Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Magik77

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 151 bijdrage(n) van Magik77 (Pagina: 2 van 8)

Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (24-9-2004 08:52:00)
Het zou kunnen, zou het wel een stunt vinden, en ergens zou het gewoon moeten zijn dat je gelijk hebt. Want die grove mixfouten die erin zitten....
Idd leg er een cd als Nyana langs, en je hoort het verschil qua mixstijl. En een maand voor de release van de cd, al een promo uitgelekt...Ik vind dat wel heel erg vroeg. Een week zou nog kunnen. De tracklist werd bekend gemaakt, en 2 dagen later was ie te downloaden. Ook het begin van de cd....(tenminste de cd die ik heb) alsof het nummer al aan de gang is, het komt gewoon te slordig over....
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (24-9-2004 07:53:00)
Iemand beoordelen op 1 set (lowlands)....tja, dan krijg je wel een heel goed beeld van iemand.
Ik luister al meer dan 6 jaar naar zijn muziek, en ja, zijn stijl is aangepast, maar om te zeggen dat hij te commercieel is. Zijn sets op Innercity zijn altijd steengoed, en TIC van vorig jaar was ook een mega avond. Tuurlijk zijn zijn beste produkties alweer een paar jaar oud. Maar tracks als Nyana en forever today zijn niet verkeerd. En als DJ heeft (hij en zijn produktieteam) toch al heel wat produkties en remixen op zijn naam staan. Deze laatste cd ach, hecht er niet teveel waarde aan, want de nummers waren gemaakt voor eenmalig gebruik (de olympische spelen). Dat de nummers niet echt goed en doordacht zijn, komt door de tijd die eraan besteed is.
Door die verkiezing van DJ mag, vang je natuurlijk een hoop wind, want elke keer als er iets niet perfect is, dan krijg je te horen "is dat nou de beste DJ ter wereld".
Lowlands, daar was ik niet bij, kan ik dus niet over oordelen, en doe ik dus niet, maar iedere DJ heeft wel eens een wat mindere dag. Maar ik denk niet dat Tiesto iemand is, die een cd'tje opzet, en vervolgens net doet alsof ie draait.
Van die triesto, tja, zou heel goed kunnen, want ik vond het al zo raar dat er niet de 2004 remix van Lethal industry op de cd stond. Maarre hoe komt Triesto aan de mp3'tjes van nummers die nog niet op cd of plaat zijn uitgebracht, maar wel te horen zijn geweest op tv???
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (23-9-2004 11:11:00)
Goh, ik heb niks gekocht, alleen gedownload.
Ik heb op een tiesto forum beweerd, dat deze cd niet door Tiesto is gemixed....waarom? Omdat het veel te slordig is. Als deze cd wel door hem is gemixed, dan heeft ie er bijzonder weinig tijd aan besteed. De overgangen zijn ronduit slecht. Er werd beweerd dat er 8 nieuwe nummers opstaan, maar dan tellen ze de verkrachting van theme from Norrefjell (coming home) en de remix van dallas 4pm ook mee. Ik hoop echt voor Tiesto dat de cd die ik heb niet in de schappen komt te liggen. Er staan een aantal leuke tracks op (oa. track 11 dacht ik zo uit mijn hoofd) maar het mixen....pffff....
Alweer het bewijs dat een artiesten album NIET gemixed moet worden....
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (22-9-2004 13:15:00)
Er komt 18 oktober een nieuw album van Tiesto uit. The parade of the athletes heet het. Ik heb het gisteren gehoord, en vind hem redelijk. Hij lijkt wat haastig in elkaar gedraaid te zijn. Geen mooie vloeiende overgangen. Er zouden 8 nieuwe tracks op staan, maar tel er een paar minder, want een aantal zijn remixen van bestaande nummers. Dallas 4pm wordt Breda 8pm. Theme from Norrefjel wordt Coming home. Voor de rest staan er wel een aantal lekkere tracks op. Alleen jammer dat de oude versie van Lethal industry er op staat, en niet de 2004 versie...

Er komt ook een vinyl uit met 8 nummers die op de cd staan. Beetje hetzelfde principe als Just be dus....
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (30-8-2004 09:11:00)
Nou de zaterdag was in 7 minuten uitverkocht.
Ik had 9 kaartjes nodig (voor vrienden en familie) en vroeg er dus ook 9. Dat ging dus niet, 5, zelfde verhaal, 4 zelfde verhaal. Kon ze alleen nog per 1 kopen. Dus elke keer eentje uitgedraaid. En bij de 6e....uitverkocht. Ik keek op mijn horloge... 10.07 uur. Belachelijk, nu zie ik op merktplaats iemand staan die er nog 98!!! heeft. Heb al veel meegemaakt, maar dit is te gek voor woorden.
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (20-8-2004 12:31:00)
Just be?

Trouwens 30 oktober, Tiesto in concert part 2...
Topic: cd spelers of draaitafels (9-6-2004 12:44:00)
niet draaien, maar opbergen. Platen slijten door het draaien, maar kunnen volgens mij wel lange tijd worden opgeborgen zonder dat ze slijten. Hoe zit dat met cd's, zijn die onbeperkt houdbaar?
Topic: cd spelers of draaitafels (9-6-2004 11:19:00)
laugh :D ik zie het zelf nu ook....
Topic: cd spelers of draaitafels (9-6-2004 09:29:00)
Ik zal me ook even mengen in deze (eindeloze) discussie.
Als je een TT uit het topsegment aanschaft ben je zo'm 400 Euro per stuk kwijt (Oen bak) Als je een cd speler uit het topsegment aanschaft ben je tussen de 800 en 1200 Euro per stuk kwijt. Dat is een verschil (per 2) van ongeveer 1000 Euro. Ik laat de duurdere Vestax draaitafels buiten beschouwing. Ik weet niet hoe het zit met afschrijving, en onderdelen (laser loopwerkje vervangen) van de cd spelers. Maar volgens mij is een draaitafel waarde vaster. Omdat volgens mij het minder slijtage gevoellig is dan een cd speler. Er zitten minder onderdelen aan die kapot kunnen gaan. En voor de 1000 Euro verschil in aanschafprijs kun je flink wat elementen en naalden kopen. Ik hoor trouwens regelmatig dat mensen hun draaitafels wat te drinken geven, hoe goed zijn cd spelers daartegen bestand?

Is het niet zo dat als je een cd-r 10 jaar in een doosje laat zitten, dat de cd-r toch onderhevig is aan uv licht, welke de cd aantast, of zijn dat fabels? Een plaat die je 10 jaar in je platenkoffer doet, en vervolgens afstoft is weer als nieuw, of vergis ik me? Ik ben altijd zuinig op mijn audio dragers, maar mijn cd speler heeft toch af en toe moeite om cd's van 10 jaar of ouder af te draaien. (dus op tijd een back up maken)

Wat zijn trouwens goede cd-r's? Ikzelf brand op Sony op een lage brandsnelheid. 8x of lager. Ik heb trouwens ook wel eens hier gelezen dat de ene cd speler een bepaalde cd-r wel slikt terwijl de andere het gewoonweg weigert.

Je merkt wel dat er louter negatieve vragen/opmerkingen over cd spelers staan, ik draai zelf ook alleen maar met TT's, maar wil er minimaal 1 cd speler bijnemen. Vandaar dat ik alle voor en tegens afweeg.
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (29-5-2004 09:21:00)
En het erge is, dat ik het al vermoedde voordat de filmpjes gepost waren.
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (26-5-2004 19:23:00)
Misschien zijn eigen track...Dream machine???

Kweet het anders ook niet, misschien toch maar even kijken of je een sample kunt plaatsen ergens...
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (25-5-2004 21:07:00)
Klopt

Ik vond het meer een in search of sunrise set, terwijl ik liever een magik set hoor. Maar dat is mijn persoonlijke voorkeur, helaas zullen er geen Magik cd's meer komen. Misschien aan het einde van het jaar een ISOS deel 4.....
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (25-5-2004 07:32:00)
Ton TB draaide in het begin zeker wat onzeker, maar je kon wel zien dat hij zich steeds meer op z'n gemak begon te veoelen, en tijdens zijn tracks als Greece 2000 en Dream machine, zag je hem zelfs een beetje moonwalken. Hij draaide over het algemeen wel goed hoor (afgezien van het begin) alleen duurde zijn set 1 uur te lang. Maar dat kwam omdat een geloof ik Misja Helsloot was verhindert.....
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (24-5-2004 11:28:00)
Dat Tiesto dit soort muziek zou draaien, en wat minder techno lag voor de hand, want de avond zou in het teken staan van zijn nieuwe CD. Logisch dus dat er wat meer melodieuse nummers bijzaten en wat meer uplifting. Tiesto draait wel eens wat harder, maar daar moet het feest voor geschikt zijn, denk aan een Innercity....

De live act zong wel degelijk live, anders had ze echt wel de gehele tekst van Just be gezongen.
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (22-5-2004 17:06:00)
Veel 18-ers en dat kwam gewoon omdat Mojo nergens had vermeld dat je 18 jaar of ouder moest zijn.
Ik was er gelukkig bij, en ik moet bekennen dat er inderdaad zeer veel vrouwlijk schoon aanwezig was. Maar er waren ook een flink aantal wat oudere mensen. Misschien wel de ouedrs van die kinderen. Kheb een jochie gezien dat absoluut niet ouder was dan 12.
Muziek was voortreffelijk, en absoluut niet commecieel. Moet zeggen dat Tiesto zowiezo zelden commercieel draait. De live-act die wlaking on clouds, en just be zong (naam ff kwijt) was absolute top, zelden zo'n zuivere stem gehoord. Jan Johnston eat your heart out. Ton TB draaide ook goed alleen een uur te lang.
Topic: Vergelijk topmodellen cd-spelers Denon-Pioneer-Technics (7-5-2004 08:08:00)
Heb je voor het digitaliseren, perse een andere TT nodig, (belt drive van Thorens o.i.d.) of kan het ook met een OEM-bak, Technics, of betere TT met een Ortofon pro element? Ikzelf digitaliseer mijn vinyl voorlopig nog op minidisc, zo kan ik het in de auto afspelen, en elke plaat beter leren kennen. Ook mijn zelf in elkaar gemixde set zet ik op minidisc, maar je hoort wel wat ruis. Het klinkt best behoorlijk, maar hoor je duidelijk verschil tussen een TT voor te draaien en een hifi draaitafel?
Topic: Pioneer weer een stap verder. (4-5-2004 09:08:00)
Bron is FHM waar hij deze maand (net als Britney Spears) in staat. Daar staat de nieuwe Technics cd speler ook in, zo uit mijn hoofd voor rond de 1200 Euro, dus die prijzen klopte redelijk.
Topic: Pioneer weer een stap verder. (3-5-2004 11:59:00)
Het kreng gaat zo'n 4165 Euro kosten.... Alsof het niks is....
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (27-4-2004 07:50:00)
Het was ook geen aanval op jou hoor. Maar je leest steeds vaker, Tiesto is ruk of Tiesto maakt commerciele muziek.
En dat van dat corrigeren, en dat je het dan zelf beter moet kunnen, daar sta ik nog steeds achter. Coaches en sportleraren hebben fysieke tekortkomingen t.o.v. hun pupillen. Met muziek zit het toch iets anders in elkaar, als je de mogelijkheden om te produceren, en je weet waar het bij een ander aan schort, dan kun je diegene ook verbeteren.
Ik zal straks es kijken of ik je toe kan voegen. Ik zit namelijk op mijn werk, en ik denk dat ze er hier niet blij mee zullen zijn, als ik hier zit te msn-en.
Enne ikzelf heb de cd nog helemaal niet gehoord, ik ken wel de tracks Nyana (zeer goede track) Forever today (erg goede en emotionele track) Adagio for strings (goed nummer dat me elke keer doet terugdenken aan 10 Mei 2003) Love comes again (nummer dat me weinig doet) traffic (idem). Kortom de commeciele aanslaande nummers vond ik de minste van ed nummers tot nu toe,
Topic: nieuwe knaller van dj tiësto? (26-4-2004 14:10:00)
Iedereen is vrij om te houden van welke muziek dan ook. Ikzelf heb een ontzettende grote hekel aan de muziek van Carl Cox, maar als er een topic wordt geopent over zijn muziek/cd's, dan geef ik ook mijn mening, en probeer ik die ook te onderbouwen. En zeg dus niet Carl Cox is slecht.