Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Armani

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 47 bijdrage(n) van Armani (Pagina: 1 van 3)

Topic: Wat kosten jullie nou? (20-7-2003 20:11:00)
Tja.. ooit had ik ook nog een droom om samen met iemand anders een Drive-in show te beginnen. Echter door tijdgebrek, andere interesses en de voornamelijk tegenvallende inkomsten in onze ogen is het er nooit van gekomen.
Als ik zie hoe weinig sommigen vragen voor een avondje draaien en dan te bedenken dat er al minder feesten zijn door terughoudende economie (of hebben jullie daar geen last van?) en dat de concurrentie moordend is hier in de Randstad, blijven we dus liever uitgaan op de uitgaansavonden. happy :)
Topic: Mijn eerste spulletjes (20-7-2003 20:06:00)
Mijn eerste DJtool was een Gemini PS626i die ik kreeg voor Kerstmis, aangesloten aan m'n Sony hifi-set, Sony QS CDspeler en Sony Discman. Fijn werkte het echter niet, want die cdspelers hadden vrij weinig opties en die discman had geen instant start, maar dacht eerst een halve seconde na als ik op play drukte.

De Gemini PS626i was wel het perfecte mengpaneel om mee te beginnen en daar heb ik me ook gek op geoefend. Heel handig vond ik die kleine fader voor het volume in de koptelefoon met de master, tja een beetje moeilijk uit te leggen, maar deze optie vond ik echt geweldig en mis ik nogsteeds op de Dateq's en Pioneer's. Maar dat was echt super handig, kweet alleen de naam niet meer.
Erg jammer vond ik toch wel de kwaliteit van de faders en daarom zijn die Gemini's dus vrij aantrekkelijk qua prijs. Na een jaar waren die faders al zo versleten... voelde echt niet fijn aan.
Maar al met al was het echt een geweldige mixer om mee te beginnen.
Topic: HipHop (26-6-2003 00:57:00)

hessel schreef:

Armani schreef:

Wordt er tegenwoordig nog echt Hip-Hop gemaakt dan? Haast alles is toch meer R&B en Rap?!!
De laatste keer dat ik aan het "hiphoppen" was, was in 1991 ofzo?
Def La Desh - Feel The Rythm (Hip Hop)
R Kelly & Public Announcement - She's Got That Vibe
En muziek van Snap, De La Soul, dat waren pas Hip-Hop-nummers... Die (Hollandse) Rap/R&B van tegenwoordig kan je toch geen Hip-Hop noemen???
ik ken die nummers niet, maar wat is het verschil volgens jou, is het old-school ofzo
Ehm... volgens mij waren dat echt de hoogtij dagen van de Hip-Hop. Iedereen hiphopte toen volgens mij.. En dat waren echt hele grote nummers toendertijd.. Daarna ben ik in aanraking gekomen met de echte Oldschool (T99, Speedy J, Praga Khan), toen gabber, etc etc... Maar HipHop is nooit meer teruggekomen/zo groot geworden als toen.
Topic: HipHop (25-6-2003 15:39:00)
Wordt er tegenwoordig nog echt Hip-Hop gemaakt dan? Haast alles is toch meer R&B en Rap?!!
De laatste keer dat ik aan het "hiphoppen" was, was in 1991 ofzo?
Def La Desh - Feel The Rythm (Hip Hop)
R Kelly & Public Announcement - She's Got That Vibe
En muziek van Snap, De La Soul, dat waren pas Hip-Hop-nummers... Die (Hollandse) Rap/R&B van tegenwoordig kan je toch geen Hip-Hop noemen???
Topic: Zomerhit 2003, wat gaat het worden? (25-6-2003 03:53:00)

Teun schreef:

La Bionda - Eeah Dada
deze laatste zal wel (bijna) niemand (meer) kennen maar is best zomers plaatje dacht ik zo happy :) Dit is natuurlijk maar iets wat ik eventjes snel opzocht gisteren maar dit is zo'n beetje waar ik naar op zoek ben. Iemand leuke ideen?
"La Bionda - Eeah Dada"?!!! Die heb ik in de zomer van '99 nog op single gekocht.. Of was het nou 2000?! Nou, ik was laatst in Snollywood en daar deed 'ie het nogsteeds goed hoor.. happy :)

De zomerhit van dit jaar, wordt zonder twijfel "The Underdog Project Feat. The Sunclub - Summerjam 2003". Eerst vond ik het nog een nepversie van 2 zomerhits door elkaar, maar nu ik 'm overal steeds vaker hoor begin ik 'm ook nog goed te vinden.

Dus even samengevat:
2003 - "The Underdog Project Feat. The Sunclub - Summerjam 2003"
2002 - "Ketjupsong" ofzo?
2001 - "Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours" / "Parla & Pardoux - Liberte"
2000 - "Jody Bernal - Que Si, Que No"
1999 - "Eifel 65 - Blue-da-be-de-da-be-daa" / "Avant Garde - Get Down" (moeilijke hits in Salou!!!)
1998 - "Scoop - Drop It"
Zo zat het in elkaar toch zo'n beetje...???
Topic: dj tiesto beste dj van de wereld? (25-6-2003 03:26:00)
Tja, ik weet niet waarom iedereen maar zo'n heisa maakt over "Tiesto de beste DJ van de wereld", maar uiteindelijk is het gewoon iemand die 2 plaatjes aan elkaar lijmt als hij staat te draaien. Dat kunnen en doen wij toch allemaal?!! Wat is er dan zo bijzonder aan zijn manier van mixen?! Ik ken zat DJ's die platen veel beter, moeilijker en creatiever in elkaar mixen!

En dan Tiesto als producer... Tja, tuurlijk heeft hij veel goede platen en na wat meer goede platen worden de rest ook wel vanzelf hits door je grote massa fans.. Maar nuchter bekeken ken ik zoveel anderen die ook goede platen maken.

Dus ik vind het een beetje raar om hem de beste van de wereld te noemen. Er zijn bovendien zoveel soorten stijlen en smaken. Waarom dan zijn stijl die hem de beste van de wereld maakt?

Maar goed, ik heb het niet zo op het DJ-vereren/verafgoden. Uiteindelijk is het iets wat wij ook allemaal doen; 2 platen aan elkaar lijmen, zodat er geen stop tussen zit en dat ze netjes overvloeien. Niets meer en niets minder.
Topic: TMF Awards 2003 (22-4-2003 00:34:00)
Ik zette m'n TV aan, zie die gare kop van Jan Wayne die een prijs in ontvangst nam als beste buitenlandse DJ, dus ik had alweer voldoende TMF Awards 2003 gezien.. ZAPPPPP!!!!!
Topic: Sampler! Yahama SU10 (19-3-2003 16:42:00)
Ik heb zelf enige tijd de Yamaha SU-200 gehad en ik kon niet zeggen dat ik er erg tevreden mee was. Het geheugen vond ik vrij beperkt, het lukte me maar niet om al die "banken" vol te krijgen met sample's. Elke keer kreeg ik de melding dat het geheugen vol was. En direct sample's afspelen van die SM-kaart lukt ook niet.
Verder vond ik de effecten niet meer dan leuk en dat sratchpad is grappig, maar klinkt niet echt bijzonder.
Maar goed, ik heb mijn Yamaha SU-200 daarom alweer snel doorverkocht. Mijn tip is dan ook: probeer 'm eerst goed uit en vraag jezelf dan af of deze wel die meerwaarde biedt die je zoekt.
Topic: Nieuw: Denon DN-S5000 Tabletop CDspeler! (3-3-2003 20:59:00)
De prijs van rond de 1000 euro lijkt hoog. Maar vergis je niet dat deze cd-speler te updaten is. Zo is er nu een update te downloaden die je de mogelijkheid geeft om mp-3 af te spelen.
Hhhmmm interessant.. Ik wist niet dat je de software van de Denon DN-S5000 kon updaten. Dat maakt deze cdspeler alleen maar meer interessant. Blijf je er tenminste niet mee achterlopen op een gegeven moment. En wat dat betreft is de prijs van de Denon zeker niet te hoog, zelfde prijs ongeveer als de Pioneer, maar de Denon heeft veeeel meer functie's. Als ik mocht kiezen zou ik het wel weten hoor...
leuke spelertjes, zelf zou ik persoonlijk waarschijnlijk deze cd-speler niet kopen. Ik vind de Pioneers ten eerste:
- 100x mooier (van binnen is natuurlijk nog zelfs iets belangrijker)
- veel overzichterlijker happy :)
En dat sommige mensen de Denon niet overzichtelijk uit vinden zien, boeiend.. Weekje op draaien en je merkt nergens wat van... Bovendien moet je uiteindelijk toch wel op alle merken cdspelers kunnen draaien toch. Aangezien in de ene tent Denon staat en in de andere Pioneer. En is het niet zo dat je het loopwerk van de Denon eenvoudig kan verwisselen? Toch een extra pluspuntje van de Denon niet?!
Aangezien iemand in dit topic zei dat er nieuwe spelers komen van o.a.
- technics (wat waarschijnlijk wel weer het duurste spelertje zal worden lijkt mij)
- pioneer
Aangezien André veel contacten heeft (denk ik tenminste) is mijn vraag aan hem:
Komt er echt een nieuwe cd speler van Pioneer? Zou jah heb je al een foto van een demo ofzo? Hetzelfde voor de technics
Praktisch alle DJmerken die nu cdspelers hebben, komen om de zoveel tijd met nieuwe cdspelers. Zo is het altijd gegaan en zo zal het altijd zijn.. Stilzitten heeft weinig zin in een markt die voortdurend in beweging is, overigens is Technics wel erg goed in "stilzitten" met de SL1200-serie... wink ;) Maar je kunt er wel op rekenen dat Pioneer straks weer met een nieuwe cdspeler komt. Meestal in september/oktober toch ivm Kerst?
En of Technics ook met een DJcdspeler komt.. Hhhmmm... lijkt me erg sterk aangezien dat merk alles behalve innovatief is geweest afgelopen 30 jaar, maar wie weet.. Ik zou het wel toejuichen, hoe meer concurrentie hoe beter..
Vergeet ook niet dat ALS je LEGAAL met MP3's wilt draaien, je ALLE originelen OOK bij je zult moeten hebben. Dus wat nou ruimte besparing???
Maar zullen ze daar niet een andere regelgeving voor gaan verzinnen over een paar jaar? Volgens mij is er deze week weer een site online gegaan van een grote muziekmaatschappij waar je tegen betaling legaal mp3's kan downloaden.. Stel deze trend zet zich voort (wat wel de bedoeling is om het illegaal downloaden van mp3's tegen te gaan), dan moet het toch niet zo zijn dat je dan nogsteeds originele cd's moet meenemen, terwijl je hebt betaald voor je mp3tjes??
Ik blijf het vreemd vinden dat mensen een CD-speler willen die een draaitafel na moet doen.
HET IS GEEN DRAAITAFEL!!!
als je iets wilt dat rond draait, koop dan een slijptol.
Het is puur om de DJ's toch proberen een beetje te laten overstappen van vinyl naar cd denk ik. VinylDJ's missen gewoon dat draaiplateau, maar door cdspelers het gevoel te geven van vinyl en nog meer mogelijkheden te geven qua mixen met cd's, stappen sommige DJ's misschien nog weleens over van vinyl naar cd. En stel dit gebeurd later ook daadwerkelijk, komt er straks ook meer op cd-single uit dan alleen op vinyl en wie weet wat daarna...
Maar goed, begrijp me niet verkeerd... Het boeit mij nix hoe cd-spelers werken, ik draai al sinds het begin met cd's en ik vind alles best. Opzich is het wel goed dat cdspelers meer op draaitafels beginnen te lijken, want dan hoor ik niet elke keer de opmerking "..maar echte DJ's draaien toch met vinyl en niet met cd's". Dus hoe meer mensen op cd, hoe beter! happy :)
Topic: Paint & Stuff!!! (11-12-2002 13:24:00)

DJ-Psycho schreef:

Je paintjes zijn wel leuk, maar veeel te onduidelijk. Misschien moet je toch eens een ander programmatje gebruiken. Met Flash MX kun je ook plaatjes maken en dan exporteren als JPG.
Waarom een Jpeg maken in Flash? Het gaat hier om een stilstaand beeld op je monitor? Flash is vector-georienteerd, dus vooral goed als je een afbeelding wilt afdrukken op papier (geen last van pixels = blokjes).
Wil je mooie afbeeldingen maken die goed overkomen op je monitor dan zou ik een pixel-georienteerd programma nemen. En dan bedoel ik eigenlijk Photoshop, dit is de standaard in beeldbewerking op de pc.
Mijn advies:
- Adobe Photoshop 7 voor al het stilstaande afbeeldingen op je monitor, websites etc.
- Adobe Illustrator 10 voor alle afbeeldingen op papier (folders, flyers, etc), dit programma is vector-georienteerd, maar werkt veel makkelijker dat Flash.
- Flash MX (of 6) voor animaties. Dus bewegingen op je website (Flash-movies).
Topic: Numark PPD01 (8-12-2002 14:26:00)

Dré schreef:

1 kanttekening: Ik wordt GEK van al die fabrikanten die mee doen aan die "blue dabadi dabada" hype. Op de PPD 01 is het wel ERG extreem. ALLE ledjes van de VU meter zijn blauw. De groene ledjes zijn blauw MAAR ook de rode ledjes zijn blauw. Kan ik niemand meer op z'n kop geven als hij in het rood draait (want er is GEEN rood).
Alsof dat nog niet erg genoeg is;
"Pepsi-cola komt tijdelijk met een blauwe cola op de Nederlandse markt. De colagigant voorspelt dat blauw dit jaar de kleur wordt van kerst. De normale cola van Pepsi krijgt daarom een blauwe kleur aangemeten. Pepsi Blue komt alleen tijdens de weken rond kerst in de winkels, en is natuurlijk bij Free Record Shop verkrijgbaar. Ook qua muziek wordt het een blauwe kerst, Silkstone heeft speciaal voor Pepsi Blue een kerstnummer geschreven: Blue X-mas. Deze kerst wordt dus anders dan andere jaren, met een blauwe cola en een vet nieuw kerstnummer. It's gonna be a Blue, Blue X-mas!"
Topic: wat is een goed mixer voor op de comp? (3-12-2002 19:01:00)
Ppfff... nou ik heb die programma's weleens geprobeerd voor de fun, maar wat een drama is dat om mee te mixen zeg! Beetje alles bedienen met je muis... GGRRRR Superirritant en onhandig!
Topic: Wil mixer kopen maar wil er graag wat advies over.... (2-12-2002 14:52:00)

DJ MAX schreef:

Armani schreef:

DJ MAX schreef:

idd. de gemini ziet er 100X mooier uit, maar het gaat om de kwaliteit ... ik denk dat ik mijn JB-s mengpaneel lekker houdt, want er zit weinig verschil tussen !
Je wilt hiermee toch niet zeggen dat JB Systems dezelfde of zelfs betere kwaliteit is dan Gemini mag ik hopen toch..???
jawel happy :) happy :) happy :)
Mag ik dan even heel hard lachen...???? laugh :D
Topic: Numark PPD01 (2-12-2002 14:50:00)
Thx Tom, deze uitleg van jou maakt het weer een stuk duidelijker.
Maar goed, zo'n digitale mixer als deze Numark is gewoon een kastje met wat faders, processor, geheugen, HD en het programma BPM-studio, om maar even simpel te zeggen.
Maar is dit nou de toekomst qua mixers of niet??? Een draaitafel is toch ook niet digitaal?
Topic: Wil mixer kopen maar wil er graag wat advies over.... (1-12-2002 22:28:00)

DJ MAX schreef:

idd. de gemini ziet er 100X mooier uit, maar het gaat om de kwaliteit ... ik denk dat ik mijn JB-s mengpaneel lekker houdt, want er zit weinig verschil tussen !
Je wilt hiermee toch niet zeggen dat JB Systems dezelfde of zelfs betere kwaliteit is dan Gemini mag ik hopen toch..???
Topic: Wil mixer kopen maar wil er graag wat advies over.... (1-12-2002 16:45:00)

remczero schreef:

Dat is inderdaad zo...De Gemini PS-626 i is een erg goede mixer om mee te beginnen. Ik heb er ook een ,en heb eigenlijk nog maar weinig nadelen gezien aan deze mixer. De equalizer is precies goed ,alleen als je dikke vingers hebt kun je beter een andere mixer nemen...En de crossfader werkt wel lekker..Alles is eigenlijk wel goed aan deze mixer terwijl de prijs toch nog vrij laag blijft (199 Euro)..Ik zou voor deze gaan of voor een dateq XTC...Maar hoewel je al aangaf dat je niet het luxete van het luxete wilde ,zou ik in dat geval voor de Gemini Ps 626 i gaan..
Khoop dat je hier wat aan hebt..
CYA
Als je dikke vingers hebt, dan moet je ook helemaal geen XTC nemen, want die knopjes zijn nog kleiner. Ga dan voor de Pioneer, want die heeft grote plastic knoppen!
Wat wel een voordeel is bij de Gemini tov alle andere mixers, is dat je het volume in de koptelefoon tussen koptelefoon en de master goed kan regelen. Ik weet niet meer precies hoe dat heet, maar dat gaat met een horizontale fader.. Dit vond echt zwaar relaxez, en ik vind het jammer dat deze functie niet op een Pioneer en Dateq zit!
Topic: Numark PPD01 (1-12-2002 16:38:00)

Tom schreef:

Armani schreef:

Ik kweetnie hoor, maar wat moet ik mezelf nou voorstellen bij een digitale mixer??? Het geluid gaat digitaal ofzo via de faders??? Wat is het verschil naast een betere kwaliteit???
Leuk is dat zeg! Heb ik net een mooie Dateq LPM 7.3 gekocht, zijn digitale mixers dadelijk de toekomst en mag ik weer een nieuwe kopen... sad :(
Ik geef je € 100,- voor je 7.3 laugh :D
Helaas pindakaas, want ik denk dat ik zo 1-2-3 nog wel wat andere mensen kan vinden die meer zouden bieden eventueel! wink ;)

Maar ik heb nu nogsteeds geen antwoord op mijn vraag.. Wat moet ik mezelf nou voorstellen bij een digitale mixer???
Topic: Numark PPD01 (30-11-2002 22:16:00)
Ik kweetnie hoor, maar wat moet ik mezelf nou voorstellen bij een digitale mixer??? Het geluid gaat digitaal ofzo via de faders??? Wat is het verschil naast een betere kwaliteit???
Leuk is dat zeg! Heb ik net een mooie Dateq LPM 7.3 gekocht, zijn digitale mixers dadelijk de toekomst en mag ik weer een nieuwe kopen... sad :(
Topic: Wil mixer kopen maar wil er graag wat advies over.... (30-11-2002 22:00:00)
Budget is erg belangrijk en waar wil je het voor gebruiken?? De beste mixer om mee te beginnen en die wel van alle markten thuis is, is de Gemini PS-626. Heb ik zelf ook gehad namelijk happy :) en ik ken veel mensen die hier ook mee zijn begonnen. Ik vind het een perfect dingetje om mee te beginnen ook qua prijs en kwaliteit.
Topic: Gebrande cd's (20-11-2002 22:50:00)
Ja, ik vind het inderdaad belachelijk al die prijzen. Al die muziekwinkels, maatschappijen etc. maar zeuren dat er te veel gebrand wordt, dan moet je vooral die CD's in de winkel nog duurder maken!!! GGGRRRRR angry
Ik koop daarom ook absoluut geen verzamelCD's en albums meer, maar af en toe de leuke Dance-singles! Ze kunnen mn rug op met die belachelijke prijzen! Al die albums download ik nu juist uit protest tegen die hoge prijzen!!!!
En die artiesten krijgen dat geld nu niet uit CD's maar uit concerten, optredens etc. En de FRS krijgt nu minder geld uit CD's, maar weer veel meer geld uit DVD's.
Dus we ze verdienen het geld echt wel op een andere manier terug.