Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van MisterBoem

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 111 bijdrage(n) van MisterBoem (Pagina: 5 van 6)

Topic: Zomerhit van dit jaar??? (4-7-2005 23:41:00)
mmm als de nacht verdwijnt denk ik niet als het Jan wordt (lijkt mij sterk) dan wordt het: boom boom bailando (dans met mij de tango).
Vandaag hadden ze bij het RTL4 nieuws er ook nog een stukje over de zomerhit, gingen ze bij sony en zo langs vragen wat de zomerplaat zou worden.

m.v.g.

misterBoem
Topic: Je favo Hardstyle/Jumpstyle plaat (3-7-2005 20:43:00)
is dat niet 1957 of was het voor de oorlog??? Als je hoort wat voor paniek er uit brak razz :p . Vergelijkbaar met films als independence day, mars atacks laugh :D zouden ze hedendaags ook eens moeten doen alle tv zenders en radio zender wereld wijd laugh :D laugh :D helaas gaat dat niet.
Topic: Zomerhit van dit jaar??? (27-6-2005 23:35:00)
hoezo reclame maken razz :p shut up :X
Topic: Krachtstroom: klopt dit? (27-6-2005 18:23:00)
* off toppic *

de naam heeft met stroom nix te doen. dat laat ik lekker over aan mensen die er goed voor geleerd hebben. misterBoem slaat op geluid en het is weer eens wat ander dan dj nogwat of zo . maar wie weet wat de toekomst brengt. Ik hoop het niet maar niemand weet het...

m.v.g.

misterBoem

en nu weer back on toppic
Topic: Krachtstroom: klopt dit? (26-6-2005 15:34:00)

JTE schreef:

Ok.. ik geloof dat ik 't aardig doorheb :) Ik heb me hier verder nooit zo in verdiept...

Bedankt voor de (snelle!) reacties iedereen!
Verdiep je eigen er maar eens goed in. Ga naar de bibliotheek zoek op internet naar goede sites over krachtstroom. Ik weet niet wat je van plan bent maar nu ben je zo te zien nog niet klaar voor het krachtstoom verhaal. Want na dit korte verhaal kan je deze 3 dingen wel aardig doorhebben maar het hele verhaal is iets moeilijker. En zelf mag je niet met krachtstoom aan de slag gaan daar moet je monteur voor zijn. (al doet iedereen het gewoon met alle gevolgen soms van dien)

mvg

misterBoem
Topic: twee controllers 1 pc (24-6-2005 15:21:00)
mmm volgens mij hoort dit thuis in het pc forum.

maar een mogelijk antwoord is dat de laptop inderdaad de drivers mist. mischien zijn deze 2 controllers ook wel in conflict gekomen met elkaar. 2 verschillende virus scanners (bv northon en antivir) gaan ook niet samen op 1 pc. Mischien is dat het.

m.v.g.

misterBoem
Topic: Ventilatoren afdekken tegen insecten etc. (23-6-2005 23:46:00)
Gewoon klitteband tapeje pakken aan elke zijde van de ventilator(en)plakken stukje speaker schuim er op en klaar. Als deze dan vies is er af hallen schoon klopppen en er weer terug op.

m.v.g.

misterBoem
Topic: Zomerhit van dit jaar??? (22-6-2005 00:24:00)
met die belle perez proberen ze nu volgens mij al voor het 4 jaar of zo (als er niet meer zijn) een zomer hit te maken. ze hebben haar zelfs gekoppeld gehad aan mister jody bernal maar dat werkte zelfs (natuurlijk) niet. maar wie weet dit jaar wel.

m.v.g.

misterBoem
Topic: Het grote "samples gezocht" topic (22-6-2005 00:20:00)
nou dat we het toch over samples/tunes hebben ik zoek zelf nog een soort van omroep geluidje die vaak in warenhuizen, stations, stadions en andere openbare werken tegen kan komen. pling plong of pieuw pieuw pieuw dus (meestal gevolgd door een gesproken atentie... (de atentie hoef niet)). Als iemand dit heeft er wil mailen of hier wil posten heel tnx.
(Als dit bericht hier niet gewaardeerd wordt haal het dan maar gewoon weg.)

alvst bedankt

misterBoem
Topic: Zomerhit van dit jaar??? (9-6-2005 00:51:00)
inderdaad ik heb de single van Axel F- crazy frog nu ook al. Op de de zenders als TMF MTV en the box komt onze vrolijke kikker je al om het kwartier om de oren gevlogen nog wel de korte versie van de ringtone aanbieder maar het zal niet lang duren voordat onze vriend in volle versie voorbij komt schuiven op deze zenders. Ach ja zoals het er nu naar uitziet zijn ze er dit jaar weer niet in geslaagd een echte ouderwetse zomerhit te pakken (in de trend van summerjam, oayo, bailando, macarenna enz).

en tja het dansje houw je mond maar er zal heus wel een slimme marketings man zijn die daar wat op verzint. Maar volgens mij had o-zone ook geen dansje (of het moet dat gedoe op die vleugel in die clip zijn geweest)

ik zeg nu op dit moment zomer hit is: ding ding

mvg

misterBoem
Topic: Echte hardcore (7-6-2005 18:30:00)

kaha schreef:

*kuch* dj ruthless?
*reutel* akira?

1e is een pure jump dj, de 2e is een pure speedcore dj

laugh :D
de eerste verwijderd is verwijderd na het overnieuw lezen van start post wink ;)
speedcore kan geen kwaad als ze harder willen sneaky :V
Topic: Echte hardcore (6-6-2005 19:37:00)
rotterdam terror corps
angerfist
dj mad dog
the stunned guys
project omeaga
neophyte
evil activities
the darkraver
dione
promo
ophidian
akira
tieum
paul estak
outblast
dj paul
noize supressor
d-passion
serial killaz
tommyknocker
dj rob

en nog vele anderen

mvg

misterBoem
Topic: Bpm studio controller zelfbouw (24-5-2005 00:31:00)
Weet waar je aan begint het is niet alleen een controller te maken (dat is al een berg werk) maar ook zo te maken dat je pc het erkent als hardware dus zul je waarschijnlijk een driver zelf moeten maken waar je alles in beschrijft en die aansluit op BPM studio (I/O adressen maby software program en nog veel meer dingen dus nog veel meer werk)

beschouw dit bericht als ongelezen als je daar al wat op gevonden hebt of het anders bedoelt.

misterBoem
Topic: Merk Alto? (24-5-2005 00:20:00)
Ken het merk niet site ziet er wel netjes uit strak jasje ik denk dat dit net een niveau hoger is dan behringer Jb en dap merken.

Edit: rekal was me voor razz :p

misterBoem
Topic: Het bouwen van een case (24-5-2005 00:05:00)
Zoek je lokale verhuur bedrijf op of flightcase bouwer die zal vast wel af en toe bij penn elcom (case concept) een dingetje bestellen. En aangezien een flightcase boer vaak veel flightware en zo nodig heeft kan die het jou maby tegen een korting verkopen. beetje research in je omgeving en je vindt heel wat wink ;)

misterBoem
Topic: Het bouwen van een case (8-5-2005 22:54:00)
nog wat links

case consept (alleen met btw nr kan je hier bestellen)
https://www.penn-elcom.de/index5.htm

marcase
https://www.marcase.nl/

penn elcom (algemeen)
https://www.penn-elcom.de
Topic: Verf voor Luidsprekers en evt flights (4-5-2005 15:34:00)
Over dat hout en zo daar kan ik zelf ook nog wel inkomen. Maar het onderwerp van dit toppic was verf voor speakers dus ik vroeg me af wat die coatings/lakken/verven allemaal wel niet kosten. Op een duitse site zag ik trimite staan 5 liter voor €75,-
klik

maar wat kost bv warnex enz enz
(natuurlijk ben ik er niet tegen als de overige kosten ook genoemd worden is altijd makkelijk voor mensen die geen zin hebben in een ritje google laugh :D razz :p
Topic: DJ-nickname (3-5-2005 01:49:00)

Bigf00t schreef:

Heej jij hebt toch schoenmaat 51' dus toen was 'Bigfoot' geboren razz :p
shocked 8O dat is geen schoenmaat ook shocked 8O
in die schoenen van jou kan je volgens mij een mini monitor bouwen razz :p
Topic: Verf voor Luidsprekers en evt flights (3-5-2005 01:40:00)
Wat ik me bij dit toppic ook ben gaan afvragen is wat het allemaal wel niet kost.
Ik ben op internet een beetje gaan zoeken maar daar wordt een mens niet veel wijzer van dan duitse sites die verschillende prijzen geven. En nee ik heb niet alles gevonden. Ik denk dat ik vast niet de enige ben die hierna nieuwsgierig is.
Ik heb het dan over dingen als Warnex, trimite enz dingen die je niet 1 2 3 in de normale bouwmarkt tegen komt.
Topic: Zomerhit van dit jaar??? (2-5-2005 00:43:00)
De zomerhit iedereen doet zijn best om hem te raden en vaak zitten we er naast. De afgelopen jaren hebben we namelijk als zomer hit me mogen maken: ene Jodie bernal met zijn qe sie qe no, las kuthup met arserejee, en vorig jaar nog O zone met dragostanitei. Het ziet er dus naar uit dat de zomerhit van dit jaar ook een nummer is dat voor een jong publiek is gemaakt en dat door de meeste na 3 tot 10 keer als vervelend en irritant wordt ervaren. Nu hebben we idd afgelopen winter die reuze irritante snappie gehad dus maby is er hoop dat er geen irri nummer meer als zomer hit komt. Hopelijk komt de tijd terug dat een macarena, fiesta de brazil, bailando (of zo iets) terug komen. We hadden in iedergeval een jaar of 2 geleden een goed nummer in de vorm van de summerjam. Hopelijk komt er dit jaar weer zoiets terug.