Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Harry Manback

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 3 bijdrage(n) van Harry Manback (Pagina: 1 van 1)

Topic: Showtec LED Operator 4 en Led Commander (8-9-2010 19:32:00)
Kan iemand me al vertellen hoe ik chases kan proggen. Ik ben er al een tijd mee aan het stoeien geweest, maar ik krijg het niet voor elkaar. Als ik ga programmeren krijg ik keurig de knipperende ledjes op het paneel en de stappenteller geeft ook steeds wel de volgende stap aan. Echter ik krijg de chases niet afgespeeld.

Voor het maken van chases stel ik gewoon de faders in op de gewenste waarde vervolgens record knopje, en hup ik heb er weer een stapje bij. Afspelen zou moeten door gewoon de chase te selecteren' ledje licht dan op bij de betreffende chase, maar er gebeurd verder dus helemaal niks. Ook niet als ik de tafel overschakel op auto, music of manual )vraag me trouwens af waar de mic zit voor het audioverhaal, maar goed.

Als iemand me het chase verhaal zou kunnen uitleggen ben ik weer een frustratie armer laugh :D razz :p . Alvast bedankt.
Topic: Showtec LED Operator 4 en Led Commander (11-7-2010 12:43:00)

didier schreef:

je zult eerst scenes moeten aanmaken, vervolgens deze scenes kopieren naar Chases. Deze chases kun je vervolgens op de muziek laten lopen.
hoe kun je de scenes naar de chased kopieren dan. De scenes maken is me gelukt. alleen krijg ik het chase verhaal nog niet voor elkaar
Topic: Showtec LED Operator 4 en Led Commander (10-7-2010 14:53:00)
Ik heb onlangs ook dit tafeltje aangeschaft samen met de par56 rgb led spots.

Mijn vraagje is nu of ik er ook een dimmer (showtec multidim met local control) op aan kan sluiten. Reden hiervoor is dat wel met de par56 en met conventionele lampen een bepaalde sfeerwisseling willen creëren. Als ik nu van de parren 2 stuks op het zelfde adres instel houd ik 1 fixture over waarop ik een dimmer aan zou kunnen sluiten. OP deze manier zou ik met de 4 schuiven van de led operator de 4 kanalen van deze dimmer kunnen aansturen, en hoef ik dus niet met de schuifjes op de dimmer te klooien