Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Viero

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van Viero (Pagina: 8 van 10)

Topic: Polonaise (12-11-2007 18:24:00)

W0uter schreef:

Volgens mij wel de Polonaise knaller:
Arie Ribbens - Polonaise Hollandaise

Mvg,
Wouter
Er staat een paard in de gang doet het hier ook nog altijd goed, net zoals Het land van maas en waal
Topic: Polonaise (9-11-2007 15:22:00)

SoundExperience schreef:

Hangt van de avond af. Soms reageren de mensen er na 10min al niet meer op en soms kunnen ze er geen genoeg van krijgen. Let op je publiek, dat zou genoeg moeten zeggen.
Hangt idd van je publiek af... Je hebt er die graag fout gaan, andere dansen liever op andere muziek... En zoals Dré zegt, alleen de leukste stukken draaien, vind het publiek leukst.
Topic: Gloeilamp verbod; gevolgen voor de professionele wereld? (28-10-2007 15:37:00)

deWit schreef:

Polen moeten niet smelten maar inburgeren...

Afgezien van dat, ik denk niet dat de mens een echte oorzaak is van de opwarming van de aarde. Beetje egoïstisch om dat te denken ook. Het is gewoon een trend die al heel lang geleden is ingezet, en vanzelf weer opheft. Maar dat is een heel andere discussie. Desalniettemin kan het absoluut geen kwaad om energie te verspillen, omdat de fossiele brandstoffen niet het eeuwige leven hebben, en verders is onderzoek naar alternatieve schone bronnen ook nodig. Maar dan moet men kijken naar de hele cyclus, dus ook fabrikage en na gebruik. En dat is iets wat vaak niet meegenomen word, want dan ziet het er allemaal iets minder rooskleurig uit.

Zelfde verhaal met groene stroom, ook zo'n onzin. Het is gewoon godsonmogelijk om met z'n allen aan de groene stroom te gaan, want dat is gewoon niet haalbaar...
Als het mogelijk is om met 1 windmolen een gehele fabriek van elektriciteit te voorzien (mijn voorbeeld: grote new holland fabriek hier in de buurt) en die windmolen naast de fabriek nog 3 wijken van elektriciteit voorziet moet het mits een inzet van iedereen zeker mogelijk zijn om bv door windmolens elektriciteit op te wekken. En zonnepanelen van alle soorten zijn sowieso gesubsidieerd en zijn zeker voldoende om huizen van elektriciteit te voorzien.
Topic: Beste Nederlandse platen van dit moment (22-10-2007 23:41:00)

renevanh schreef:

Vergeet Marjolein niet (Hé lekker beest/Luister naar m'n hart/kamer) wink ;)

razz :p Heb ik een zomertoer mee gedaan aan onze Vlaamsche kust en ben ik ondertussen zò beu gehoord dat ik de moeite niet doe om ze op te leggen :p
Topic: Beste Nederlandse platen van dit moment (22-10-2007 23:15:00)
Hier in het verre west-vlaanderen ( razz :p ) zijn enkele die het goed doen:
Frans Bauer (algemeen)
André Hazes
Michael Lanzo (schlagerzanger met eigen nummers en covers)
Whoopz! (hebben oa Zomersproetjes van Rocco Granata gecovered)
Mega Mindy (op dit moment überpopulair)
Kabouter Plop
Samson en Gert

(en vooral bij de studenten, maar ook bij de al iets oudere > dit weekend op Mega Mindy nog 2 50-plussers zien swingen laugh :D )
Topic: Movinghead Futurelight PHS-250 of Movitec SL-250 (20-10-2007 11:51:00)
Bij het bedrijf waar ik werk zijn er nu ook Futurelight PHS-250 gekomen en al enkele keren on the road gebruikt en momenteel na een maand of 4 nog niets van problemen...
Topic: Gloeilamp verbod; gevolgen voor de professionele wereld? (18-10-2007 11:15:00)

Dré schreef:

viero schreef:

In theater is LED geen oplossing.
Maak daar maar van "NOG" geen oplossing. Het is puur een kwestie van tijd, geld en ontwikkeling. De eerste gloeilampen waren ook zo waardeloos dat men mooi nog een tijd lang kaarsen en olielampen bleef gebruiken. Toch doen we dat NU niet meer ;-)
Vandaar ook dat ik de reactie gaf op het einde van m'n bericht dat men gewoon de fabrikanten wil pushen om nieuwe soorten lampen uit te vinden, het was mss niet zo letterlijk maar kwam er wel op neer wink ;)
Topic: Gloeilamp verbod; gevolgen voor de professionele wereld? (18-10-2007 02:10:00)
Sowiezo is het niet mogelijk om gloeilampen te verbieden. Ze blijven goedkoper als spaarlampen, ook worden gloeilampen in veel huizen en theaters gebruikt. In theater is LED geen oplossing. Er zullen eerst goede alternatieven moeten komen. Het dreigende verbod is gewoon om druk op fabrikanten te zetten zodat ze asap met vernieuwingen zullen komen aanzetten.
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (6-9-2007 20:57:00)

Bassie Rassie schreef:

viero schreef:

hopelijk nu duidelijker razz :p

viero schreef:

Wat soms ook helpt (beetje het voorbeeld van de baskasten van hierboven, de technieker die niet hoorde dat ze niet waren aangesloten), als iemand de muziek te luid vind, draai je gwn random aan een knopje (bv de bass van eender welk kanaal) en dan hoort die persoon toch plots dat het goed is wink ;) maw, soms zit het allemaal gewoon in het hoofd wink ;)
Je bedoelt waarschijnlijk dat je aan een kanaal draait waar niks op aangesloten zit.
De persoon die klaagt ziet je dat doen en denkt dan: 'He de bass is zachter.'
Komt het ongeveer op neer :)
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (6-9-2007 20:50:00)
hopelijk nu duidelijker razz :p

viero schreef:

Wat soms ook helpt (beetje het voorbeeld van de baskasten van hierboven, de technieker die niet hoorde dat ze niet waren aangesloten), als iemand de muziek te luid vind, draai je gwn random aan een knopje (bv de bass van eender welk kanaal) en dan hoort die persoon toch plots dat het goed is wink ;) maw, soms zit het allemaal gewoon in het hoofd wink ;)
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (6-9-2007 16:40:00)
Wat soms ook helpt (beetje het voorbeeld van de baskasten), als het iemand is draai je gwn random aan een knopje (als het niet teveel moet verstillen) bv de bass van eender welk kanaal en dan hoort ie toch plots dat het goed is wink ;)
Topic: Hoe ver gaan jullie met promotie? (21-8-2007 12:11:00)
Hier drive-in startpagina, visitekaartjes, t-shirts/polo's/truien met logo komen er nog, website (waar weinig wordt aan gedaan razz :p ), gouden gids, mondelinge reclame, meubel met reclame...
Topic: Oordoppen (17-8-2007 22:56:00)
Ik heb dezelfde dingetjes maar dan van variphone (zijn gelijk), zitten zeer comfortabel maar na een uur of 4 doet het es deugd om ze een kwartiertje uit je oren te halen. voor de rest in orde, goede afsluiting!
Topic: LJ zoekt ervarings advies (6-8-2007 22:18:00)

djtiesto44 schreef:

Hallo,

Ik wil jullie even iets vragen, en dat is het volgende:

Ik vind lichttechniek erg leuk, en interessant. Ik loop soms mee in de schouwburg in Leeuwarden (de Harmonie https://www.harmonie.nl/ ). Maar ik wil eigenlijk ook meer doen hiermee, zoals bijvoorbeeld in discotheken. Dus hebben jullie misschien tips om meer ervaring te krijgen met licht, en intelligent licht?

Trouwens, ik heb ook nog een vraagje over scans, wat is (volgens jullie) een goede scan, die niet te duur is, maar wel de belangrijkste functies heeft? Dus gewoon een goede prijs/kwaliteit verhouding...

Ik hoop dat iemand antwoorden heeft!

Alvast erg bedankt!

Greetzz djtiesto44
The Winner II (JB Systems), Velleman Space (msd versie heeft rotogobo's), beide pan/tilt/kleur/gobo/shutter... Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Topic: Nieuwe meubels van Tom (1-8-2007 16:59:00)

DJaspow schreef:

bijna alle links zijn al ongeldig
topic van 2004 wink ;)
Topic: Audio verloopjes (17-7-2007 22:46:00)
Hier voorlopig nog geen enkele razz :p maar zodra ik m'n geld van m'n vakantiejob binnen heb komtr een hele resem aan verloopjes toe (praktisch alle stukjes van M*s*cSt*r*). En waarvoor... Je weet nooit dat je in een situatie komt dat je er 1 nodig hebt hé wink ;)
Topic: Waar vervoeren jullie de drive in mee? (29-6-2007 17:38:00)
Bij ons voorlopig in een gehuurde verhoogde ford transit, kunnen 'm voor een prikje 2 dagen gebruiken en is volgens het aantal opdrachten véél voordeliger dan een eigen bestelwagen (die overigens op de planning staat voor binnen een jaar of 3 happy :) )
Topic: muziek uit de jaren 40 en 50 (9-6-2007 11:33:00)
Uit onze ervaring doen tango's het wel nog goed bij het iets oudere publiek, ook de typische slows van toen (monja, du) zijn plakkers waar ze zich goed op amuseren razz :p Wat we ook al hebben gemerkt is dat veel ouderen swingen op moderne muziek à la CB Milton (it's a loving thing) en Bob Sinclar (love generation)...
Topic: Opleidingen , licht en geluid. (3-6-2007 21:59:00)
Ik zit nu in mijn laatste jaar middelbaar onderwijs, dus dit wordt mijn afstudeerjaar. Ik zou graag volgend jaar studies volgen die gericht zijn op de licht- en geluidssector, maar ik weet niet echt wat gekozen. Ik heb al gaan informeren bij de erasmus hogeschool in brussel, maar de richting podiumtechnieken daar is zéér theatergericht (ik wil een richting die meer op het 'livewerk' gericht is). Nu zag ik dat er in Nederland zeer veel richtingen zijn, maar welke zijn (uit jullie ervaringen) meest specifiek?
Ook had ik nog de vraag of iemand ervaring heeft met de LGO opleiding van Syntra (belgië, www.lgo.be), die zagen me er ook interessant uit...
Topic: Wat kosten jullie nou? (7-5-2007 12:12:00)

Tom schreef:

W0uter]

Ach, in 1975 had je niet de mogelijkheid om een illegale collectie te hebben,
je kocht singels, en je begon te draaien met een stapeltje van een stuk op 100 stuks. (en een gedeelte van mama's platen verzameling mee)
En daar vulde je de hele avond mee shocked 8O
Das ook vroeger hé, nu is het wel mogelijk...
En vroeger kon je wel illegaaltjes hebben, niet op vinyl, dan wel op cassettes. Van m'n pa nog gepraat over hoe het vroeger was, en veel van de collega's hadden illegaaltjes op cassettes razz :p