Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Robbert

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 108 bijdrage(n) van Robbert (Pagina: 5 van 6)

Topic: Schuimmachine (7-2-2003 16:05:00)
6 tot 8 meter lijkt mij ook goed hoor, owja plaats hem niet te dicht in de buurt van je meubel, stel dat er iets fout gaat en die tering zooi komt perongeluk op je apperatuur shocked 8O
Topic: plichten van een drive-in show! (7-2-2003 15:57:00)

Victor schreef:

Dat is wel lekker, maar niet toegestaan. Jouw pa heeft alleen recht op teruggaaf van omzetbelasting (zoals de BTW eigenlijk heet) voor dingen die hij inkoopt om te gaan verkopen of zelf te gebruiken in zijn onderneming. NIET!! voor dingen die zijn zoon voor zijn hobby gaat gebruiken. Bij een controle kan dit misgaan en dan kan hij een naheffing met boete tegemoet zien.
maar ik koop ze als het ware toch van mijn pa en de prijs daarvan is toevallig dan net 19% goedkoper als in de winkel:P, en een prijs van een product mag je toch zelf wel bepalen.
als ik daar vanuit ga is het toch niet illegaal
Topic: plichten van een drive-in show! (6-2-2003 22:33:00)
jep ik krijg van al mijn geluids app. 19% terug :D
mijn pa heeft namelijk als uit de hand gelopen hobby een bedrijfje in computers enzo en hij mag ook cd spelers verkopen enzo dus als ik de offerte op me'n pa's naam zet krijg ik lekker 19% van het bedrag terug, dat is wel lekker.
Topic: 220 -> 380 (5-2-2003 21:28:00)
ik was ook niet van plan om zelf te gaan knutselen hoor. maar als ik over een tijdje wat meer spullen heb wil ik graag een drive in show beginnen en dan kan het zijn dat ik ooit eens krachtstroom krijg en dat ik niet weet wat het is. wat heb ik allemaal nodig voor een aansluiting op krachtstroom en het is toch ook gewoon een stekker in het stopcontakt sterken en verdelen over meerdere apperaten door een stekker doos. maar moet dat dan allemaal aangepast zijn en wat moet het zijn.
Topic: Vraag: Mixers (5-2-2003 20:52:00)
vinyl of cd's moet je natuurlijk zelf beslissen maar ik raad je aan als je wilt gaan mixen en niet veel geld hebt om met cd's te gaan draaien, vinyl's koste klauwe vol met geld.
Topic: Stroom vraagje --> 380volt naar 220volt (4-2-2003 23:01:00)
P=U*I

(en eigenlijk U*I*Cos(phi) waarbij phi de hoek is tussen spanning en stroom)

P=Vermogen
U=Spanning
I=Stroom

zo kun je uitrekenen hoeveel computers er op kunnen.

(dit is gecopieerd uit een post van Dre, ik was zelf ff de volgorde kwijt)
Topic: 220 -> 380 (4-2-2003 22:50:00)
misschien hoort het niet helemaal hier thuis maar kan iemand mij alstublieft even uitleggen wat de verschillen zijn tussen een gewoon stopcontact en krachtstroom, ok ik weet dat krachtstroom veel meer amperes heeft maar wat heb je nodig om alles aan te sluiten en heb je dat perse nodig, want ik heb gehoren van iemand dat je ook een gewone stekker in een kracht stroom stopcontakt kunt steken maar dat je hem dan er anders in moet steken ofzo (heeft die persoon gelijk of lult hij zomaar wat?)
alvast bedankt.
Topic: Blacklight effecten (4-2-2003 20:55:00)
ik denk dat hij kwa kleren bedoelt, zodat het licht een blauwige gloed op de kleren laat zien
Topic: Vraag: Mixers (4-2-2003 20:51:00)
als je begint heb je vaak niet zo veel geld, en zo'n setje dat door Dre is samengesteld is goed en heeft een likkere prijs. dus je kunt het best zo'n setje kopen als je wat minder geld hebt en dan gewoon een losse bpm meter erbij of gewoon zonder(dat vind ik veel leuker maar dat is voor iedereen anders)
Topic: Stel...( Hier komt een slimme vraag) (4-2-2003 08:31:00)
als je in een topic gaat zoals bijvoorbeeld opmerkingen dan kun je onderaan kiezen of je alle berichten die die dag gepost zijn wilt zien of alle berichten die de hele maand gepost zijn, en nog wat mogelijkheden.
ik hoop dat je dit bedoelde
Topic: Vraag: Mixers (3-2-2003 23:23:00)
dat hangt helemaal af van wat jij er aan wilt uitgeven. als jij het beste van het beste wilt dan moet je je portomone maar eens flink open trekken, wil je gewoon een beginners setje dan valt het prijs/kwaliteit gezien wel mee.
kijk eens naar de door Dre samengestelde setjes:
voor cd spelers:
www.new-line.nl/v/11067
voor draaitafels:
www.new-line.nl/v/8466
wil je draaitafels en heb je iets meer budget zou ik toch voor deze gaan (of natuurlijk nog beter maar dat zou ik alleen doen als je toch genoeg geld hebt en zeker weet dat je het blijft doen en dat het niet zomaar voor een half jaartje is.):
www.new-line.nl/v/11149

denk er eens goed over na wat je precies wilt met je set en of je liever met cd's of liever met vinyl's draait, ik ben voor cd's gegaan omdat ik die makkelijk kan branden( ik draai nu alleen nog thuis, als ik over een tijdje wanneer ik genoeg apperatuur heb een kleine drive in show wil beginnen dan ga ik wel legale cd's aanschaffen.)
Topic: Hoe mix je van trance naar pop en naar rock (3-2-2003 23:09:00)
ja er zijn heel veel manieren om met je eq te spelen,waar ik het nu mee leer is de hoge en middel tonen dicht en de bas iets harder dan normaal open op cd 2 en die er dan op de eerste beat van de maat ingooien en tegelijkertijd de bas van de eerste plaat dichtdraaien, zo krijg je extra bas en dat klinkt wel vet en daarna kun je wat spelen met je mid./hoge tonen.
Topic: Vraag: Mixers (3-2-2003 22:54:00)
je kan een bpm counter er op aansluiten ja, maar je zet je bpm niet gelijk op je mixer hoor maar met de pitch op je cd/draaitafels.
kijk hier eens naar:
www.new-line.nl/v/128
Topic: Vraag: Mixers (3-2-2003 21:43:00)
je bedoelt met bpm counters zeker.
kijk eens rond in de web shop hier zou ik zeggen, gemini heeft er (ik weet niet zeker of ze ze hier hebben) jb systems heeft er ook en vast nog wel wat andere.
Topic: Ontmoeting tijdens PA-beurs? (3-2-2003 21:37:00)
hey lijkt me heel leuk en ik wil ook heel graag maar hebben jullie wat meer info erover, waar ligt houten ergenst want ik mag wel als het niet al te ver weg is.
is er ook een site waar meer info staat ofzo?
Topic: boxen voor een beginner (28-1-2003 20:46:00)
thx ik ga morgen wel even in de bib kijken of ik ze kan vinden en desnoods koop ik ze wel.
Topic: boxen voor een beginner (28-1-2003 16:09:00)
ik weet er niet veel van dat geef ik toe, maar daarom wil ik ook zo veel mogelijk info er over
Topic: boxen voor een beginner (27-1-2003 22:54:00)
ik weet dat dat bij de huisman boxen al bij zit maar ik heb daar voorlopig niet het geld voor.
als ik nou mijn 2 kleine topjes en een sub zoals ik in mijn vorige bericht zei bouw (ik heb die 2 topjes). wat heb ik dan allemaal nodig voor die sub en waarvoor zijn die gaten onder het gat voor de speaker.
owja Dre, zijn er ook filters op de web shop te koop want die zag ik niet staan.

greets, Robbert
Topic: boxen voor een beginner (27-1-2003 22:40:00)
ok ik denk dat ik het wel begrijp maar is er dan veel verschil tussen een crossover en een filter? of is dat eigenlijk het zelfde?

ik wilde eigenlijk 2 huisman 2w-400 boxen kopen maar ik heb daar niet echt het geld voor en ik moet nog zoveel kopen sad :(
ik heb nu al 2 minder kwaliteit topjes als ik daar de B-010/6 bij bouw (staat op : www.footlight.nl/speakers.htm )
zou dat een beetje een goede keus zijn en dan later die 2 andere boxen nog te kopen.
nou heb ik nog een vraag over die box: er zit 1 groot gat in het midden, dat is voor de speaker zelf dat is nog wel te begrijpen voor mij laugh :D maar wat zijn die 3 kleinen gaatjes daaronder en voor wat dienen ze.
wat moet er dan bij die box verder nog allemaal bij zoals een filter enzo?

greets, Robbert

ps. sorry dat ik zo moeilijk doe maar ik wil liever zoveel mogelijk info voor ik iets aanschaf of ergenst aan begin te bouwen.
Topic: boxen voor een beginner (27-1-2003 22:21:00)
sorry dat ik weer iets moet vragen maar wat is een crossover en waar word hij voor gebruikt?
ik heb al in het forum gekeken maar kon er daar zelf niet echt veel duidelijks over vinden (misschien heb ik ergenst overheen gekeken) maar leg het me alsjeblieft uit

greets, Robbert