Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van DJ Jus

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van DJ Jus (Pagina: 10 van 10)

Topic: Speakers voor max 80 decibel. (7-10-2004 21:59:00)
Of ze zoeken een ander zaaltje of probere iets met omwonende te regelen...
Topic: Het Denon DN-S1000-topic (7-10-2004 21:28:00)
Kun je die foto's ook ergens uploade dat we kunnen meegenieten? wink ;) Heb je er verder nog dingen over te melden? Leest ie goed alle cd's? Is het nog een beetje overzichtelijk? etc etc...
Topic: speakerset raveland aanschaffen? (7-10-2004 19:45:00)
Gerbuik de zoekmachine maar eens...
Topic: Wat kosten jullie nou? (7-10-2004 18:58:00)

RoOoYtJuH schreef:

We gaan zo snel mogelijk ook nieuwe kopen maar ja het geld is op, en met 2.75 per uur gaat dat niet erg hard...
shocked 8O Hier komen toch nog wel kosten bij dan mag ik toch hopen??
Topic: Schoolfeest Thialf osg colleges (7-10-2004 18:37:00)
Zitten er bij het Thialf niet ook nog kleinere zalen? Hier in utrecht is dat bijvoorbeeld bij de vechtse banen wel zo, en stadion galgewaard (Prachtig geworde overigens, stuk mooier als dat pakhuis in A'dam wink ;) ) zijn er ook nog andere zalen bijvoorbeeld. Ik neem trouwens aan dat er binnekort weer een ijspaleis van word gemaakt, als dat nog niet zo is...
Topic: Op maat gemaakte oordoppen (5-10-2004 16:13:00)
Maar is dit nu niet heel iritant als er iemand bijvoorbeeld iets ege je zegt? Ik heb nog nooit van die dinge in gehad maar zit er wle over te denke...
Topic: Radio systeem op school (4-10-2004 20:10:00)
hahaha, je wil nie wete hoe ik daar heb gelege laugh :D eigelijk hadde ze daar een foto van moete make, zit gewoon echt op een k*t plek!haha

maar goed, ik heb hier de gebruiksaanwijzing en op het linker schakelaartje staat: PA-HF en op de 2de: Normal-Voice
Topic: Radio systeem op school (4-10-2004 17:56:00)
Zo, we zijn weer 8 uur school verder.

Helaas vond de concierge het geen geslaagd plan de versterker los te halen uit het Rack, of zoals hij het zelf zei:"Dat durf ik echt niet te doen"... daardoor heb ik geen foto kunnen maken van de achterkant. Wat ik wel heb is, tatarata: de handleiding! Had ik gehoopt die even in te scannen en ook hier te posten, maar nee... scanners op school werke natuurlijk niet... Ik probeer hier dus (als het nodig is) zsm scans (of foto's) van te maken.

Foto's van de voorkant, waarschijnlijk door een verkeerde instelling van de camera geen fantastische kwaliteit:
www.geinteam.nl/jus/1.JPG
www.geinteam.nl/jus/2.JPG

Het merk (heb me voor me kop geslage toen ik het zag) stond wel als een heel klein logotje in de hoek... RCF. Het is dus de: "RCF AM 2200"

Ik hoop vanavond even de camera van me broer te gijzele voor foto's van de handleiding, maar ik hoop dat jullie hier al iets mee kunnen.
Topic: Radio systeem op school (4-10-2004 08:21:00)

kvm schreef:

DJ Jus schreef:

Morgen heb ik de eerste 4 uur vrij, dus dan zorg ik dat ik aan een camera (van school.. erg modern ding, moet je met 2 hande vasthoude en werkt met, jawel...Diskettes laugh :D ) kom. Ik hoop dus morge met nieuwe info te komen.
[OFF TOPIC] Over die diskettes van die Sony Mavica kan je lachen, maar blijkbaar heb jij waarschijnlijk geen digitale camera (?) In dit geval is juist een diskette een ideale oplossing want ik kan mij zo indenken dat de school jou niet zomaar even een camera meegeeft.

Martin.
Haha, tja, je kan het een ideale oplossing noemen, ik vind het alleen iritant dat je om de 5 foto's ofzo moet wisselen van diskette wink ;) Zelf geef ik het geld niet uit aan een camera, voor de drive in gebruike we de camera van me collega (uit me hoofd canon a70, leuk dingetje), Ik wilde met die diskettes alleen maar zeggen dat er tegenwoordig genoeg mogelijkheden zijn voor de opslag van foto's wink ;) veel pc's hebben niet eens meer diskette drives.

Overigens zou het niet eens zo'n probleem zijn om een camera mee te geven. Zogauw ze weten waarvoor het is, zijn ze allang blij dat er iets gebeurd. Het enige probleem kan zijn dat er een excursie oid zou kunnen zijn waarvoor ze die dinge misschien hebben meegenomen...

Maar goed, ik ga straks naar school, en dan kunnen we weer on-topic wink ;) nog 1 ding, ik moet zegge dat da kreng inderdaad nog best leuke fototjes maakt (wist alleen niet dat ie zo hete, maja laugh :D )
Topic: dmx advies... (4-10-2004 08:06:00)
Ik wilde alleen zeggen dat ik het systeem met deze bar en een multikabel erg fijn vind werken. We gebruiken het nu voor de parren, maar wie weet later wel juist voor de effecte, en doen we misschien de parren wel via een gewone t-4.

Dat ik nu een 12 kanaals dimmerpack pakte, was omdat ik zo snel niet een kleinere kon vinden (waarvan ik zeker wist dat het goed was).

En over dat dimmerpack in een statief; Persoonlijk vind ik het gewoon niet erg netjes staan, en vind ik zo'n bar netter. maar dat is mijn mening
Topic: dmx advies... (3-10-2004 20:19:00)
Voor je effecte zou je (als je meer geld eraan wil uitgeven) het ook zo kunnen doen (als ik nu iets heel stoms zeg moeten jullie het maar zeggen).

Een 19"switchpack kopen (stuk netter als zo'n ding in je statief hangen natuurijk) bijv deze
www.new-line.nl/v/1725

en dan via een multikabel, naar deze bar laten gaan (gebruiken wij zelf voor de parren)

www.new-line.nl/v/4205

Staat een stuk netter, maar het kost wel meer, ligt er maar net aan hoeveel je wil besteden.

(ps. dit is een idee waarover ik voor onszelf ook zit te denken (voor in de toekomst wink ;) ), dus als iemand daar een mening over heeft zou ik het graag horen.)
Topic: Radio systeem op school (3-10-2004 18:49:00)
Het probleem is natuurlijk ook dat we midden in een verbouwing zitten, die gewoon de hele school op ze kop zet.. wat je dus ook krijgt is dat er van alles gesloopt word, en alles wat je nu dus veranderd kan morge weer weg zijn...

Morgen heb ik de eerste 4 uur vrij, dus dan zorg ik dat ik aan een camera (van school.. erg modern ding, moet je met 2 hande vasthoude en werkt met, jawel...Diskettes laugh :D ) kom. Ik hoop dus morge met nieuwe info te komen.
Topic: Radio systeem op school (2-10-2004 23:43:00)
Precies, het was ook niet zo dat de geluidskwaliteit afgelope week slecht was, het was gewoon niet te verstaan. Het is echt belangrijk dat er weer een ontspanne sfeer in de school komt (538 zal het dan ook niet worden, niet omdat ik daar niet van hou, mar puur omdat het te druk is). Dat de geluidskwaliteit daarbij niet super geweldig goed is, dat intreseert niemand...

En zelfs de "freaks"die hier wel op zullen letten zullen zelf wel begrijpen dat je uit die speakertjes geen geweldig geluid kan toveren, en dat ook gewoon accepteren...
Topic: Beste instapmodel voor een beginnende DJ (2-10-2004 21:04:00)
Maar hoe kun je aantonen dat dit legaal is? als je het op een cd heb gebrand
Topic: Radio systeem op school (2-10-2004 16:23:00)

kvm schreef:

Wat werkte er niet? zowel de foto's als de toegevoegde tekst is zeer onduidelijk. Zit er geen line input op of is het geluid slecht? Links op de versterker zitten 5 draaiknoppen, wat staat hierbij vermeld?
Dat stond vermeld in me eerste post, we kregen een hoop gebrom te horen. De draaiknoppen zijn voor de afzonderlijke kanalen en 1 master.
Het intercom systeem zal zeer waarschijnlijk gebruik maken van luidsprekers die alleen geschikt zijn om spraak weer te geven. (enkel een 10" speakertje o.i.d)
Dus een redelijk laag en mooi hoog zullen ze niet weergeven. Door deze te vervangen voor "huiskamer" speakers, op de plaats waar beter geluid gewenst is zal zeer waarschijnlijk jouw probleem opgelost zijn. (veel horeca bedrijven werken met een dergelijk systeem voor achtergrond muziek)

Ik denk niet dat AM het merk is denk eerder een afkorting van amplifier (is dus type am2200)
Het is niet te vinden op internet onder Public Adress o.i.d. (meestal als je dit invoerd krijg je dit soort versterkers te zien)

Martin.
Dat van die luidsprekers dacht ik ook al... daarom had ik zelf de hoop op het intercom systeem eigenlijk al opgegeven, tot ik hier hoorde dat het misschien nog wel kan. Ik vrees dat als we zomaar willekeurig speakers gaan vervange, dat we dan erg veel gezeik zulle krijgen met het bedrijf die voor dit systeem zorgt... maar ik kan het wel voorstelle. Van dat merk vreesde ik inderdaad ook... erg stom dat er nergens een merk op staat, maandag ga ik er weer mee aan de slag en probeer ik een goeie camera te krijgen.
Topic: Radio systeem op school (2-10-2004 13:52:00)
Ik denk dus dat het merk Am is... iets anders kon je op de versterker niet vinden... en aangezien er ook nergens gebruiksaanwijzinge zijn sad :(
af en toe bij die school... shut up :X
Topic: Radio systeem op school (1-10-2004 15:52:00)

Dj Spider schreef:

Heb je wel enig idee hoe moeilijk het is om goed geluid in zo grote ruimte te krijgen ? Dat lukt je haast nooit hoor. Als je door het intercom systeem doed krijg je het dan ook niet in het lokaal ? Dat is denk ik niet de bedoeling.
Het systeem kan per lokaal en per deel van de school worden uitgeschakeld, daar is al goed over nagedacht.

Ondertusse ben ik wel achter (hopelijk) goeie informatie van de versterker gekomen, Dit staat er in ieder geval op, ik hoop dat dit het merk is o.i.d.: Am 2200 integrated poweramp 200 watt. achter de versterker komen is helaas nog niet gelukt... zit erg handig ingebouwd (maar niet heus). Zoeken op internet heeft mij niet veel meer als een soort vorkheftruck opgelevert, dus ik weet het verder ook niet...

Verder ben ik 2 schakelaartjes tegen gekomen, en ik had wat daar op staat opgeslage in me telefoon... maar je raad het al...weg.... (pen en papier is blijkbaar toch handiger wink ;) )door tijdnood heb ik ook geen tijd gehad om te probere hiermee

Kan iemand hier iets mee?
Topic: Het bouwen van een case (30-9-2004 18:15:00)
Haha, tja, je moet ervan houden zullen we maar zeggen he wink ;) wat vervoer je hiermee? en gaat deze kist ook echt vaak otr?
Topic: laten we het eens hebben over... (29-9-2004 20:33:00)
Voor hans lieberg hoef je niet zozeer iets met klassieke muziek te hebbe, je moet alleen gevoel voor humor hebbe wink ;) hij verkracht zelf ook vaak klassieke nummers, geweldig die man, hij heeft het trouwens van (als ik het me goed herinner) een engelsman, die dat voor hem al deed. Die vond het toendertijd een enorme eer dat iemand em na wilde doen. laugh :D
Topic: laten we het eens hebben over... (29-9-2004 12:13:00)
Ik ben het afgelope jaar vrij veel naar Cabaret voorstellingen geweest, en over wie ik echt verbaasd stond hoe goed die was: Jan Jaap van der Wal shocked 8O Het was zijn eerste voorstelling in een grote zaal maar echt geweldig!
Verder was Bertje Vis natuurlijk ook super, maar daar moet je van houden he wink ;) Lenette van donge, ook echt super (maar van dichtbij wel ongelooflijk LELIJK! shut up :X ) en nog vrij onbekend maar wel erg goed Richard Groenendijk.Marc Marie Huybrechts was ook geweldig, eigenlijk was ik over alle voorstellingen wel enthousiast laugh :D