Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Koenvc

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 13 bijdrage(n) van Koenvc (Pagina: 1 van 1)

Topic: Het bouwen van een Dj Meubel (13-4-2006 13:09:00)
Platenspelers krijgen niet zo warm dus nu mijn vraag: Krijgt je mengpaneel zo warm dat je er ventilatoren moet in plaatsen?
Topic: verschil pitch nauwkeurigheid van 0,1% naar 0,05% merkbaar? (6-4-2006 20:57:00)
Wat ik me al een tijdje afvraag: als een cdspeler pitchwaarden aanduid op het display met een verschil van 0,1%, speelt de speler dan ook effectief 0,1% sneller of is het enkel de aanduiding die met een discrete onderverdeling werkt en de speler continu?
Topic: LED Controllers (13-1-2006 11:13:00)
Waarom leg je de controllers niet gewoon netjes in de truss naast de bijbehorende tubes? Zo spaar je weer wat lijntjes uit naar je truss... enkel dmx naar daar dus.

Desalniettemin: mooi project!
Topic: Het Denon DND4500-topic (17-6-2005 14:14:00)
Heb tot 2 maal toe een topic gestart op denondjforums.com en dat werd steed verwijderd. Ik bleef om uitleg vragen en toen kreeg ik te horen dat deze informatie hoogst vertrouwelijk was en dat niemand dit nieuws al mocht weten... Wat een primeur!
Topic: geluidsbegrenzer op gala 95 db (27-4-2005 19:47:00)
Hier doen we het ook altijd zo, stroom halen van de bovenverdieping of de keuken voor het geluid. Licht op de feestzaal. Als het dan te luid gaat, zie je het zwaailicht branden vooraleer alles uitvalt, echter is het nog geen ramp als enkel het licht uitvalt. Dan heb je tenminste nog een zwaailicht als effect :-)
Topic: Faders schoonmaken. (1-10-2004 20:56:00)

Didier_S schreef:

Dit is een product voor het reinigen van vervuilde PCB's. Heel handig bijvoorbeeld voor hersteldiensten die veel met de horeca in contact komen omdat de nicotinedampen ervoor zorgen dat je paneel bijna niet te solderen valt.
Bedankt, is dit dan bruikbaar om vuil in faders op te lossen?
Topic: Faders schoonmaken. (1-10-2004 19:10:00)
Hallo, na het lezen van deze topic en de rest van het forum ivm faders reinigen, heb ik bij de plaatselijke electronicaboer deze 2 spuitbussen op het oog:
-) Voor het reinigen: Servisol Aero Klene 50 www.servisol.co.uk/data/AK50_data.htm
-) Voor het smeren: www.servisol.co.uk/data/Super200_data.htm

Is dit geschikt voor het reinigen van faders (maw zijn dit ongeveer dezelfde producten als Dré in het begin beschreef)?
(nu werken de links)
Topic: Het bouwen van een case (24-4-2004 20:18:00)
Als ik ga draaien is er meestal al een volledige installatie voorzien, als er dan soms geen platenspelers zijn moeten die via cinch aangesloten worden.
Bij mij thuis staat alles zoals het staat, dus geen gefriemel.
Uit mijn platendraaiers die ingebouwd zitten in een case komen cinch kabels.
Het enige waarvoor ik me kan voorstellen dat ik xlr's nodig heb is voor ergens op een fuif waar een ingebouwde discobar staat zonder platenspelers maar je er wel kan aansluiten via xlr, maar dat ben ik nog nooit tegengekomen, want deftige ingebouwde installaties bevatten reeds platendraaiers.
Daarom dat ik dus vroeg ofdat er geen cinch chassis delen bestonden :-).
Topic: Het bouwen van een case (24-4-2004 15:38:00)

CyberDance schreef:

Tis mooi als je alleen op jezelf afgestemd bent, maar als je een beetje handig wil zitten in de verhuur, bij dj spul gewoon tulp gebruiken. Met echte neutrik tulpstekkers en microfoonkabel ertussen doe je makkelijk even lang dan met XLR kabels.
dit is wat ik bedoelde :-)
Topic: Het bouwen van een case (24-4-2004 11:37:00)
Ik zou het ook wel meer chique vinden mocht alles met xlr zijn maar aangezien kabels van de platenspelers niet ingewerkt zijn zou ik het een beetje verspilling vinden om op de cinch stekker van mijn platenspelers een xlr aansluitstuk te steken om vervolgens in de case terug omgevormd te worden naar cinch. Mocht ik nog ruimte hebben ik m'n case van de platenspelers zou ik dat zeker overwegen maar nu vind ik het een beetje raar.
Ook neems ik mijn platenspeler soms mee naar cafés en plaatsen waar er geen zijn, die ik dan gewoon aansluit op het mengpaneel. Dan moeten die xlr's ook terug omgevormd worden naar cinch. Voor de duidelijkheid een fotootje van m'n case (het schuim zit niet echt mooi op z'n plaats en ja, het is niet echt heel netjes die kabels zo er uit, het verklaard al veel dat ik de cases gratis heb gekregen) studwww.ugent.be/~kvceuleb/dj/draait.jpg .
Bedankt voor de reacties!
Topic: de harde CONSEQUENCES van belachelijke concurrentie (24-4-2004 09:43:00)
Ik weet niet of het geoorloofd is om een link te vragen naar dat concurrerend forum maar ik zou toch graag weten wat die is :) Kan je me dat zeggen
Topic: Het bouwen van een case (24-4-2004 09:20:00)
OK maar is het mogelijk om cinch-chassis modules te kopen om in te bouwen in m'n case want ik heb echt geen zin om 2x dezelfde verloopkabel te kopen, mijn kabels van m'n flightcase zijn niet ingewerkt en ik neem ze vaak mee naar plaatsen waar er geen platenspelers zijn, en daar hebben de mengpanelen ook nooit geen xlr in voor platenspelers
Topic: Het bouwen van een case (23-4-2004 22:39:00)
Waarom zweren jullie bij xlr kabels? Ik zou graag een case maken voor mengpaneel en cd-speler, waarop ik graag m'n platendraaiers (in aparte cases)zou kunnen aansluiten. Nu vind ik het een beetje omslachtig om mijn cinchkabels om te vormen naar xlr's om vervolgens die aan te sluiten op xlr's ingebouwd in de case die dan naar cinch aansluitingen omgevormd worden op mijn mengpaneel.
XLR out uit mijn mengpaneel naar de versterker OK, maar die grote omweg?
Ik zoek dus een cinch-inbouwadapter voor in de case in te bouwen, bestaat dit?