Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Ritsche

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 129 bijdrage(n) van Ritsche (Pagina: 7 van 7)

Topic: Gemini X3 versterker (10-1-2003 12:27:00)
nee happy :)
Topic: Geluidsoverlast (9-1-2003 22:58:00)
ja denk toch dat ik de boel een beetje ga isoleren. Want de ene buurvrouw (een ***mens) is echt een zeur. Me moeder zat laatst kerstliedjes (10 minuten ofzo) op de piano aan het spelen laugh :D . Kwam ze al op de stoep. Was gewoon 's-middags en vroeg of ze er mee wou stoppen omdat ze anders hier niet aangenaam kon leven. Dus van haar mogen we op maandag tussen 6 en 7 (ja lekker etenstijd!!) even 'lawaai' maken omdat ze er dan niet is!!
Nou ja hier hebben we ons (logisch toch? met dat mens valt echt niet te praten) dus niet aangehouden en zit ze te drijgen met een rechtzaak ofzo sad :( . Verder wonen mijn ouders hier een jaar of 27 en nooit problemen gehad met één of andere buren. En ik ook niet trouwens want ik leef hier ook al bijna zo'n 18 jaar.
Sins zij naast ons kwam wonen (half jaartje geleden ofzo) kwamen dus de echte problemen, want met mijn ouders valt nog wel te praten.

En ik vind trouwens een koptelefoon niet echt een oplossing want dat kreng gebruik ik al om voor te luisteren, natuurlijk kun je de plaatjes dan wel door de koptelefoon mixen maar dat is lang zo leuk niet als in het echt. En hoor het ook nog eens liever door de boxen heen, klinkt gewoon mooier happy :)

Alleen één nadeel, als je gaat isoleren wordt de kamer wel kleiner sad :( .....
Topic: Geluidsoverlast (8-1-2003 22:08:00)
Hallo beste mensen!

ik heb even gezocht op het forum, maar kan niet vinden iets over geluidsoverlast. Dus vandaar dat ik even een nieuw onderwerp begin...

Nu het probleem: ik mag graag elke dag even een uurtje of meestal langer even lekker mixen. Dat doe ik het liefst even zodat het geluid redelijk klinkt (volume redelijk hoog)
Alleen heb ik soms een beetje problemen met de buren en met mijn ouders sad :(
Hebben jullie dat ook, of hadden? En hoe hebben jullie dat opgelost?

Wat zijn allemaal de mogelijkheden (ja isoleren, zo ver was ik ook al wink ;) )
En hoe kun je dat het beste doen?
Hoeveel gaat dat allemaal ongeveer kosten (mijn zolderkamer is 5,5 bij 6 meter)

Groeten Ritsche
Topic: Mixer op je computer? (8-1-2003 18:47:00)

DJ-Psycho schreef:

Dat zal het vast zijn met een P4 1,6Ghz en 128mb intern laugh :D Iemand nog serieuze oplossingen? razz :p
Hmm ik dacht dat je een P100 had laugh :D Dus vandaar...
Topic: Mixer op je computer? (8-1-2003 17:45:00)
dit is typisch een gebrek aan geheugen en capaciteit van je processor happy :)
Topic: Mixer op je computer? (8-1-2003 17:39:00)

DJ-Psycho schreef:

Ik vinnet nog steeds knap hoor, 2 kaarten. Maare hoe heb je dat dan gedaan? 2 dezelfde kaarten? Speciaal programma? Ik ben wel geinteresseerd. Trouwens, met de juiste software heb je meteen een mixertje op je pc, dus waarom een mengpaneel erbij?

Greetz, Peter
Oooh dat is toch onzettend simpel! Ik heb gewoon 2 leuke creative kaartjes erin gestopt. Windows XP proffesional herkent ze gewoon zonder conficten en installeerd ze. Deck 1 speelt bij mij af op geluidskaart 1 en op een apart kanaal van mijn mixer. Deck 2 speelt bij mij af op geluidskaart 2 en die zit ook weer op een apart kanaal van mijn mixer.

Als je met 1 geluidskaart wilt gaan mixen werkt behoorlijk irritant! Voorafluisteren is zo goed als onmogelijk. Je kunt ze wel een beetje crossfaden. Maar dat wil ik eigenlijk niet mixen noemen....

Kortom: ik heb geen problemen met 2 geluidskaarten (zelfs 2 dezelfde) En het werkt uitstekend
Topic: Nieuw: Denon DN-S5000 Tabletop CDspeler! (3-1-2003 22:13:00)
Interessant zeer interessant.....leuk ding! Ik had hem gister gezien op een duitse site. Ziet er zeker wel gaaf uit happy :)

ingie2002 schreef:

ik vind het alleen wel vaag dat er een play knop beneden en een rechts boven zit

maar verder jammie die wil ik wel hebben
Hmm ja inderdaad vreemd ja....weet iemand waarom ze dit nou hebben??

Maar nog even over dat draaiend plateau...als je dat ding nou tegen houdt, slipt hij dan ook door net zoals bij een draaitafel? En hoe werkt dat nou precies in vredesnaam....(ben niet nieuwsgierig hoor wink ;) )

En oh ja, geef me toch vinyl maar razz :p
Topic: Bpm studio kenners: (31-12-2002 17:48:00)
heee yooo,

ik heb even een print screentje voor je gemaakt.
Hij is hier te vinden: www.geocities.com/ckvrapiditas/BPMstudio.JPG

Groeten Ritsche
Topic: Bpm studio kenners: (30-12-2002 22:31:00)

yoghurt schreef:

Ik heb sindskort Bpm studio op me pc's, nu heb ik altijd met pcdj, mixmeister, en visual discomix gewerkt dus dit is nieuw voor me.

Ik heb versie 4.6 op beide pc's en vraag me toch het een en ander af:

-Op me normale pc ( pt 4) geeft hij de nummers blauw aan wat ik persoonlijk mooi vind, op me laptop doet echter de tekst wit weergeven. Hoe verander ik dit op me laptop of ligt dit aan de resolutie ofzo.
-Op me normale pc, maakt hij het scherm niet vol met het Bpm venster iets dat ie wel doet op me laptop en ik wil dit ook op me normale pc, maar zie nergens een button zitten waar je dit kan veranderen.
-op beide pc's staat ie standaard op repeat, dus als ie afgelopen is begint ie blij opnieuw, hoe haal ik ze hier vanaf??

Dat was het voor nu even: Graag alleen, mensen die het programma kennen reageren.

Greetz Yo

btw leuk programma voor de rest hoor laugh :D laugh :D laugh :D ( Verder nog leuke dingen die ik moet weten van dit prog???)
Hallo,

-bij mij zijn de letters ook blauw in het display. Maar volgens mij kun je dit niet zo veranderen. Misschien ligt het aan je kleurdiepte van je laptop (32 bits, 16 bits, 256 kleuren ect.)
-Dat doet hij bij mij ook niet omdat het programma gemaakt is voor een resolutie van 800*600. En ik draai zelf 1024*768. Als je toch een vol scherm wilt zul je even je resolutie moeten veranderen.
-Staat ergens een pijltje ofzoiets, een buttun. Ergens boven de play en cue button. Ga hier eens met je muis over heen. je zult dan zien dat daar ergens 'Repeat'op gaat lichten.

Verder is het een leuk programma, maar heb je volgens mij niet zoveel aan die BPM counter. Want die reageert nog wel eens erg traag. Verder is het wel een lekker omkloot programmatje. Als je met 1 geluidskaart werkt en zonder mengpaneel is het vervelend dat er geen fatsoenlijk werkende Eq bij zit. Er zit wel één maar die reageert niet zoals ik dat wil.

En ach ja, 2 pc's voor dat programma lijkt me een beetje duur. Dus ik heb gewoon 2 leuke geluidskaartjes in mijn pc zitten. Dus op deck 1 speelt af op geluidskaart 1, en deck 2 op geluidskaart 2. En die heb ik op mijn mag-10 aangesloten samen met mijn draaitafels. Werkt leuk maar ja het werkt lang zo lekker niet als met 2 mooie tabletops wink ;)