Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Arjan

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 4 bijdrage(n) van Arjan (Pagina: 1 van 1)

Topic: Drive-in Show (23-1-2002 00:51:00)
Hey!

Nog ff een fotootje van ons meubel....
Nee..! let niet op de apparatuur eromheen dat gebruiken wij allang niet meer laugh :D

Snap je nu waarom wij ook losse meubeldelen willen hebben? het is een beetje een zielige vertoning op deze manier, maar we zijn eigenlijk nog best trots op deze eigengemaakte tafel. Het onderstel bestaat uit 3 platen MDF paneel, deze zijn met behulp van scharnieren aan elkaar bevestigd. Het bovenste stuk precies hetzelfde, het meubel is ongeveer 2.50 meter breed, het is wel makkelijk om in elkaar te klappen.

oja.. de foto is erg donker, dit was op een voetbalvereniging in Gouda in 1999

www.lodama.cistron.nl/arpa/images/2000002.jpg
www.lodama.cistron.nl/arpa/images/2000001.jpg

[Admin: Foto's vervangen door links naar de foto's]
Topic: Drive-in Show (23-1-2002 00:29:00)

Tom schreef:

Heb je nog E 25 000,- tot E 50 000,- ergens over of zo?
happy :)
Ik neem aan dat je mij bedoeld?
Nee laat ik het nog sterker brengen.. Ik heb geld te kort!!! sad :(

Bedankt voor je uitleg Admin, lekker snel gereageerd wink ;)
Ik ben zeer geïnteresseerd in die autocad tekening, maar ga je me nu vertellen dat 1 meubeldeel 200 Euro kost? Ik heb eens geinformeerd bij Licht&Geluid over de maten en kosten van hun meubel, maar die is wel heel duur dan vergeleken met jullie meubel. Volgens Licht&Geluid kost een meubel van ze FL. 3500,-! en maken ze meubelstukken vanaf 1500,-

Wij willen ze uiteraard ook zelf bouwen, gelukkig zijn de vader en oom van mijn compagnon allebei timmerman en werkzaam bij een houthandel razz :p
Mail die tekening maar naar arjanuitman@wanadoo.nl

Alvast bedankt,

See ya,
Arjan
Topic: Drive-in Show (22-1-2002 23:55:00)
Ha Admin,

Maar wat heb je zoal aan tech. app. staan? ik zie wel een en ander op de site staan. Waar ik nieuwschierig ben is hoe je die flightcases gemaakt hebt die jullie gebruiken als meubel... hoeveel hebben jullie er staan?
En heb je ook foto's van achter het meubel?

Ik ben van plan om ook soortgelijke kisten als meubel te gaan gebruiken, kan je een indicatie geven van de prijzen en welke maten je hebt gebruikt?

See ya,
Arjan
Topic: Stel je even voor... (13-1-2002 01:34:00)
Ik vind het altijd wel leuk om me even voor te stellen als ik ergens nieuw ben op een forum, ik zag echter nog geen Topic staan waar dat mogelijk was vandaar dat ik er zelf over begin.

Ik ben Arjan, ben 21 jaar en ben al geruime tijd member van het forum van licht-geluid.nl, maar vanaf nu ook vaak te vinden op dit forum

Ik heb sinds 1994 een Drive-in Show samen met een goede vriend van mij, in de loop der jaren is er heel wat veranderd qua apparatuur. Toen waren we blij als we van mijn vader een cd-speler mochten lenen, enz... zoals vele drive-in shows begonnen zijn, nu hebben we een goed lopende Drive-in Show.

Ik heb een tijdje bij het NOB gewerkt en ben via die baan bij Radio 3 terecht gekomen op het Mediapark in Hilversum, daar heb ik een jaar 's nachts gewerkt als DJ/presentator bij het programma Pyjama FM. Mijn programma werd goed beluisterd, toen ik wegging hebben ze een luisteronderzoek gehouden en kwamen ze gemiddeld op 200.000 luisteraars per nacht uit.

Verder ben ik Webdeveloper van beroep bij een detacheringsbedrijf uit Den Haag, ik zit nu op een externe opdracht bij de ING Bank in Amsterdam.

Zo.... nu weten jullie iets van mij. Ik vind dit een goed duidelijk forum. Ga zo door Admin!

Het zou leuk zijn als jullie je ook even voorstellen!

See ya,
Arjan