Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Robbert

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 108 bijdrage(n) van Robbert (Pagina: 6 van 6)

Topic: boxen voor een beginner (25-1-2003 22:03:00)
ow smokkel dan is een paar van die plaatjes onder je trui mee voor mij laugh :D razz :p

maar als ik 2 huisman 2w-400 koop wat moet ik dan nog allemaal kopen? hout, bekleding, handvaten, moet er dan nog wat bij of zit dat er bij. schrijf het alsjeblieft zo volledig mogelijk op.

greets, robbert
Topic: Geluidsoverlast (25-1-2003 21:57:00)
ik heb ook geluk me'n vader en moeder kunnen er mee leven, als ik mijn deur maar dicht doe en het een beetje beschaafd houd en ik heb maar 1 paar buren en die zij rond de 80 ofzo laugh :D die zijn toch zo doof als wat razz :p maar me'n buurvrouw begint te dementeren dus die gaan naar een bejaardentehuis sad :( binnenkort, wie zou ik dan naast me krijgen.
Topic: taal/spellingsfouten forum (21-1-2003 18:42:00)
ok daar ben ik het mee eens, ik maak zelf ook wel eens typ fouten hoor maar ik probeer het toch te beperken.
Topic: Favo genre (21-1-2003 16:07:00)
ik draai: techno, hardstyle, hardhouse en soms wat trance
en als ik gewoon luister dan luister ik techno, hardstyle, hardhouse, en allerlei rock enzo
ligt er een beetje aan in wa voor stemming ik ben
Topic: Stel je even voor... (20-1-2003 23:24:00)
hallo ik ben robbert van der gucht
ik ben al een maand (wel al een maaand happy :) ) op dit forum de info aan het lezen.
ik ben 15 (7 mei 16) en woon in hulst, jah dat kennen jullie vast allemaal, dat ligt in zeeland bij de belgiesche grens.
ik was er niet zo heel vroeg bij als sommigen. mijn intresses voor het dj gebeuren kwamen ongeveer toen ik 13 was geloof ik, of nouja in de brugklas in iedergeval. toen zat ik hevig de conrad (whahaha) catalogus door te bladeren en te fantaseren over hoe het zou zijn als ik die spullen had. maarja geen geld en t was allemaal zo duur.
sinds kort ben ik op de web shop beland en heb ik een psx en een umx-9 gekocht (2e psx komt binnenkort) en ik ben er heel tevreden over.
ik oefen nu een kleine 2 weken en ik moet zeggen het klinkt niet verkeerd alleen de pitch wil soms wel is niet zo heel goed lukken, en in sommige nummers kan ik geen goed punt vinden om te mixen maar dat komt wel (hoop ik)
ik ben nu druk aan het sparen voor dj-gear en ik hoop dat ik ooit, het liefst nu al een drive in show kan beginnen.

mzzl,
robbert
Topic: boxen voor een beginner (17-1-2003 22:12:00)
wie kan me vertellen wat een leuk setje boxen is voor een beginner, ze moeten op mijn kamer komen en geschikt zijn voor een kleine drive in tot zo'n 100 zodat ik later als het nodig is nog kan uitbreiden. doe ook een suggestie voor een versterker.
ik heb al gekeken naar de huisman boxen en als die niet te moeilijk te bouwen zijn wil ik die boxen wel en een v-3000 versterker. maar het is nogal ver weg dus ik kan ze niet zomaar even komen beluisteren, weet iemand of dat eventueel een goede keus zou zijn??

en komt er veel bij kijken bij die boxen maken, is het alleen wat multiplex op de goede maat zagen en inelkaar lijmen en de speakers er in zetten en klaar of moet je nog vanalles doen?

alvast bedankt
Topic: Mijn eerste spulletjes (14-1-2003 23:13:00)
hey
ik moet zeggen dat mijn eerste aanwinst geen troep was, ik heb vorige week een UMX-9 en een amdj PSX gekocht (geen troep vind ik), men 2e PSX komt binnenkort met mijn verjaardag als ik weer genoeg geld heb.
owja ik heb ook nog een klein effectje voor op me'n kamer, das wel leuk maja je kun er nie heel veel meej.

mzzl
Topic: (amateur-installatie ) help aub! (6-1-2003 15:12:00)
hey

ik weet nie zo heel veel af van boxen en versterkers enzo hoor maar als je het geld ervoor hebt zou je misschien hier een naar kunnen kijken:
www.new-line.nl/v/11195
dre vond ze goed zei hij in zen review dus misschien is het een optie (maar ik weet niet helemaal of dat wel kan en of je dat bedoelt, dat moet je maar aan de experts vragen laugh :D happy :) )