Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Justiceworld

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 15 bijdrage(n) van Justiceworld (Pagina: 1 van 1)

Topic: yamaha DJXII (16-4-2003 12:56:00)

Stamplaaf schreef:

vervolgens zou je bijvoorbeeld kunnen gaan sampelen.. kleine loopjes, leuke vocals enz. je kan natuurlijk gewoon voorluisteren via je mengpaneel en koptelefoon zodat je weet waar je mee bezig bent.

je kan ook via de input de DJX als een effector gebruiken, in dat geval gooi je de schuif van je DJX open, waar je via de line-in je signaal doorheen stuurt. vervolgens kan het effectenspel losbreken.
Hieruit maak ik op dat het dus mogelijk is om geluid van een cd of plaat ook door de effector van de XBox te gooien? want dat is mij toen niet gelukt iig, en daarvoor had ik hem wel aangeschaft....
Topic: yamaha DJXII (14-4-2003 19:21:00)
kan iemand mij uitleggen hoe je die DJ-XBOX kunt gebruiken bij het draaien?!? ik heb er zelf eentje gehad en het is meer een my first sony dan een effector. Er komen alleen maar voorgeprogrammeerde geluidjes uit die f*cking moeilijk gelijk te krijgen zijn met je muziek-tempo (pitch bend misschien handig?) Ik vond het helemaal niks toevoegen en heb hem dus zo snel mogelijk weer verkocht
Topic: Dateq XTC ->> crossfader/ cue level vs. master level (10-3-2003 11:29:00)
ik heb toch ondanks het uitschakelen van de crossfader nog een aantal problemen gehad met m'n dateq. Het is een probleem dat zich meer voordoet met de eerste generaties xtc mixers. Pfl levels kloppen niet helemaal met master level en dat is behoorlijk vervelend met inmixen. Dateq heeft nu aangeboden mijn mixer helemaal te repareren tegen verzendkosten. Dat is nog eens service! Iemand nog op of aanmerkingen?
Topic: cd single - maxi single (10-2-2003 16:09:00)

Niek Bolscher schreef:

Hoe wil je dan een plaatje van 3 minuut 25 leuk mixen?
doormiddel van seamless loopjes!!
maar ff voor de duidelijkheid, radio edits sucksss
Topic: DJ-nickname (5-2-2003 16:00:00)
nou die van mij is vrij logisch, ik heet Justus,
vandaar DJ Justice
Topic: Favo Nr. (4-2-2003 16:48:00)
absolute topper op dit moment:
MARCO V - ECHOES
the moon - blow up your speakers (bubbling!)
tomcraft - loneliness Goed (met een hoofdletter)
Topic: Faders schoonmaken. (30-1-2003 17:29:00)

Dré schreef:

justiceworld schreef:

dateq's hebben neem ik aan wel faders van 75??
De XTC NIET. De duurdere Dateq's wel.
waar betaal je dan voor bij die XTC, ik bedoel gewoon een ****crossfader (die je zelf uit moet zetten) en vervolgens cheap faders, beetje jammer sad :(
Topic: Faders schoonmaken. (29-1-2003 11:56:00)
dateq's hebben neem ik aan wel faders van 75?? lekker soppen dus? (pas tegen die tijd dat het nodig mocht zijn dn hè)
Topic: Dateq XTC ->> crossfader/ cue level vs. master level (26-1-2003 14:56:00)
oke dré, heb idd stekkertje losgetrokken van crossfader. nu staat ie lekker uit. ga er binnenkort wel een schakelaartje tussenknallen, maar hij heeft nu die dip niet meer laugh :D laugh :D
Topic: Dateq XTC ->> crossfader/ cue level vs. master level (23-1-2003 14:38:00)
Wie van de aanwezigen mixt met een XTC? en zo ja wat voor apparaten hebben jullie erop zitten? wat zijn jullie ervaringen? gebruiken jullie kanaal 2??
Topic: Dateq XTC ->> crossfader/ cue level vs. master level (22-1-2003 15:36:00)
ik heb ook ff contact gehad met dateq, zij geven de mogelijkheid omeen schakelaartje in te bouwen om de cross fader uit te kunnen schakelen.
Topic: Dateq XTC ->> crossfader/ cue level vs. master level (22-1-2003 14:15:00)
oke dan Dré, dat zijn praktische tips, ik hoef niks los te solderen?? alleen connectortje lostrekken? heb het weekend denk wel tijd, laat wel ff weten hoe het ging!
happy :) laugh :D tnx nogmaals
Topic: Dateq XTC ->> crossfader/ cue level vs. master level (22-1-2003 13:18:00)
Hoe kan ik 3 db zien op die led/vu meters?? 3 db lager gaan zitten dan kanaal 2 (T)?? maar ik denk toch dat ik hem danwel uit ga zetten, danwel harder laat zetten zodat ie niet dempt in het midden. Vind het ook niks om gedwongen te worden met een crossfader te gaan mixen. Hebben andere mensen nog ideeen, oplossingen danwel adviezen?? iig alvast bedankt
Topic: Dateq XTC ->> crossfader/ cue level vs. master level (22-1-2003 01:12:00)
op zich maakt die crossfader me ook niks uit.. die mag er van mij af, ik gebruik hem namelijk toch nie, maar het vervelende is dat ie in de cue op de led/VU meters een harder signaal geeft dan dat ie werkelijk is, vooral ten opzichte van het kanaal dat in het midden zit. Vervelnde hiervan is dat het altijd blijft gokken hoe hard ie moet staan al ik kanaal 1 of 3 in kanaal 2 wil mixen. Maar je kunt dus eventueel intern de boel desolderen of afstellen??! zou voor mij een optie zijn, heb er zelf geen ervaring mee, maar misschien heb je adresjes?
Topic: Dateq XTC ->> crossfader/ cue level vs. master level (22-1-2003 00:24:00)
Onlangs ben ik de trotse bezitter geworden van een Dateq XTC mixer shocked 8O . Alleen hierover heb ik een vraag. Bij het voorluisteren via de koptelefoon kan ik met de led/VU meter de 'hardheid' van het signaal afstellen zodat het kanaal dat er in gemixt wordt even hard staat als het kanaal dat open staat. Alleen als ik de crossfader in het midden zet gaan de kanalen X en C zachter staan in verhouding tot kanaal T (dat niet via de crossfader geschakeld is). Dit is vervelend sad :( omdat het CUE-level wel tot dezelfde hoogte komt op de led/VU meters maar in werkelijkheid (door de crossfader) zachter staat. Als ik de fader naar rechts of links haal gaat resp. kanaal C en X harder. Op mijn vorige mixer (Numark) kon ik de crossfader uitschakelen en had ik dit probleem niet.

Mijn vraag is dan ook hoe kan ik dit 'probleem' verhelpen? en klopt het dat de kanalen X en T zachter gaan als de crossfader in het midden staat? Ik heb mijn mixer namelijk tweedehands gekocht en volgens mijn ervaringen zouden X en T in de midden stand even hard moeten staan als wanneer de crossfader helemaal links of rechts staat.

Alvast bedankt voor de reacties!! happy :)