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Onnogeelen

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 151 bijdrage(n) van Onnogeelen (Pagina: 3 van 8)

Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (27-4-2011 21:18:00)
Ook leuk, hebben zaterdag een klus in Weert... Moet morgen al opgebouwd worden terwijl er geen personeel beschikbaar is (op 1 man na, maar klus eigenlijk te groot). Vrijdag kom je Weert absoluut niet in met auto... Leuk bedacht, die veiligheid...
Topic: post hier: een foto van jouw opslag ruimte (24-4-2011 19:55:00)

DJ-Stijn schreef:

Deze deur gaat niet vanbinnen uit open (: zit vanaf buiten opslot, bovendien moet de dief zoals je zegt eerst alles door het raam en weiland sleuren, dan voorbij de waakhond en dan nog eens over 't slootje wat door 't weiland loopt :D
Doe dat maar eens met een amprackje van +- 65 kilo :P
Elke deur kan van binnen uit open, zeker in zo'n oude stal. En mocht er iemand binnen komen, hoeft deze echt niet over de sloot. Dat hoef jij tenslotte toch ook niet?
En amprack van 65 kilo? Lijkt me sterk voor een drive-in showtje als jij. Alles daaronder kan makkelijk door 1 persoon getild worden.
Tijd nemen zullen ze zich ook zeker wel, zeker op zo'n afgelegen plaats.
Hier deze week nog in een redelijke bebouwde straat. 's Nachts een rolsteiger achterom afgebroken en meegenomen. Paar straten verderop 2 mannen met bivakmutsen en pistolen 's nachts in de slaapkamer. Denk je dat iemand iets gezien of gehoord heeft?

Ook bij ons vorig jaar nog geladen aanhanger achter vrachtwagen uitgehaald en meegenomen, en geloof me, het was echt niet makkelijk om deze tussen de muur en de vrachtwagen uit te halen.
Topic: Pro Light Sound Messe 2011 (29-3-2011 18:07:00)
Wij gaan vrijdags met z'n 3e met de auto. Gaan nergens speciaal voor, eigenlijk gewoon een dag eruit.
Topic: Info staging (22-3-2011 23:03:00)
Nou dat is dan toch lang niet overal daar zo. Enkele beurs klusjes gedaan aan de andere kant van de palen, maar hoe daar met truss-constructies om werd gegaan....

Tijdens bouw en breek truss ondersteuning van vlees en bloed, met zo min mogelijk liften een zo groot mogelijke constructie takelen, , aan truss hangen om truss in evenwicht te houden......
Topic: Amp rack eindelijk helemaal klaar (9-3-2011 22:24:00)
Zie ik daar nu 2x powercon in???
Topic: Waar vervoeren jullie de drive in mee? (19-1-2011 00:10:00)
Mooi geel is niet lelijk, is die van ons ook. Zal vrijdag eens een foto maken. Bij ons komt er rode belettering op, en DHL is nu ook niet direct lelijk.
Die van ons is nu 5 jaar oud, en is ook altijd bestikkerd geweest. Na een keer goed poetsen door de garage was hier niets meer van te zien, dus in jouw geval zal dit ook wel goed komen.
Topic: Waar vervoeren jullie de drive in mee? (15-1-2011 01:49:00)
Wat dat betreft kunnen wij prima met elkaar over een auto praten. Wij zochten ook een auto welke niet veel gelopen had, redelijk jong was en goed onderhouden was. Deze hebben wij gevonden wij een dealer (mede dankzij een groot bedrijf dat failliet ging).
Aanhanger is lang niet altijd even makkelijk, zeker op de plaatsen waar de vrije ruimte niet echt voor het oprapen licht.
Zeker nu we de laatste tijd steeds meer 'landelijk' als 'regionaal' werkzaam zijn, is voor ons een zelfde laadruimte- en vermogen van groot belang.
Zonder aanhanger ben je zeker sneller, en brandstof bespaard het zeker! Oke, onze Vito is zonder aanhanger al dorstiger dan de L2H2 Master, maar dat terzijde.
Wij richten ons steeds meer op lichtshows voor een vaste klant (cateraar). Een kleine show namen wij normaal gesproken mee in de aanhanger. Deze past tegenwoordig in de bus. Voor grotere shows blijft evengoed de Vito met aanhanger staan, waardoor toch veel materieel mee te nemen is.
Aangezien de kleine shows steeds verder uit de regio beginnen te lopen, is het toch fijn dat er een bus loopt welke meer dan voldoende laadvermogen heeft, ipv met een aanhanger te rijden die inderdaad maar 90 maar klokken.
Zeker voor de prijs waarvoor wij onze bus hebben kunnen aanschaffen, was er geen reden om hier enige tijd mee te wachten; een gewenst middel voor een zéér goede prijs moet men niet laten liggen!
Topic: Waar vervoeren jullie de drive in mee? (14-1-2011 18:25:00)
Bus is bij ons aangeschaft om daardoor minder met aanhanger te gaan rijden, en het feit dat we vaak ruimte tekort komen. Zo zal het regelmatig voorkomen dat er 4x2 Mac250's, een grote kabelkist, krachtkabelkisten, 6/8VMB statieven instaan. Met 2 personen in de auto zit je dan al gauw aan de 1000kg, en dan heb ik de kleinere meuk er nog niet bij geteld.
En die ruimte heb je zeker in de bus, heeft hetzelfde volume als de aanhanger. Wanneer de opslag leeg getrokken wordt kan het gewicht verdeeld worden over de 2 wagens, maar zeker voor de iets kleinere projecten zal zo'n bus met meer dan voldoende laadruimte zeker niet misstaan!
Topic: Waar vervoeren jullie de drive in mee? (12-1-2011 21:15:00)

Watt-Xtra schreef:

3.5T vind ik zelf persoonlijk dan weer jammer ivm wegenbelasting die je moet betalen. Je mag meer laden, klopt, echter zijn de 3.3T en de 2.8T met hetzelfde veren pakket uitgevoerd, of je moet ze met luchtvering hebben, maar das een extra luxe! Plus je bent een zware wagen, dus je verzekering is ook duurder!

Wil je een H1L1-2 vol stouwen tot zn max van 3.5Ton ben je aardig goed bezig! laugh :D 9van de 10 keer kom je met de 1100 Kg laadvermogen van een master, 2.8T eenmaal verlengt prima weg. Plus, je mag binnen de wet iets overladen zijn he!! wink ;)
Doe je hiermee op mijn post? Zo ja, dan zou ik toch liever met de 3.5T van doen hebben. Massa rijklaar voertuig is 1950kg, dus met 3.5T man ik er nog 1650kg laden. Met een 2.8T blijft er nog maar 950kg over. Voor een L2H2 vind ik dat wat weinig. Voor zo'n laadruimte heb ik graag die 700kg extra.
Topic: Waar vervoeren jullie de drive in mee? (12-1-2011 00:25:00)
Deze week bij collega een Renault Master 3.5T, 2.5DCI 100 gekregen; L2H2. Heeft 117.000 gelopen en ziet er bijzonder goed uit. Auto is van 2005 en heeft 7.500 euro gekost, bij de Renault Dealer.
Is wel kanariegeel, maargoed razz :p

Valt best mee om leuke koopjes te vinden. Deze was één van de beste koopjes, maar staan er nog een stuk of 30, + een stuk of 25 L1H1 Traffic's. Zijn teruggekomen uit faillissement.
Kijk zelf ook eens naar een dealer, hoeft niet persé duurder te zijn, dat blijkt in dit geval wel weer.
Topic: Post hier je logo! (3-1-2011 17:42:00)
Nieuw jaar, nieuw factureringssysteem, en maar eens tijd voor een nieuw (simpel) logo'tje.
Voor mij goed genoeg, enkel voor boven facturen en kleding. Toch zou ik graag eens jullie mening horen. Niet toevallig per ongeluk "beter goed gejat dan slecht bedacht"?
Brand maar los!
Topic: Showtec explorer pro / geluid door fans (29-12-2010 00:17:00)
Hier 3 jaar deze movingheads in gebruik. Fans maken behoorlijk veel lawaai, net als de rest van het apparaat eigenlijk wanneer dit beweegt. Sinds kort wel eens naast een aantal MAC250K gebruikt, maar een wereld van verschil.
Kies liever voor een ander product wanneer je stilte prefereert.
Topic: Muziek Computer programma voor in cafe (9-12-2010 19:54:00)
Inderdaad Jukebox van PB sound. Werkt zeer makkelijk, en is een stuk goedkoper van BCM.
Topic: Avolites tiger touch ervaring (4-12-2010 01:00:00)
Wij zijn gisteren in Berchem bij Antwerpen naar de Avo Roadshow geweest. Had nog nooit met een Avo gewerkt, maar was hier érg over te spreken. Tafel werkt erg makkelijk vond ik na een eerste indruk. Omdat ik verder geen ervaring heb met Avo, viel het mij gelijk op hoe makkelijk deze tafel in elkaar zit. Na gewenning met Avo zal dit helemaal meevallen.
Verder zijn wij ook benieuwd of iemand deze tafel al in zijn bezit heeft, hier zou ik graag mee in contact komen!
Topic: Waar vervoeren jullie de drive in mee? (22-11-2010 00:28:00)
Leuke wagen, ga je zeker plezier van beleven! Rijden inmiddels 3 jaar in vrijwel exact dezelfde Hapert aanhanger rond, en doet nog altijd goed zijn best. Ligt super achter de wagen, en kan een goede stoot verdragen. 2 maanden geleden veren van de klep vervangen, omdat deze weinig baat meer hadden. Wordt echter wel 3 à 4x per week gebruikt. Verder geen problemen mee, zul je zeker gaan merken!

Edit: zie volgens mij wel dat je 2 deuren erin hebt zitten, en geen klep? Dan zul je het veren probleem dus niet tegenkomen, maar lijkt me wel lastig!
Topic: Octostrip (3-4-2010 01:43:00)
Wij hebben 8 van deze strips in gebruik, en zijn zéér tevreden hierover. Vele mogelijkheden en zéér mooi effect. Komt een echt strak licht vanaf, en je kan ze door de sliding rail in alle mogelijke posities gebruiken. Nadeel is wel dat ze allen apart aangestuurd moeten worden, met een eigen kabel, welke 5 polig is. De standaard meegeleverde kabel valt vies tegen, dus hier zou je nieuwe voor moeten maken.
Als je hier doorheen kijkt zijn het heel mooie strips, welke een véél mooier effect geven dan standaard ledtube
Als je genoeg vrije kanalen hebt, en ze in de 48 kanaals modus gebruikt kun je hier behoorlijk mooie dingen mee doen.

De 700€ die Daan aangeeft zal zeker een nette prijs zijn. Wanneer ze er nog goed uitzien & werken heb je voor dit bedrag een mooie deal.
Topic: Musik Messe / Prolight + Sound, Frankfurt, 2010 (25-3-2010 20:58:00)
Even een kort vraagje; op m'n ticket staat 'musikmesse'. Ik zie dat er voor Prolight+Sound andere entreeprijzen gelden. Hoe zit dit precies met deze tickets? (heb ze niet zelf gekocht trouwens)
Topic: Drie gewonden door omgevallen lichtstellage (16-3-2010 15:50:00)
Ik zal niet reageren op het ongeluk, anderen hebben hier meer verstand van dan ik en het blijft nu nog gissen.
Maar het schudt me wel zeker wakker.
Zo hebben we afgelopen donderdag een carré neergezet van 6x10m. Toen we zondag terugkwamen om af te breken was dit een halve slag gedraaid! (Korte kant waar eerst de lange kant stond!).

Bleek dat ze de poten één voor één met een heftruck hebben opgetild, pallet eronder, en toen met 4 palletwagens het geheel verreden hebben.
Als je nu ziet wat de gevolgen kunnen zijn, schrik je toch wel even dat in ons geval hetzelfde had kunnen gebeuren.
Ik hoop dat ook dat dit, hoe stom het ook klinkt, een wijze les voor iedereen zal zijn, en dat er niet zomaar gedacht wordt 'mij gebeurd dat toch niet'.
Topic: Musik Messe / Prolight + Sound, Frankfurt, 2010 (16-3-2010 15:34:00)
Heb vandaag ook m'n kaartje gekregen, en zullen vrijdags met 3 man gaan!
Topic: Welke nieuwe geluidsset zou jij kiezen voor +/-7000,- (13-3-2009 19:39:00)

remcopeters schreef:

De deacon wordt volgens mij niet meer gemaakt, maar over half jaar zal die vast nog wel ergens in de showroom staan ;) Wou hem vandaag gaan luisteren maar andere klanten waren een klein Fohhn setje aan het beluisteren en had niet zoveel tijd...
Dus je komt daar vaker? En hij heeft meer van Fohhn staan? Zeker de moeite waard! Als je zegt dat aan het budget te sleutelen valt, zeker doen. €1000,- meer misschien wat veel, maar toch. 300/350 man is met gemak te halen met live band, verschillende keren gedaan.