Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Dj quinten

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 172 bijdrage(n) van Dj quinten (Pagina: 1 van 9)

Topic: Welke hoofdtelefoon? (21-5-2006 18:44:00)

Teun schreef:

Mijn koptelefoon heeft ook een vrij lange kabel.

Ik doe hem nog wel eens dubbel door een lusje aan mijn broek. Sta ik er niet op, en als ik ga lopen dan valt ie er gewoon uit, behoorlijk praktisch.
Haha, wat serieus slim bedacht! Zo simpel, had er echt niet aan gedacht. laugh :D

Vooral het feit dat ik m al zo lang heb wink ;)
Topic: Welke hoofdtelefoon? (21-5-2006 14:43:00)
Als je de kabel (van de hd25-1) te kort vindt dan is hier een oplossing www.new-line.nl/v/13202

Heb deze een paar jaar geleden eens besteld, moet zeggen dat deze wel erg lang is en ik er vaak op trap. Beweginsvrijheid heb je, een elastiekje doet wonderen.
Topic: welke programma's worden gebruikt door professionele producers om mix cd's in elkaar te steken? (21-5-2006 14:32:00)
Joris voorn heeft onlangs zijn 'fuse presents' gemixt via 'Traktor' van Native instruments.
Topic: PC Systeem voor produceren (21-5-2006 14:16:00)

big bang schreef:

CUPERTINO - Het Amerikaanse technologieconcern Apple heeft dinsdag zijn nieuwste laptop gepresenteerd, die is uitgerust met microprocessoren van Intel. De nieuwe MacBook is de opvolger van de iBook. Daarmee is de overgang naar de chips van Intel voor de laptops van Apple volledig afgerond.
Meer -->
De powerbook blijft nog even dus. Apple heeft al tijden 2 series laptops: de powerbook serie en de iets goedkopere iBook serie.
Ja, de Macbook 'pro' is in de plaats gekomen van de powerbook. Bekijk de site maar, geen powerbook meer te vinden. Aangezien de Macbook die van de week gereleased is sneller is dan de powerbook, ging deze er dan ook uit. Heb de Macbook al besteld inmiddels, komt hopelijk deze week binnen, ben benieuwd.

grtn,

Stefan
Topic: PC Systeem voor produceren (16-5-2006 18:36:00)

big bang schreef:

Voor school zou ik toch voor de intel-variant kiezen, omdat er nu eenmaal programma's zijn die niet voor de mac geschreven worden. Virtual PC werkt ook best aardig, maar ideaal is het toch ook niet. Overigens ben ik bang dat deze vraag wel erg afwijkt van het forumdoel...
Aangezien dit het 'pc related' onderdeel is van dit forum en mijn vraag gaat over een systeem voor produceren van muziek lijkt me t wel gepast. Maargoed, apple heeft vanmiddag vanalles omgegooid, er is een nieuwe macbook bijgekomen, powerbook gaat er volgens mij helemaal uit.

grtn,

Stefan
Topic: PC Systeem voor produceren (15-5-2006 19:36:00)
Even een update, een vrijgevige vader die content is met mijn schoolprestaties is bereid mij een apple notebook te sponsoren. Dit omdat ik sinds kort op kamers zit in Utrecht en een pc nodig heb voor school.

Nu kan ik dit mooi combineren met muziek productie. Nu viel mijn oog op de powerbook maar onlangs is de macbook pro ook verschenen. Ik heb wat rond zitten neuzen maar de macbook pro met zijn intelcore duo zou nog niet geschikt zijn voor verschillende doeleindes om zo niet de optimale snelheid te benutten. Kwa geheugen zitten ze gelijk. De powerbook heeft een 8x dual layer, de macbookpro is naar 4x gegaan en heeft de 800 firewire geschrapt en alleen een 400 erin gezet, wel heeft deze nu 2x usb.

Ik geloof dat de powerbooks gedeeltelijk uit de handel gaan, de 15" en 17" versie althans. De 15" is nu erg gunstig geprijst geloof rond de 1550 excl, de macbookpro zit rond de 1800 excl.

Nu zit ik in dubio, wat is slim om aan te schaffen? De macbookpro met het oog op de toekomst maar met enkele minpunten of de bewezen powerbook g4?

grtn,

Stefan
Topic: PC Systeem voor produceren (18-3-2006 17:04:00)
Bedankt voor de reacties! Ik ga waarschijnlijk op zoek naar een 2e hands powermac of nieuwe imac, de externe geluidskaart kom ik wel uit.

Ik hou jullie op de hoogte! wink ;)

grtn,

Stefan
Topic: PC Systeem voor produceren (16-3-2006 19:01:00)
Maar is een imac een alternatief voor powermac of niet aan te raden? Ook het feit gebruik maken van de geluidskaart in de apple en midi board via usb of toch een externe firewire interface aanschaffen?

grtn
Topic: PC Systeem voor produceren (16-3-2006 18:10:00)
Was vandaag even langs apple centre in utrecht en daar raadde men mij een imac g5 aan. Scherm met alles al erin. Tweede hands was een mindere optie en de macmini raadde men mij ook af. Zit nog wat in dubio, volgens hem volstaat de geluidskaart die daarin zit ook voor mijn doeleindes en was 'logic' een betere optie.

Is het wel slim om uberhaupt een apple 2e hands aan te schaffen, heb er zelf geen ervaring mee.

grtn,

Stefan
Topic: PC Systeem voor produceren (15-3-2006 20:03:00)
Top bedankt! Ik neem het mee in de overweging. Het is niet zozeer dat ik persé een Mac zou willen maar wellicht om stabiliteits redenen? Is het aantrekkelijker om dan een 2e hands g5 aan te schaffen ipv het in elkaar bouwen van een pc van hetzelde bedrag?

grtn,

Stefan
Topic: PC Systeem voor produceren (15-3-2006 18:58:00)
Is er nog specifiek een apple 'nodig' voor deze doeleindes of zou het ook met een ibook kunnen? Budget gezien ben ik niet in staat om een G5 aan te schaffen.
Topic: PC Systeem voor produceren (15-3-2006 11:15:00)
Het is excl monitor en randapperatuur. En voornamelijk voor samplen, geen live gebruik. Maar bedankt iig! Heb je nog bepaalde rede waarom juist die chipset en SATA harde schijven?

en Dré, WHQL lijst??

grtn,

Stefan

edit: whql, windows hardware quality labs, sorry, heb m al wink ;)
Topic: PC Systeem voor produceren (14-3-2006 23:00:00)

ideedeluxe schreef:

Ik zou zeggen, lees de reviews hier eens, alle mogelijke systemen worden belicht vanuit het oogpunt van de producer, waarbij alle mogelijke systemen langskomen, zowel Mac, PC, Intel of AMD.

Het draait altijd uit op de rekbaarheid van je budget. Dus, wat is je budget en wat ben je precies van plan???

Btw, hier nog een nuttig stukje over latency.

John
Bedankt! Hier ben ik al een stuk wijzer door. Mijn budget ligt rond de 1000 euro, incl geluidskaart. En wat ben ik van plan....ja weet niet precies wat je ermee bedoelt. Wil hier cubase SE als begin op zetten en later uitbreiden met vst-plugins, midi-keyboard aansluiten, deze pc gebruik ik echter puur alleen hiervoor.

grtn,

Stefan
Topic: PC Systeem voor produceren (14-3-2006 21:05:00)
Misschien niet terecht dat ik het hier plaats, kon t verder niet vinden alleen een een topic over pc icm PCDJ.

Ga wat professioneler aan de gang met produceren en daarvoor eerst een nieuwe PC. Ik heb het synthforum uitgepluist maar ik wordt echt helemaal overdonderd door de discussie AMD vs Intel dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Ik begrijp dat op Audio gebied de pc stabiel moet zijn en de plaatselijke pc-boer begon over Intel 4. Heb een aantal testen gevonden van systemen icm Cubase:

https://www.informationarchitecture.it/cubasetest/results.php?order=performance

Is iemand echter wat thuis in deze branche, persoonlijk wel aardig maar ik heb geen ervaring in PC met (professioneel) audio bewerking, mbt de latency ed.

grtn,

Stefan
Topic: Shoutcast (2-5-2005 00:20:00)
Heb je dat in het text document al veranderd? Misschien dat het nog standaard op de 8000 staat.
Topic: Waarom wil iedereen DJ worden (7-4-2005 12:36:00)

Tom schreef:

Dan gaat nog het bovenstaande rijtje op.....
Maar weet wel,
als je denkt je te moeten beperken tot een bepaalde stijl,
dat het werk veel minder voor het oprapen gaat liggen.
Begrijp ik. Het wordt gewoon erg moeilijk om voor een publiek te draaien waar een bepaalde stijl niet in de smaak valt. Heb bewust voor gekozen omdat ik het leuker vind me te beperken tot een bepaald geluid, bezig met iets wat ik zelf helemaal in kan leven, dat een set toch wel weer ten goede brengt. Nogmaals, met het juiste publiek dan. Toevallig een demo opgestuurd naar een wat alternatieve underground tent waar het toch erg in de smaak viel. Zodra er plek is werd er contact opgenomen en heel misschien een plek als opwarmertje op 5 mei wageningen. Vlakvoor Bart Skills, als t vol is, toch 2000 man, is niet niks shocked 8O
Topic: Waarom wil iedereen DJ worden (7-4-2005 12:29:00)
Maar wat vind je dan van de 'DJ' met een eigen geluid. Het lijkt hier meer te gaan over een 'allround dj'. Ik zelf beperk me tot een bepaalde stroming en typerend geluid voor mij. Kan een nadeel zijn, moeilijker inzetbaar. Voor mij is een juist publiek erg belangrijk, die speciaal komen voor een bepaald geluid.
Topic: BREIN pakt Kazaa gebruikers aan! (7-4-2005 12:19:00)

Bazzzz schreef:

Euhm... Froger rijdt toch in een Porsche Cayenne (lijkt wel op de Phaeton)

Of loop ik weeer hopeloos achter...

Hij heeft ook een Bentley
Ik zie het verschil wel tussen een Cayenne en een Phaeton wink ;)
Topic: BREIN pakt Kazaa gebruikers aan! (6-4-2005 23:03:00)

Victor schreef:

.............Dan betalen we nog steeds mee aan de nieuwe auto van René Froger, André Hazes, Dries Roelvink en noem je favoriete artiesten maar op. ................
ff offtopic

Froger kwam laatst bij me de shell binnen wandelen, reed in een volkswagen phaeton. Wat een monster is me dat! shocked 8O
Topic: Nieuwe 4 kanaals mixer van DATEQ: Vibe (6-4-2005 23:00:00)
Is de vibe al definitief dan? Worden er ondertussen geen aanpassingen gedaan?