Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Mark_dabomb

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van Mark_dabomb (Pagina: 1 van 10)

Topic: Full-time drive-in show (27-11-2009 08:27:00)
In de eerste jaren hoeft dat niet hoor, je hebt dan veel investeringen in activa waardoor je ook veel BTW opvoert als kosten.
Topic: Stel je even voor... (18-11-2009 21:04:00)

ozzy] schreef:

Heb ik van jou niet is ooit een IBM T42 gekocht?
Topic: Grootste opschepperij, bloopers en andere (eerlijke) onzin (15-10-2009 10:58:00)
Iets met vietnamees? ;)
Topic: Beste platen van dit moment.... (28-9-2009 15:39:00)
Niet echt súper nieuw maar wat knalt die toch heerlijk over een goede installatie:

Ralvero - Killer Bee.

Wat andere tipjes:

BEP & Guetta - I've gotto moombah feeling (Artistic Raw Bootleg)
Jetsetterz - Feest
Topic: Beste platen van dit moment.... (28-9-2009 13:43:00)
Viel ook niet bijzonder erg in de smaak hier in de club maar sommigen moesten wel even lachen ;)
Topic: Beste platen van dit moment.... (26-9-2009 10:41:00)

pietje schreef:

Dizzee Rascal & Armand Van Helden - Ik Ben Vandaag Zo Bonkers (Niles Chop Chop Mix)

laugh :D Geniaal, lag helemaal dubbel toen ik deze hoorde.
Ik ga m vanavond is draaien in een club, ben benieuwd ;)
Topic: Wat kosten jullie nou? (31-8-2009 14:43:00)
Bij grote collecties (20.000+) nummers wil men inderdaad nog wel is de draad kwijt raken. Wat ik zo merk is dat de DJ's hier een beetje het standaard bruiloft/bedrijfsfeestjes werk doen. Dat doe ik ook veel en ik moet zeggen dat mijn avonden er qua opbouw en invulling redelijk gelijk uitzien. Uiteraard is het fijn dat je aan alle verzoekjes gehoor kan geven maar bijna niemand vindt het een probleem als je een nummer niet hebt. Zo draaide ik zaterdagavond chuck berry's roll over beethoven toen er tijdens het nummer iemand naar me toe kwam of ik de uitvoering van het electric light orchestra ook bij had, helaas, heb ik niet. Geen probleem, doe dan maar....

Ook kwam er iemand bij me die in hetzelfde rondje rock & roll als hierboven vroeg of ik Dizzee Rascal's Bonkers wilde draaien, keiharde house/techno tot op het bot. Ik zei, dat is prima maar dat kan even duren. Mevrouw in kwestie begreep het volkom en zette weer lekker de heupjes in beweging op Elvis.

Offtopic: Marcel, juist, het was die ene dame ;)
Topic: Volume control voor actieve speakers (28-8-2009 18:59:00)
Ik zal wel is kijken als ik m heb. Als het tegenvalt gaat ie gewoon weer terug en komt er een beresford.
Topic: Volume control voor actieve speakers (27-8-2009 19:29:00)

Frank76 schreef:

deze is voor dat soort gebruik bedoeld.
Kan je tevens meer bronnen en speakers opzetten als je zou willen.
Super! Dat was precies degene die ik zocht!
Topic: Volume control voor actieve speakers (27-8-2009 08:36:00)
Nu koop ik binnenkort een actieve speakerset voor thuisgebruik (Syrincs oid) waar ik als bron een cd-speler aanhang. Ik heb echter geen zin om telkens aan de achterkant van de speakers het volume te regelen.

Wat zijn handige apparaten om daar tussen te hangen die zo weinig mogelijk doen met het geluid? Dus eigenlijk zoek ik gewoon een apparaatje waar ik tulp van mijn cd speler in steek en waar ik dan gelijk weer door kan gaan met signaal naar de speakers.
Topic: Zomerhit van dit jaar??? (17-7-2009 10:16:00)

Victor Junior schreef:

Pon Di Floor en dan de Afrojack remix waarschijnlijk ;-). Komt in Nederland uit onder de naam "Afrojack & Diplo- how i like it".
Haha, je was 1 minuutje na mij! Maar I agree!
Topic: Zomerhit van dit jaar??? (9-7-2009 17:35:00)
in het club en uitgaanscircuit: Major Lazer - Pod de Floor
Topic: interesse feesten organiseren (16-5-2009 16:32:00)
Dan heb je wel een luxe positie want zo bijzonder storm loopt het op feetsjes niet meer deze dagen. Er is écht veel te veel aanbod van doorsnee feestjes.
Topic: interesse feesten organiseren (16-5-2009 10:35:00)
Vaak is het zo dat je inderdaad een minimum aan omzet moet behalen wil je geen zaalhuur hoeven te betalen. Helemaal de eerste keer als je een feest organiseert op een locatie moet je je echt nog bewijzen. Ook zalen hebben veel kosten (inkoop, personeel, huur, enzovoorts) en nemen weinig risico. Kom je echter op een dag van de week waarop de betreffende zaal of café het toch niet druk heeft (dus géén vrijdag of zaterdag) kan je al véél makkelijker onderhandelen.

Ik organiseer zelf in september een groot gala voor studenten van een hogeschool in Tilburg (ca. 400-500 bezoekers) waarmee we net begonnen zijn met de organisatie. Het moeilijkste is en blijft de promotie (uitverkocht raken) en het zoeken en vinden van sponsoren.
Topic: interesse feesten organiseren (2-5-2009 09:40:00)
Alleen in sporthallen kan je pas denken aan feestjes vanaf 1000 man of in die richting. Wel erg veel voor een eerste feestje.
Topic: interesse feesten organiseren (1-5-2009 14:18:00)
Leuk dat je geïnteresseerd bent in evenementen, ik heb zelf veel ervaring met grote zakelijke evenementen (symposia, congressen e.d.) maar ook met studentenfeesten, schoolfeesten en bedrijfsfeesten.

De gouden tip: Al doende leert men!

Ga eerst is meelopen als rechterhandje of sleepkever of wat dan ook bij een wat groter evenement, let goed op wat er allemaal gebeurd en bewaar draaiboeken, stel dan een goed plan op voor je eigen evenement, let wel, er zijn zo veel dans feestjes die allemaal van het zelfde laken een pak zijn en waar vaak grote organisaties achter zitten die de grote steden in de tang hebben. Via schaalvergroting boeken zij grote namen voor relatief weinig geld. Marges op dit soort feesten zijn minimaal! Verzin iets ECHTS vernieuwends en allicht dat het een groot succes wordt!

Ik zie dat je in Eindhoven woont, ik woon zelf in Tilburg, mocht je is een keer wat meer info willen kan je altijd mailen.
Topic: Denon software updates! (5-4-2009 08:41:00)
Eindelijk worden ze nog is slim daar bij Denon ;)
Topic: Slechtste ervaring (26-2-2009 22:46:00)

Watt-Xtra schreef:

warface:

Ik heb zn actie ook eens meegemaakt, nadat ik de eigenaar zelf wel had gesproken overgegaan tot eigen actie. Meneer vond dat ie goed geparkeert stond en ik pech had. Ik kon die bocht nooit maken met aanhanger.

Ik had toen nog die pickup met stalen achterbar, bullbar, aanhanger afgekoppeld, mijn achterkant tegen zijn trekhaak en flink gasgeven... sneaky :V Auto een stuk verder gedrukt... ik kon erlangs en verder niets meer vernomen van betreffende eigenaar.

Sommige mensen angry Maar dat is hetzelfde als met parkeren, sommige mensen leren het nooit, 2 vakken gebruiken, super scheef parkeren, of zodanig parkeren dat je zelf geen ruimte meer hebt. Indien ik de kans krijg dan parkeer ik mijn bijrijders kant zo dicht op de betuurderskant van de ander dat ie wel per bijrijderskant moet instappen... razz :p Of een auto klemzetten voor het huis omdat iemand het presteert de auto zo te parkeren dat ie over een bijna 3vaks parkeerplaats alles gebruikt zodat ik met bus niet normaal kan parkeren.

Dan heb ik wel eens de neiging de auto van mn vriendin te pakken en betreffende auto klem te zetten. :D

Waarom kan ik wel een combi van bus en 6,2 meter aanhanger in het vak te parkeren en zij een simpel autootje niet?
Wat gij niet wilt wat u geschiedt, doet dat ook een ander niet?

&

Een goed begin begint bij jezelf?
Topic: Beste platen van dit moment.... (4-2-2009 14:42:00)
Alesha Dixon - The Boy Does Nothing (Bimbo Jones Remix)
Topic: Beste platen van dit moment.... (3-2-2009 18:15:00)
Quintin - Bleep It

Mooie knaller in de clubs