Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Obedaih

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 10 bijdrage(n) van Obedaih (Pagina: 1 van 1)

Topic: M-Audio of Terratec?? (11-3-2005 18:51:00)
Edit Mod: Topic opgeschoond - Sylvia
Topic: M-Audio of Terratec?? (11-3-2005 15:11:00)
Ik hoor veel over de kaarten M-Audio Audiophile 2496 en de Terratec Phase 22 en zijn de laatste tijd veel in de aanbieding https://www.promusicstore.nl/html/aanbiedingen.php
Maar kan er niet echt goede Nederlandse recensies over vinden. Wat zijn de verschillen tussen deze kaarten?? Wat voor speakersystem heb je ervoor nodig?? Ik heb zelf 4.1 dolby. Kunnen jullie me een van deze twee aanraden.
Topic: Ervaringen met muziekprogramma's?? (25-1-2005 18:05:00)
Ik heb weer een nieuwe geluidskaart laugh :D en ben lekker bezig geweest met het ondekken van Reason, het is een perfect programma waar je veel inspiratie in kwijt kan jammer dat het in de demo versie maar 20 min duurt wink ;) ik ben eerlijk gezegt nieuw in de produce wereld en weet nog niet of ik daar veel voldoening in zal krijgen, het idee om direct te beginnen met cubase "wat rete duur is" lijkt me een beetje ver gezocht, want ik ben geen miljonairs kindje laugh :D tenzij je ja met vst plug ins wil werken, wat je later zou kunnen opbouwen naar hardware

nehow, als mn maandloon weer binnen is ga ik Reason denk ik kopen, maar ik heb er nog een vraagje over, op de propellerhead webpagina las ik dat reason 3 bijna uit is, kan ik daar beter op wachten of krijg je als die uit is een gratis upgrate voor 2.5 naar 3???
Topic: Ervaringen met muziekprogramma's?? (21-1-2005 14:00:00)
NEE...want reason ondersteunt geen midi, alleen midicontrollers, maar geen externe midi-instrumenten zoals een synthesizer happy :)
kan ik er dan wel een keybord op aansluiten om noten aan te sturen??