Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Viero

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van Viero (Pagina: 9 van 10)

Topic: Wat kosten jullie nou? (6-5-2007 16:04:00)

Bassie Rassie schreef:

W0uter schreef:

JeroenVDV schreef:

viero]

Ik wil net zeggen, ik heb er niet zoveel verstand van ofsow razz :p
Maar op de meeste sites zit toch wel ergens een edit knopje... (met login functie)
Ik ben zelf nu ook bezig met een edit-pagina.
Hij heeft waarschijnlijk geen kaas gegeten daarvan.
(ik ook niet overdreven veel maar kan wel een edit-pagina in elkaar flansen wink ;) )
Kan ook zijn laugh :D maarja, het is nu nog voor enkele maanden, in de vakantie volgt een nieuwe (ik geloof dat de nieuwe webmaster flash had voorzien) dusja, dan komen al die dingen wel in orde wink ;)
Topic: Wat kosten jullie nou? (6-5-2007 09:56:00)

Martijn schreef:

Dat kan zelfs IK nog. shocked 8O Weet niet hoe jouw site is opgebouwd, maar bij mij is het slechts een kwestie van foto's een map inslepen. De sitebouwer heeft er gelukkig voor gezorgd dat ik de simpele dingen zelf kan. Dat is een van de weinige dingen die ik wel echt zelf wil kunnen doen, zodat je niet net zoals nu afhankelijk bent van anderen.
Had ik hem ook gevraagd, wil hij niet omdat ik blijkbaar inlog op de gehele server fzo, vraag het me niet in detail, weetk zelf niet. Maar (wederom) in de zomervakantie komt er verandering en schakel ik over naar een nieuwe webmaster die gwn de site maakt en ervoor zorgt dat ik alles qua tekst en foto's kan veranderen zodat het gesukkel niet meer nodig is...

sonic boom schreef:

Het valt ook niet mee als je 14 bent, maar illegaal is een BIG NO, helaas hiervoor geen begrip sad :(
Ik kan het wel begrijpen hoor, ik ben ook ooit zo begonnen, als je geen/weinig geld hebt, je een installatie hebt en toch muziek wil... Ik had ooit veel kopies, nu liggen ze te verloederen boven op de zolder, gaan nooit meer mee. Op de laptop die mee gaat staat alleen een lijst van m'n cd's om gemakkelijk nummers terug te vinden (de HD met muziek blijft mooi thuis). Ik kan het aan die leeftijd wel begrijpen, nu koop ik ook veel en vind het moeilijk om mensen met kopies te zien, maar stel je eens in die situatie...
Topic: Wat kosten jullie nou? (5-5-2007 17:35:00)

sonic boom schreef:

YourLiVe schreef:

Tja, zet dat soort foto's dan niet op de site... geeft een behoorlijk verkeerd beeld. Of onder het kopje "geschiedenis" en dan in sepia kleuren laugh :D
Mee eens.... wink ;)
Maar we zijn allemaal zo eens begonnen, wij op bierkratten, geen foto's van, zeker niet op de site laugh :D
Bericht om ze weg te doen is al een tijd naar de webmaster, heeft momenteel geen tijd door examens... En zelf kan ik net niet genoeg werken met html en dergelijke om zelf m'n site te onderhouden ashamed :$
Topic: Wat kosten jullie nou? (4-5-2007 20:56:00)

sonic boom schreef:

Die lichtopstelling met Pool veilingkratten laugh :D erg orrigineel shut up :X
Is van heel in het begin... Hadden we nog niets qua meubel, was de communie van m'n neef, heeft m'n oom gelijk alles op de veilingbakken gezet...
Topic: Wat kosten jullie nou? (1-5-2007 12:17:00)

YourLiVe schreef:

Ik zie op de foto's uberhaupt geen meubeltje, alleen een tafel met losse kistjes erop en een plaat ervoor. Ik doel dan op de foto op de homepage, de rest van de foto's in je foto album zijn nog veel rommeliger...
Zitten veel oudere foto's tussen. En het werkt voor ons perfect om de set op te zetten, meeste mensen vinden het goed, wij ook.
Topic: Wat kosten jullie nou? (1-5-2007 11:56:00)

YourLiVe schreef:

Ik denk dat het tijd wordt om te investeren in een goede geluidsinstallatie, niet Viero? Ook een fatsoenlijk meubeltje zou geen overbodige luxe zijn, als ik mag afgaan op de foto's op je website. Het licht is zo te zien wel prima in orde.

Ik vind dat je met deze (geluids)set redelijk prijzig bent, maar als mensen het willen betalen, why not?!
Geluid volgt normaal in de zomervakantie, daar zijn we idd wat blijven steken (al voldoen de vibe30's momenteel voor alle feesten). Meubeltje valt prima mee, alleen de zijkanten moeten nog afgewerkt worden (zomervakantie).
Topic: Wat kosten jullie nou? (1-5-2007 10:13:00)
Van ons is het ook te zien wat voor feesten. Een 'gewoon' familiefeest is €200-€250, dat is dan lichtbrug van 3 m met 4 parren en ofwel 2 mh's + spiegelbol ofwel 2 effectjes met discobar en 2 vibe30's. Voor grotere feesten (tot 300 man) vragen we €300 (licht afhankelijk van de zaal) en discobar met vibe30 set. Voor fuiven vragen wij normaal €400, dat is dan 6m brug met 4 mh's, 8 parren, spiegelbol, lasertje, strobe, discobar, 2 mackie swa1801 (van een collega), 2 vibe30, 2 vibe15 (collega), monitor 2 vibe 12 (collega). Voor minder doen we het niet, want meestal geven we voor dezelfde klant korting voor een volgend feest, dus zo kan je bezig blijven tot er maar €150 meer kan gevraagd worden (waarvoor we het echt niet doen).
Qua muziek: we hebben een grote legale collectie, daar ik ook nog maar student ben heb ik enkele illegaaltjes, maar die probeer ik altijd zo snel mogelijk legaal te kopen!
Topic: Welke rookmachine? (16-2-2007 12:21:00)
HQ Power 3000... Kopie van de martin, kost een 350 eurie.
(kleine) Foto
Topic: Fame microfoons (14-1-2007 18:07:00)

GateWay schreef:

ik heb zelf een paar fame ms58 maar gebruik ze enkel voor dj's die wat willen lullen :p

voor zang zou ik ze nooit gebruiken, klinken veel te schel daarvoor en veel last van als ze in de handen bewegen.

heb ook met een shure sm vergelelen en het geluid is echtr stukken beter en voller. het verschil is echt heel goed hoorbaar !

als je je pa deftig wil aanpakken zou ik zeker voor de zang microfoons shure nemen! over de drumkit en instrument mics kan ik mij niet uitspreken maar ik denk dat dat ongeveer het zelfde verhaal zal zijn (het prijsverschik is er niet voor niks)
Kan ik wel geloven, ik vroeg me ook af wat het verschil in klankkwaliteit ging zijn als je de prijs bekijkt razz :p Ik denk dat ik wat zal doorsparen en shure microfoons ga kopen... Qua pa-tafel ben ik er nog niet helemaal uit, ik zat al eens te kijken en ik denk dat ik op een termijn van 2 jaar ga sparen ipv 1 jaar laugh :D
Topic: krachtstroom (14-1-2007 12:25:00)
Wachten op een antwoord van Dré... Hopelijk weet hij iets meer, ik zag ook de lage prijs en als die zo blijft komt er snel 1tje deze richting uit wink ;)
Topic: Fame microfoons (13-1-2007 18:55:00)

Tom schreef:

hoe zou het toch komen dat namaak merken altijd de typenummers van pro merken gebruiken?

Antwoord:
Jullie denken/hopen/willen geloven dan dat je een beetje Shure koopt razz :p
Moest ik het kapitaal hebben ik koop de Shures, het is gewoon dat ik wil weten het verstandig is deze micro's te kopen of ik beter gewoon verderspaar...
Topic: Fame microfoons (13-1-2007 13:19:00)

jop schreef:

Ik zou zeggen luister en vergelijk.
-Klank
-rondzingen
-Gevoeligheid trillingen van bv de hand (iets wat bij goedkope mics vaak een groot probleem is)

Mocht dit allemaal positief zijn dan moet je je afvragen of jou klanten persee met shure willen werken of vinden dat het gewoon goed moet zijn. In dit laatste geval---> kopenrazz :p (mag je voor mij ook zo'n drumkitje meebestellenrazz :p)
drumsetje gaat momenteel aan 192 wink ;) Daar Fame het merk is van M*s*cst*r* zal ik dan maar es naar Duitsland rijden in de vakantie laugh :D
Is er iemand die ervaring heeft met de microfoons?
Topic: Fame microfoons (13-1-2007 12:28:00)

jop schreef:

Shure is geen oem dus het zijn gewoon copien. Voor het zelfde geld heb je ook gewoon de originele
zonder de prijsmindering wink ;) zou ze in duitsland kopen, de 58 voor iets meer dan €30 en de 57 iets minder dan €30, daarom dat ik twijfel.
srr voor het gebruik van OEM (> gebruik ik ook gwn voor kopieën)
Topic: Fame microfoons (13-1-2007 12:16:00)
Ik ben van plan ergens volgend jaar een klein PA-setje aan te kopen, ik heb op internet al wat gezocht en ben het merk Fame tegengekomen. Ik zou van dit merk microfoons aankopen, maar zou het de moeite zijn? Ik twijfel vooral door de lage prijs. Ik heb al positieve reacties gehoord, maar ook mensen die zeggen dat het totaal ruk is...
Het mengpaneel dat ik voor ogen heb is de peavy PV14, zou ik qua microfoons dan best in die klasse blijven of best wat langer sparen en wat meer uigeven?
Alvast bedankt...

ps: enkele voorbeelden van de microfoons die ik voor ogen had (OEM's van de Shure's?)
Fame MS58 (Zangmicrofoon, normale prijs €100 incl 5m XLRkabel en klem voor statief, Frequentiebereik: 60 Hz û 15 kHz, Foto)
Fame MS57 (Instrumenmicrofoon, normale prijs €100 incl 5m XLRkabel en klem voor statief, Frequentiebereik: 60 Hz û 15 kHz, Foto)
Fame drum-mic set II (Drum-mics, normale prijs €445 incl flightcase en klem, 1x basdrum (30Hz-15kHz) 3x toms (80Hz-18khz) 1x snare (40Hz-18kHz) 2x overheads (fantoomvoeding 48v))
Topic: Thema muziek Viking avond. (19-9-2006 17:02:00)
https://nl.wikipedia.org/wiki/Viking_metal
Ensiferum, Enslaved en Amon Amarth zijn toppertjes!
dit uiteraard wel als je ook échte metal draait (wat niet van Lordi kan gezegd worden laugh :D )
Topic: Opleidingen , licht en geluid. (17-9-2006 23:04:00)
ik had ook al het idee opgevat om de cursus bij LGO te doen. van het rits is het gewoon dat de theorie me teveel theatergeschiedenis gericht is. ik ben er zelf in geïnteresseerd (school, kijk er graag naar, eens een boek er over), maar ik wil er me niet zo in verdiepen, en we zijn al eens in het rits gaan kijken, en daar zeiden ze dat de theorie niet te onderschatten is (en daar ik nu al problemen heb met sommige theorievakken, denk ik ook niet dat het iets voor mij is). net zoals je zegt heeft mijn baas gezegd dat de theorie er achter (qua geluid/licht) altijd handig kan zijn in bepaalde situaties (vraag me niet welke, ben ze nog niet tegengekomen met de drive-in).
ik zal ook niet zeggen dat ik nog een leek ben, maar ik heb ook in de praktijk al veel geleerd. dat je zegt zo veel leren, spreekt me wel aan, en dan electronica volgen... ik zou dat mss ook wel zien zitten. ik zal nog eens afwachten wat anderen zeggen, maar alvast hartelijk bedankt stekelvarke!!!
Topic: Opleidingen , licht en geluid. (17-9-2006 17:53:00)
Ik zit nu in mijn laaste jaar secundair en ik zou graag in het hoger onderwijs klank en licht studeren. Enigste probleem, hier in België zijn er naar mijn weten niet echt veel scholen die bieden wat ik wil. Er is het Rits, maar daar is het vooral theatergericht. Dat zie ik niet echt zitten, want je moet oa de gehele romeinse en huidige theatergeschiedenis kennen. Ik vroeg me af of er mensen zijn die scholen in België/Nederland weten waar ik zou passen. Het is vooral de bedoeling licht en geluid voor optredens (eventueel theater). Theorie zoals talen enzo geen probleem, maar niet echt zo die theaterdingen, spreken me niet echt aan.
Alvast bedankt!
Topic: dj wallpapers voor desktop (17-9-2006 17:27:00)

JeroenVDV schreef:

yoghurt schreef:

Ik hou het lekker bij een Midasje...

Lekker rustgevend.
Ik kan de kwijldruppels vanaf hier zien zitten.
idem, volgens mij heeft hij een toetsenbord met ingebouwde emmer :D
Topic: te veel cd koffers meeslepen !! (14-9-2006 16:16:00)
wij sleuren voor feestjes meestal alles (cd + vinyl (oudere nummers, geen recente)) mee, voor feestjes in het jeugdhuis alleen maar cd's. In ons nieuw meubel gaan we plaats voorzien om alle bakken te kunnen zetten, met uitbreidingsmogelijkheid. Als ik moet gaan draaien op locatie (niet met eigen materiaal) vraag ik meestal 2 tafels om m'n muziek op te zetten.
Topic: Showmaster 24 --> Geen record mode (9-9-2006 22:47:00)

martijn schreef:

Die codes staan allemaal onderop de tafel. Dat die codes per "merk" verschillend zijn is bekend, maar blijkbaar is er nu weer een nieuwe in de Showtecs gezet. Toevallig een nieuw type tafel met blauwe leds?
ik heb de tafel met de blauwe leds, is van mij ook 1-5-6-8