Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Julleke

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 4 bijdrage(n) van Julleke (Pagina: 1 van 1)

Topic: Time stretch bij Adobe Audition (29-3-2004 19:04:00)
Antwoord op Mayode: Pentium 3 900 Mhz, 512 mb 125 gb harde schijf
Antwoord op Tom ik moet zelfs niet opslaan van zodra ik de functie time stretch aanraak vlieg ik uit het program, bij opnieuw opstarten krijg ik de melding dat er foutief afgeloten is keuze uit afsluiten doorgaan negeren.
antwoord op DJ-Ipkiss alles is legaal en geregistreerd. Kwaliteit is goed.
Topic: Time stretch bij Adobe Audition (29-3-2004 13:43:00)
Neen geen DEMO eerlijk gekocht en betaald
Topic: Muziek stijldansen (29-3-2004 13:40:00)
Ik zie daar in een van de lijsten staan dat stiem gedanst en per spoor als foxtrod beschreven worden door de moderator, wel naar mijn bescheide mening is da quickstep niet van de beste maar toch. Wat ik wel prachtig vind is dat jullie nog over stijldansen praten en zelfs nog doen ook proficiat. Als je ooit in Belgie komen zijn jullie welkom www.medak.tk vraag maar naar mij dan trakteer ik jullie.
Topic: Time stretch bij Adobe Audition (29-3-2004 12:52:00)
Ik gebruik Adobe audition. Ik maak vaak gebruik van functie Time Stretch om het aantal BPM aan te passen (Wij zijn Stijldansers en een perfecte snelheid zijn hiervoor van belang). Alles werkt prima voor een aantal maal, dan wordt ik er gewoon uitgegooid alles weg foetsie heeft hier iemand een verklaring voor. Om deze functie terug te kunnen activeren helpt alleen opnieuw instaleren van het programma. Alle andere functies blijven werken?