Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Basbox112

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 73 bijdrage(n) van Basbox112 (Pagina: 2 van 4)

Topic: html-tips voor het maken van je site (6-12-2005 22:38:00)
Ik heb het in tabellen geprobeerd, maar dan kan ik wel iedere keer de hele pagina opnieuw inladen, maar dan heb ik bij het gastenboek (koekjes.net) geen menu meer, op https://www.mijnhomepage.nl kon ik dat ook al niet duidelijk vinden. En dat het menu zich niet goed opent kan ik niet begrijpen, target tag staat goed (denk ik ashamed :$ ), en ik kan maar niet vinden waarom dat gebeurt! En inderdaad CSS (en php e.d.) ken ik NIKS van. Ik vind site(JES) bouwen leuk, maar zonder frontpage wel ERG ingewikkeld.
Als je zo nodig nog je koekjes gastenboek wilt houden kun je binnen de tabellen voor 1 keer met inlineframes werken, <iframe src="https://koekjes.net/blaat"></iframe>.
Pagina's met tabellen is zoveel netter/handiger/mooier als je het even door hebt. (Handiger is gericht op de gebruiker, voor de frontpagemaker is tabellen lekker makkelijk...). Als je echt html wilt leren adviseer ik notepad oid te gebruiken :)
Suc6!
Topic: html-tips voor het maken van je site (6-12-2005 20:14:00)
Hoi..

Het ge-wel-dige van de validator is dat hij ook even meld WAT er fout is... Als je je er een klein beetje in verdiept zie je dat er een doctype boven moet (op de validatie pagina een link naar een keurige uitleg waaruit je evt. zelfs zou kunnen copy pasten...)

Daarnaast zie je dat de 'alt' van de afbeeldingen niet gedefinieerd is, dit is de alternatieve tekst wanneer je plaatje niet tevoorschijn komt, of de tekst die je in ie iet bij een 'hover' met je muis over een afbeelding. wil je dat er niet veranderd aan hoe de site er verder uitziet? doe dan <img ... alt="">
komt deze fout ook in de validator voor? En heeft er iemand een idee voor deze fout, meld het dan ff a.u.b.
Nope, code technisch gezien is t niet fout, de browser/server weet niet hoe jij t wilt hebben natuurlijk..

Succes en verdiep je een heel klein beetje in netjes html als je t leuk vind... =)
Topic: plaatjes blijven niet gelijk lopen.... (6-12-2005 19:41:00)
Goed luisteren en vooral PROBEREN, boeiend als je er eerst 3 keer naast zit voordat je m 'recht' gebend hebt, niemand die t hoort, als je niet te hard draait.

Je zult merken dat je na veel oefenen, opeens doorhebt welke een beetje sneller moet, of juist welke langzamer...

Natuurlijk oefen je dit thuis en niet op je eerste feestjes, maar dat hoef ik er niet bij te zetten :p
Topic: Minder geluid / niet zuiver geluid (5-12-2005)
Vraagje: Kan iemand hier een foto posten van een technics MET contragewichtje? dan weet iedereen hoe t eruit ziet en wat ie NIET moet hebben =) (Ikzelf heb namelijk geen idee hoe ie eruit ziet...)

Alvast bedankt!
Topic: Show muziek (1-12-2005 13:26:00)
Big spender

Kijk eens of je van warner bros, dat pretpark wat kan vinden/krijgen, daar hoor je heel de dag niets anders..
Topic: Dj Booth (29-11-2005 22:58:00)
Drie stukjes trus van 2 a 3 meter vlak onder elkaar (met ong 80 cm ertussen) hangen en dan per truss 3 budget scannertjes naast elkaar erin, kun je leuke matrix progjes mee schrijven (als je er tijd of handige soft/hardware voor hebt...).
Topic: Heeft een Limiter voor mij nut? (24-11-2005 22:30:00)
JIJ :|... Nee hoor ;), Laatst gehuurd bij een bedrijf waarvan ik voor de zekerheid de naam niet zal noemen, maar het enige licht/geluid verhUUr bedrijf in rijsenhout naarm ijn weten. Alle racks keurig dichtgeschroefd met teveel schroeven enz, alleen waren ze vergeten om achter alle schroefjes de versterkers in het rack aan te sluiten :s.. knuppels..
Topic: Cd's kopieren (22-11-2005 00:07:00)
Schop...
ALLE DJ CD-spelers kunnen prima overweg met CD-R discs MITS die discs van een beetje redelijke kwaliteit zijn. Als je dus rotzooi gebruikt dan is het oppassen geblazen (niet doen dus)! CD-RW discs is een ander verhaal. Alleen spelers die voorzien zijn van een "multi read" loopwerk kunnen GOED overweg met CD-RW discs. Bij andere spelers KAN het werken maar het wordt NIET gegarandeerd.

Als je zelf CD's gaat branden, verdiep je dan eens in de materie. Gebruik opties zoals "burnproof" bij voorkeur NIET (lang niet elke CD-speler gaat daar even goed mee om namelijk) en brand op een gemiddelde snelheid. Investeer ook in een goede kwaliteit CD-R discs (want als je goedkope zooi koopt krijg je waar je voor betaalt: Rotzooi!).
Iemand intresse in het uitleggen HOE een perfecte cd te branden? Graag! heb het nog niet (100%) op het forum gevonden al staat in deze quote uit de webshop een hoop info. Ik denk dat ik niet de enige ben die het graag wilt weten, welke cd's moet ik voor sinterklaas vragen en hoe ga ik er vervolgens mee om? Ik hoop dat dit een nuttige lijst tips oplevert.
Alvast bedankt =)!
Topic: Foto's nieuwe LED Vloer van TDE (21-11-2005 23:43:00)

stekelvarke schreef:

Darom dat er eigenlijk een protocol zouw moeten komen die DMX vervangt en die erkent word door bv. een organisatie als USITT erkent wordt. Zodat de nieuwe Light desks hiermee uitgerust kunnen worden om zo met 1 desk zowel wapperlampen, conventioneel, LED walls, Thomas pixellines,.. te besturen.
Waarbij de eerste uitvinding een te adreseren converter naar een reeks van (minimaal) 512 dmxkanalen moet zijn shut up :X, zodat je niet je 'oude' wappers ed. hoeft te opereren...
Topic: Suggestie webshop en forum (21-11-2005 23:40:00)
Of zo houden en ipv het wachtwoord uit de database vissen, de lengte VAN het wachtwoord en vervolgens een rijtje x-jes sturen ten lengte van het wachtwoord, maar gewoon de drie schone velden 'niew ww, nieuw ww controle, oud wachtwoord ter controle' staat net zo netjes.

suc6

=)
Topic: draaien mbv laptop? (21-11-2005 17:50:00)
Om even terug te komen op de losse besturings unit's voor een digitaal systeem:
klik en klak.

Heeft iemand hier meer info over? Zal dit de toekomst worden (er vanuitgaande dat er dan een flink team ingenieurs aan het uiterlijk gaat werken ;))?
Topic: uitgangen mengpaneel (20-11-2005 17:04:00)
Ja dat werkt vast wel, of het er voor bedoelt is is een heel ander verhaal maar ook schadelijk zal het niet zijn, is eigenlijk alleen werkzaam als je de aux post knopjes instelt, wanneer je aux pre gebruikt zul je ook geluid over je aux out krijgen terwijl je faders dicht staan. (zo zit het met mijn dapje tenminste, en lijkt me sterk als dat bij behringer anders is)

Corrigeer mij als ik er naast zit.

Groeten

Bas
Topic: Suggestie webshop en forum (20-11-2005 16:53:00)

Dré schreef:

basbox112 schreef:

Dan ik weer met een suggestie ;)
Wanneer je ingelogd bent op je forumaccount kan zolang jij aangemeld bent je wachtwoord uitgelezen worden door jou of andere computergebruiker wanneer je klikt op 'je gegevens'. Is voor op een openbare comp waar per ongeluk toch coockies gebruikt worden niet heel handig.
ERG goede tip. Zal hem zeker implementeren zodra ik tijd heb. Is inderdaad niet nodig om het wachtwoord mee te sturen bij deze pagina. Mogelijke oplossing is OF het wachtwoordveld gewoon leeg te laten (werkt prima natuurlijk) OF de MD5 versie te versturen (is versleuteld en niet te lezen).

Ik zal hier zeker eens naar kijken.
Om nou het veld te vullen met 32 tekens 'voor de bezoekers onzinnig' geblaat is voor niemand handig denk ik ;)

Misschien is het wel een veiliger idee om de wachtwoorden in de database al als md5 op te slaan? (zit je wel met het probleem dat je het ww niet meer toe kan laten mailen, maar daar zijn veel andere oplossingen voor..).

Bas

* Als gelezen markeren per onderwerp zou super zijn als dat ingevoerd is!
Topic: Nummer om mee wakker gemaakt te worden. (19-11-2005 17:31:00)
Gorden - Chagerein!!!
Topic: Pioneer CDJ 1000 MK2 (19-11-2005 00:47:00)

Dj Mark schreef:

Men neemt de single van touch & go, dat gelal aan het begin hoef ik niet te horen, dus begin ik bij het stukje "would you go to bed with me?". Daar begint mijn cue-point, en ga ik gewoon met de jog draaien tot ik bij dat punt ben, als ik 30 sec. of meer moet draaien aan de jog, gebruik ik de search knoppen. Ik gebruik play pas zogauw ik de plaat echt in ga mixen, voor die tijd niet. Zelfs afluisteren doe ik met de cue knop.
Bij meer dan 'meer dan 30 sec' kun je nog heel mooi het jogwheel ICM de searchknoppen gebruiken, geweldig! (Werkt ook icn track knopjes, zo kun je op een cd met 50 sampletjes/loopjes oid ook heel snel tussen de nummers zoeken, top!)
Ben zelf met de pioneers ook een alles que-er ;)
Bas
Topic: uitgangen mengpaneel (19-11-2005 00:43:00)
Ik ken het apparaat in kwestie niet maar bij veel soortgelijke apparaten (zoals de dap gig 12 die ik nog in een koffertje heb staan) heeft het apparaat naast de main mix uitgang en de cntrlroom/phones uitgang ook nog een record uitgang, met tulp stekkertjes. Die kun je weer naar je pc/monitor sturen (wanneer je hetzelfde wilt opnemen als je afspeelt over je monitor). Wanneer je geen record uitgang hebt kun je op de mainmix out best een verloopje plaatsen. Ik eet mijn konijn op als er hier in de webshop geen geschikt verloopje(s?) is te vinden. Wanneer je hier zelf niet uitkomt moet je even posten welke aansluitingen er aanwezig zijn (xlr/jack/tulp enz.)

Bas
Topic: uitgangen mengpaneel (18-11-2005 18:54:00)
- Ctrl room & phones (links + rechts)

voor je monitor.
en
- Main mix (links + rechts)
naar je pc.
Topic: Suggestie webshop en forum (18-11-2005 18:49:00)
Ja de laatste reacties pagina voldoet inderdaad prima... slim zeg als je daar na 2 jaar pas achter komt =S, bedankt!

Dan ik weer met een suggestie ;)
Wanneer je ingelogd bent op je forumaccount kan zolang jij aangemeld bent je wachtwoord uitgelezen worden door jou of andere computergebruiker wanneer je klikt op 'je gegevens'. Is voor op een openbare comp waar per ongeluk toch coockies gebruikt worden niet heel handig. In de vakjes van wachtwoord en wachtwoord nogmaals kun je het zo zien staan (in de broncode). Is een heel kleine aanpassing en het doet de veiligheid behoorlijk ten goede =). Het wachtwoord kan immers al naar je gemaild worden als je het vergeten/kwijt bent. (waar ik helaas al enkele keren gebruik van heb moeten maken maar dat terzijde ;))

Ik ben een mierenneuker wat dat betrefd, zie maar wat ermee gedaan wordt, even goede vrienden als het niet aangepast wordt hoor =P, maar aangezien de perfectie technisch gezien toch wel benaderd wordt met deze site wou ik dit ook even melden (Om de putjes uit de i te halen).

Groeten,

Bas
Topic: Minder geluid / niet zuiver geluid (18-11-2005 16:14:00)
Gelukkig ik schrok al =P. Hij wordt waarschijnlijk niet eens meegeleverd met de mk5 versie, net als de rubberen mat?

Bas
Topic: Minder geluid / niet zuiver geluid (18-11-2005 15:58:00)
Argh, kun je mij vertellen waar dat gewichtje zit dan, heb (natuurlijk) wel de handleiding gelezen, maar aangezien de tafels 2ehands zijn heb ik niet lang gezocht naar iets afschroefbaars achterop de toonarm. Aangezien alles perfect draait en ik nogal tegen 'kloten aan iets waar niets mis mee is' ben heb ik het zo gelaten. Ik ben benieuwd (opgemerkt dat t dus wel perfect draait nu ;)).