Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Robbert

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 108 bijdrage(n) van Robbert (Pagina: 3 van 6)

Topic: Hoe zijn jullie gestart? (12-3-2003 20:04:00)
koop dan de mx 4 die is goedkoper en heeft meer kanalen
Topic: CARNAVAL (12-3-2003 00:55:00)
hey waar ergenst in zeeland woon je? ik woon ook in zeeland, in hulst (ken je vast niet laugh :D )
Topic: hoeveel personen (11-3-2003 00:04:00)
ja ik wacht nog wel even dan tot het nieuwe ontwerp er is, en kwa subjes weet ik het nog niet helemaal zeker. waarschijnlijk word het wel de v-3000 omdat die volgens velen goed presteerd in zijn prijsklasse en hij levert als dat nieuwe ontwerp wat meer watt aan kan precies genoeg op 4 ohm.
maar voor al dit moet ik nog wel zeker 2 maande (inclusief verjaardagsgeld) spare dus ik denk dat ik wel genoeg geld heb tegen dat het nieuwe ontwerp er is.
Topic: hoeveel personen (10-3-2003 23:01:00)
ik heb nog eens een vraagje Dre (of iemand anders), ik heb deze week genoeg geld voor mijn 2e cd speler, daarna wil ik gaan sparen voor 2 huisman topjes (2w-250 geloof ik dat het waren) en dan later nog 2 subjes erbij( beyma sm-115). zou dit goed gaan op een v-3000? want dan zet ik de topjes en subs allebij appart op 4 ohm op een kannaal (dus topjes paralel en subjes paralel) dan levert hij 650 watt maar dat zou voor die 2 topjes iets te veel zijn, maar voor die subjes weer goed. is dat een goede keus. of kan ik er beter een andere versterker bij kopen?

ps. zou dit een goed setje zijn voor toch wel 50/75 man ongeveer?
Topic: CD-R's, Buma, Muziekrechten etc. (10-3-2003 22:21:00)
je mag toch wel met gekopieerde cd's draaien als je de originele hebt? want als ik originele koop maak ik er meestal een kopietje van zodat ik de originele niet al te veel beschadig, t'is al vaker gebeurd dat ik door middel van te veel krassen op een cd de cd letterlijk weg kon gooien. of stel je voor dat er een mapje originele cd's gejat word, je hebt altijd van die figuren op feestjes rondhangen....
Topic: CD-R's, Buma, Muziekrechten etc. (9-3-2003 23:56:00)
mooie set, je zou er best mee op feestjes kunnen draaien als het aan mij lag. het ligt er natuurlijk wel aan wat voor feestjes, maar als je hem voor bijvoorbeeld je drive inn wilt gebruiken kun je hem goed gebruiken. voor echt grote feesten is hij wat minder geschikt maarja daar zie ik je nog nie zomaar staan wink ;)

over dat controleren weet ik niet zo heel veel(andere weten er meer over) maar er is een stichting die er op controleerd (de naam is me even ontschoten) en ik heb gehoren dat het wel eens 100 euro per gekopieerde cd kan kosten, of dat waar is weet ik niet maar dat het veel geld kost is wel zeker zo.
wanneer ze controleren is ook niet bekend.

dus: ga je cd's gewoon in de winkel halen als je er mee wilt draaien op feesten, dat is wel zo veilig en je helpt er niet de hele muziek industrie mee naar de klote.
ik draai nu alleen nog maar thuis en ok, de helft van mijn cd's zijn ook gekopieerd maar het is alleen voor mezelf om te oefenen en ik heb op het moment gewoon geen geld om cd's in de winkel te kopen. maar als ik alles voor mijn drive inn show heb dan ga ik alleen nog maar cd's kopen in de winkel en gaan mijn gekopieerde cd's ook zo snel mogelijk weg.
Topic: CD-R's, Buma, Muziekrechten etc. (9-3-2003 23:26:00)
misschien is het wel zo handig dat je zegt welke mixer en cd-spelers.

owja en dat gedownload kijk daar mee uit als ze controleren dan kost het je heel veel geld.
Topic: LAB12 hoorns (9-3-2003 01:29:00)
geen belasting daar,
ik heb ook wel eens gekeken naar de producten in de usa maar let op, ze zijn spot goedkoop maar je betaald ook nog klauwe vol met geld aan invoerrechten en vervoerskosten dus dan gaan ze wel ongeveer het zelfde kosten, dus koop ze in nederland of duitsland desnoods. (of in belgie of waar je ook woont wink ;) ) dat kost je evenveel maar bespaart je een hoop extra werk. en niet te vergeten, je moet vooruit betalen dus je weet niet of je dat moet vertrouwen.
Topic: CARNAVAL (4-3-2003 23:23:00)
ik had dit topic nog niet gezien, ik moet nog 8 pagina's met laatste berichten lezen laugh :D
k ben elke dag gaan feesten en het was echt super gezellig.
ik woon niet in een grote stad, daar zie je vechtpartijen toch vaker. ik heb maar 1 vechtpartij gezien in 4 dagen dus dat valt nog wel mee.
mijn mening over carnaval: super! (dat zal ook wel komen omdat echt iedereen hier aan carnaval doet en iedereen dus ook naar de stad gaat. en het is hier ook zo dat het elke dag wel ergenst een feest is dus dat komt mooi uit want dan zijn al mijn vrienden op 1 plek)
of ik bier lust: nou en of laugh :D soms wel een lichtelijk te veel maarja dat moet kunnen met carnaval.

oftewel, ik heb een geweldige carnaval gehad.
Topic: biertjehhh??? tijdens het draaien... (4-3-2003 23:08:00)
ik draai nog niet maar ik vind dat het toch wel moet kunnen, zolang je het beperkt en zeker niet zat word of aangeschoten.
als ik uit ga drink ik ook wat anders zie je mij echt niet op de dansvloer laugh :D als je wat gedronken hebt word je gewoon wat losser en kom je niet te stijf over want het ziet er ook niet uit als je als een stijve hark achter je mixer staat.
Topic: lichtcontroller (2-3-2003 15:36:00)
ja die switchpacks zijn voor niet dmx effecten aan en uit te zetten of door middel van de flash button even te laten branden(10 sec. ofzo)
parren moet je op een chasertje zetten als je niet al te veel geld uit wilt geven, als je ze daar op aansluit moet je dus heel de tijd aan die knopjes lopen te kloten. als je het toch doen, dan wil ik je vingers na een avondje draaien wel eens zien :D
Topic: BOTEX DJ MINGLE (27-2-2003 22:11:00)
als je een DMX controler hebt dan gaat er een kabeltje naar je dimmerpack waar je parren op zitten en die link je dan door naar een 2e als je die hebt. van je dimmerpack gaat er dan weer een multikabel naar je parren.
daarna ga je de dmx effecten doorlinken of je switch pack voor effecten die geen dmx hebben.

(correct me if i'm wrong plz)

edit: aan het eind moet je dan die terminator maken.
Topic: lichtcontroller (26-2-2003 00:31:00)
kijk eens in de zoek funktie bij DMX, daar staat heel veel info, ik heb zelf ook eens een tophic erover gestart omdat ik het niet helemaal snapte (nu nog niet helemaal, maar toch wel een beetje)
omdat ik het niet allemaal zeker weet ga ik geen antwoord geve want mijn antwoorden zijn toch altijd verkeerd.
Topic: Oordoppen (23-2-2003 21:07:00)

Dré schreef:

Als je doppen neemt met een "vlak" filter dan kun je ze probleemloos gebruiken om mee te mixen. Doe ze wel enige tijd van tevoren in zodat je hersenen alvast kunnen wennen aan het toch wel andere klankbeeld.
wat bedoel je met vlak, en welke zijn dat?
Topic: Oordoppen (23-2-2003 14:13:00)
even een vraagje:
als je van die oordoppen hebt, kun je dan nog wel goed mixen? ik bedoel of je de muziek bijvoorbeeld de bas nog goed kunt horen.
Topic: lichtcontroller (23-2-2003 13:53:00)
tja hij heeft ook maar 150,- te besteden he, het liefts zou iedereen een licht mixer van duizende euro's kopen maarja daar hebben er niet veel genoeg geld voor.
de dj mingle is toch een zeer mooie mixer en ik zou liever de dj mingle hebben dan de mixers die jij noemde. ook veel makkelijker, je hebt maar 1 dmx kabeltje.
Topic: Oordoppen (23-2-2003 00:21:00)
Quote uit Tom zijn post:
"En hoe denk jij een goede afdruk van een gehoorgang te kunnen maken?
Die in een mal te zetten en daar weer een rubberen mal van te gieten om daarin uiteindelijk de juiste oorstukjes weer uit te kunnen gieten?
Welke je daarna moet vullen met speciale vulling voor de demping.
En daarna moet controleren op de juiste werking?
Want het stukje moet zeer nauwkeurig aan bepaalde normen voldoen, geen irritatie in je oor veroorzaken, en al helemaal niet je oor of je gehoor beschadigen?"

Tom die materialen kun je gewoon kopen maar zonder kennis en de juiste toepassing kun je er niks van maken.
Topic: lichtcontroller (23-2-2003 00:16:00)
hey djdiablo spaar even door, je hebt echt veel meer aan de dj mingle hoor, geloof mij het is een super mixer voor zijn geld.
je kunt natuurlijk geen wonderen verwachten van deze mixer, je krijgt waar je voor betaald
Topic: Oordoppen (22-2-2003 18:56:00)
materiaal zal niet het grootste probleem zijn, maar de kennis is denk ik een groter probleem
Topic: lichtcontroller (22-2-2003 18:52:00)
ownee, kun je voor 150 euro geen chaser en switch pack kopen :
www.new-line.nl/v/10959 (voor je effecten)
www.new-line.nl/v/3657 (voor je parren)

als je toch 1 mixer wil koop dan de botex dj mingle, dat is echt een top mixertje, je kunt daar ook DMX op regelen dus als je later gaat uitbreiden met DMX effecten dan kun je daar alvast mee beginnen( later zul je dan wel een grotere mixer nodig hebben)
www.new-line.nl/v/27 (kan alles aan, makkelijker, goedkoper dan de mixers in de vorige post)