Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van DjREsound

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van DjREsound (Pagina: 2 van 10)

Topic: Hoe ziet jouw DJ Booth eruit (17-6-2013 18:20:00)
Helemaal mee eens!
Topic: Hoe ziet jouw DJ Booth eruit (11-6-2013 14:52:00)
Ik leg nooit kaartjes neer. Mensen moeten er om komen vragen. Dan weet je ook dat er uit 80% van die gevallen een boeking komt. Onderschat niet dat de eerste communicatie erg belangrijk is. Ik vraag meestal om op het einde terug te komen. als men dan komt hebben ze echt interesse en kan je even de tijd nemen om elkaar te leren kennen.

Qua naam onder het logo... zou een optie kunnen zijn (al vind ik hem nu wel clean), maar dan had ik het beter meteen mee kunnen laten lasersnijden ben ik bang.

Nog meningen of led verlichting achter het logo (dus een gloed er omheen) meerwaarde heeft. Eerst wilde ik dat wel doen, maar ik denk dat dit juist wel chique is en de nadruk niet legt op de kleurenkermis maar de persoon die er staat.
Topic: EV SX100/SX200/Sx300 welke speakers zitten hierin? (10-6-2013 09:52:00)
Na wat speurwerk kan ik concluderen: De speaker is fysiek anders (en een stuk zwaarder in de SX200) heb ik ondervonden.
Topic: Hoe ziet jouw DJ Booth eruit (8-6-2013 14:11:00)
Omdat ze me toch wel vinden, echte interesse komt toch via mond op mond en kaartjes ;). Als ze nu iets willen weten komen ze in ieder geval al even een praatje maken, dat heb ik al liever dan dat ze stilzwijgend op internet gaan zoeken..
Topic: Hoe ziet jouw DJ Booth eruit (8-6-2013 10:47:00)
Eindelijk een fatsoenlijke voorkant gemaakt van RVS (laten lasersnijden). Evt. in de toekomst LED er achter zodat ik die kan mee proggen in de DMX lijn. Al ziet het er nu al heel strak uit, al zeg ik het zelf.

nieuwe booth
Topic: EV SX100/SX200/Sx300 welke speakers zitten hierin? (30-5-2013 09:46:00)
sorry voor het kicken van dit topic, maar de titel geeft precies weer wat ik zoek, alleen het antwoord staat er nog niet in.

Mijn vraag: Zit in de EV SX200 dezelfde woofer als in de EV SX300? Er zal immers ergens verschil moeten wezen in speaker, maar waar dit em in zit is mijn niet bekend. Factsheets laten zien dat de SX300 inderdaad de bovengenoemde woofer bevat, maar de woofer van de SX200 wordt niet getypeerd in de originele datasheets. Beschrijvingen in topics online beschrijven dezelfde woofer, maar ik twijfel er aan of dit de originele teksten zijn of dat deze van de SX300 afkomstig zijn.
Topic: EV Live X Series (23-5-2013 12:26:00)
als ik de geadviseerde tussenpalen moet geloven bij verschillende webshops dan is het 35mm.
Topic: Plaats hier je eigen productie/mix/remix! (17-5-2013 15:10:00)
Dj REsound- Sirena
Topic: 50 jarig huwelijksfeest (24-4-2013 16:22:00)
Succes, dit gaat inderdaad je moeilijkste feest ooit worden (als je de drang hebt om te presteren). Ik heb zoiets gelijkwaardigs meegemaakt (in het gesprek kwam ik er ook achter dat dit wel eens lastig kon gaan worden). Het kwam er op neer dat ik te gedreven ben om er een topfeest van te maken (en dus niet 100% geschikt ben voor dit soort feesten), want ik kan inwendig niet zo goed omgaan met opgedragen pauzes, liedjes compleet af laten luisteren (en dan een klein applausje... aaaarch) etc. Uiteindelijk vond het feestkoppel het een geweldige avond, wat dat betreft was het wel geslaagd, maar ik hoop nooit meer zoiets te moeten doen. Mijn lat ligt "hoger" dan dat men verwacht. Vergis je niet, ik houd van allround feestjes met jong en oud (ik doe niets liever), maar dit zijn meer feesten voor sjag-rokende playlistmakers.

Tips... onderga de avond en heb geen hoge verwachtingen, draai niet te snel/druk. Maak eens een flauw grapje en ben gewoon aardig tegen iedereen, dan loopt het wel los.
Topic: Website met stijldansen (17-4-2013 09:27:00)
Zooooo herkenbaar! Of een artiest aanvragen, lekker snel draaien en dan een kwartier later terugkomen waar ie nu blijft... angry

Wel prima site trouwens... zocht nog leuke merengue tracks die herkenbaar zijn. Iemand een top 5 favorite?
Topic: advies bij vervangen van ev rx set voor aktieve sub top set (15-4-2013 15:50:00)

Ultrasound schreef:

TT25A is aan de zware kant voor een enkele TTS18A. Als je deze set-up gebruikt moet je de top flink terugschroeven. Wij gebruiken vaak 2x TTS18A per kant. Mocht je kiezen voor de TTS18A zou ik de TT22A top nemen.
x2, helemaal zoals het is. happy :)
Topic: Op maat gemaakte oordoppen (15-4-2013 15:43:00)
Ik heb Elacin Music ER15 doppen. Redelijk vlakke demping. Het is ontzettend wennen, maar je doet het met een belangrijke reden. Het heeft ook zeker nadelen waar je rekening mee moet houden, het voelt meer alsof je vanuit een aquarium naar je zaal staat te kijken en er bestaat dus een gevaar dat je als een soort toeschouwer gaat staan draaien (en dat is in mijn ogen niet waar je voor op een podium staat).
Topic: Shure SLX beta58 draadloze micro (9-4-2013 11:47:00)
Ik heb deze een tijdje terug ook nieuw gekocht, hele fijne microfoon. Simpel in gebruik, breed geaccepteerd door pro's. Ik heb hem in een kistje zitten met de Lexicon MX200. Dus artiest aanwezig, dan kistje mee en klaar.
Topic: advies bij vervangen van ev rx set voor aktieve sub top set (4-4-2013 23:10:00)
idd, niks slechts over rcf tt! Erg mooi spul (en een hoge "hebbe hebbe" factor). Maar... dan blijf ik bij mijn eerdere reactie dat een switch in EV monitor speakers je veel meer flexibiliteit geeft qua opstelling en instelling, vrijwel niks hoeft te kosten, en qua handling niet veel slechter is. Maar goed, dat is uit praktische en economische optiek, maar er zijn meer redenen te verzinnen. Voor wat ervaringsverhalen kan je altijd ff bij me navragen.
Topic: Hoe ziet jouw DJ Booth eruit (4-4-2013 12:53:00)
Welke ledstip is dat? Heb je een linkie (al lijkt het me wel vet om op DMX aan te kunnen sluiten, dan kan ik het logo meenemen in de rest van de kleuren van de show (als dat geen kermis wordt)).
Topic: Hoe ziet jouw DJ Booth eruit (4-4-2013 12:29:00)
Ik zit wat te zoeken voor optioneel LED verlichting in mijn Dj booth (LED licht achter mijn logo, het liefste DMX aangestuurd of stand alone). Er bestaat van alles van aansturingen, ledstrips etc. en dat loopt uiteindelijk best in de papieren. Maar nu zat ik te denken. Als ik een LEDpar van 40 euro gewoon open schroef en het binnenwerk in de plaat inbouw (klein behuizinkje maken), de voedingkabel een powercon aansluiting geef... dan ben ik toch van alle gemakken voorzien? DMX adres te maken, DMX door te lussen, powercon er in en een ledpar kan ook gewoon ingesteld worden als één kleur. Iemand ervaringen met het demonteren van een LED par lamp. Dat kan toch gewoon prima zo?
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (2-4-2013 09:48:00)
Dit weekend weer mijn ergernis nr. 1 meegemaakt. Een kneiterzatte jongen die bij elk onoplettend moment de platter een zwieper gaf. Ik kan er nog inkomen dat hij na één keer denkt dat dat grappig is (wat het dus niet is), maar na 10 keer snapte hij nog niet dat het niet leuk is (voor mij als Dj en zeker ook niet voor het publiek). Sta je met een hele menigte feestende mensen voor je neus, komt die rakker weer een geweldige scratch maken en kijkt iedereen op de dansvloer je aan van "wat doe jij nou"... Ach ja, ff die kerel in de zeik nemen dan maar, eigen schuld en hij kon het hebben.
Topic: advies bij vervangen van ev rx set voor aktieve sub top set (25-3-2013 19:46:00)

dj_stefan schreef:

zo dacht ik vroeger wel eens er over om de subs om te draaien en met de achterkant naar het publiek te richten omdat ik achter mijn set altijd heel veel bas had en het in de zaal vaak tegen valt.
Bovendien zal de frequentie in het crossovergebied wegvallen omdat je deze dan met je sub in tegenfase samen laat gaan met het laag uit de top :-).
Topic: advies bij vervangen van ev rx set voor aktieve sub top set (25-3-2013 08:54:00)
Op zich klopt dat wat je zegt, maar... de manier van afstralen heeft natuurlijk wel invloed. Een kleine spreidingshoek maakt dat je drukgolf verder meer energie heeft t.o.v. een speaker in de open lucht, echter maar in een beperkte zone. Het is dus meer: krijg je je geluidsenergie op de plek waar je het wilt hebben.

De RX118S kast heeft een gesloten ruimte met open poort boven de speaker en zit er inderdaad schuin in.
Topic: advies bij vervangen van ev rx set voor aktieve sub top set (20-3-2013 20:29:00)

Watt-Xtra schreef:

flexx vind ik persoonlijk net niets...
Persoonlijk heb ik hier geen ervaring mee, maar de flexx bokst niet op tegen de EV RX variant heb ik van anderen gehoord. Met name om dezelfde reden dat deze op luid niveau schreeuwerig zou zijn.