Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van nembregts

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 2 bijdrage(n) van nembregts (Pagina: 1 van 1)

Topic: Stel je even voor... (15-6-2016 10:39:00)
Goedemorgen,

Ik ben Nick Embregts, 27 jaar en woonachtig in Tilburg. Tevens ben ik al geruime tijd werkzaam in de av branche. Begonnen als DJ, daarna opleiding S&V gevolgd, na de opleiding ben ik gaan freelancen, en ben nu Projectmanager bij Espressivo, een audiovisueel bedrijf uit Gilze.

Zo dit ben ik, kort maar krachtig laugh :D
Topic: Tour labels (15-6-2016 10:33:00)
Ik heb laatst labels besteld bij flightcaselabels.nl. ze maken zeer mooie labels. het makkelijkst is om een ontwerp te maken en hem op te sturen naar ze, dan kunnen zei het gemakkelijk printen, en kun jij de label zo indelen zoals je het zelf graag ziet.

verder had ik transparante labels besteld van Herma, om hierop de contents van de kist te printen. deze labels zijn geschikt voor een laserprinter! Echter heb ik gemerkt dat je de letters van de sticker kunt krabben. Dus ben nog op zoek naar een goed alternatief. als jullie iets weten dan hoor ik het graag laugh :D. ik heb al wel een alternatief gevonden maar dat is een redelijk prijzige oplossing.

Om de labels schoon te maken gebruiken wij Office top viltstift verwijderaar, ruikt goed en is milieuvriendelijk. een goed alternatief is zep erase, dit is een graffiti verwijderaar dus ook een stuk chemischer maar wel een stuk sneller. Office top moet namelijk wel een paar sec intrekken.