Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Vasco

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van Vasco (Pagina: 7 van 10)

Topic: Vloeistof (=Water/Verf) Shooter Effect (26-6-2013 16:36:00)

Soundpower schreef:

-Poederblussers zijn leuk tot je dat poeder inademt..

Edit: Schuim en verf vind ik wel grappig, zolang `t niet op/in de apparatuur terechtkomt tenminste, EN ik het niet hoef op te ruimen
Het poeder van een poederblusser wil jij niet in je apparatuur hebben.
Topic: geluid/licht humor (16-5-2013 13:30:00)

PvG schreef:

Veter los natuurlijk...
Nee CD laten vallen die in dat open laatje moest...

Malle Pietje schreef:

...maar het is wel wat je denkt! shut up :X
PROEST grootspraak PROEST
Topic: Draadloze Frequenties in de toekomst (29-4-2013 16:21:00)
T-Mobile leent frequenties uit tijdens inhuldiging
T-Mobile geeft frequenties op voor troonwisseling
Topic: RS232 naar USB (23-4-2013 13:29:00)

jerronimo schreef:

Deze gebruik ik:
www.digitus.info/windows/nl/producten/accessoires/adapter-und-konverter/usb-seriell-adapter-usb-20-da-70156/
Heb er ook vele getest welke allemaal niet werkte en kwam ook bij deze uit. Werkt als een speer, niet in Nederland te krijgen dan toch maar even uit Duitsland halen. Is namelijk net het verschil tussen zeker werken of net als ik in het verleden je maanden suf testen en heel wat retour brengen/sturen van niet werkende converters.

Andere optie, de UTP aansluiting op je patchpaneel naar voren brengen zodat deze wel makkelijk bereikbaar is?
Topic: Drive-in show websites (15-3-2013 16:45:00)
Teksten lopen door je afbeeldingen heen op de hoofdpagina en zijn daardoor totaal onleesbaar. Door op lees meer te klikken worden de teksten pas leesbaar onder de afbeeldingen.

Browser: Firefox 19.0.2
Topic: Draadloos internetverbinding voor studio vergroten (7-3-2013 13:43:00)
Homeplugs zat ik ook aan te denken. Maak er zelf gebruik van in een digi snake systeem om zo de UTP kabels vrij voor audio te houden en de data lift mee over de stroomkabel tussen FOH en stage. Werkt super.

Kun je in dat schuurtje altijd er weer een accesspoint aanknopen als je toch perse WiFi wilt hebben.
Topic: Beginnersset vraag newbie (2-3-2013 22:18:00)
Kan je die n.a.v. de tips vervolgens echt niet zelf invullen?
Er gaat geen lampje branden als iets van het tweede (rechter) signaal direct naar de versterker?

Dan zal ik het advies om een crossover te gaan gebruiken voor nu maar even niet geven want dan word het heel ingewikkeld met 2 ingangen en 3 uitgangen wink ;)
Topic: Digimixer: Behringer X32 (1-3-2013 13:48:00)
Vond een review over de X32 Rack met een S16 snake van iemand die in Duitsland tijdens carnaval ermee virtueel heeft staan mixen d.m.v. een laptop en iPad.

First hands on experience with the new “Behringer X32 Rack”! Pictures included...
Topic: X-Factor zoekt dj's (27-2-2013 13:48:00)

Malle Pietje schreef:

Sterallures? laugh :D laugh :D
De meeste van ons dienen gewoon af te wachten of een opdracht (weer) wordt gegund of naar een ander gaat. Herhaalde offerte aanvragen zijn niet per definitie terugkerende opdrachten.
Topic: Multi Media ruimte (5-2-2013 13:37:00)

niekj92 schreef:

Is het slim om voor deze optie te gaan?...

Per kanaal (75W rms @ 4ohm)
3x luidspreker A
1x luidspreker B

Bla, bla, bla...etc.

De grote van de ruimte is 10 x 5 meter.
Hoogte plafond is 3 meter.
Het is al eerder aangegeven, stop met het natte vingerwerk en ga de specs van de speakers lezen. Kijk in deze specs eens naar de afstralingshoek en bereken met de bij jou bekende gegevens over de ruimte (lengte, breedte en hoogte) of je echt zoveel speakers nodig hebt om een nette spreiding te krijgen. Afstralingshoek en speakers te ver uit elkaar levert bijvoorbeeld gaten op bij luisterposities in de ruimte echter speakers te dicht bij elkaar geven ook problemen.

Het is niet een kwestie van even snel een zooi speakers in een plafond boren (als je het netjes en goed wilt doen) zoals Tom ook al probeert uit te leggen.
Topic: Digimixer: Behringer X32 (5-2-2013 11:48:00)
Ging altijd goed met stuk gaffa onder de faders. Ik gebruik zelf "koelkastmagneten" met daarop geprinte Dymo labels. Leg ze in meerdere rijen (i.v.m. layers en/of custom fader layout) onder de faders en red mij prima op moderne digitale tafels zonder LCD-tjes. De displays zijn handig maar zeker niet onmisbaar.
Topic: Digimixer: Behringer X32 (4-2-2013 22:25:00)
Niet minder interessant, prijsverschil moet ergens inzitten.
Al jaren redden techneuten zich zonder LCD-tjes, zal hiermee ook wel lukken. Natuurlijk is het een mooie aanvulling maar waarom de performer alleen daarom minder zou zijn zie ik niet.
Topic: Bedrijfsnaam (23-1-2013 17:12:00)

Maliboomer schreef:

Zelf heb ik ook niet stil gezeten..
Ampera
Ampera Productions
Ampera Events
Ik heb inderdaad gelijk iets met vier wielen voor de ogen bij deze naam.
Daarnaast zou ik het voor-/achtervoegsel productions niet snel gebruiken voor drive-in omdat je theoretisch niets produceert. Dit is meer een voor-/achtervoegsel voor bedrijven werkzaam in o.a. de theater- en filmwereld.

Maliboomer schreef:

Wat doe ik?
- Drive in disco's.
Als ik de andere (onderstaande) punten bekijk dan is dit eigenlijk wat je doet. Alle hieronder genoemde zaken komen allemaal op deze werkzaamheden uit die jij op dat soort gelegenheden uitvoert. Waarom dan niet iets met drive-in maar perse events of productions?

Maliboomer schreef:

- Bruiloften.
- Schoolfeesten.
- Organiseren van evenementen.
- Laser shows
Topic: post hier: een foto van jouw opslag ruimte (21-1-2013 15:03:00)

Hollender schreef:

Verder is er nog niemand met een concreet bewijs gekomen van kapotte ruiten door het opgieten van warm water, maar hebben we wel al enge ziektes en zware verwondingen in de plaats gehad.
Blijf vooral eigenwijs doen en zoek ondertussen even naar de bewijzen met o.a. Google. Er staan genoeg mooie filmpjes, foto's en uitleg op internet die je zelf kan bekijken en lezen. Staan zelfs zaken tussen dat je ook o.a. je lak kan laten springen door de thermal shock dus niet alleen ruit schades met jouw methode.

Voor de rest, vooral gewoon blijven doen zoals jij het doet want jij hebt geen bewijzen gezien en alle natuurkundige wetten komen zomaar uit de lucht vallen en gelden niet voor jou.
Topic: post hier: een foto van jouw opslag ruimte (21-1-2013 14:00:00)

Hollender schreef:

...maar ik bedoelde eigenlijk meer de grote bedrijven en garages. Een taxibedrijf, een grondverzetbedrijf, een groot transportbedrijf etc...
Op die plaatsen vind je hogedrukreinigers die gebruik maken van warm water. Ik ken veel van die bedrijven, echter geen enkele waar al een ruit is gesneuveld met schoonspuiten. Nogmaals ik zou graag concrete voorbeelden zien of horen van dat soort gevallen en niet "ik heb van horen zeggen" of "bij carglass zeggen ze dat".
Ik noemde concrete zelf gezien en/of meegemaakte gevallen en zij daarop je zal niet de eerste zijn. Ik snap je vraag daarom niet naar concrete voorbeelden want die zijn reeds genoemd.

Je kan blijven doorzagen dat jij het allemaal nog nooit hebt meegemaakt (vind ik overigens heel fijn voor jou hoor) het merendeel hier waarschuwt je voor de natuurwetten die wel degelijk zijn bewezen en voorkomen (eigen ervaring om het maar te benadrukken) en ik ken persoonlijk bedrijven die juist NIET tijdens vorst spuiten en wassen met hogedruk en warm water. Maar wat eerder werd opgemerkt, natuurwetten werken anders in NL in vergelijking tot BE, laten we het daar maar op houden. Al raad zelfs een Belgische nieuwsblad n.a.v. Duitse TÜV testen jou adviezen af net als wij.

Back on topic.
Topic: PA markt Houten 2013 (21-1-2013 13:20:00)

Tom schreef:

Ik ga bijna traditioneel met Rob Nijhuis, en we lachen ons de hele dag rot.
Als je alvast voorpret wilt moet je eens op 2e hands sites gaan kijken naar de draadloze mic en iem in de 800MHz band aanbiedingen. Sommige denken er nu nog goud mee te kunnen verdienen (gezien soms de gevraagde minimale biedingen) of zouden ze echt niet weten wat er aan het gebeuren is.
Topic: Draadloze Frequenties in de toekomst (18-1-2013 14:15:00)
Dit zijn de blokken:
- Tele2: 791 tot 801MHz en 832 tot 842MHz
- Vodafone: 801 tot 811 MHz en 842 tot 852MHz
- KPN: 811 tot 821MHz en 852 tot 862MHz

786 tot 790 werkt en 863 tot 870 is ook mogelijk (voor D-band bezitters). En in het 'digital gap' van 821 tot 832 kun je aan de slag. Niemand weet nog wat de effecten van harmonischen en spiegelfrequenties gaan zijn. Garanties op een storingsvrije werking kun je wel vergeten.

onnogeelen schreef:

Ze beginnen in het noorden van de Randstad, dus in Nijmegen nog geen problemen!
Je vergeet voor het gemak dat de zenders overal landelijk regelmatig aan en uit gaan voor testen. Ook hier; Garanties op een storingsvrije werking kun je wel vergeten.
Topic: post hier: een foto van jouw opslag ruimte (18-1-2013 09:31:00)

Hollender schreef:

Ik moet de eerste nog tegen komen die op die manier een autoruit om zeep heeft geholpen.
Nou, ik heb er al vele gezien. Vandaar dat ik zeg dat je niet de eerste zal zijn.

Hollender schreef:

Nee, geen kokend water natuurlijk, maar het water hier heeft een temperatuur van 55 graden
Ik kom niet bij jou onder de douche staan, zitten levensgevaarlijke bacteriën in jou leidingen. Temperatuur moet tussen de 70 en 80 graden liggen voor een totale doding van Legionella.

Hollender schreef:

wat denk je dat een ruit te verduren krijgt als jij met 120 km/u bij -15 graden rijdt en ondertussen aan de andere kant van het glas je verwarming op standje ontwasemen hebt staan?
Het resultaat, een scheur in je ruit. Heb ik zelf ook eens gehad. Zet nu zo snel mogelijk de verwarming van het raam op het interieur van de auto. En ik was hierin ook niet de enige konden ze mij bij Carglass vertellen. Verwarming een standje lager of niet op het raam houden was hun advies.
Topic: Problemen vrieskou Behringer Inuke (17-1-2013 16:20:00)

ljmark schreef:

Ik kan er inkomen dat ze niet werken bij -20 graden, maar 5 graden in een droge schuur is voor mij geen extreme omstandigheid.
Vindt het dan ook een serieus probleem voor de Inuke wanneer het vaker voorkomt. Normale elektronica heeft bij mij nog nooit problemen gegeven met condities van 5 graden.
Alle waar naar zijn geld.

Behringer geeft zelf aan in een mailtje "milde omgeving". Behringer geeft geen exacte temperaturen af in dit bericht. Als je dan gaat zoeken is vanaf een graad of 8 mild te noemen voor elektronica. Kan mij voorstellen met het (zeer ruim) gegeven antwoord Behringer geen garantie geeft dat het werkt onder ongeveer de 8 graden.

Niks serieus probleem, wil je garanties voor deze situaties moet je gewoon geen iNuke hebben. Al kan ik mij voorstellen dat meer fabrikanten extremen niet beloven en/of garanderen.
Topic: post hier: een foto van jouw opslag ruimte (17-1-2013 14:39:00)

Hollender schreef:

Ik kiep gewoon een fles warm kraantjeswater over mijn ruiten. Ruiten zijn dan ijs vrij en ze beslaan niet meer aan de binnenkant omdat ze voorverwarmd zijn.
Totdat je ruit pats zegt door het te snel opwarmen, iets met krimpen en uitzetten.
Jij zal niet de eerste zijn laugh :D