Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Ricardo Vanilli

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 52 bijdrage(n) van Ricardo Vanilli (Pagina: 2 van 3)

Topic: Keuze mengtafel Datecq/Rodec/Ecler (30-1-2008 12:44:00)
De mixer zal waarschijnlijk voor de verkoper niet genoeg opgebracht hebben denk ik. Volgens mij had hij op een hoger bod gehoopt en viel dat nu effe dik tegen. Misschien duikt hij binnenkort wel opnieuw op via Ebay, maar dan met een hoger startbod...?

Mvg,
RV
Topic: Keuze mengtafel Datecq/Rodec/Ecler (28-1-2008 20:44:00)

Tom schreef:

Deze mixers zijn zo ontworpen dat ze moeiteloos kunnen drinken. De faders staan haaks op de potmeter.
Idem voor Rodec

Tom schreef:

Wat betreft levensduur,
het enige wat versleten kan zijn is de deckplate, of een fader.
En heel misschien een krakend potje.
Alles is zeer standaard bij Dateq, en zelfs na 20 jaar nog voor nieuw te vervangen.
Een goede fader kost je ongeveer 35 euro.
Een Rodec fader kost 20 euro

Ik ben er volledig mee akkoord dat je een tweedehandse mixer gewoonweg niet koopt zonder hem gezien en getest te hebben (eventueel het ding zelfs opendraaien om hem intern ook te bekijken).
Tweedehandse MX180 MKIII's wisselen over het algemeen van eigenaar voor tussen de 700 en 800 euro. Op voorwaarde dat ze in goede staat zijn: geen krakende faders, onbeschadigde deckplate...
Als ik jou was, dan ging ik idd voor de eerder vernoemde Rodec BX9 (die in een ander forum voor 350 wordt aangeboden), ofwel zoals Sylvia zegt: een nieuwe Ecler Mac 40. Dan zit je jaren goed.

Maar ik zou van jou voorgestelde mixers afblijven, zonder dat je ze gezien en gestest hebt.

Succes!

RV
Topic: Het Denon DN-S1000-topic (3-12-2007 20:10:00)
I agree,

RV

EDIT: Met Victor welteverstaan. Effe vergeten te quoten shut up :X
Topic: Booth-out (27-8-2007 22:46:00)

Roelie44 schreef:

Hmmm ik zit nu echt ongelofelijk te twijfelen tussen die SynQ SMX-01 of 02, Reloop RMX-40 of toch maar de Pioneer zonder booth out sad :( Zo'n Numark DXM-06 of 09 kan ook nog wel maar die ben ik niet echt aan het overwegen. Ik kan er echt totaal niet uitkomen sad :(
shut up :X

RV

EDIT: je was me voor...
Topic: Denon DN-D6000 (8-8-2007 23:01:00)
Ga ze allebei eens testen shut up :X ?

RV
Topic: Verzending naar België (15-7-2007 10:33:00)
Hallo,

Ik heb een vraagje over het afleveren van producten van New-line door TNT(?) in België. Ben ik normaal gezien niet verplicht om een afleveringsbon af te tekenen na ontvangst?
Onlangs verwachtte ik een pakketje van New-line. Toevallig was ik die dag thuis en zag een bestelbusje stoppen voor de deur. Ik dacht snel even naar buiten om het aan te nemen. Maar neen hoor: het pakketje werd in mijn brievenbus gepropt, en vooraleer ik mijn sloffen aan had en buiten stond, stoof het busje alweer mijn straat uit. Het kon niet snel genoeg gaan. Het product werd door New-line zorgvuldig verpakt, en het was gelukkig daardoor ook niet beschadigd, maar op dit moment is er in feite toch geen enkel bewijs dat ik dat pakje ontvangen heb (buiten het feit dat ik het hier in mijn post letterlijk zeg wink ;) )?

Mvg,
RV
Topic: Powercon verloopje (4-7-2007 20:47:00)

martyndegraaf schreef:

1 Koop bij de plaatselijke hobby/elektro-boek of conrad een mooi (bijv. kunstof) behuizinkje,

2 Koop bij Dré twee (of meer) powercon "out",

3 Bouw deze netjes in de behuizing,

4 Zet er een aansluitsnoer aan of een powercon "in" in,

5 Klaar is Kees, een heel mooi stage-blokkie. wink ;)
Hmm, ik ga eens nadenken of ik idd hier niets van kan maken. Lijkt me een goed idee. Als het er van komt, dan post ik zeker een foto in dit topic.

Bedankt!
RV
Topic: Powercon verloopje (3-7-2007 20:41:00)
Die had ik inderdaad zien staan ze zouden kunnen dienen. Maar ik zoek eigenlijk de vereenvoudigde versie: één kant powercon en de andere kant gewoon een kabeltje met een stekker. In de voorgestelde oplossing moet je eigenlijk via een omweg naar je stopcontact: je moet eerst via powercon binnenkomen in de connector. Ze zijn ook vrij duur, maar als er geen andere mogelijkheid is zal ik ze toch maar moeten bestellen.
Dit, maar dan de female versie zou het ideaal zijn.

Mvg,
RV
Topic: Powercon verloopje (3-7-2007 20:24:00)
Hallo,

ik ben op zoek naar een onderdeel om een powerconverloopje te maken.
Ik stuur mijn actieve speakers aan met een multikabel (electriciteit en signaal) vanuit een connectiepaneeltje van de discobar. van daaruit vertrekt een powercon die uikomt in eurostekker om de speaker te voeden.
Nu wil ik mijn speakers ook gebruiken zonder dat ik de discobar meeneem (vb. laptopje, voor enkel wat achtergrondmuziek, rechtstreeks naar de speaker). Voor het signaal is dat geen probleem (bestaan kant en klare mini jack - XLR verloopjes voor). Maar dan zit ik wel nog met het stroomgedeelte: dat is nl. powercon, en dat kan ik moeilijk zo in het stopcontact steken. Ik zoek dus zoiets, maar dan met een "female" powercon out stukje.
Ik weet dat het misschien eenvoudiger zou zijn om gewoon met een losse eurostekker de speaker te voeden en een losse XLR te gebruiken om signaal te geven, maar ik vind die multikabels wel handig: netjes en niet teveel losse kabels.
Om het misschien eenvoudiger voor te stellen: ik ben op zoek naar dit, maar dan geen inbouw exemplaar en eentje waar ik een gewone stekker op kan monteren.

Mvg,
RV
Topic: CDJ-800 MK2 & CDJ-1000 MK3 (7-5-2007 23:41:00)
Dat vind ik één van de grote voordelen van Denon: die buttons vind ik zalig. Heb nog nooit last gehad van een lamme button. Maar dat is kwestie van smaak zeker... razz :p

Mvg,

RV
Topic: Mackie geluidset (2-4-2007 22:35:00)
Ik zou voor de SRM-450 plus sub gaan, omdat je die voor kleine klussen ook als fullrange speaker kan inzetten (zonder de sub dus).

RV
Topic: Bekabeling actieve speakers (22-3-2007 21:43:00)
Zo, vandaag enkele foto's gemaakt. Dit is het resultaat:

Voorkant
Achterkant

Mvg,
RV
Topic: Bekabeling actieve speakers (20-3-2007 23:11:00)
Ik zal er zo snel mogelijk enkele posten!

Mvg,
RV
Topic: Bekabeling actieve speakers (19-3-2007 23:13:00)
Beste vrienden,

bedankt voor alle tips. Het connectiepaneeltje is klaar. Net alles getest, en het werkt perfect. Ik heb een powercon in voorzien, 2X powercon uit, 4X XLR uit (2 master en 2 monitor). Voor rest heb ik nog 5 gaten over om bv. in de toekomst nog mic. uit te voorzien, en nog wat line in. Het verdeelblokje is vervangen door eentje zonder schakelaar, en het heeft een maximale belastbaarheid van 3500 Watt. Dat lijkt me voldoende. Alle stroomkabels zijn van een degelijke en professionele kwaliteit, met een voldoende dikte.
Die kant en klare multikabel heb ik voorlopig niet gekocht. Dat was me op dit moment wat te duur. Ik ga eens aan de slag met wat krimpkous denk ik.
Nogmaals bedankt voor de tips. Ik hoop zo snel mogelijk wat foto's te kunnen maken zodat het eindresultaat duidelijk wordt.

Mvg,
RV
Topic: volledige set (17-3-2007 02:01:00)
Je hebt mail terug.

Mvg,
RV
Topic: volledige set (16-3-2007 18:14:00)
Ik heb misschien nog wel iets voor je:

Setje bestaat uit:

- 2X K-115
- Palladium P-1200
- 4HE flightcase
- DAP connectiepaneel (ACU 2)
- 1HE blindpanel
- 2X 10m Speakonkabel

€550

Plug&play

RV
Topic: Bekabeling actieve speakers (13-3-2007 08:30:00)
Nog een vraagje wat betreft dat connectiepaneeltje:
de lader van mijn cd speler is in mijn flightcase (een kassa-model) helemaal onderaan ingebouwd. Nu zou ik deze 1HE omhoog willen halen omdat ik dat paneeltje onderaan wil hebben, onder de cd-lader. Op die manier gaat de cd-lader 1HE "zweven". Hoe kan ik dat best oplossen? Bestaat er iets waarmee ik de speler achteraan kan ondersteunen (buiten zelf gemaakte houten blokjes die niet goed blijven zitten).

Alvast bedankt,
Mvg,
RV
Topic: Bekabeling actieve speakers (6-3-2007 21:00:00)
Het gaat om 2X JBL EON G2.
Had voor mijn vorig setje ook twee signaalkabels aaneen gemaakt met van die tyraps. Oprollen gaf alleszins geen probleem. Maar jouw voorstel ziet er iets netter uit. Bestaan die dingen ook met powercon ipv die klassieke stekker (voor op dat connectiepaneeltje)?
Dat blokje is zo eentje uit de Gamma met een schakelaartje. Kan vervangen worden.
Mvg,
RV
Topic: Bekabeling actieve speakers (6-3-2007 20:03:00)
Hello,

ik wil graag een connectiepaneeltje in mijn flightcase bouwen om van daaruit mijn actieve speakers aan te sturen (signaal en stroom).
Ik dacht een centrale powercon ingang te voorzien, die gekoppeld wordt aan een stekkerblokje waar mijn mengtafel en cd-speler van electriciteit voorzien worden. Vanuit dat blokje wil ik (via een verloopje)twee powercon uitgangen voorzien voor de actieve speakers. Daarnaast komen dan twee XLR's uit die het signaal geven voor de speakers. Via een multikabel (signaal en electriciteit) vertrek ik dan naar de speakers.
Twee vragen:
- belast ik dat blokje niet teveel als ik zowel mixer, cd-speler en twee actieve speakers erop aansluit?
- geeft zo een multikabel (stroom en signaal) geen problemen op gebied van storing van het geluidssignaal? Ik zou zelf een XLR-kabel koppelen aan een stroomkabel via tie-wrap bandjes.

Mvg,
RV
Topic: DAP K-115 , JBL JRX-115 of JB-Systems Vibe-15 (16-1-2007 23:35:00)
Ik ben er alleszins zeer tevreden over. Ik stuur ze aan met een Palladium 1200. Heb ze gekocht met ongeveer dezelfde doelstelling als de jouwe. Indien ze je zouden bevallen: ik overweeg mijn setje K-115 weg te doen om over te schakelen op een actief setje.

Mvg,

RV