Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Audi

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 6 bijdrage(n) van Audi (Pagina: 1 van 1)

Topic: Final scratch? (27-1-2005 16:01:00)
Ik las bij de gebruikers ervaringen van de FS Scratch Timecode plaat (dus de scratch versie van de timecode plaat voor degene die het niet begrijpen), dat die wel goed met de ortofon's werken? Is dit waar of uit de duim gezogen?
Topic: BUBBELING NUMMERS ?!? (28-10-2004 18:07:00)
"Sentello" doet het ook altijd goed..
Enkele bubbling knallers:
-Dj Chuckie - Da Partycrasher
-The Moon - Blow The Speakers (Bubbling Remix)
-Sentello - Sentello
-Dj Chuckie - Who Dat
-BB Posse - Speedcity (Bubbing Remix)

Check DjVato.com, daar staan best goede bubbling mixes .. Geen afgezaagde zooi ..
Topic: Koptelefoon voor draaien op feestjes? (100-200 euro) (16-10-2004 16:33:00)

Dj Daniel schreef:

Toch zat ik te denken aan een Technics RP1210 :p waar jij dus niet al te veel mee heb -> De reden dat ik deze op het oog heb -> Deze zit wel lekker (zeker in vergelijking met de sony!!), kan er op estethisch gebied nog wel mee door om als oorwarmers te gebruiken op weg naar school (niet zo groot als de Pioneer/Sony). Laatste reden dat ik deze op het oog heb: Als ik iets van een review lees van dit ding is dat ie dus hufterproof is -> stevig dus.
Als je veel waarde hecht aan comfort (net als ik), is de RP-DJ1210 een goede keuze. Ik heb hem zelf ook en hij is niet zo oerlomp als de Sony's die ik heb gehad, en niet zo overdreven bling bling als de Pioneer.
Hufterproof? Ja.
Maar waar ik wel meezit, je vind het geluid niet helemaal top? Bedoel je daar het volume mee? Zelf heb ik mij aangeleerd om te draaien met zo weinig mogelijk koptelefoon-geluid (dus zo zacht mogelijk) dus dat zou geen probleem moeten zijn.
Het geluid? Is niet bepaald top. Maar je hoort wat je MOET horen! Het midden is inderdaad slecht, je mist vooral de 'presence' vind ik. Maar ja, ik heb er geen problemen mee, zo erg is het niet.
Topic: Het Ecler Nuo5-topic (15-10-2004 18:34:00)

Dj Noiz schreef:

[EDIT] Als je wil (tip) kan je de crossfader ook uitschakelen door bij de x-fade sectie de schakelaar op switch te zetten, de draaiknop eronder volledig naar rechts te draaien en de cut-in ernaast ook volledig naar rechts te draaien (xf off) [/EDIT]
Ik ben iemand die veel waarde hecht aan een crossfader, dus ik zal hem niet zo gauw uitzetten. Maar bedankt voor de info en de tip wink ;)
Topic: Het Ecler Nuo5-topic (15-10-2004 18:11:00)
De crossfader, kun je die aan elk kanaal assignen ..?
Topic: Welke Super OEM tafels (29-4-2004 09:56:00)
Maar is dit ook ergens goed voor, behalve voor de prijs ..?