Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Vinçon

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 40 bijdrage(n) van Vinçon (Pagina: 1 van 2)

Topic: Muziek plakken op PC (28-12-2003 17:34:00)
Ik hoor nu zo veel en begrijp er niets meer van. shocked 8O Ik kan moeilijk alles proberen wat hier geschreven staat. sad :( Ik zal eens aan een IT man op mijn vaders zaak eens wat vragen, hij gaat mij ook al een cursus windows en hardware kennis geven in de vakantie, dat is in de komende week, ik zal jullie ideeen meenemen. Thank you happy :)
Het CDtje fikken kan wellicht razz :p wat zijn, als ik maar geen brand krijg in mijn PC laugh :D .
Topic: Muziek plakken op PC (27-12-2003 11:42:00)
Ik ken niet zoveel programma's. Wat ik wil lijkt makkelijk, maar ik krijg het not done. Bijvoorbeel: ik wil een song tot de helft opnemen, dan starten in het midden van een andere song, daarna bijvoorbeeld song drie weer plakken aan song twee, maar starten vanaf 10 slagen na de intro. Dit als een gehele mix met vele songs vanuit mp3? Kan ik dan gebruiken op school waar wij eerst een DJ optreden hebben voor de onderbouw dan een pauze alvorens de bovenbouw binnen komt. In die pauze van 1 uur kan ik gaan eten maar wil wel muziek, gemixt achterlaten en spelen. wink ;)
Topic: Muziek plakken op PC (27-12-2003 11:27:00)
Ja Tom dat heb ik gedaan, alleen dan blijven er pauzes in staat en ik wil dus zonder een enkele pauze muziek koppelen, 10 nummers achter elkaar laugh :D lekker door stampen. Of doe ik iets fout.
Topic: Muziek plakken op PC (27-12-2003 10:53:00)
vraag. Hoe kan ik muziek op mijn PC linken. Dus meerdere songs aan elkaar koppelen, zodat bijvoorbeeld 20 nummers zonder mijn tussenkomst aan elkaar geplakt worden afgespeeld. Mixing software gebruikt 2 spelers die ik handmatig moet koppelen. Ik wil software kunnen plakken op momenten dat ik dat wil in de song. Kennen jullie hiervoor speciale software? razz :p
Topic: Welke speakers bij DAP Mission-800 (26-12-2003 12:22:00)
Heee Dad, deze had ik nog niet echt gelezen. shocked 8O
Nu ben ik ook al aan de wat zwaardere spullen, maar hou de subs net onder het gewicht.

De DAP mission 800 of 900 zou ook goed passen op mijn Peavey Messenger Pro serie. Deze amp wil ik later ook nog wel naast mijn net nieuwe Phonic Max 2500. Ik wil twee verschillende type versterkers in mijn set hebben. happy :) Weer sparen dus. op mijn bewaar lijst heb ik deze Mission 900 al vast staan.
Topic: Luidsprekers bij DJ Set (21-8-2003 18:44:00)

Pulse schreef:

Just-In-Time schreef:

Ik zit al 35 jaar in de muziek en in vergelijkbare forums sad :( , ook professioneel. Echter soms lijkt dit forum op een oorlog angry . Laten wij wat leren, elkaar wat leren ... zelfs de jongste en nieuwste binnenkomer! Ieder heeft zo zijn ervaringen hoe .. weinig die ook mogen zijn. Mijn zoon (leuk talentje) die ook op dit forum zit, kan hier veel leren zowel technisch, sociaal als wel van muziek. razz :p Ook ik kan veel k.. en l.. laten klinken, echter muziek krijg ik er niet door, wel ergernis. razz :p

Keep up the good work mensen. happy :)
Volgens mij heeft je zoon ook van die mooie speakers bij de Action weg. EN als iemand 35 jaar ervaring bij in de muziekwerled heeft weet dat persoon toch ook wel dat je zoiets al helemaal niet moet kopen?? misschine www.new-line.nl, die heeft allemaal mooie spulletjes

Voor de Action Boxen: www.websitemaker.kennisnet.nl/doublepowerfotoboek/329306/260384.JPG
Blij dat het is opgelost. Wij kopen bij 4 bedrijven, new-line is daar 1 van, kwaliteit is bij ons zeker belangrijk. Ik heb een redelijk budget, maar moet steeds verder verbeteren. Naast muziek kost mijn hobby Basketball ook nog wat! Yes laugh :D
Mijn vader helpt niet alleen mee met de DJ act, maar is ook mijn basketball trainer en coach van ons team. Klef he, maar hij is wel cool razz :p shocked 8O wink ;) .
Topic: Lampen storen op lichtnet. (12-8-2003 19:35:00)
Alle lampen met een starter (TL o.a.) geven problemen bij het aanzetten. Heb ik door het proberen ondervonden. Mijn balcklights storen op mijn geluidsboxen bij het uit en aanzetten.
razz :p
Topic: multikabel (9-8-2003 14:19:00)

martijn schreef:

op verzoek wil ik wel foto's maken wink ;)
Martijn, kan jij die foto plaatsen?
happy :)
Ik ben net begonnen en heb naar al mijn spullen losse kabels lopen. Allen al het dragen is al vermoeiend. Wel makkelijk en dus flexibel in de opbouw om mijn lampen op diverse plekken te plaatsen zonder dat je multi-kabel te kort komt.
Topic: Speakers knallen kapot (2-8-2003 20:04:00)
Alles nog verder opgelost. Mijn JBL 4411 zijn weer als nieuw. Mijn vader heeft de originele Low speakers van JBL laten komen (hij was dat gepiel met rottige speakers dus zat) en ze klinken nu weer als nieuw. Thanks Dad. Ook extra Peavey subs 15 pro gekocht als ondersteuning van de bass. OOhhhh dit is ...... (Do) heaven. razz :p Kijk eens op mijn site voor de foto's van deze twee (bij aparatuur). wink ;)
Topic: Peavey set (2-8-2003 15:08:00)

musickid schreef:

is dat niet de nieuwe serie die de eurosys moet vervangen.
nou ik vind het maar twijfel achtig hoor want deze ismaar 60 euro duurder dan de mc15.
Ik heb hem nog niet gehoord maar ik denk dat het minder is als de eurosys.
(ik ben een beetje aan hetrondkijken voor peavy eurosys maar dat terzijde)
Ik heb de MC-15 en de Pro 15 naast elkaar goed kunnen horen. Ik heb nu de Peavay subs al gekocht. De MC-15 klinkt als blik naast de Peavey, ik ben voor de Peavey Pro serie gevallen. Blijft natuurlijk wel een budget type setje. Maar klinken moooooiiii..... razz :p Mijn volgende sets kunnen dan wel weer eens anders worden.
Topic: Peavey set (2-8-2003 15:04:00)
Foto? Moet je het zien om te geloven? Morgen zet mijn vader ze op mijn website met alle nieuwe andere aanpassingen. happy :)
Topic: Peavey set (2-8-2003 14:48:00)

woei schreef:

Wat denken jullie van een set bestaande uit 2x PRO-12 TOP en 2xPRO-SUB ? zou aangedreven worden door een qsc versterker
Zie mijn stukje eerder geschreven op dit forum. Peavey Subs Pro direct kopen, zijn fantastisch. razz :p happy :)
Topic: Peavey set (2-8-2003 14:46:00)

Vinçon schreef:

Worden wel in Europa gemaakt en zien er behoorlijk goed uit. Vooral de handgrepen zijn mooi. Het geluid (belangrijk) is mij iets minder goed bevallen, boxen stonden ook niet echt goed opgesteld, uitverkoop hoekje stond in de weg. Ik ga a.s. maand nog eens opnieuw luisteren. Geluid leek qua kwaliteit veel op de DAP MC-15, maar minder goed als de Wharfdale evp-15. Mooi is de set met de subs samen wel, staat wel pro en de prijs 169 voor top en 169 voor sub? is leuk te doen. Maar eerst goed luisteren dus..... laugh :D
Ja ik heb de Peavey Pro-Sub nu wel gekocht. Na een uitgebreide test met diverse subs heb ik een besluit genomen. Ze zijn absoluut top met mijn andere speakers. Ik ben reuze teverenden over deze Peavey, ook thuis in mijn disco kamer en mijn versterkers, klinken ze zelfs nog beter. razz :p
Nu wil ik doorsparen voor verdere Peevey topjes. Sorry Dré, wellicht moet jij deze sets ook in huis halen. razz :p
Topic: DAP RW-serie speakers goed? (30-7-2003 16:26:00)

Imbi12 schreef:

Ik heb de DAP-RW 15 zojuist aangesloten...Deze klinken (voor de prijsverhoudung) echt ZEER goed. Dit is echt een aanrader. Ze zien er heel profi uit en zijn zeer stevig. Ik kan ze iedereen aanraden.

Ps, ik heb er dus wel nog twee subwoofers eronder hangen en dan is een perfecte combinatie.

Heb je niet veel te besteden, dan koop ipv MC-15 de RW-15...Zeker qua verhoudingen met mid-hoog etc klinken deze veel mooier en voller dan de MC-15.

Hopelijk hebben jullie wat aan deze informatie..
Hoe ben je tot het besluit gekomen voor de RW serie. En is een RW-12 als top dan niet beter geweest, ik dacht dat op dit forum meerdere malen dat is gesteld. Waarom de RW-15. Is de sub RW ook aan te raden met andere 12" topjes. Wat zijn de voordelen van de sub. Gebruik jij 2 versterkers ? of een x'over. happy :)
Topic: Peavey set (28-7-2003 18:06:00)

Victor schreef:

Victor Junior schreef:

Tenzij je natuurlijk speakers heb die een verkeerde kast hebben etc, dan zou eventueel een piezo beter uit kunnen komen
Voor het hoog maakt de kast in principe niet uit. Alleen voor het laag.
Is dit ook voor deze Peavy Pro-sub? Worden die kasten dan vanuit een fabriek niet aangepast? Ik sta te ... shocked 8O van de mooie afwerking. Voor die prijs?? 168 euro.
Zit een 15" speaker in 500 watt Power program????, geen rms vermelding. 4Ohm 45hz-300hz 98DB. maat 50,5x66x48,5. razz :p
Topic: Peavey set (28-7-2003 17:08:00)
Worden wel in Europa gemaakt en zien er behoorlijk goed uit. Vooral de handgrepen zijn mooi. Het geluid (belangrijk) is mij iets minder goed bevallen, boxen stonden ook niet echt goed opgesteld, uitverkoop hoekje stond in de weg. Ik ga a.s. maand nog eens opnieuw luisteren. Geluid leek qua kwaliteit veel op de DAP MC-15, maar minder goed als de Wharfdale evp-15. Mooi is de set met de subs samen wel, staat wel pro en de prijs 169 voor top en 169 voor sub? is leuk te doen. Maar eerst goed luisteren dus..... laugh :D
Topic: Beginner (22-7-2003 11:19:00)

ingie2002 schreef:

ik ben een beginner

en ik wil graag lichten kopen

nu is mijn vraag met wat voor lichten zijn jullie begonnen?

tnx
Iedereen praat nu over eigen complete setjes, Ingie20002 vraagt iets. wink ;) Zij zoekt dus antwoorden en ideeen.

Ik ben begonnen met wat 36-Par lampjes (oud spul)
Kocht daarbij een Triple Derby en rookmachine, later een mooie strobe en mirror BOL.

Kreeg nog 2 snake lights van Pa kado, leuk ter versiering.

Best leuk als start om te kopen = 300 euro kan je al beginnen ... dus beginnen. Langzaam opbouwen dus.

Later heb ik nog een mooie lichtbrug gekocht 119 euro (2x truss, 2 x middel stuk, 2x T-bar met ijzeren connectoren), geen slechte deal ... te Den Haag.
Alles er op en ... draaien maar.

Nu wil ik de Par 36 gaan vervangen voor Par 56 etc.
Topic: Speakers knallen kapot (22-7-2003 10:59:00)

BobW schreef:

Voor 189Euro per stuk heb je de Wharfedale EVPS-15, leuke speakers voor niet al te veel geld wink ;)
Staat hier op het forum ook wel iets over geschreven, moet je maar eens op zoeken.
Ook ik vindt die EVPS-15 erg mooi klinken. Eerder wilde ik ook deze kopen, maar kreeg shocked 8O van iemand te horen dat die dingen niet geschikt zouden zijn voor DJ's omdat het meer zang installatie speakers waren. angry Wat nu ...
Topic: Speakers knallen kapot (22-7-2003 10:38:00)

Victor schreef:

Het lijkt me niet verstandig om andere full-rangekasten onder je JBL's (welk type trouwens?) te zetten. Je hebt hebt een groot risico van faseverschuivingen en andere narigheid als twee verschillende kasten hetzelfde frequentiegebied weergeven.

Als het mid en hoog goed is is de enige logische stap een subje eronder. En dit dan het liefst netjes actief gefilterd.
JBL4411. Eigenlijk studio speakers, maar met de vervangen Low freq. speakers nu in gebruik als mijn basis speakers. Ze werken best erg goed. Ik wil op de basis school feesten tot 100 kinderen redelijk geluid laten horen, geen zwaaaaare house, maar meer top pop muziek en niet al te hard. De ouders willen dat op onze school niet. Nast mijn twee speakers wil ik gewoon nog twee extra speakers voor betere vulling van de zaal. Dus mijn boxen op diverse plaatsen kunnen neerzetten. Niet zoals ik eerder schreef als top box. sad :( Daarbij denk ik dan aan full range? Maar als ik mijn JBL kan plaatsen op een sub, voor betere geluid (bass?) kan dat ook. Ik zoek echter niet te zware spullen en binnen mijn spaarpot van max 400 euro per twee.

Actief gefilterd zegt mij ... shocked 8O niets? Heb ik dan extra apparatuur nodig?
Topic: Sennheiser microfoons (21-7-2003 19:28:00)
Ik zie regelmatig mics bij mijn vader. Kijk eens bij AKG in het doosje naar een mic schema. Ik heb deze ook bekeken en daarin staan perfecte vergelijken per microphone en instrumenten. Ook ... multi purpose? dus voor instrumenten en zang etc. wink ;) Moet je beslist doen. Ook op de site van AKG zie je goede schema's. Ik heb zelf een AKG D-330, ... oei die is zoooo goed.

Sennheiser en AKG zijn perfecte all round mics. Shure wordt erg veel gebruikt voor zang / life optreden (veel spuug en stoten) zeggen de techneuten mij.