Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Onnogeelen

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 151 bijdrage(n) van Onnogeelen (Pagina: 2 van 8)

Topic: Grootste opschepperij, bloopers en andere (eerlijke) onzin (20-8-2011 01:31:00)
Aantal maanden geleden zelfs een tape artiest gehad, netjes MD, maar 1 nummer van iphone. Laat nou net onder het betreffende nummers zijn schoonvader opbellen...
Topic: Kleurcodering voor kabel (diameter/lengte) (20-8-2011 01:28:00)
Wij houden weer een geheel andere codering aan.
-Blanco korter dan 2,5m
-Blauw 2,5 meter (230V is dit 3 meter, ivm aankoop grote partij gegoten kabels)
-Rood 5m
-Grijs/wit 10m
-Paars 20 meter

Tussenlengtes ook als optelsommetje. XLR worden kleurringen gebruikt, hiervan alleen bovenstaande lengten in gebruik. Kabels met stekkers welke geen kleurcoderingsmogelijkheid hebben worden gebruikt als hobby en knommel werkjes.

Wordt eigenlijk nergens een standaard aangehouden, al zie ik de laatstgenoemden (geel, blauw, rood) wel vaak voorbij komen. Je ziet het toch wel altijd aan de kabel. I.s.m. kleurcodering zijn deze vrij makkelijk te onthouden voor de verschillende bedrijven.
Topic: Oplossing 19"inch rack met beperkte ruimte. (29-7-2011 10:46:00)
Ben benieuw of iemand iets van je verhaal snapt....
Ik maak er uit op dat je binnenrack te groot is.

dj-nsp schreef:

Ik heb sinds kort een stolp case van 55 x 52 x 50.
Nu is het zo dat ik 3 centimeter eigenlijk per kant over heb voor een binnenrackje.
Dus binnenrack is 6 centimeter te groot.

dj-nsp schreef:

Dat is niet heel veel meer en ik weet niet wat het hout van dat gewicht gaat vinden.
Dat is wel heel veel meer en ik weet niet niet wat je met gewicht bedoeld...

dj-nsp schreef:

Wie heeft hier een oplossing voor? wat zou een goede manier zijn met hout om het passend te krijgen?
Nieuwe stolp maken? Gaat inderdaad met hout.

dj-nsp schreef:

Of een andere manier om toch losse racken te creëren.
Geen enkel probleem, heb je alleen niet meer aan je huidige rack.

Of zit ik er nu compleet naast en bedoel je iets heel anders?
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (28-6-2011 04:36:00)
Hier vrijdag een bandlid die een mac van een truss paaltje af hielp. Onze fout was wel dat ze niet vast waren gezet, maar stonden toch behoorlijk stevig. Werkt nog perfect, alleen de plastisch chirurg moet eraan te pas komen.
Topic: Avolites tiger touch ervaring (16-6-2011 19:01:00)
En vandaag is het donderdag, de dag van de werkende palette legend functie! Op de één of andere manier werkt het nu wel, of het toch aan het 'herupdaten' heeft gelegen? Geen idee, maar het werkt!!
Topic: Avolites tiger touch ervaring (16-6-2011 00:45:00)
Versie in About stond inderdaad op 4.1. Update heeft dan ook geen zin gehad.

Nulstand in palettes toevoegen is inderdaad een goed idee, gaat sneller dan telkens fixtures weer selecteren en via locate-clear nullen.
Na het schrijven van mijn vorige bericht inderdaad ook bedacht dat het via de shape generator wel moet lukken, en dat doet het ook. Morgen even een goede shape vinden en aanpassen, de standaard shapes vallen me een beetje tegen.

Al met al morgen nog heel wat programmeer werk. Tafel hele weekend in gebruik en vrijwel geen tijd om te proggen. Lang leve de drukke maanden!
Topic: Avolites tiger touch ervaring (15-6-2011 22:21:00)
Oké duidelijk, klein beetje omslachtig dus. Moet 2 handelingen verrichten om waarden te nullen.

Heb software opnieuw geïnstalleerd, probleem met m'n pallette legends blijft hij houden. (overigens is datum bij 'recovery cd' blijven staan: 29-4-2011 13:28; laatste versie op website is ook van die datum).
Topic: Avolites tiger touch ervaring (15-6-2011 18:47:00)
Heb even gekeken, maar versie 4.1 is geïnstalleerd, toch werkt het niet goed.

Tafel heeft erg veel functies, dit weekend voor het eerst in real-life mee 3 dagen, dus ben benieuwd. Vanavond eens kijken hoe het blind programmeren me afgaat op deze tafel, hier is vrijdag geen tijd voor.

Loop nu toch tegen een paar problemen aan:
- Nadat je een stap in een chase/cue hebt gemaakt, clear je de programmer om alle waarde weer op 0 te zetten. Echter heb ik hier, dat wanneer ik de programmer clear wel alle attributes op het scherm als 'off' staan, maar als ik mijn fixtures dan weer selecteer staat hij nog steeds in de stap die ik in de chase gebruikt heb. Ook als ik bijvoor mijn cue van de dimmer open zet.

-Nu wil ik bijvoorbeeld de strobe functie fader gevoelig hebben, volgens handleiding moet dit lukken via de 'playback options', als ik heb hier op Fader zet heeft dit geen effect. Wel bij een beweging.

Zal toch wel allemaal aan mij liggen, maar wat doe ik fout?
Topic: Avolites tiger touch ervaring (10-6-2011 18:49:00)
Ah lachen, dus ik heb gewoon pech?? Ook is het volgens mij niet mogelijk om een pagina naam te wijzigen of wel? Als je bijvoorbeeld in 'Groups' zit en dan 'Show Pages', heb je links 'Page 1' t/m 'Page 8' staan. Hier kan ik geen andere naam aan geven toch?
Topic: Avolites tiger touch ervaring (9-6-2011 19:00:00)
Inmiddels is de TT binnen, en heb ik mijn bed aan hem in moeten leveren... Is het normaal dat tijdens het opstarten het beeld op z'n kop staat?
En krijg tijdens het maken van een 'legend' voor m'n 'pallettes' alleen tekst, zelf tekenen pakt hij niet. Doe ik iets verkeerd of werkt dit nog niet lekker? Tafel zit aan versie 4.
Topic: Waar vervoeren jullie de drive in mee? (31-5-2011 19:10:00)
Wij hebben een stalen strip aan beide zijden van de bus gemaakt, waar speciale spanbanden ingehaakt kunnen worden. Hebt geen last van uitstekende delen, en spanband kan overal bevestigd worden. Als je dit met haken gaat doen moet je er veel inschroeven, en ze steken allemaal uit.
Topic: Mega hoge prijzen tape-acts (27-5-2011 00:22:00)

rdreiers schreef:

Het rackje van Erwin is 2 HE, wel dezelfde inhoud. laugh :D laugh :D

Maar ook die is makelijk.
Dan heb ik het foute cijfertje aangetikt, want die bedoelde ik inderdaad razz :p
Topic: Mega hoge prijzen tape-acts (24-5-2011 17:52:00)
Nee die heeft geen technicus bij zich, maar z'n vriendin met een paar md'tjes, helemaal makkelijk!
Topic: Mega hoge prijzen tape-acts (23-5-2011 22:40:00)
Wij komen vaak eenzelfde -hier in Limburg bekende- artiest tegen, en daar zie je dat het ook echt anders kan. Technicus van artiest komt met een 3he rackje met een sd-speler en microfoon, rest gebruikt hij aanwezige apparatuur. Heeft ook geen verdere set/racks bij zich. Artiest is niet te duur, en zéér gewild hier.
Topic: Avolites tiger touch ervaring (5-5-2011 22:05:00)
Nee voor jeroen zelf. Maar dat is inderdaad ook wel iets dat frank zou willen hebben voor z'n café.
Topic: Avolites tiger touch ervaring (3-5-2011 19:42:00)
Heren,
nu jullie deze tafel wat langer in gebruik hebben, zijn jullie nog tegen problemen aangelopen? We hebben hem inmiddels besteld, komt binnen zodra hij betaald is. Denk nog steeds dat dit een perfecte tafel voor onze doeleinde zal zijn, maar misschien hebben jullie inmiddels andere ervaringen?
@BartvdVen, jij kunt ons vast nog wel een keer wat trucjes leren, je komt maar eens op bezoek bij Jeroen of Toby in Horn!
Topic: Post hier je logo! (29-4-2011 21:58:00)
Zo had ik er nog niet over nagedacht laugh :D , was gewoon een willekeurige afbeelding. Heb zelf ook gedacht om hier Neutrik's op te zetten, maar ach, het is een visitekaartje. Hier zit tenminste nog wat kleur in.
En als dat vragen over mijn professionaliteit opwekt, dat zei zo. Kom je toch maar op 1 manier achter, en dat is niet door naar een visitekaartje te kijken.
Zullen ook voornamelijk voor 1 doel gebruikt worden, en dat is als service naar klanten voor een bedrijf waar ik veel voor werk. Mijn meeste tijd besteed ik voor een bedrijf hier in de buurt, en dan voornamelijk aan projecten van 1 opdrachtgever. Omdat dit vaak op andere locaties is, en we hebben afgesproken dat ons klant zelf de apparatuur bedient (wat niet meer inhoud dan in- en uitschakelen). Vaak heb ik de service-bus mee, en is het handig dat ik rechtstreeks gebeld wordt. Met mijn opdrachtgever heb ik afgesproken dat ik gerust mijn eigen kaartje achter mag laten.

Verder wil ik inderdaad wat meer de internationale toer op, en had ik het inderdaad beter bij volledig Engels kunnen houden. Maar voor die paar cent dat die kaartjes kosten, zie ik tegen die tijd wel weer....
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (29-4-2011 21:57:00)
Edit: Dat was het foute topic....

Cases nog net niet binnenstebuiten gekeerd gelukkig, viel donderdag ook wel mee. Maar aangezien de locatie binnen de best beveiligde zone ligt is het echt hopeloos. Gelukkig verder alleen kleine opdrachten staan, dus apparatuur was geen probleem. Maar je moest vandaag eens proberen om met je auto voorbij die 1300 blauw gekleden te komen. Als er inderdaad meer op het programma had gestaan voor ons hadden we dus een probleem gehad.
Beetje beveiliging oké, maar dit gaat nergens meer over.
Topic: Post hier je logo! (28-4-2011 23:42:00)
Heb mijn logo al eens eerder gepost, maar geen reacties. Bij het blad 'Eigen Bedrijf' van de KvK zat een kortingsbon om goedkoop visitekaartjes te laten drukken (al krijg je deze korting 2x per weer al per mail aangeboden, maargoed). Heb hier maar eens gebruik van gemaakt en het volgende laten maken:
Visitekaartje
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (28-4-2011 23:06:00)
Auto neerzetten was geen optie, locatie ligt in de 1e zone, welke ook volledig autovrij wordt gemaakt, morgenvroeg....
Ook ligt de betreffende zaal aan een uitgaanspleintje, waar zaterdag schermen en dergelijke hangen. Kwam er vandaag achter dat mevrouw zelfs naast locatie komt. Meest belachelijke dingen hoor je hier van bekende, waar jullie allemaal niets van mee krijgen.
Gaat echt te ver allemaal. Auto's worden zelfs uit garages gehaalt, compleet straatwerk opnieuw gelegd ivm hakken schoenen, en ga zo maar door. Heeft verder niets met dit forum te maken hoor, maar ook ons wordt het werken niet makkelijk gemaakt deze dagen.