Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Victor

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van Victor (Pagina: 3 van 10)

Topic: Showtec Showmaster 24/48 Botex scenesetter 24/48, verliest programma's (2-9-2016 07:30:00)
Als je hem toch gaat vervangen, haal die accu dan van de print af en plak hem ergens anders in de kast. Dan beschadigt je print niet direct als de accu gaat lekken.
Topic: jb systems space color laser (31-8-2016 05:35:00)
Je kan natuurlijk best verschillende scenes slim achter elkaar zetten, combineren met effecten als zoom, rotatie etc. (als de laser dat tenminste ondersteunt) en er op die manier iets knaps van maken.
Topic: Ook lastig gevallen via mail (SPAM)? (29-8-2016 11:08:00)
Ik heb nog een oud email adres liggen dat ik vroeger gebruikte om Nigeriaanse oplichters een beetje te dollen. Kan ik wel weer eens uit de mottenballen halen om deze huwbare dame uit te horen...
Topic: Luidspreker draadloos verbinden met versterker (29-8-2016 02:02:00)
"Zonder verstoring of vertraging", zegt de fabrikant. Of dat helemaal waar is? Geen idee. Wat wel zo is is dat de ingebouwde versterker natuurlijk geen mega power kan leveren. Voor normale luisterniveau's zal het wel voldoende zijn, voor het zware werk natuurlijk niet.
Topic: Ook lastig gevallen via mail (SPAM)? (29-8-2016 01:58:00)

Dré schreef:

vast en zeker erg mooie
Dat bedoel ik! razz :p
Topic: Luidspreker draadloos verbinden met versterker (28-8-2016 16:23:00)
Wat je kan proberen is Surround Anywhere van Marmitek (m.marmitek.com/nl/product-details/luisteren/draadloos-muziek/digitale-audiozenders/surround-anywhere-220.php). De zender sluit je aan op de gewenste luidsprekeraansluiting en het signaal wordt omgezet in een ongecomprimeerd digitaal signaal. De ontvanger heeft een ingebouwde versterker.

Ik heb nog een bijna ongebruikt setje liggen, mag weg voor weinig.
Topic: jb systems space color laser (28-8-2016 16:16:00)
Bij een laser met dmx aansturing kan je patronen die er al ingebakken zitten oproepen en soms ook de grootte instellen en/of rotatie en dergelijke effecten. Het is maar net hoeveel werk de fabrikant ervan heeft gemaakt.

Wat in ieder geval niet kan is zelf ontworpen afbeeldingen, logo's en dergelijke tonen. Alleen wat de fabrikant er al in heeft gezet. Maar ja, voor dit geld...
Topic: Ook lastig gevallen via mail (SPAM)? (28-8-2016 04:25:00)
Als jullie haar maar niet terugmailen. Dit mokkeltje is voor mij!!! razz :p
Topic: jb systems space color laser (27-8-2016 12:58:00)
Dit apparaat kan je alleen met dmx aansturen. In principe is iedere simpele dmx controller geschikt dus ook dmx software met bijbehorende dongle.

Hoe heb je de laser precies aangesloten op de pc en welke instellingen (dmx-kanalen en -waardes) heb je geprobeerd?
Topic: super goede tip voor geluid en licht-instalatie. (21-6-2016 11:58:00)
hallo hallo,
kijk regelmatig op dit forum voor goede tips en trucs maar nu heb ik er eindelijk zelf een ;P.
Onlangs mijn wc schoongemaakt met wc-eend en het is allemaal blinkend schoon en fris. Ook goede uitleg gekregen van de jongens van wc-eend! Echt een aanrader. Niet duur, best belangrijk voor een belastingadviseur als ik, ze kwamen de wc eend brengen en de lege fles ophalen. echt Top!
Topic: Luidspreker valt in zwembad (Tilburg) (21-6-2016 10:14:00)
Update: www.ad.nl/nieuws/tilburg-voor-rechter-om-dood-baby-in-zwembad~a0a298fa/
Topic: Pas op voor oplichting (5-6-2016 08:47:00)
Ik vraag me alleen af wat PayPal doet als je wel je pakket krijgt toegestuurd maar het is gevuld met oude kranten. De oplichter heeft dan bewijs dat hij heeft verzonden.

Verder haal ik voor dit soort bedragen toch liever zelf op (tenzij het gaat om nieuwe dingen van een officiële winkel natuurlijk). Niet alleen vanwege oplichtingsgevaar maar ook om het apparaat eerst nog te kunnen zien.
Topic: Pas op voor oplichting (1-6-2016 15:31:00)
Op een Duitse marktplaats-achtige site een RTi Impression laser te koop aangeboden gezien. Prachtig ding, ik heb er eentje en een tweede zou zeker welkom zijn. Wel verdacht: de superlage vraagprijs van € 1.400. Deze dingen kostten een paar jaar geleden € 17.000. Maar goed, het zou kunnen. Mailtje gestuurd of het ding nog beschikbaar is.

Antwoord:
Guten Tag,

Ja, es ist noch zu haben ! Preis beträgt 1400 €. Wenn Sie interessiert sind, bitte sagen Sie mir, wo Sie sich befinden (PLZ und Ort), damit ich die Kosten für den Transport berechnen kann. Ich bezahle die Kosten für die Lieferung. Nachdem ich berechne, wie viel es kostet, werde ich Sie informieren.

Ich warte auf Ihre Antwort.

Vielen Dank,
Thoms
Mijn reactie:
Hi Thoms,

Thanks for your reply. For a start, could you send me some pictures of the Impression? Is it working ok and how much output power is still left?

Thanks in advance,
Victor
Weer antwoord terug:
The laser is NEW ( completely in a technically and optically perfect condition, original packaging and accessories) ! Shipping costs are paid by me, as I said.
To start the delivery, I need your full name and address where you want to get the package.
For payment, I will give you my bank account and for your safety I will give you my identity card and my address. After payment is made, I will send the laser by DHL and delivery will take no more than 3-4 days.
It is also a refund possible, in case you are not satisfied with the laser, then you need to send it back and the money will be transferred back to your account.
If you agree, give me your confirmation and the full address to I can arrange the shipping.

have a nice day
Hmmm... geen foto. Geen woord over het apparaat behalve dat hij nieuw is (wat de vraagprijs nog verdachter maakt). En direct over de verzending. Fishy! Dan maar ophalen. Vlakbij Frankfurt, is wel een stukkie rijden, maar goed.
Hi Thoms,
I would like to collect in person. Would that be possible in one of the next weeks?
Regards, Victor
En dan de uitsmijter van vriend Thoms die nu ineens wat minder vriendelijk is:
Das sind meine Bedingungen, wenn Sie nicht erfüllt,Vielen Dank für Ihre Zeit!
Met andere woorden: blind € 1.400 overmaken aan een onbekende voor iets waarvan ik nog geen foto heb gezien. Anders gaat niet bij meneertje...
Topic: DBX PA2 processor correct afstellen (2-5-2016 10:09:00)
Als je je oren gebruikt sta je toch ook op één positie tegelijkertijd? Auto eq werkt best om een goed uitgangspunt te krijgen en het scheelt een hoop tijd.
Topic: PA markt 2016 zaterdag 12 maart (16-3-2016 16:08:00)

Max schreef:

Zag die strobo's ook staan. Vroeg me af of er nog licht uit kwam gezien de prijs.
Zou wel moeten, er zit zo te zien een XOP-15 in. Maar ik wil de strobo's eerst even nakijken voordat ik ze aanzet. Het zijn wel erg oude beestjes, ik denk ca. 1990.
Topic: PA markt 2016 zaterdag 12 maart (14-3-2016 15:58:00)
Ik heb een Extron videoswitcher (voor € 15...), een Datavideo 19 inch triple videomonitors (€ 100) en vier Satel/Quantum Electronics strobo's (€ 5 voor alle 4!) gekocht. Best blij mee eigenlijk!
Topic: Guess who's back... (7-1-2016 11:18:00)
Ik weet niet hoe serieus deze koekenbakker is (het lijkt me meer dom gokwerk dan een educated guess), maar zelfs al zit hij er een factor 2 naast met zijn "verwacht(t)e prijs van € 3.000" dan sla ik deze ronde denk ik toch maar over.

Koekenbakker op Marktplaats
Topic: Guess who's back... (6-1-2016 09:30:00)
Tweakers heeft trouwens al wat meer info:
Panasonic heeft op de CES 2016 twee nieuwe SL-1200-draaitafels met directdrive-aansturing aangekondigd. De herintroductie van de met name onder dj's bekende SL1200-serie komt in twee fases. Eerst komt de in beperkte oplage gemaakte SL1200GAE en later in 2016 de SL1200G.

Panasonic maakt bij de nieuwe modellen gebruik van een directdrive-mechanisme dat cogging moet tegengaan: kleine vibraties van de motor en fluctuaties van de snelheid. De motor bevat geen ijzeren kern meer, waardoor dergelijke koppelrimpelingen voorkomen moeten worden. Daarnaast moet een systeem van sensoren en een microprocessor eventuele resterende vibraties detecteren en opheffen.

Eerder beschreef Panasonic de werking van de directdrive-mechanisme al. De rotor bestaat hierbij uit twee schijven met magneten die een magnetisch veld in axiale richting maken en waartussen een stator van spoelen ligt.

De behuizing van de draaitafels is opgebouwd uit messing en aluminium, met een toplaag van rubber. De arm is bij de SL-1200GAE van magnesium en bij de SL-1200G van aluminium. De bevestiging en het draaipunt van de toonarm is identiek gebleven aan dat van de originele SL1200-serie, met onder andere de cardanische ophanging.

Beide draaitafels brengt Panasonic onder de Grand Class-lijn uit. De SL1200GAE komt deze zomer ter ere van het vijftigjarig bestaan van de Technics-merknaam uit in een gelimiteerde en genummerde oplage van twaalfhonderd stuks. De SL1200G komt later in 2016 in grotere oplage beschikbaar. De prijzen zijn nog niet bekend.

Panasonic richt zich met de nieuwe Technics SL1200-lijn op vinylliefhebbers en dj's. Onder deze groep is de SL1200, waarvan de productie in de jaren zeventig begon, legendarisch door hun stabiliteit en lange levensduur. De productie van SL1200-modellen stopte in 2010, maar volgens Panasonic neemt de vraag naar analoge draaitafels en dito muziek weer toe, vooral in de Europese, Noord-Amerikaanse landen en in Japan.
Topic: Guess who's back... (6-1-2016 09:28:00)

Dré schreef:

Het lijkt er dan ook erg op dat DJ's niet de doelgroep zijn voor deze draaitafel. Wellicht mikt men op de (door platenmaatschappijen bedachte en voorlopig door consumenten voor waar aangenomen) draaitafel revival?
Dat klopt, het staat er zelfs met zoveel woorden:
As such, we decided to develop a new system for Hi-Fi use.
Nou was de oorspronkelijke SL-1200 ook een hifi draaitafel, dus wie weet komt er ook een dj-versie van deze nieuwe SL. Zo heel veel hoeft daar nou ook weer niet voor te worden aangepast.
Topic: Guess who's back... (5-1-2016 21:45:00)
... www.technics.com/global/introduction/hifi-direct-drive-turntable-system-sl-1200gae/