Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Magnum44

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 3 bijdrage(n) van Magnum44 (Pagina: 1 van 1)

Topic: Stel je even voor... (30-8-2019 20:49:00)
Hoi,

Mijn naam is Mario en we draaien ongeveer 10 jaar, sinds 2 jaar onder de naam MACK. We hebben een redelijk complete drive in show met voldoende licht en geluid. We werken vanuit Doesburg en in principe door het hele land, maar ook België en Duitsland. Dit is een mooi en duidelijk forum, soms te weinig gebruikt door leden en dat is best wel jammer. We hebben nog veel gaten in onze agenda dus we houden ons altijd aanbevolen voor collega's. Mocht je wat meer over ons willen weten kun je ook ff site bezoeken. www.mackdriveinshow.nl
Topic: showtec 1024/1024pro ?? (30-8-2019 20:27:00)
Wij gebruiken de 2048, je moet de gewone standaard dmx controllers ff helemaal vergeten, deze controllers werken net even wat anders. In principe kun je iedere denkbare fixture aansluiten dus je ook sneeuwmachines, CO2shooters, confetti e.t.c. Eigenlijk alles wat dmx in huis heeft kan worden bestuurd. Als je alles er correct in hebt staan en je kan er een beetje mee overweg, kun je razendsnel programmeren. De mogelijkheden zijn eindeloos. De besturing van je fixtures kun je downloaden, als ie niet bestaat moet je hem zelf maken, is heel eenvoudig zelf te maken met het programma "Personality Builder". De gebruiksaanwijzing van deze apparaten zijn niet echt duidelijk zoals we van Showtec gewend zijn.
Als je wat wilt weten en ik kan je helpen, dan doe ik dat graag.
Topic: Showtec Creator 1024 PRO - Personal builder (31-10-2018 20:52:00)
Ook hier problemen, ik krijg het niet voor elkaar om in Personalty builder een ADJ Dotz tribar aan de gang te krijgen, ik heb geen idee wat ik fout doe.
Ik heb een Creator 2048, maar die hebben volgens mij dezelfde eigenschappen.