Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Magik77

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 151 bijdrage(n) van Magik77 (Pagina: 4 van 8)

Topic: Monitoren (2-3-2004 16:28:00)
Ik heb het gelezen, jammer dat de goede heer de Syrincs set niet heeft meegenomen in zijn test. Ik denk dat die set op een score van 70 zou zijn uitgekomen, waardoor de prijs/kwaliteit verhouding zeer hoog wordt. wat is trouwens het voordeel/nadeel van een aparte/losse bass kist, want geen van de geteste monitors hebben die. Of is de Syrincs set geen monitor set, maar meer een multimedia set, met zeer goede geluidskwaliteit?
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (10-2-2004 10:16:00)
Ok, we hebben het niet meer over het commercialiseren, breezerchicks, en over al dan niet nummer 1 van de wereld.
Maar uitsluitend over de nieuwe knaller(s) van Tiesto.
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (10-2-2004 09:23:00)
Volgens mij is het doel van een forum om te discuseren, daar is toch niks mis mee. Zolang er maar meningen worden gegeven die goed onderbouwd zijn, en er niet gescholden wordt. Waarom zou hier dan een slotje op moeten? Freedom of speech. Oftewel vijheid van meningsuiting, maar laten we het wel vriendelijk houden.
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (9-2-2004 20:48:00)
Trouwens op zijn nieuwe album werkt hij samen met BT, toch geen kleine jongen als je het mij vraagt. Zijn vorige album in my memory, vond ik ook goed, er stonden ook mindere nummers op, zoals flight 643 en lethal industry, maar ook goede nummers zoals in my memory, en magik journey, trouwens Suburban train hoor ik nog steeds heel graag. Maar nogmaals, het is een persoonlijk iets. Ik waardeer hem omdat hij altijd zichzelf is gebleven, er zijn een hoop mensen die het daar niet mee eens zijn, maar die letten niet echt op. Tijs is altijd al een verlegen jongen geweest, en dat is hij nog steeds, kijk maar naar een interview, altijd verlegen, en er komt gewoon weinig uit. Hij is in zijn element als hij achter zijn draaitafels staat, maar in het publiek, vrij onzeker. Tuurlijk vult hij zijn zakken met een setje van 1,5 tot 2 uur, dat tienduizenden Euro's opbrengt. Zou jij er nee tegen zeggen? Je hebt ook DJ's als bijv. Jean, (overgens technisch een goede DJ) die zich vermaken met al het vrouwlijk schoon. Hij probeert altijd tijd vrij te maken voor zijn fans, en zelden is hij chagrijnig. (of de apparatuur is niet ok, of door andere omstandigheden) maar dat komt omdat hij het beste van het beste wil, voor zijn publiek. Ik zie hem niet als god ofzo, maar ik hou van zijn muziek, en het laat me dingen vergeten. En er zijn weinig DJ's die dat (bij mij althans) kunnen. En tja dan word je wel eens een beetje pissig als je leest dat hij alleen commerciele muziek maakt, en voor de 16-jarigen misschien wel een hele goede DJ is. Je mag gerust je mening geven over iemand, maar doe dat dan wel op een onderbouwde manier. En dus niet, Nou die Tiesto draait alleen maar muziek voor 16 jarigen, en jat plaatjes en samples van andere DJ's. Momenteel is het wel zo, dat hij een hoop heeft bereikt, Tiesto in concert, 2 DVD's (of zelfs 3) tweemaal verkozen tot wereld no.1 DJ (al dan niet terecht) Best verkopende cd reeks in zijn Genre (zonder reclame) te weten de magik series. Tja, dat er dan een hoop puberende jongens en meisjes op je af komt, is logisch.
Maar als ik 100% eerlijk ben, hoop ik dat hij volgend jaar niet wereld no.1 DJ is. Laat die eer maar aan mensen als Paul van Dijk, Armin van Buuren, etc. etc.
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (9-2-2004 16:05:00)
Geloof het of niet, maar IEDEREEN, die Tiesto al voor langere tijd volgt prijst die set erg de hemel in. Ik vind het terecht, want het is 1 van zijn beste technische sets, ook al is hij geen technisch wonder. Innercity 1999 vind ik qua muziek het beste.
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (9-2-2004 15:49:00)
Gedeeltelijk mee eens, soft??? Niet echt, kijk maar naar Invited, en zijn laatste sets. Begint weer een beetje op zijn stijl te lijken zoals ik hem leerde kennen in 97-98. [muggenzift mode aan] Tiesto heeft niet op Trance energy 2000 gedraaid. Ik denk dat je in de war bent met Energy 2000. Wees gerust je bent een van de vele...[muggenzift mode uit]
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (9-2-2004 15:26:00)
Tijs is gewoon een goedzak, als er 100-en 15 jarige pubertjes vooraan staan te smeken met een breezer in hun klamme handjes, of meneer Tijs Traffic wil draaien, doet meneer Tijs dat ook. Ikzelf zou het niet doen, maar zoals ik al zei, Tijs is lief voor AL zijn fans. en dan is het moeilijk om nee te zeggen, tegen die opmaakpopjes die met hun 15 jaar al lang op bed moeten liggen. Een van de grote nadelen van commercieel succes. Er komen twee soorten mensen op je af. Degene die verstand van je muziek hebben, en mensen die verstand hebben van sms-en. populaire tingtones, DJ Boozywoozy, en andere apres ski muziek.
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (9-2-2004 14:59:00)
Mee eens, deze set was een van zijn betere. Iets harder als ik normaal van hem gewend ben, maar des te lekkerder.

01 [00.00] ID # 2 Gatecrasher NEC
02 [04.04] Tiesto - ID
03 [10.41] Re:Locate - Waterfall
04 [16.56] Tiesto - Nyana
05 [24.38] Michel de Heij vs. Secret Cinema - Another Sweater
06 [28.39] Mike Robbins - Are You A Freak?
07 [35.22] Airbase vs. Stigma - Hunting 2004
08 [41.08] Unknown Artist - Fairlight Distriction
09 [47.15] Mark Norman - Phantom Manor
10 [53.05] Hertz - Recreate (Montana Remix)
11 [59.08] Relic - Cue Burner (Offbeat Rework)
12 [61.24] Benni Benassi - Love Is Gonna Save Us
13 [66.44] Marcel Woods - Time Is Running Out

== NOT BROADCASTED ==

14 Clokx - Overdrive
15 William Orbit - Barbers Adagio For Strings (Tiesto Remix)
16 Ernesto & Bastian - Who Is The Starter (Christo Remix)
17 Tiesto - Traffic (Montana Remix)
18 Katana - Tribal Shock (a13)
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (9-2-2004 13:23:00)
Gelukkig zeg je dat de MEESTE lieden die liefhebber zijn van Tiesto zijn muziek jonger zijn dan 16. Ikzelf ben zo'n 10 jaartjes ouder, en heb echt wel andere "grote" DJ's meegemaakt.
Wat is een goede DJ, iemand die doet wat JIJ lekker vind klinken. Voor zover ik weet is dat iets wat persoonlijk is. En aangezien iedereen een andere smaak heeft, zullen de meningen over 1 DJ ook wel verschillend zijn. Ik heb dikwijls geluisterd naar DJ's als Dave Clarke, Carl Cox, John Digweed, Sasha, enz enz, maar ik werd er niet koud of warm van.
Meeste van die 16 minners kennen alleen lethal industry, flight 643, en traffic. Dat zegt meer over die mensen dan over TIJS (zonder H)
Er word zo vaak gezegd dat hij zelf niet produceert, maar dat het voor hem word gedaan, lijkt me stug, co-produkties lijkt me het juiste woord.
Als je wilt weten waar zijn naam allemaal onderstaat, kijk dan hier maar eens www.tiesto.com/forum/viewtopic.php?t=7741&highlight=fake Tuurlijk zitten er platen bij waarbij hij niet zoveel invloed heeft gehad, maar je mag het wel een indrukwekkend palmares noemen.
Ik ben er trouwens van overtuigd dat hij 3 jaar geleden betere muziek draaide (voor mij lathans) dan dat hij vandaag de dag doet. Maar om te zeggen dat hij alleen maar commerciele muziek draait, of nummers van zichzelf..... Laatste keer dat ik hem live heb gehoord(Innercity 2003) draaide hij Nyana, Traffic (montana remix), en een nieuw nummer, en natuurlijk de remix van Barber's adagio for strings...dat mag toch wel in een set van bijna 2 uur. En ook Tiesto kan iedere willekeurige (passende) plaat inmixen binnen een plaat of drie. Sterker nog, als je het hem vraagt, doet hij het ook nog, en soms, als je heel veel geluk hebt, krijg je diezelfde plaat van hem, met een krabbel erop.
Topic: OEM of Technics ? (3-2-2004 12:37:00)
Hmmmm TTX-1 is volgens mij echt geen OEM-bak....
Topic: Monitor luidspreker (21-1-2004 13:44:00)
Bevredigend antwoord, nu nog (ff) wat Euro's bij elkaar sprokkelen. Ik ben altijd wat huiverig voor het geheel opendraaien van iets. Half open is voor mij meestal al voldoende. Ben bang dat er wat kapot gaat, maar daar hoef ik niet zo bang voor te zijn, zeker niet als versterker en speaker op elkaar zijn afgestemd. Zoals bij deze PA set.
Topic: Monitor luidspreker (21-1-2004 12:52:00)
Nee, maar ik zie het al voor me, bij ons thuis een verjaardag, en allemaal tegelijk vragen ze aan mij of ik een stukje wil draaien, dus moeten me draaitafels, mixer naar beneden en dan ook die syrincs set, anders is het zo'n gedoe met kabels. Ik ben altijd zuinig op mijn spullen, maar weet (nog) niet waartoe de Syrincs' in staat zijn. En mijn familie en vrienden kennende, kan het nooit hard genoeg gaan.

ps. ik heb het forum al redelijk doorgespit, en las regelmatig dat dre, degene die de Syrincs set voor feestjes ging gebruiken, persoonlijk zou achtervolgen, want daar is deze set veel te mooi voor.....toch???
Topic: Monitor luidspreker (21-1-2004 11:51:00)
Ok puur uit nieuwsgierigheid, ik las namelijk dat de Syrincs set door sommige van jullie als home cinema set wordt gebruikt. Ik ben al druk aan het sparen voor mijn eigen Syrincs setje voor op mijn slaapkamer. En daar zal de set ruimschoots voor voldoen. Maar wat is eigenlijk het maximum waarvoor je deze set kan gebruiken, ik bedoel qua vierkante meter, en als je ze dan toch gebruikt bij een feestje (zou ik nooit doen hoor happy :) ) kan hij zeg maar 20 man overstemmen??? Of staat hij dan boven zijn bereik te blazen? En na een uur of 5??? Deze vragen zijn overgens uit nieuwsgierigheid, want ik zou mijn set nooit te ver pushen, want volgens mij wordt ik dan achtervolgd door een aantal van jullie.... happy :)
Topic: Monitor luidspreker (20-1-2004 08:33:00)

orkz schreef:

Natuurlijk zijn er ook andere monitors dan de syrincs.
hier:www.prorec.com/prorec/articles.nsf/3fbdd95be86013f1862567f30025b305/0b7fae7ed3205d3c86256ae100044f41?OpenDocument
een test van meerdere merken.
Harstikke leuk deze link, maar volgens mij werd er gevraagd naar een goedkoper alternatief. Deze monitors zijn volgens mij nog duurder. Ik ben al aan het sparen voor een Syrincs set.
Topic: dj tiesto beste dj van de wereld? (2-1-2004 16:52:00)
En dan nog iets, in een ander topic vraag je naar muziek van o.a. Way out West, goh, laat ik nou toch eens denken dat Tiesto regelmatig tracks van Way out west draait. oa. Mindcircus.
Kortom verdiep je ergens in, voordat je iemand gaat veroordelen, en kijk niet alleen naar die oppervlakkige dingen.
Topic: dj tiesto beste dj van de wereld? (2-1-2004 16:44:00)
Weet je, ik wou dat hij nooit was doorgebroken. In 1998 voordat iedereen Tiesto kende, en hij nog in kleine zaaltjes draaide, kwam ik in aanraking met zijn muziek. Maar als de populariteit van iemand toe gaat nemen, word ook het publiek dat naar hem komt kijken groter. En hoe hou je 20.000 man tevreden??? Door te draaien wat ze leuk vinden. Ik denk dat een groot aantal mensen die hier hun "mening" geven over Tiesto nog NOOOIT naar een live set van hem zijn geweest. Altijd dat gezeur dat hij niet origineel is, wie denk je wel dat je bent, door zulke niet doordachte dingen te zeggen?? Hij was volgens mij de eerste DJ ter wereld met een eigen concert in het Gelredome. Heeft dit jaar 2 DVD's uitgebracht. Combineerde muziek van Kane, met trance. Maakte remixen van Radiohead, Dave Mathew band, tot Delerium (Silence en Innocente) Heeft zijn eigen website waar hij zijn fans via video te woord staat op eventuele vragen.

Tuurlijk als hij voor het eerst draait in Australie zet hij zijn oude vertrouwde Flight 643, en Suburban train op. Maar ik denk dat die mensen daar het liever horen dan dat hij die plaat op zijn TT legt. Want er zullen ongetwijfeld mensen in Australie naar zijn optreden komen die Tiesto alleen kennen van DIE nummers, en als hij ze dan niet draait, krijg je commentaar van, "Hij draaide niet eens Suburban train, Flight 643, lethal Industry"
Maar hier word gezegd dat het geen kwalitatief hoogstaande produkties zijn, ach dat is jullie mening, hij is daarom ook geen producer van het jaar, maar DJ van het jaar. ik dacht dat de meeste hier wel het verschil wisten tussen produceren en plaatjes aan elkaar draaien. En luister eens naar nadere nummers van Tiesto dan alleen DIE nummers die bekend zijn.

2 Rhodez. Wat maakt Tiesto een "klunsje" het feit dat hij per optreden meer opstrijkt dan jij in een heel jaar? Hij 2 keer in successie is verkozen tot wereld no.1 DJ? Hij een eigen winkel heeft? Hij omkomt in aanvragen of hij a.u.b. een keertje wil komen draaien?
Dat je durft te zeggen and I know music???? Goeiedag zeg, welke nummers ken je van Tiesto? Ik denk niet dat je veel verder komt dan de top 40 liedjes. In een set van 2 uur draait hij zo'n 20 nummers, waarvan er 1 en misschien 2 van zijn eigen zijn, en dan krijg jij uit je strot, "Hij zet alleen z'n eigen plaatjes op (en wie traffic heeft gezien: WTF doet ie? dat kan mn demente oma nog wel)" ....Luister eens naar Magik Journey, of een ander GOED nummer van hem, voordat je een oordeel trekt. En wat vind je dan geen voorspelbare en simpele muziek??
Entertainment 0,0??? Waarom komen veel mensen die hem 1 keer hebben gezien live, dan terug om hem nog eens te zien? Er zijn 10.000en DVD's van Tiesto in concert verkocht, en jij durft te zeggen dat hij een entertainment van 0,0 heeft?
Brengt niks nieuw.....welnee, waar zat jij de afgelopen 2 jaar??? Enne sterkte met je demente oma, ik weet wat zo'n ziekte met een mens kan doen, dus hoop niet dat je het spottend gebruikt.

Iedereen mag hier zijn/haar mening geven, maar doe het dan wel op een onderbouwde manier. En ga niet verkondigen dat iemand een klunsje is, terwijl diegene meer heeft bereikt, dan dat jij (gezien je gebrek aan muziek-kennis) ooit zult bereiken.
Topic: dj tiesto beste dj van de wereld? (19-12-2003 13:48:00)
Ik zie master tempo meer als een soort klunzenblubber, te hoge/te lage pitch verdoezelen door middel van toonhoogte te compenseren. Tis juist extra knap als je het niet nodig hebt, en zonder MT een goed klinkende mix neer te zetten. Trouwens niemand mixet perfect. En soms is het wel leuk om te horen als een DJ 2 platen niet exact synchroom inmixet. En de beats niet precies samenvallen. Beetje menselijke kant van een DJ.
Topic: dj tiesto beste dj van de wereld? (19-12-2003 13:08:00)
Ach iedere DJ heeft z'n eisen wat voor apparatuur er minimaal moet staan, moet je dan ook elke functie van zo'n apparaat kennen? Als je kwalitatief goed spul wil hebben, omdat op die manier je draaikunsten het beste uitkomen. Ik denk dat er weinig DJ's zijn die alle functies van de Pioneer CDJ-1000 kennen. Om dan te zeggen dat je erin moet verdiepen....hij hoeft die CDJ toch niet te verkopen....het gaat om zijn muziek. Of zie ik het verkeerd?
Topic: dj tiesto beste dj van de wereld? (19-12-2003 08:04:00)
Dat Dana op een makkelijke manier de top heeft gehaald, is 1. Dat ze technisch (goed luisteren) "slecht" draait is 2. Er zijn talloze mannen die technisch beter draaien, en niet doorbreken.
Dat Tiesto niet weet wat master tempo inhoud, ach ja, hij draait in 99% van de feesten op Technics en daar zit die functie niet op. Tevens vind ik een optie die (nog) niet vlekkeloos werkt (op mijn PDT6000). En ik gebruik hem nooit.
Als je Traffic niet zijn slechtste nummer vind, welk nummer vind je dan nog slechter?
Topic: dj tiesto beste dj van de wereld? (18-12-2003 18:29:00)
dat je mensen als Tiesto en Lady Dana met elkaar durft te vergelijken. Laat me niet lachen zeg.
De enige maar dan ook de enige reden dat lady Dana is doorgebroken is dat ze een goede vriend is/was van Darkraver. Ze zal wel iets bij hem hebben gedaan (vul zelf maar in)
Tiesto heeft zijn hele leven er alles aan gedaan en jaren en jaren gedraaid voordat hij doorbrak. Hij heeft ervoor moeten knokken en veel moeten opofferen. En dan zijn er hier mensen (noem geen namen) die durven te zeggen (paar leuke plaatjes gemaakt, leuk koppie, en je bent er)
Verdiep je ergens in, voordat je van die waardeloze uitspraken doet die kant noch wal raken. Tijs is iemand die zich al jaren inzet voor de muziek. En echt een pionier is op dat gebied, niemand geloofde van te voren dat Tiesto in concert zo'n succes zou worden. Hij is de meest succesvolle DJ ter wereld, en dan durven er hier mensen zoiets te beweren. Kom zelf eens met een plaatje, en al is het maar half zo goed als Tiesto zijn slechtste nummer (Traffic) dan mag je terugkomen.