Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Jorky

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 17 bijdrage(n) van Jorky (Pagina: 1 van 1)

Topic: Sample-maker? (31-7-2004 13:07:00)

Tom. V schreef:

Maar het probleem is, dit is een demo (die van mij , dus hier kan je niet saven,... sad :( ) Iemand dus suggesties?
Over dat saven, als het goed is kun je het nummer wel als wave of mp3 exporteren in de demo versie, het enige wat je dan hoeft te doen is van je speechsynth een nummer maken als je begrijpt wat ik daarmee bedoel. Iig succes!
Topic: jaren 60 feest (22-6-2004 23:16:00)
Een helicopter (nee niet dat ding dat vliegt) zou het ook wel leuk doen, gewoon van die par 36 spots die ronddraaien. gr.
Topic: Welk computer programma heb ik nodig? (17-5-2004 17:59:00)
Nee ok dat begrijp ik ook nog wel maar ik dacht dat je als hij het over nummers had en dat je ze dan kan mixen en gelijk pitchen, sorry mijn fout.
Topic: minimale techno (16-5-2004 20:53:00)
He ik wist niet dat Joris Voorn ook in de minimale stijl valt, weten jullie ook andere goede platen á la Joris Voorn?
Topic: Welk computer programma heb ik nodig? (16-5-2004 20:44:00)
Uuuuh hoe werkt dat dan met FruityLoops? ik heb versie 4.1
Topic: Koninginnedag:D (8-5-2004 15:26:00)

_ferry_ schreef:

Ik heb op vrijdag avond nog wat muziek verzorgd, nouja, me cdspelers+mixer neergezet, speakers en klaar. T moest een gezellig avondje worden voor de mensen uit de buurt, maar er kwamen een hoop jongeren uit t naastgelegen dorp, omdat daar nix te doen was. Dat was dus niet echt de bedoeling. Dus heb ik een tijd gewoon skihut zacht (achterin de tent niet hoorbaar) aangezet, en zelf lekker staan ouwehoeren, volgens me pa moest ik t zo maar doen :) later op de avond wel nog een half uurtje ofzo bezig geweest.
Haha ik was ook op dat feest! Ik dacht we gaan ff gezellig feesten daar maar de muziek stond zacht toen ik binnenkwam. Begon het ook nog te regenen en te onweren en toen ging de muziek uit! Waarom??? Toen vroeg ik of de muziek aan mocht en toen heb je geloof ik precies op dat moment hetzelfde gedacht en je zette muziek aan, maar ZACHT..... en het werd steeds zachter. Waarom? De volgende dag was ik er ook en was het hardstikke gezellig omdat er muziek was. Zo zie je maar, knal gewoon die muziek aan en je feest is geslaagd!
Topic: Koninginnedag:D (27-4-2004 17:43:00)
He toevallig ik woon daar ook in de buurt (Nootdorp) en ga 8 mei naar Jean. Maar wel slecht dat er alweer slecht geluid was, vorige jaar toen ik er was om naar Mark van Dale te gaan, kwam ook Do, en dat was K*T!!! Je hoort alleen maar bass en zo af en toe een hele hoge piep. Ik zou zeggen dat ze dat nu tog wel veranderd zouden moeten hebben maar nee... Ben benieuwd wat er 8 mei aan geluid is.
Topic: BUMA (27-4-2004 17:35:00)
ik wou al zeggen want 538 drive-in draait ook met minidiscs
Topic: Beat Counter (13-4-2004 22:03:00)
Je moet eens als je 2 beatcounters op je mixer hebt, ze op hetzelfde kanaal zetten. Kun je lachen! Behalve als je natuurlijk een goede mixer hebt. Maar bij mij is eigenlijk ook de lol eraf als ik beatcounters gebruik. Je bent zo klaar en je verveelt je totdat je kunt mixen. Ik gebruik ze alleen af en toe als ik met cd's draai en dan draai ik niet 'mijn stijl'. Dan mix ik liever sneller. Maar als ik met platen draai dwing ik mezelf ze niet te gebruiken. En het geeft een veel beter gevoel als JIJ die nummers zo gelijk hebt kunnen mixen!

gr. Joram
Topic: Projectie op fuiven (11-4-2004 22:01:00)
oja was ff vergeten: Escom Power Video heet het. Erg oud progammatje voor de 486 maar werkt perfect en zo gebruiken we die pc ook nog eens!
Topic: Projectie op fuiven (11-4-2004 21:40:00)
He daan,

Het is wat jij bedoelt een simpel programma waarmee je kunt overswitchen. Maar je kunt ook beeldovergangen maken en effecten toevoegen enzo. Dat zit er nou eenmaal gewoon bij. En het programma was toendertijd 1000 gulden!!! Maar nu zullen dat soort programma's denk ik rond de 100 euro kosten met deze mogelijkheden.

gr. Joram
Topic: Projectie op fuiven (11-4-2004 18:20:00)
He,

Snel antwoord! Maar ik ben nu niet thuis dus kani niet kijken hoe het heet. Het programma is ook van mijn vader, die doet altijd veel met videobewerking en dat soort dingen, dus moet ik even vragen aan hem welke het is. Het is zeker al een oud programma, en zover ik weet legaal gekocht en duuuur. Maar je hoort het zodra ik het weet!

gr. Joram
Topic: Projectie op fuiven (11-4-2004 18:12:00)
He Daan,

Op het moment weet ik ff neit welk programma ik gebruik voor het mixen, dat zal ik ff nakijken. Iig heb je er twee videokaarten voor nodig, 2 video-in, en 1-uit (naar beamer). Ik kan dan gewoon tussen signalen die ik instuur switchen en vervormen (DVD's en beelden van een camera). Als ik dan ook nodig visualisaties moet doen van een laptop unplug ik de camera ff.

Helaas is dit alles niet synchroon met de muziek maar dat vind ik eigenlijk ook niet zo belangrijk want dat merk je toch niet (je komt voor de muziek, en dan ga je niet de hele avond zitten kijken of dat wel klopt met de beelden).

gr. Joram
Topic: Projectie op fuiven (7-4-2004 22:17:00)
Hee,

Toevallig ga ik dit volgende week ook proberen op een feest die ik samen met een vriend organiseer. We houden het wel simpel, we switchen tussen DVD fragmenten van een DVD-speler, visualisaties van een laptop en live beelden van een camera. We hebben dan een oude 486 PC die we toch nooit gebruiken met zo'n programma erop dat je kunt switchen tussen ingangen. Je kunt ook stroboscoop functies, verkleuringen, beeld overgangen en dat soort gein toevoegen. We hebben een beamer van me pa's werk, van 1600 LUX. D.w.z. mooi scherp op grote afstanden en ook goed in daglicht. Daar hebben we wel geluk aan. laugh :D

Nu maar afwachten of het allemaal gaat lukken en dan hoor je het wel.
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (24-3-2004 22:01:00)
Waar ik nog de grootste hekel aan heb, naast mensen die dronken zijn en denken dat jouw spullen de bar zijn, is mensen die tegen je tafel aan gaan hangen. Die staat bij ons meestal niet zo stevig (paar stapels kratten met een dikke plank erop). sad :( Hoppa, sta je zo weer ff een metertje naar achteren. Of als we nu wel eens een keer een stevige tafel hebben, schuiven ze me flightcase waar me mixer en cd spelers inzitten ff naar je toe angry (heb iemand daar btw nog een tip voor dat die niet schuift???). En als je dan zegt kijk s uit en ga s drie meter naar achter, doen ze dat wel, maar 5 minuten later doen ze het gewoon weer!!! Ik bedoel, zo hard staan mijn boxen toch niet?! shocked 8O LUISTEREN! shocked 8O
Topic: Welke boxen voor 1000 euro? (22-1-2004 18:17:00)
Heej,

Ikzelf draai met 2 x DAPpro A-125's en 2 x DAP mc-15. Met deze speakers kun je goed voor 150 man draaien en misschien ook wel voor meer(200). Maar voor hoeveel man je draait zecht niks, het hangt sterk van de zaal af of je geluid hard is of niet.

Ik heb 1000 euro betaald voor dit alles zonder versterkers en het werkt prima!
Topic: Welke nummers passen lekker in de mix? (31-12-2003 13:22:00)
Welke twee liedjes egt gemaakt voor elkaar zijn, dat zijn A.S.Y.S. - Acid Nightmare & The Moon - Blow Up The Speakers. happy :)

Hoe te mixen? >>> Gewoon Acid Nightmare aanzetten, en als voor de eerste keer de 'melodie' komt, gooi je die van Blow Up The Speakers er ook in (wel zonder de beat). Als Acid Nightmare niet gepitched is, doe je Blow Up The Speakers met ongeveer 7.8% pitch. Dit laat je zo'n anderhalve minuut doorgaan en dan draai je Acid Nightmare weg.

Met platen wordt dit moeilijk, maar met goeie CD spelers lukt het zo. wink ;)

Deze mix vind bijna ieder publiek goed en ze gaan altijd uit hun dak. laugh :D Suc6 ermee!!!