Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van DJ-Ipkiss

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van DJ-Ipkiss (Pagina: 5 van 10)

Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (26-4-2004 10:03:00)

Magik77 schreef:

reactie op mijn post...
Klopt ik heb het illegaal verkregen. Ik wilde(na aanleiding van alle positieve berichten het album kopen en ik zag ergens dit staan dus ik dacht even luisteren.

Je kan me veel zeggen maar het nr Ur slaat compleet nergens op. Verder is de vocal van walking on clouds gewoon k*t.
Ik zeg ook. Elk nr bevat iets goeds echt waar. Helaas ontplooid hij juist die goede dingen niet in zijn nr's. Ik weet niet of je msn hebt maar je kan me toevoegen op s_skotarczak@hotmail.com (niet zeuren over spam s.v.p.) Dan wil ik je gerust meer vertellen. Ik heb ook al gezegd in een ander topic. Commentaar op iets wil niet zeggen dat je het beter kan. Zowel mixen als produceren.
Adagio for strings heb ik gisteravond nog eens compleet geluisterd(ja een recesent luisterd sommige dingen meerdere keren) En hier ben ik iets te negatief over geweest. Het is gewoon een top nr met een mankement. En dat is die melodie die zo over de beat heen loopt. Dan rent hij er weer achteraan dan loopt hij weer voor om weer bij 32 uit tekomen, gewoon zonde
Topic: Wat is jou mening over Jb-systems (25-4-2004 11:19:00)

GoeieGast schreef:

Ik heb nu bina 3.5 jaar de premium 3 kanaals mixer staan. Pas na enkele maanden kraakt de crossfader een beetje. Kan je perfect op leren mixen. Voor dat geld is het een prima ding.
Hoor je wel wat je zegt? Ach hij kraakt pas na 3 maanden ofzo.
hij hoort NIET te kraken.
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (25-4-2004 00:17:00)
Nyana:

Ja, zo moet het nou.
De beat die je in het begin hoort lijkt een beetje op benni benassi stijl(gadverdamme) Maar wat percussie neem het al bij 0:10 over. 0:40 een echte beat en een soort synth(flink spacey) loopt mee. Het is de melodie maar dan nog op een toon.
1:22 De melodie, de bass-line, de beat, de synth(1:36). Het klopt gewoon.
Het is gewoon zoals trance moet zijn. Perfect! 2:30 de eerste break. wat stil wat vaagjes, heel spannend. 2:44 melodie word ingebracht, en wat voor een melodie! Loopt goed is goed. niets dan lof over dit nr tot nu toe. 3:25 we zijn weer onderweg. Heerlijk. 03:53 Een synth neemt het over en loopt door tot 4:07. De melodie komt in deze korte break weer helemaal terug. Dan word de bass-line toegevoegd. een soort van filter effect en weer onderweg op 4:48. 5:04 de melodie gaat wat raar doen(alsof iemand heen en weer gaat met de fader maar dan heel snel. Conclusie: Geweldig nr
Zo hoort je hele album te zijn(naja niet helemaal, anders word het zo saai allemaal dezelfde nr's.)! Dit is gewoon trance! Jammie

Tot zo ver het eerste deel. Het 2e deel(van nr 1 en 4) komen eraan!
Best veel getypt maar dat mocht ook wel.

Eind conclusie tot nu toe:(2 nr's nog niet gehoord).
Wel redelijk. Nr's zijn allemaal de basis voor een goede remix. Al de leuke elementen zitten er in. 10 seconden per element. De rest is opgevuld met breaks en andere slome onzin. Het nr Ur mag er van mij wel af(scheelt me weer 2/3 euro) want dat hoort hier helemaal niet tussen te staan. Maak dan een album met alleen expirimentele tracks.
Uitschieters of kanshebbers om een grote track te worden(na remix) Adagio for strings, just be wel, Nyana en walking on clouds(vooral die laatste en just be moeten een pushing remix krijgen(ik zal zelf ook eens wat proberen.
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (25-4-2004 00:16:00)
Het nr traffic is helemaal niet zo slecht. Het is geen top productie maar niet commercieel. Het word commercieel gemaakt. Goed het klinkt gemakkelijk in het oor maar als tiesto niet elk uur op de radio te horen was(zoals traffic ooit bedoelt was) was hij niet commercieel. Ik heb nr 5 t/m 10 van zijn nieuwe album gehoord. Ik had er hoge verwachtingen van. Zeker aangezien traffic en love comes again als slechste tracks werden beschouwd.(en dat terwijl love comes again zeker een redelijk goed nr is!) Nou ik moet zeggen het valt me vies tegen! Misschien waren mijn verwachtingen wat te hoog maar nee.

Adagio for strings:

Leuk geprobeerd. De start belooft zeker wat! Erg op bouwend naar 1:25! Melodie goed! echt goede productie maar als je de back melodie(en vanaf 2:25 ook de complete melodie) zo scheef laat lopen over de beat?!?!? Foei foei foei. Zonde want als je hem nou een stukkie meer synchroon had laten lopen had dit zeker een grote geweest. De melodie moet gewoon sneller! En dan niet kwa toonhoogte maar kwa lopen op de beat en niet achter de beat aan wandelen. Zonde want het is echt een goede basis. Oke hij is een stuk echter dan traffic. Zeer zeker! Maar ik vind het nog steeds geen prodcutie waar je U tegen zegt(al zit het er zeker tegenaan!). Ook hoe de break word ingestart(03:37) vind ik maar flauw. Helemaal niet zoals je van een trancer verwacht.

Just be:

Rare beat. Maar juist dat geeft vaak klasse nr's aan. Vanaf 0:29 word er een soort tears from the moon baseloopje bij gevoegd. Heel afgeflakt en zacht.(tenminste het klinkt als tears from the moon. het is volgens mij een open hihat.)
Het nr gaat verder en bij 1:30 mag het nr zijn eerste volle glorie aannemen.
1:53 tada Vocal. Mooie melodie op de achtergrond(niet echt een stand alone melodie maar ondersteunend aan de vocal zeer gepast.) Vocal naja daar wil ik maar niet overbeginnen. Waar ze overzingt(exotic placesbla bla bla) Als ze de hoogte in gaat(2:52) is het echt om te janken. Helaas komt juist de melodie goed uit de vlakte.
(3:47) een break. De vocal word hier door een synth goed begeleid! Na de break vocal loos tot 5:43. Helaas begint ze dan weer. Het is niet een storende factor(nou ja.. wink ;) .) Het is vooral een niet nodige toegevoegde factor. Terwijl je hem zonder ook perfect zou kunnen doen. Of als het toch perse met moet laat een andere zangeres het doen! met ng 1:30 op de klok krijgt het nr een opleving om hem vervolgens weer te laten aflopen? Wel goed te mixen daardoor! Conclusie: Ook al is de vocal niets, het is een productie waar hij wel redelijk trots op kan zijn. Heel rustig. Ik zou hier wel een dub versie van willen hebben(geremixed door een signum bijvoorbeeld, nee niet Mark Norman, leuke kerel maar die is minder trance dan signum(in mijn mening)

A tear in the open:

Begint met een vocal. Echt om een set te openen. vanaf 0:45 komt er een bassline onder. die gaat alleen verder vanaf 1:14. Een beat ondersteund hem vanaf 1:25. Veel te stevig naar mijn mening. Zeker tenopzichte van de vocal maar wat zal het nr ons nog brengen? Nou in ieder geval een melodie. Ondersteund door een soort wervelwind achtig iets(kan ook een soort alien ufo geluidje zijn(preset... wink ;) ).
2:20 een break. Rustige melodie vanaf 3:00 komt er een melodie op(zeer spannend hoor! happy :) ) welke tot onplooïng komt op niet..? Hij blijft op de achtergrond wat hangen. Zeer storend naar mijn mening. Je kan er dus niet op los terwijl de melodie toch wel goed is! 5:10 Tiësto besluit toch maar melodie er in te werpen. Een synth achtige melodie beetje op zwepend, heerlijk. Veels te lange break op 5:39 er komt pas weer enig beat en melodie bij op 7:03. Haalt alle kracht uit het nr. Hij begint met dit nr een beetje naar Armin van Buuren te gaan. 1:49 voor tijd(handig dat time till end of song van winamp) Komt er opeens een opleving in het nr. Ik zou zeggen waarom die break en voer je die opzweping niet door tot het einde? Saai word het niet want melodie zegt genoeg om te blijven zweven. Tiësto brengt 40 seconde voor tijd de beat er precies 14 seconden in om te mixen. Zeer bedankt.
Conclusie. Mwa-tje vind hem te langzaam een intro van je set kan het wel zijn ja maar hij komt pas echt van pas als de laatste break a 2 minuten er uit geknipt word!

Walking on clouds:

Weer een beatloze start. Is dit in? vreselijk mixen vind ik dat. 0:44 de beat meteen met een diepe groovy base-line eronder. klinkt lekker. 1:01 MIJN GOD. Wat heeft U deze vrouw mishandeld. Een enorme schreeuw uit het niets gevolgd door(1:08) nog wat ge-oe-ed! Redelijk saai eigenlijk dit. Hij mag er dan wel compleet achter staan(onze Tijs). Maar ik heb het gevoel dat dit nummer maandag morgen net wakker geworden tempo is opgenomen. Nou 4:40 (ja we zitten al zo ver en voor de rest vind ik er geen reet aan). Onze lieve dame zingt wat met veel hoog gekrijs(beetje kansloos maar acht)
5:36 JA, JA, JA! Tiësto waarom dit niet vanaf minuut 2? Melodie nu echt naar voren de beat is vrij saai. Base-line loop(ed)t nog steeds lekker mee. Gewoon lekker. Nog steeds wat rustig maar dat mag er ook wel eens tussen zitten. Nou dat was het nr al. Een radio version hiervan maken is niet zo moeilijk. het complete eerste gedeelt(dus eigenlijk tot 5:36) word als volgt bewerkt. *knip* en de rest kan je als nr gebruiken(wel even de laatste 40 seconden eraf halen dat aflopen klinkt natuurlijk niet op de radio wink ;) .

UR:

Ik hoop maar dat Tiësto hier dronken stoned en onder invloed van een hoop hard-drugs was. WTML heb je hier gedaan?. Een soort zoom die je waarschijnlijk hoort als je in de isoleercel zit hoort(no offence voor gevangen of mensen met familie/vrienden in de gevangenis). Een vocal van een soort leuke zanger wannabee. Een soort weet ik veel wat voor beat maar het slaat compleet nergens over. Meer ga ik dus ook niet over dit nr schrijven. Dit slaat compleet nergens op!
Topic: De nieuwe limited edition: Technics SL1200RED (24-4-2004 23:01:00)

nijhuisr schreef:

meer foto's:

groups.msn.com/nijhuis/shoebox.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=141
groups.msn.com/nijhuis/shoebox.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=142
groups.msn.com/nijhuis/shoebox.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=143
groups.msn.com/nijhuis/shoebox.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=144
Hey de beatles! Je test plaat geworden om te laten zien hoe hij het doet wink ;)
Topic: New-Line chatbox [test] (20-4-2004 21:51:00)
Server doet het nog steeds niet hier
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (19-4-2004 14:07:00)

arjennanninga schreef:

Album is gewoon 192kb dus perfecte kwaliteit. En omg wat klinkt het lekker, ik ben echt geweldig positief verrast, k'vreesde een wel erg comemrcieel getint album maar nee hoor.
waar kan ik het vinden dan?
Don''t worry modjes ik ga het vinyl album toch wel kopen als het me aanstaat wink ;)
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (19-4-2004 13:09:00)
lol ik neem aan dat Tiësto alleen promo's naar grote DJ's gaat sturen. Als die gaan rippen weet ik het ook niet. Of je hebt de platen op enorme klote kwaliteit ergens gevonden!
Topic: nieuwe mixer: Ecler of SynQ? (18-4-2004 22:53:00)

Marky schreef:

Iets te zuinig besteld misschien?...
In de economie heet dit Volle-kassa-politiek.
Men koopt wat in. Zorgt dat ze alles kwijt is. Ook de ontwikkelings kosten e.d.
Als deze kosten eruit zijn gaan ze weer inkopen. Dat het zo hard is gelopen hadden ze duidelijk niet verwacht. Maar nu de kassa vol is kunnen ze lekker winst gaan maken wink ;) laugh :D
Topic: Wanbetalers (16-4-2004 13:56:00)
wanneer de Drive-in legaal is(geen illegale cd's--> belasting betaler) kan je naar de rechter. Voor de wet is een mondelinge afspraak bindend. Hij moet even goed nadenken of er nog iemand was die ook bij hem was op het moment. Verder zoek naar Mailtjes, msn gesprekken of iets wat op papier staat wat echt van de man af komt. Let wel op! Neem niet gewoon een vriend mee die zogenaamd daar ook was en die dat ook gehoord heeft als hij dat niet heeft. Dit komt toch altijd weer uit!
Topic: Ladies and gentlemen ... We've got 'em (12-4-2004 15:35:00)

Didier_S schreef:

roberto schreef:

toevallig is er deze week een nieuwe plaat uitgebracht.

Niels de Vries-we've got 'm wink ;) op het label: Zzap recordings
Met de vocal?
Nou hij is er hoor didier. De plaat MET vocal.
Peter Presta Project - We got him op houseworks
o.a. verkrijgbaar op Recess[NL schreef:

Kleine preview(van recess)
data.recess.nl/audio/H/W/hw016-a1.ram
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (8-4-2004 08:30:00)

Magik77 schreef:

Volgens mij is Love comes again de eerste single die eerst op cd verschijnt van hem en daarna pas op vinyl. Laten we hopen dat dit niet de gewoonte wordt. Ik denk dat love comes again het meest commerciele nummer is van zijn nieuwe cd. En ik denk dat de rest ook beter zal zijn. Want dat was bij zijn vorige album ook het geval. Daarvan zijn de beste nummers nog steeds niet bekend bij het "grote publiek" Ik ben iig bij de releaseparty 20 mei in de HMH.
zooo cool. Jammer dat ik zo jong ben anders had ik ook zeker erheen willen gaan. Meestal gaat ie namelijk nog ff-ies wat draaien laugh :D
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (7-4-2004 22:06:00)
was al zo. Nyana teken en hij. Ik hoop ook zeker dat Just Be zijn vorige album overtreft. Want pure classics als flight 643 en Lethal Industrie doen het nog altijd goed! Ik heb net 4 uur gewerkt en de hele tijd het nr in me hoofd laugh :D .
Alleen Tiësto toch angry Zowel de Vinyl als de CD te gelijkertijd launchen? GRRR Je weet toch als DJ dat je liever niet hebt dat nr's op CD gerealesed worden. Als dezelfde nr's namelijk op een cd-tje staan voor een lagere prijs dan weet ik het welwink ;) .
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (7-4-2004 13:51:00)
Even een lekkere kick.
En dat heeft Tiësto zeker verdient!
Wat een goed nr! Goed de melodie is niet veel verhullend. Niet echt een meer waarde op traffic. Maar die vocal miauw wat een gruwelijke vocal. Wat een climax in je set moet dit zijn! Dit is echt een nr om geremixed te worden! Laat het signum doen bijvoorbeeld. Lekkere kwaliteit trance met zo'n jammie vocal. Hij heeft traffic stukken overtroffen en daarmee een hoop goed gemaakt. Zijn base line(drums en hihat enz.) is gewoon goed. Lekker niet te hard.
Ja Tiësto als je hele album van die redelijk goede tracks bevat dan komt hij ook zekerste weten in mijn curver te liggen! laugh :D
Go for it man!
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (6-4-2004 13:12:00)
bij ons staat hij in de kast! laugh :D Maar die doet me moeder vast niet weg laugh :D wink ;)
P.S. Dré heb je het geld al ontvangen?
Topic: Pioneer CDJ-800 Of denon S-3000 (5-4-2004 22:10:00)

Victor schreef:

De mechanische schokdemping hoeft natuurlijk niet persé in het loopwerk te zitten. Ook de kast en pootjes kunnen dit werk doen. Die kant is volgens mij Technics nu ook opgegaan met de SL-DZ1200.

Komend weekend krijg ik een setje Denon DN-S3000's te logeren. Ik zal ze eens flink laten rammelen wink ;)
Zou ik misschien een uurtje van je tijd mogen lenen en een kijkje komen nemen? We hebben hier in Alkmaar nou niet echt een gear winkel, helemaal niet eigenlijk wink ;) .
Topic: minimale techno (4-4-2004 17:07:00)

Didier_S schreef:

DJ Casta schreef:

www.ishkur.com/features/music/index.htm#
shocked 8O Hier zoek ik al jaaaaaren naar! GREAT!!
Zo goed vind ik dit niet trouwens. Een weer war eigenlijk. Ik snap er de ballen van. Druk ik weer ergenst op hoor ik weer muziekje druk ik ergens anders op gaat ie hjeel ergens anders heen!
Ook is zijn commentaar op sommige stijlen wel erg subjectief inplaats van informatief
Topic: Pioneer CDJ-800 Of denon S-3000 (4-4-2004 14:39:00)
Heeft iemand ervaring met beide spelers? OF een hoop info?
Ik weet niet welke ik moet nemen namelijk. Ze zijn voor de Drive-in maar ik kan er thuis ook wel wat mee doen. Is de pioneer CDJ-800 veilig genoeg voor Drive-in(lees niet meteen stuk) en de denon?
Ik hoop te horen van jullie!
Topic: Time stretch bij Adobe Audition (29-3-2004 15:47:00)
1 valt af. Bij adobe Audition is dit opslaan(mits gekocht in de winkel EN geregistreerd) ongelimiteerd. Let op na 30 dagen moet je je registreren door middel van een CD-key (serial key) die je bij het "spel" hebt gekregen. Als je dit in de winkel gekocht hebt zit dat er uiteraard bij. In het begin zou hij dan zeggen registreren doe je dat niet kan je niet opslaan.(dus ook niet op wave!)(als je wel op wave kan opslaan weet ik het ook niet. Zorg wel dat je het vervolgens weer op mp3 om zet (als je harde schijf je lief is en minder dan 120 gig laugh :D )
2 is een goede mogelijkheid let op dus.
nog een 3e mogelijkheid. Je/iemand wilde de nr's op hogere kwaliteit opnemen. 192 opgenomen. Nu wil je dat opslaan op 192. he wat jammer nou. Dat doet hjij niet(tenminste bij mij niet) ik moet me bandbreedte weer verkleine omdat, ik weet niet waarom? Ik vind het niet erg want waar je het ook op opslaat de kwaliteit blijft genoeg voor een dansschool(aangezien daar geen funktion one setje staat laugh :D )
Topic: beatrix college schoolfeest (29-3-2004 14:48:00)

Imcowelter schreef:

Toch klopt het wel dat je beroepshalve niet meer op een ladder mag werken (ik meen boven de 3 meter). Inderdaad moet zo'n bedrijf dan dus een stijger of een hoogwerker huren.
En de glazen wasser hier dan? Mijn raam is echt wel hoger dan 3 m boven de grond! Maar gewoon houten laddertje naar boven hoor! En het is een professioneel bedrijf!