Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Bazzzz

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van Bazzzz (Pagina: 8 van 10)

Topic: Je favo Hardstyle/Jumpstyle plaat (5-7-2005 10:41:00)

sucksir schreef:

Zijn wel allemaal HEEL toevallig zeer recent. Het gaat in dit topic over je favoriete Hardstyle/Jumpstyle plaat, en naar mijn idee heeft favoriet niks te maken met recente releases

OK, wel moet ik je toegeven dat die Pure van Zany wel zwaar bruut is, al1 die sample-use al
Komt omdat dat bij iedereen nu in zn koppie zit.
Topic: Beatmixen (29-6-2005 10:07:00)
Muziek kun je op twee manieren benaderen:

wiskundig en op gevoel

Met wiskundig bedoel ik dat je een nummer volledig kan ontleden en er een structuur in kan zien aan de hand van de maten en de "blokken" die er in een nummer zijn aangebracht (intro-qlimax-outro en alles wat daar tussen zit). Met een redelijke inzicht in de opbouw van verschillende nummers is te ontdekken dat er bepaalde stukken van nummers overeenkomen met andere stukken uit andere nummers. Dit kan dan dance maar ook pop en zelfs klasieke muziek zijn. Ze gaan immers allemaal uit van het zelfde principe (4 kwarts maat of een variant ervan)

Je kunt ook de muziek voelen en meer gaan voor de sfeer of gevoel wat het nummer geeft op een bepaald moment in het nummer en hier dan in inmixen zonder dat je hiervoor moet tellen (1-2-3-4 etc). Dit vergt wel een hoop kennis over het nummer en gevoel voor muziek. Het is meer een variant op het bovengenoemde.

pak anders eens een keer een nummer van Tiesto en schrijf op hoeveel blokken van 4 beats er voorbij komen en hoeveel blokken van beats met een rustig stuk zonder beat. schrijf dit achter elkaar op: 8 x een blok met een beat aan het begin dan 16 blokken van 4 met zang/melodie etc. Neem daarna eens Komt ie dan van de Darkraver en doe hetzelfde. (neem dan of van allebei de korte versie of van allebei de lange). Je zult zien dat de nummers aardig overeenkomen wanneer je naar deze blokken kijkt.

succes
Topic: Je favo Hardstyle/Jumpstyle plaat (28-6-2005 16:38:00)
DHHD - LSD
Zany - Pure
Max B Grant - No Good 2005
Pavo & Zany - S.E.X.

Jump

Dark E - euhm.. fukkie dukkie.. hoe heet ie ook al weer juist: Tranceballers

Verder nog wel wat andere maar weet de titels nooit.. Kan alleen bij de eerste 2 maten dan al zeggen welk deuntje het is en of ik het nummer wat vind.
Topic: American Audio Q-D6 (22-6-2005 12:44:00)

FunkXual schreef:

Ik zit momenteel erg te twijfelen tussen Cdj's en gewoon draaitafels. Cd's lijken mij handiger, ook wat betreft het medium zelf t.o.v. vinyl.

Mss, dat ik eerst, cdj's koop en dan daarna mss nog een draaitafel erbij.

De pioneer cdj-200 zijn die goed? Wat voor voordelen hebben deze tegen de meer goedkopere merken? Zoals de Gemini cdj-02?

Ik weet dat het een beetje offtopic is, maar om hier nu een speciaal nieuw topic voor te maken sneaky :V
Doe de zoekfunctie dan maar ff!!

happy :)
Topic: American Audio Q-D6 (22-6-2005 11:24:00)

Dré schreef:

Groovelover schreef:

Dré schreef:

In dit geval zit de faderstart (of Q-start zoals AA het noemt) alleen op de cross-fader.
Mag ik weten wat daar het nut van is? ashamed :$
Denk cue en start en cross-fader. Wellicht zie je nu de enorme mogelijkheden die dit KAN geven...
Euhm... dit is voor de draaitafels dan weer iets minder nuttig lijkt mij...

Toch? Aangezien die in de shop staat in combi met de RP's
Topic: (Verbrande) geur uit sub..... (15-6-2005 13:03:00)
Service die je (helaas) niet zo vaak meer ziet (behalve hier dan).

Pluim!!!
Topic: Geslaagd?!?! (15-6-2005 12:30:00)
Voor mij duurt het nog even:

27 juni verdediging van scriptie (over e-commerce oplossingen bij de technische groothandel)

Dan kan ik als het goed is 7 juli in zon mooi amerikaans afstudeer pakkie met bijpassend hoedje met kwast mn Heao diploma gaan ophalen...
Topic: Defqon1. (14-6-2005 14:09:00)
DefQon1 niet... Wel Impulz (aangezien dit op fietsafstand is laugh :D )
Topic: Echte hardcore (14-6-2005 10:21:00)
Neophyte - Braincrackin... Voor de beter subs een leuke uitdaging... laugh :D
Topic: Welke schoenen voor het draaien??? (14-6-2005 08:45:00)
Opbouwen is netjes op werkschoenen...

Verder Quick's.... Lekker retro en ze lopen über lekker...
Topic: Multi Media Krat (10-6-2005 13:21:00)
Gister avond alle hardware onderdelen ingebouwd en uitvoerig alles getest. Het paste allemaal maar net en de 15" touch screen is niet voor de mensen met dikke vingers.

Geluid genoeg. Alleen doet de versterker vaag. Wanneer we allebei de tulp (rood en wit) klonk het geluid waterig (moeilijk uit te leggen) net alsof het geluid in een vissekom stond die dan ook bubbelde... Wanneer we de witte eruit trokken dan was het geluid weer zoals het hoorde.. We hebben alle mogelijke oplossingen bedacht/geprobeerd maar niets erop kunnen vinden.

We hadden het probleem al eerder maar dachten het toen opgelost te hebben (zonder dat we zelf wisten hoe maar het geluid was met allebei er in normaal).

Nu doen we het dus met eentje.

Fotoos volgen op de eerder geposte URL.
Topic: Toonarm zweeft naar binnen (10-6-2005 09:08:00)
Bij het laatste stukkie zie ik een vaud verkoop mannetje voor me:

Nee mevrouwtje, deze is echt veel beter en kost niet veel meer, echt waar, ik zou deze zelf ook nemen.

hahahaha

wink ;)

Maar de tip lijkt me duidelijk (maar de Pro ziet er zo mooi uit....)
Topic: Beatmixen (10-6-2005 09:05:00)
Bij hardcore is het probleem een beetje dat de Bass partijen zo veel van mekaar verschillen dat er hierdoor al een soort van rommeltje ontstaat... Sommige bass partijen zijn hoog en scherp terwijl andere weer diep en wat soepeler zijn. (ik neem aan dat je begrijpt wat ik bedoel. Luister anders Neophyte - Braincrackin, daar zitten verschillende bass partijen in)

Het is bij hardcore ook meestal zo dat de stukken zonder melodie (etc) vrij complex en kort zijn. Bij trance zijn deze stukken langer en dus makkelijker om echt een lange mix mee te maken. Oplossing bij hardcore die veel gebruikt wordt: uitloop van de eerste plaat mixen met het eerste deel met melodie van de tweede plaat. De meeste nummers hebben bij de eerste keer dat de melodie komt vrij weinig beats erbij. Hierdoor klinkt een mix rustiger en past het allemaal bij het juiste moment van inmixen ook allemaal in elkaar als een soort van puzzel. Wanneer de bass partijen van het eerste nummer zijn afgelopen komen die van het tweede nummer erin... Maar dit is meer een stukje muziek gevoel en snappen hoe de nummers zijn opgebouwd.
Topic: Multi Media Krat (7-6-2005 14:52:00)
Haha....

Daar hebben we onze mannetjes voor hiero...

Is van mn broer... Is IT-er en doet de hele dag nix anders...

Maar t verbaast me nix als hij het ook weer ergens anders vandaan getoverd heeft... laugh :D
Topic: Multi Media Krat (7-6-2005 09:28:00)
Er zijn weer nieuwe fotoos te vinden op de bovenstaande link...

Donderdag wordt er weer geklust en dan issie met geluk vrijdag operationeel...
Topic: Multi Media Krat (31-5-2005 09:59:00)
Hier de eerste fotoos:

Eerste fotoos
Topic: Multi Media Krat (30-5-2005 15:30:00)
Als ze daar al eens op letten...

Idee is natuurlijk ook handy.. Alleen zo lastig vervoeren.. Vooral voor die zatte vrienden van me... Ik zie mezelf ook nog niet echt over straat fietsen met een stuk in de kraag en een kliko naast de fiets.. Maarja...

Vrijdag ga ik er me maar ff tegen aan bemoeien... Ben bezig met de laatste stukjes van mn afstudeer scriptie dus dat gaat voor.. Maar van de zijlijn wat aanwijzingen geven is ook kewl...

Van de week de instellingen van onze Pioneer versterker (eentje van een huis tuin en keuken stapel radio) uitproberen. Het scherm wat erop zit doet het niet meer dus geen idee welke stand alles staat.. En er zijn teveel knoppen daarvoor met elk iets van 5 tot 7 standen... grrrrrr..... Maarja... Koptelefoon op en ff een half uurtje prutsen...
Topic: Multi Media Krat (27-5-2005 08:53:00)
De Neutrik stekkers zijn binnen, evenals het doorlusstukje voor de netwerkkabel.

(sorrie Dré dat ik de Neutrik stekkers niet bij jou heb gehaald maar mn broer (de computer nerd) had alles al bij C*nr*d in de bestelling gegooid en aangezien ie zelf ook nog wat andere onderdelen moest hebben had ie het maar ineens daar gedaan.

Dit weekend gaat er gekeken worden hoe alles in het krat gepast en gemeten gaat worden. Vooral het plaatsen van de hardware.
Topic: female deejays (25-5-2005 12:59:00)

djpieterl schreef:

roberto schreef:

https://www.la-ona.nl chickie alert ! razz :p
Wat een gigantische k*t site om te bekijken met firefox happy :)
Wel jammer dat dit dus duidelijk 1 grote marketing truc is.
Dat je Firefox gebruikt is natuurlijk jou fout wink ;)

De meeste sites worden natuurlijk nog steeds gemaakt voor onder de explorer omgeving dus als je bij de kleine groep hoort die wat anders wil/moet doen dan... tsja...

Je wilt niet weten wat allemaal marketing is. Dat je het er nu over hebt is al weer een gevolg van die marketing. (om ff heel makkelijk te zijn is dit forum stiekem ook marketing) Het gaat niet om wat het product nu echt is maar om wat men ervan denkt. De perceptie staat gewoon centraal. Eerder werd al genoemd dat een mooie dame achter de tafels werkt.. Ookal draait (bakt) ze er nix van. Sommigen vinden het belangrijker dat een Dj er goed uit ziet en er een leuke performance op na houd dan dat de muziek zo heel goed in de mix zit.

Een site die daar dan bij aan sluit is natuurlijk ook voor de hand liggend.

Marketing of niet... Sex sells..... Of het nou alleen een mooie vrouw is of ook eentje die van alles uit doet dat maakt niet uit. Mannen zien meer dan dat er is en dat levert geld op.

(o ja... Studeer volgende maand af als commercieel econoom laugh :D )
Topic: Multi Media Krat (25-5-2005 11:13:00)
Zal ff een update doen van het project

De 15" touch screen is binnen (wat ook nog wat problmenen gaf want de benodigde software was zoek) en het systeem is afgelopen weekend getest.. Was een toernooi en hebben em samen met een Behringer setje (2x sub en 2x top) ff de hele dag laten draaien zonder problemen...

Nu zijn we druk aan het overleggen hoe en vooral wanneer er gebouwt gaat worden.