Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van DJ-Ipkiss

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van DJ-Ipkiss (Pagina: 4 van 10)

Topic: nieuwe merken op new line (15-6-2004 17:06:00)
Wat hij bedoelt is: Hij gaat ze bij een disco boer luisteren.
Luister luister luister.
Edie: Ik moet er even over nadenken.
Vervolgens fietst of rijd hij met de auto naar huis en bestelt bij Dré de speakers naar keuze.
Topic: Shoutcast (11-6-2004 13:38:00)
quincman zou je het mij willen sturen, ik heb ook router modem combi. Ik er vorige keer niet uit maar ik hoop er samen met jou wel uit te komen.
Dus als het lukt dames en heren:
Zondag avond van 20:00 tot 21:00
DJ Ipkiss live in the mix
Meer info, msn of hier maar later als het werkt wink ;)
Topic: biertjehhh??? tijdens het draaien... (11-6-2004 12:36:00)
vrouwen en slagroom laugh :D wink ;) .

@ Iedereen, Back on topic(voordat er forum leden niet meer terug komen sad :( ).
Topic: biertjehhh??? tijdens het draaien... (9-6-2004 13:48:00)
Nou ik heb de mods gevraagd het open te houden mede omdat het zo'n verhitte discussie is.

@ mr_jows, jij gaf in eerste instantie dat koppen aan. Ik vind dat je drank en alcohol niet kan vergelijken met koppen. Tuurlijk kan iedereen kerngezond zijn en bier drinken of wijn. Maar de effecten zijn met blowen vergelijkbaar(slechtheid dan). Wat ik me dus nog steeds afvraagd is waarom mensen,zonder dat ze een slechte ervaring hebben met familie vrienden e.d. zo negatief kunnen doen over het soft-drugs onderwerp. Terwijl diezelfde mensen op zaterdag avond(of op de uitslag van de verkiezingen die avond) allemaal drinken.
Drank is gewoon veel meer geaccepteerd dan soft-drugs en dat terwijl er precies 0 doden van komen, ze niet gaan stelen omdat het niet fysiek verslavend is(lees ik in dit topic ik weet niet zeker hoor) en omdat het relatief goedkoop is(2 of 3 joints 5 euro). Terwijl een alcohol verslaafde steelt om aan zijn drank te komen.

Verder hebben mensen die zeggen, het is slecht voor je e.d. vaak nog nooit zelf één joint opgestoken! Daarom zeg ik altijd tegen die mensen: Steek er nou zelf eens op of hou je mond erover. Want alcohol daar worden kinderen ook onder de 16 mee geconfronteerd: Ahhh pap mag ik een biertje(14): Nou vooruit eentje dan.
het kind is 15(bij mij dan) en bij 3 was het nu is het wel genoeg he: Na mamma word maar 1 keer 50 en er word al niets meer van gezegd. Maar als mijn ouders erachter zouden komen dat ik wel eens blow: dan zwaait er wat! En kom niet aan met: Ja jou ouders want ik zie het in heel wat gezinnen om me heen.
Topic: biertjehhh??? tijdens het draaien... (9-6-2004 11:18:00)
alcohol is wel slecht voor je! Hoe kun je nou niet zeggen dat dit niet zo is?
IK zeg ook dat het blowen slecht is en dat roken slecht is want het is allemaal slecht. En ja als jij een jaar lang alleen patat e.d. eet en we meten dan jou cholesterol gehalte weet ik voor de volle 100% zeker dat jij gaat schrikken.
Maar dit kan je tegen gaan door het jaar daarna rustig aan te doen met al die vette troep. Je eet een appel ipv een kroket en ja hoor je zal zien dat het weer langzamer hand beter gaat. Koppen tijdens voetbal: Tijdelijk krijgen je hersens een oplawaaier maar dit gaat over. Wiet, je hersencellen verdwijnen elke keer als je rookt heb je ze allemaal nodig? Nee je gebruikt maar 10 % van je hersens, komt het weer goed: NEE
Hersencellen worden niet meer aangemaakt en juist DAAROM zit er ook een leeftijd aangebonden. Je mag geen alcohol onder de 16.(sterke dranken 18) en waarom denk je nou dat dit is. Waarom mag een moeder niet drinken terwijl ze zwanger is? Omdat het kind daar last van heeft. En als diezelfde moeder niet drinkt maar een bal kopt heeft het kind daar 0% last van later. Al kopt ze elke dag 2 ballen!

@ Tom v.
Kijk dat is al wat ik dacht. Je bent er slecht naar gaan kijken omdat je een extreem voorbeeld hebt gezien. Je vriendin kwam in contact met slechte vrienden, begon te gebruiken en dan niet zomaar maar in extreme vorm waardoor ze maandagen niet meer op school kwam e.d. Waar ik al bang voor was is dat je het maar uit één slecht voorbeeld zou halen.
Want ik ben zo open geworden door de mensen wie mij het aanboden. Mijn vrienden, want dat zijn het wel geworden, zijn stuk voor stuk havo afgestudeerd en studeren op het HBO. Verder hebben ze een bij baan waar ze goed geld mee verdienen, Rijke ouders en zijn ze stuk voor stuk gelukkig. Ze drinken amper maar blowen. Als je die jongens zou zien zou je zien dat ze er helemaal niet uitzien als kansloze junkies. Gewone jongens als jij en ik. Toch had een van die jongens laatst 200 gram(ja 200!!!) wiet gekocht. Niemand die er last van heeft gehad dat hij het heeft gehad. Wat ik bedoel is. Ook mensen die er gewoon uitzien, waar je zonder boog omheen zou lopen als je in de winkel staat kunnen blowen. Maar mensen krijgen een slecht beeld door de extremere gevallen die altijd negatief zijn!
Topic: biertjehhh??? tijdens het draaien... (8-6-2004 19:41:00)
hasj en wiet zijn wel verslavend. Dat is gewoon zo.
De THC in wiet en hasj heeft hetzelfde effect als Nicotine en alcohol op je( fout moet zijn: kan je net zo verslaafd maken als nicotine en alcohol).
Bewezen, is geen argumenteren over. Ik haat het als mensen zeggen, het is niet verslavend of het is niet zo slecht want er is zoveel slecht. Wat ik wil weten is waarom mensen zich vele malen meer zorgen maken over de soft-drugs dan over drank en roken(en kom niet zeggen dat dat niet zo is want dat is gewoon WEL zo).
Topic: biertjehhh??? tijdens het draaien... (8-6-2004 19:35:00)
nou om de prijzen van de coffeeshop te noemen vind ik een beetje overdreven, maar in Alkmaar betaal je voor een grammetje hasj van thuis telers(wat dus illegaal is voor de duidelijkheid!) varieerend van 1 euro(troep werkt niet) tot 15 euro(isolater 1 joint is meeeeeeeeer dan genoeg. Beetje normale wiet kost in de CS zeg 5 euro per gram. een gram draai je 2 joints uit. naja 1,5 wink ;) .

Verder voel ik me niet aangevallen door jou, maar ik vind het juist interessant(ja ik heb nog hersencellen zat hoor) waarom mensen zo verhit reageren op dingen die ze nog nooit geprobeerd hebben. Als het voor jou persoonlijk is. Ik doe het niet, vind ik het geen probleem. Moet jij weten uiteraard. Maar wat ik niet snap is dat mensen het niet doen als ze met opmerkingen komen als:
Je krijgt er koppijn van, je word misselijk, het is nutteloos enz.
Want je weet zelf niet waar het overgaat.
Dus nogmaals de vraag. Waarom heb jij er zo'n afkeer door gekregen? en:
Waarom link jij drugs gebruikers en overmatig drank gebruikers met elkaar.
Je doet nu namelijk net alsof iedereen die drugs gebruikt verslaafd is(wat niet zo is!)(geen aanval op jou maar een reactie op.)

Drugs zijn verre van noodzakelijk. Maar een leuke toevoeging. Er drinken ook zat mensen bier terwijl ze ook water kunnen drinken...
Topic: biertjehhh??? tijdens het draaien... (8-6-2004 19:06:00)

Diederik schreef:

DJ-Ipkiss schreef:

Geloof me maar, blowers geven, buiten enig ongewenste groeps vorming wat wel is waar vriendelijk is maar gevaarlijk lijkt, weinig tot geen overlast.
Op weg naar huis uit school kom ik dagelijks langs een coffeeshop, en om eerlijk te zijn, ik wordt kotsmisselijk van de geur die daar door de deur naar buiten komt en bovendien, het volk wat daar naar buiten komt daar loop ik liever met een boogje omheen...Echt bevorderlijk voor de sfeer op dat stukje straat is het dus niet...
klopt. Coffeeshops zijn een heel ander verhaal.
Vooral omdat ze vanwege vele regels ergens achterin een stad of in een donker straatje zitten.
Kijk maar eens in Alkmaar. Er zitten aan de een na belangrijkste winkel straat 2 coffeeshops waar ik 's avonds met het volste vertrouwen langs fiets. Deze zaken zijn wat jonger en wat opener!
Een aantal regels zijn bijvoorbeeld in alkmaar.
Er mag geen coffeeshop in een winkel centrum zitten.
Er mag geen coffeeshop in een straal van een km bij een basisschool zitten.
Topic: biertjehhh??? tijdens het draaien... (8-6-2004 19:01:00)

Tom. V schreef:

@ DJ ipkiss : Mijn menig is gegrond en ik GA HELEMAAL NIET EEN JOINT ROKEN ALS IK 18 BEN OM AAN JOUW MISSCHIEN DAN HET TEGENDEEL TE BEWIJZEN!!! (want dit wil je toch zeggen!!??)
Er zijn genoeg (wetenschappelijke) en persoonlijke menigen dat ALLE drugs en verdovende middelen SLECHT zijn!

GRTS TOM V
Nou mag je mij quoten waar ik zeg: Blowen of drinken zijn niet slecht. Want dat is precies wat ik niet zeg, sterker nog als ik mijzelf even quote:

my self]Drank is slecht voor je. Je hersencellen worden hierdoor afgebroken( iets wat NIET word aangemaakt) en je lever krijgt bij grote getalen een flinke opdonder.
Wiet en hasj breken ook je hersencellen af(net zo snel) alleen krijgen je longen het nu te verduren(longen stromen vol met tabak wat er ook in zit, voor de leken onder ons.)

Redelijk duidelijk dat ik zeg dat het slecht is voor je niet?
Wat ik wil zeggen is het volgende:
Mensen reageren net zoals jij verhit op het drugs verhaal. Maar waarom?
Wat heeft jou aangezet tot het weigeren of de afkeer van soft-drugs?(uiteraard heb ik het over de soft-drugs omdat ik geen hard-drugs gebruik. De kosten zijn me daar simpel weg te hoog van, en ik kan het ook met(redelijk) ongevaarlijke soft drugs.(niet dat ik verslaafd ben ofzo even voor de duidelijkheid!))
Je hebt geen idee wat je voelt. Je hebt geen idee hoe je je de volgende dag voelt simpel weg omdat dit niet is uit teleggen. Ik kan voor geen meter uit leggen hoe het is om stoned of high te zijn(zit namelijk nogal wat verschil in!).
Ik kan wel zeggen: Je word er rustig van, sommige mensen krijgen lach kicken en je krijgt tering veel trek.
Maar wat heeft jou nou tot afkeer geleid? Gewoon vertel me dat nou eens.
Waarom ben je niet zo open voor drugs als ik of een ander? En:
Van wie heb je die verhalen gehoort van koppijn e.d. En hoeveel had de persoon gebruikt op het moment of als gevolg van wiet of hasj roken of het nuttigen van alcohol.

P.S. Ik hoop dat de mod's dit niet sluiten simpel weg omdat dit een zeer serieuse kwestie is. En omdat er zowel nu hier op het forum als in de politiek, verhitte discussies ontstaan omdat de meningen zo verschillen.
Topic: biertjehhh??? tijdens het draaien... (8-6-2004 18:01:00)
wat ik zei was dat er nooit mensen direct aan gestorven zijn. En wat dacht je van een alcohol verslaafde? Die gaat niet stelen? Wat je trouwens zegt over dat het meestal de mensen zijn die al niet werken is verre van waar. Iedereen die ik ken die blowed werkt, komt uit een beter gezin en is ook gelukkig zonder wiet of hasj.
En geloof me dat er weinig tot geen mensen zijn die stelen voor wiet en hasj.
Mensen worden verslaafd eraan, maar het is niet zo duur. Een kind kan het betalen. een grammetje of 200 per maand. Van je uitkering kan je er op leven. De junkies die stelen zijn voornamelijk aan de coke of spuiten. Dat kost namelijk heel wat meer!
Geloof me maar, blowers geven, buiten enig ongewenste groeps vorming wat wel is waar vriendelijk is maar gevaarlijk lijkt, weinig tot geen overlast.
Tenminste niet degene die ik ken, en ik ken er toch heel wat!
van verschillende inkomens klasse's van de ouders!
Topic: biertjehhh??? tijdens het draaien... (8-6-2004 17:01:00)
Drank is slecht voor je. Je hersencellen worden hierdoor afgebroken( iets wat NIET word aangemaakt) en je lever krijgt bij grote getalen een flinke opdonder.
Wiet en hasj breken ook je hersencellen af(net zo snel) alleen krijgen je longen het nu te verduren(longen stromen vol met tabak wat er ook in zit, voor de leken onder ons.)
Sommige mensen zuipen zich weekend na weekend helemaal lam. Moeten ze uiteraard zelf weten. Ook de politiek komt met het probleem op de kaart, dronken rijden, te veel drinken waarbij vernielingen en aggressieviteit tijdens het uitgaan meer regel dan uitzonderingen worden. Nederland is, al zeg ik het zelf, een heel goed land.
Wiet en hasj kent een gedoogbeleid(je mag zelf geloof niet meer dan 5 gram bij je hebben(kan ook 2 zij ;)) en verkoop onder de 18 jaar is verboden.

Wanneer je naar een land als Frankrijk gaat(het land waar nogal wat wijn vandaan komt) Is wiet of hasj ten strengste verboden! Maar Alcohol word er met enorme getalen gekocht, verkocht en gedronken. Er word zo opgeblazen gedaan over soft drugs.
Zeker in het buitenland en conservatieve mensen. Maar ik weet voor de volle 100% zeker dat de grootste concervatief(meestal de strengere gelovige) iedere zondag wijn tot zich nemen, wel is waar mindere getalen, maar ze doen het wel. En kijk eens naar je ouders. Wie van je ouders drinkt er niet? Wie van je ouders zegt tegen je, dit weekend mag je niet drinken, mijne niet. Maar dan wiet of hasj. Slecht voor je! Niet doen! je raakt er aan verslaafd. Ik denk dat er bij alcohol te veel speling is en bij soft drugs te weinig.

Feit:
Aan alcohol gaan er jaarlijks wereldwijd duizenden mensen dood.
Feit:
Door het gebruik van Hasj en wiet zijn er NOG NOOIT mensen gestorven(dus door het gebruik zelf, niet door skaffa te gaan rijden!)
En toch is alcohol voor elke 16 jarige te koop.
Ik denk ook dat de leeftijd van wiet en hasj 18 jaar moet blijven, want het is makkelijker weg te werken dan drank, maar de mensen(en dan vooral de 30+ 40+ 50+-ers) moeten eens zichzelf meer verdiepen in het spul wat ze verbieden! Vraag maar eens aan je ouders of ze ooit een joint hebben opgestoken! 9 van de 10 keer is het nee, moet je niet doen. Vraag direct daarna of ze wel eens dronken zijn geweest, of flink aan de zuip. 9 van de 10 keer ja. Precies het tegenovergestelde let maar eens op!

@ Tom V.
Heb je ooit een joint opgestoken? Nee zeg je zelf, hoe weet je dan dat het nutteloos is. Ik zou zeggen probeer het zodra je 18 bent, of denkt dat je het zelf wilt. En zeg dan nog eens of je het nutteloos vind dat mensen dat doen. Hoe kan je ooit ergens een mening overgeven als je het nog nooit gebruikt hebt.

@ movergauw, hoofdpijn van drank(katers)/ en drugs is alleen in extreme gevallen. Als jij flink aan de zuip en de wiet gaat dan kan dat als effect hebben dat je hoofdpijn krijgt e.d.
Ik heb zelf ook wel de dag voor dat ik een examen had (namelijk vorige week donderdag) Een paar hijsjes genomen. Op dat moment was ik stoned, maar de volgende dag was ik er 100% klaar voor!

Let wel, ik spoor niemand aan om het te gaan gebruiken máár als je zegt dat het nutteloos/kansloos is. Wéét dan waar je overpraat!
Topic: dj naam (5-6-2004 00:01:00)
nou mijn voornaam en achternaam is geen mooie DJ naam of pakkend ofzo.
Iedereen struikeld erover. Ik ben het er niet mee eens dat een DJ naam onzin is. Waarom hebben we met games dan wel allemaal "Nicknames"?
Topic: biertjehhh??? tijdens het draaien... (4-6-2004 14:55:00)
Dat zeg ik! Waarom zou je drinken op een kinder feest. Je bent een voorbeeld(ja dit is wél degelijk zo) en een slechte ook! Zoiezo is de vraag waarom zal je drinken, Freds voorbeeld uitgezonderd wink ;) . Één biertje heeft 0 effect en het moment dat het echt effect krijgt zijn het er al teveel.

Wel vind ik dat het er de laatste tijd zo overdreven over drank/drugs word gedaan. Ze zijn niet goed, nee dat is bewezen, maar het effect bij normaal gebruik is plezierig. Vroeger werd er net zoveel xtc gebruikt als nu(de laatste 30 jaar is dus vroeger wink ;) ) alleen nu doen mensen overdreven. Neem 1 pil in 4 delen om de 2 uur en je kan de hele avond door gaan(let wel ik gebruik dat niet!) maar tegenwoordig is meer beter dus wil men opeens elk kwartier een hele pil. Vandaar dat er meer sterfgevallen zijn en drugs negatief in het nieuws komt.
Topic: biertjehhh??? tijdens het draaien... (3-6-2004 13:35:00)
zo'n foutje is dan wel een "hij loopt er echt DIK naast" want een hoop profi DJ's zitten er nog wel eens naast. Marcel Woods heeft bijvoorbeeld op Trance energy 2004 een set afgeleverd waar ik bijna van moest huilen.
Nee die jongen heeft van mixen geen kaas gegeten. laugh :D
Dus aan de top kan je je nog wel wat veroorloven.
Het is erger als je er net bij zit en je laat hem er dik naast lopen.

Ik drink wel een biertje hoor. Je mag ook met een biertje rijden. Dus kan ik ook met een biertje drive-innen. Maar op kinderfeesten GEEN bier. Waarom niet? Waarom wel?!?! Ik hoef die kinderen niet te inspireren omdat "die grote jongen achter dat meubel bier drinkt"(ja dat gebeurd wel geloof me maar). Drinken is niet stoer. Net als blowen of andere vormen van drugs. Maar als je het wilt gebruiken of drinken hou ik je niet tegen.
Topic: Waar staat E.P. voor? (28-5-2004 18:02:00)
het is niet 4 nr's. Tenminste niet bij allemaal.
Remy - bang e.p. bijvoorbeeld. Maar twee tracks. Wel verschillend
Topic: G-forze 2004 outdoor (24-5-2004 22:17:00)
off topic:
Cyberdance zou jij even op de new-line chat willen komen? mvg bedankt
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (24-5-2004 22:02:00)

visje schreef:

ik vond dat Ton TB, vooral in het begin gewoon heel slecht draaide eerste 4 overgangen waren verre van foutloos en ik hoorde zelfs de beats overlopen shocked 8O valt me dan wel weer tegen, maar als hij liedjes als havannah - havanna en ton tb - dream machine draait dan vind je het opeens een stuk minder erg wink ;)
GRRRR, Miauw wink ;) wat een track is dat laugh :D
Topic: SYNQ "X-TRM1" draaitafel (9-5-2004 22:33:00)
of een ortofon scratch, die roze. Maar m44-7 van shure zou voor mij de voorkeur hebben. De arm is zo stabiel dat je geen last zal hebben van een m44-7 die niet lekker werkt.
Topic: BUMA (3-5-2004 23:47:00)

Diederik schreef:

Waarschijnlijk van de ernst van de overtreding, oftewel het aantal cdtjes dat je 'illegaal' bij je hebt.

Het spijt mij dat ik het zeggen moet maar dit vind ik werkelijk de ranzigste manier van burgers geld uitkloppen die er (legaal, want het is vastgelegd in de wet angry) is. En dan is het niet eens het werk van criminelen, maar van ambtenaren die nota bene van ONS belastinggeld worden betaald.
Leraren, politie, brandweer, de dijken en wegen worden ook van ons belastinggeld betaalt. De mensen(die overigens gewoon hun werk doen) zijn zo'n klein percentage van wat er uitgegeven word daar is haast niet over te praten.
Een soort van georganiseerde misdaad maar dan in de wet vastgelegd. Nog erger dan nutteloze snelheidscontroles waar men in dit land ook zo geweldig goed in is.
Heb je er last van dan? Zo ja is het je eigenschuld. Zo'n bordje met 100 erin(rond wit bord met een rode rand erom heen waar met zwarte letters 100 in staat) betekent verboden harder dan 100 km/h te rijden. Zo nutteloos is het niet want het is bewezen dat mensen langzamer gaan rijden. Ook is er bewezen dat wanneer mensen langzamer gaan rijden er minder/minder zwaare ongelukken gebeuren. Nutteloos? Dacht het niet!
Tsja makkelijk geld verdienen hè.
Ook makkelijker uit te sparen. Er staat duidelijk aangegeven niet harder dan. Kan je voet niet van het pedaal afhouden of moet hij nou echt volledig ingedrukt worden is dat mooi je eigenschuld! In feite is te hard rijden ook crimineel gedrag!
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (26-4-2004 22:37:00)

Magik77 schreef:

Iedereen is vrij om te houden van welke muziek dan ook. Ikzelf heb een ontzettende grote hekel aan de muziek van Carl Cox, maar als er een topic wordt geopent over zijn muziek/cd's, dan geef ik ook mijn mening, en probeer ik die ook te onderbouwen. En zeg dus niet Carl Cox is slecht.
Ik zeg ook helemaal nergens Tiësto is slecht of wel soms?
Ik zeg alleen: Tiësto DIT is slecht. Ik citeer mijzelf een aantal keer:
"5:36 JA, JA, JA! Tiësto waarom dit niet vanaf minuut 2? Melodie nu echt naar voren de beat is vrij saai. Base-line loop(ed)t nog steeds lekker mee. Gewoon lekker. Nog steeds wat rustig maar dat mag er ook wel eens tussen zitten."

"Rustige melodie vanaf 3:00 komt er een melodie op(zeer spannend hoor! ) welke tot onplooïng komt op niet..? Hij blijft op de achtergrond wat hangen. Zeer storend naar mijn mening. Je kan er dus niet op los terwijl de melodie toch wel goed is!"

"De vocal word hier door een synth goed begeleid! Na de break vocal loos tot 5:43. Helaas begint ze dan weer. Het is niet een storende factor(nou ja.. .) Het is vooral een niet nodige toegevoegde factor. Terwijl je hem zonder ook perfect zou kunnen doen."

en later herzie ik mijn mening ook lichtelijk:

"Adagio for strings heb ik gisteravond nog eens compleet geluisterd(ja een recesent luisterd sommige dingen meerdere keren) En hier ben ik iets te negatief over geweest. Het is gewoon een top nr met een mankement. En dat is die melodie die zo over de beat heen loopt. Dan rent hij er weer achteraan dan loopt hij weer voor om weer bij 32 uit tekomen, gewoon zonde"

terwijl er eerst stond:

"En dan niet kwa toonhoogte maar kwa lopen op de beat en niet achter de beat aan wandelen. Zonde want het is echt een goede basis. Oke hij is een stuk echter dan traffic. Zeer zeker! Maar ik vind het nog steeds geen prodcutie waar je U tegen zegt(al zit het er zeker tegenaan!). Ook hoe de break word ingestart(03:37) vind ik maar flauw. Helemaal niet zoals je van een trancer verwacht."

Je ziet ik onderbouw mijn mening en herzie zelfs eenmaal mijn mening drastisch.(alhuwel ik nog steeds een flauwe start van de break vind wink ;) )

Zoals ik al zei als je msn hebt magik77 voeg mij toe:
s_skotarczak@hotmail.com (geen anti-spam adviesen s.v.p.) en ik zal je laten horen wat ik bedoel...