Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Waypoint

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 130 bijdrage(n) van Waypoint (Pagina: 1 van 7)

Topic: Problemen met Syrincs set (6-6-2005 19:20:00)
Mocht iemand mij een goede prijs bieden dan doe ik die van mij wel (heel misschien) weg...
Topic: Mixing Skills (14-12-2004 19:23:00)

mr_jows schreef:

Waypoint schreef:

Ja okeej een backspin moet je zeker niet te vaak gebruiken. Ik kan dat niet eens, omdat dat niet kan met m'n cdj-20's razz :p!

Ik heb de cd van Daft Punk - Alive 1997 (dacht ik), nou daar wordt er ook lekker op gemixt hoor damn! shocked 8O
Studio mix jah! Dat is echt niet moeilijk hoor ;) Kan iedere mongool met twee armen en minimaal 3 vingers :D
Nou toevallig hoor je het publiek ook in de breaks meegillen/ reageren . Dus hij is wel degelijk live, tenzij ze dat er ook in de studio bijgeplakt hebben natuurlijkrazz :p....
Topic: Mixing Skills (13-12-2004 23:36:00)
Ja okeej een backspin moet je zeker niet te vaak gebruiken. Ik kan dat niet eens, omdat dat niet kan met m'n cdj-20's razz :p!

Ik heb de cd van Daft Punk - Alive 1997 (dacht ik), nou daar wordt er ook lekker op gemixt hoor damn! shocked 8O
Topic: Mixing Skills (7-12-2004 15:42:00)

Infected Sounds schreef:

Tja, dat krijg je met Kazaa sneaky :V wink ;)
Om eventjes een mix nummer van Soulwax te horen ga ik niet helemaal naar de winkel hoor wink ;) Dat soulwax ook 2many dj's zijn wist ik niet haha! Wel leuk om te weten razz :p

Laat ik wel even heel duidelijk zijn:
GOEDE muziek die ik vaak luister en mooi vind KOOP ik! Heb al heel wat dance single's en 'gewone' cd's als van blof,acda en de munnik etc....

De meeste top 40 vind ik niet top ofzo, maarja ik draai 2x per maand bij een jeugdsoos en ik wil graag bij een drive in oid draaien en dan moet je dat wel draaien hè. Een beetje de tussen weg vinden.

Maar toch bedankt voor de bemoedigende spraak, volgens mij ben ik ook niet de enige die dit gevoel wel eens heeft gehad...
Topic: Mixing Skills (6-12-2004 19:23:00)
Hey mensen,

Nou bedankt voor de bemoedigende pep-talks enne Sylvia sorry ashamed :$

Ik vind overigens wel dat je onderscheidt moet maken tussen Dj's die live geweldig zijn en dj's die in de studio geweldig zijn. Sommige die kunnen veel met een aantal effecten (samplers e.d) in de studio, maar andere kunnen zonder nog geweldiger mixen shocked 8O !

Ps. heb net ook eens wat van 2 many dj's geluisterd, klinkt zekers goed! Soulwax heeft trouwens een nummer dat 2 many dj's heet... geweldig nummer happy :)
Topic: Mixing Skills (6-12-2004 00:18:00)
Hey mannen (volgens mij zijn er hier geen vrouwen actief namelijk haha.. ),

Ik vroeg mij het volgende af:

Hoe belangrijk zijn de mix technieken volgens jouw als je ergens draait als DJ(drive in/ club)? Ik bedoel bij uitgaansgelegenheden waar vooral top 40 e.d wordt gedraaid (dus niet de ECHTE clubs, waar echt dance publiek op afkomt, maar de meer gewone 'feesttenten').

Ik wil namelijk graag daar draaien maar ben niet zo zeker van mijn techniek. Ik vind top 40 muziek meestal niet te mixen, sommige liedjes eindigen zo abrupt, hebben aan het einde en aan het begin een vocal waar je niks mee kan enz...

Ik draai trouwens al wel een aardig poosje, maar eerlijkheid gebied ik wel te zeggen dat ik het niet echt vind opschieten. Meestal oefen ik wel een paar uur per week, gewoon lekker een beetje draaien, maar om nou te zeggen dat ik naadloos kan mixen...

Na die 2 jaar min of meer toch wel wekelijks oefenen heb ik soms wel zoiets van.. tja kan ik het wel, moet ik het niet opgeven.. Het is gewoon duidelijk hoorbaar dat ik niet naadloos kan mixen.

Het ene nummer snel overschuiven in de andere en soms met een vocal in mixen lukt wel. Maar toch... als je soms ziet hoe andere al zo goed kunnen mixen...

Hebben jullie dat ook wel en wat vinden jullie ervan?
Topic: Gemini Cdj-20 kapot? (2-6-2004 01:07:00)

DJDarkness schreef:

Dré heeft wel; eens gezegd dat een heel nieuwe binne werkje 125 euro kosten. (correct me if i'm wrong)
en dat het wel fijne cd spleres zijn om te maken. Je kan over al goed bij. Duss het had erger gekunt succes!!!!
Voor 125 euro + arbeids loon kan ik al bijna een nieuwe kopen volgens mij.... (Grrr....Jij met je dat het ergers had gekunt wink ;) razz :p )
Topic: Gemini Cdj-20 kapot? (1-6-2004 19:16:00)
Nou soms doen bepaalde knoppen het niet (soms de cue bijvb) en soms stop ik er een cd in en dan wil hij hem eerst wel lezen, maar na een kwartiertje draaien gaat een cd ineens heel snel rond draaien en hoor je van dat getik

volgens mij is hij gewoon vies ofzo, maar die knoppen doen het ook niet 100%
vind zo raar, soms kan ik een half uur gewoon draaien en dan ineens geeft hij dat
tikkende geluid en draait de cd heel snel rond....

Nu schijnt dat op het loopwerk dus geen garantie meer zit, maar horen de cue knop en de stop knop daar ook toe?

Ik kan dus waarschijnlijk net zo goed in Nederland een reparateur opzoeken. Maar wat zijn de gemiddelde loonkosten in Nl aan arbeidskosten eigelijk? Zal wel lekker veel zijn. 30/40 euro per uuur + nieuw loopwerk (à 50/60(?) euro)..... (Dan weet ik of ik niet wordt afgezet nl)
Topic: Gemini Cdj-20 kapot? (19-5-2004 23:54:00)

Patrick van Vugt schreef:

Waypoint schreef:

okeej thanks happy :) ... wel raar dat die cd speler daar kapot van kan gaan... shocked 8O
Ja, vond ik ook raar.
Maar er zit een soort borsteltje op die cd die lang de lens moet gaan (duhh), maar dat ding krast meer op de lens dan dat ie schoonmaakt.. wink ;)
Sorry voor de late reactie maar ik kom nu pas weer @ new line... Kom er eens in de zoveel weken..

De speler heeft weer kuren. Ik heb al een mailtje gestuurd. Als ik meer info weet horen jullie het. Het zal wel ff duren sad :( (maarja heb toch examens wink ;) )
Topic: Gemini Cdj-20 kapot? (2-5-2004 20:58:00)
okeej thanks happy :) ... wel raar dat die cd speler daar kapot van kan gaan... shocked 8O
Topic: Gemini Cdj-20 kapot? (29-4-2004 17:17:00)
Nou, na het schoonmaken van de laser met een wattenstaafje (gewoon zonder alcohol) lijkt gelukkig het probleem verholpen. Iedereen nog bedankt happy :)
Topic: Gemini Cdj-20 kapot? (25-4-2004 12:29:00)

sylvia schreef:

Ik zou zeggen zoek de dichtstbijzijnde Gemini-dealer op, pak de telefoon en vraag het ze. Dan hoeven we daar ook niet verder over te lullen wink ;) .
Tja gister was het laat en nu is het zondag dus ik hoopte dat iemand het wist happy :)
Topic: Gemini Cdj-20 kapot? (25-4-2004 00:53:00)

Tom schreef:

T valt me trouwens wel op dat iedereen deze spelers 2 jaar geleden de hemel in prees, maar nu de laatste tijd komen er steeds meer probleempjes met deze speler hier op het forum langs....... sad :(
Van mij zijn ook al een jaarje of 2 oud en dan komen de dingen aan de orde die je aan het begin nog niet ziet hè. Misschien is het wel slijtage. Het blijven top spelers hoor. De cd's liggen er btw altijd goed in, daar is geen twijfel over mogelijk.

Vanavond heb ik hem niet durfen gebruiken; alle keren gewoon de hele tijd een hele serie "krakers' achter elkaar, dus ik heb hem snel uitgedaan.

Gemini claimt overigens een "wereldwijde" garantie (3 jaar in Europa). Dat betekend dat ik een gemini uit duitsland ook bij de plaatselijke (gemini) handelaar kan laten repareren/ terug sturen naar de fabriek?
(geen gelul over het Duitsland verhaal aub, daar draait het topic niet om)
Topic: Gemini Cdj-20 kapot? (24-4-2004 13:08:00)
Hey mensen,

Ik heb al een poosje een cdj-20 van Gemini. Nu staat er op de achterkant augustes 2001 en op de bon staat een maand(weet niet zo snel welke) en dan 2002. De datum van de bon geld toch neem ik aan? Dus tot 2005 garantie?

Want waar het mij om gaat; ik wilde net ff weer gaan draaien, maar zodra de cdj aan ging en de cd ging laden, hoorde ik een keiharde krak oid. Dit heb ik wel eens eerder gehad heel kort, maar dit keer veel langer. Dus toen heb ik snel de stroom eraf gehaald. Nadat ik hem opnieuw aangedaan had heb ik 40 sec oid gewacht op het laden v/d cd en toenwas hij nog aan spinnen maar had hij hem nog niet geladen. Weer uit gedaan en weer wachten. Daarna deed hij het pas. Op de cd zit geen enkele kras en is origineel.

Dit heb ik wel eens vaker , maar niet iedere dag. Weet iemand wat dit kan zijn? Want stel als ik hem opstuur en hij het bij de fabrikant net wel doet dan moet ik zeker dokken?
Alvast bedankt,
Daniël happy :)
Topic: Zelf zuil maken voor Syrincs M3-220 (4-4-2004 13:01:00)

QuincMan schreef:

Sinds het begin mag dit niet... En ja je hebt gelijk over die in de begin post.

Waarom links ipv fotos? D'r zijn modemmers onder ons (ook al is het een uitstervend ras, ze zijn er nog steeds). En om de snelheid van het forum te waarborgen.
naja maakt ook niet uit, ik zal er in het vervolg rekening mee houden. Maar ik vroeg me eerst ook al af, waar Tom op doelde wink ;) . Overigens ben ik er ook al vanaf het begin er bij hoor... laugh :D
Topic: Zelf zuil maken voor Syrincs M3-220 (3-4-2004 19:56:00)

Tom schreef:

Edit Mod: alleen links van plaatjes plaatsen aub
Waarom dat er staat mag Joost weten, want ik zie geen enkel plaatje dat door een link verandert is behalve die van deze week. Kijk maar is bij de starterspost e.d shocked 8O Sinds wanneer mogen er geen foto's meer in post's? Dan kunnen de tags [IMG] e.d ook wel weer weg....
Topic: Zelf zuil maken voor Syrincs M3-220 (3-4-2004 00:05:00)
Ik heb geen idee of iemand er nog belangstelling voor heeft, maar voordiegene die dat wel hebben: (Onder het motto beter laat dan nooit laugh :D razz :p )

Foto 1:
members.home.nl/disco/newline/z1.JPG
Foto 2:
members.home.nl/disco/newline/z2.JPG
Foto 3:
members.home.nl/disco/newline/z3.JPG
Foto 4:
members.home.nl/disco/newline/z4.JPG
Foto 5:
members.home.nl/disco/newline/z5.JPG

Ze moeten eigelijk nog is helemaal super glad worden geschuurd, maar wegens tijd gebrek en gebrek aan zin heb ik dit (nog) niet gedaan. Ik moest namelijk eerst mijn kamers behangen, verfen etc..... Ik heb geprobeerd het plamuurtroep netjes glad te krijgen, maar dit viel me erg tegen.

Ook ging de zilver verf afgeven, wat ook al het geval was bij de zilvere tafeltjes (onder de monitor en tv). Mijn zuilen heb ik wel eerst met grondverf +ammoniak behandeld dus het is mij een raadsel waarom ze afgeven sad :(

De ruimte achter de Syrincs heb ik opengelaten. Dit omdat met een gesloten kast de geluidsweergave beinvloed kon worden (hoorde ik?)
Onder de opening zit een losse plank, die met een aantal schroeven vast zit. Er zit namelijk een vuilniszak met zand erin, voor het gewicht. Ze wegen ongeveer 18 kg. razz :p

Ik kwam erook achter, toen ik zat na te denken over speakerdoek oid, dat de speaker er ook helemaal inpaste. Dat is dus nu het geval (is bij de originele zuilen ook zo)

[Offtopic]Dat uploaden naar @ home is naar 10 x proberen en 20 min wachten gelukt sad :( [/offtopic]
Edit Mod: Plaatjes weer in links veranderd. Kijk nou eens één post boven die van jou, wat daar staat...
Topic: Pc geluid (25-3-2004 09:22:00)
okeej thanks laugh :D
Topic: Pc geluid (24-3-2004 19:25:00)
ja maar het probleemm is dus dat ik, voor zover ik weet, mijn pc niet laat clippen. Maar als je luisterd hoor je het wel. Gewoon de geluidskaart wat zachter zetten en mijn syrincs setje wat harder dus wink ;) ?

Enne die gouden dingen vroeg ik gewoon uit nieuwsgierigheid. Of je het echt merkt. Anders is het natuurlijk het overwegen waard happy :)
Topic: Pc geluid (24-3-2004 14:53:00)
Hey wat ik me afvroeg hè.

Ik merkt nu duidelijk dat zodra ik het hoofdkanaal (software) matig op z'n max zet. (dus gewoon via die knopjes op m'n toetsenbord), het geluid best brak klinkt. Je hoort een soort van kapotte/overstuurde bass uit de syrincs monitoren komen. Eerder heb ik dit nooit gemerkt.

Hoe kan dit nu eigelijk? Is het gewoon een overstuurd geluid? Zijn er meer mensen die dit hebben?

En hoeveel nu hebben die zgn vergulde tulpjes nou? Merk je er nog veel van? Want ze zijn wel een stukkie duurder dan normaal wink ;)

Alvast bedankt!