Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van JSL

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 13 bijdrage(n) van JSL (Pagina: 1 van 1)

Topic: Het bouwen van een case (1-9-2017 23:18:00)

Contour schreef:

Je kan het kruis ook uit twee delen maken, in elk deel een sleuf met de breedte van de plaatdikte over de halve hoogte en dan op elkaar schuiven.

Groetjes Walter
en dan het kruis ook nog infrezen in de bodemplaat voor het extra te verstevigen
Topic: Seamless switcher/video mixer (1-9-2017 23:16:00)
wij gebruik voor dit soort jobjes een v40-hd van roland/edirol iets wel ietsje duurder maar werkt prima
Topic: Het bouwen van een case (11-10-2016 18:50:00)
aan een paneelzaag had ik ook al gedacht, voor de dikkere mousse lijkt me dat inderdaad goed te doen, maar gaat dat ook met dunne mousse van 10 mm ?

heb je misschien wat info over de folie ?
Topic: Het bouwen van een case (11-10-2016 15:14:00)
Wat gebruiken jullie eigenlijk om het schuim te snijden, met een mes krijg snel zo van die kartelranden die niet mooi zijn.
ik heb al gelezen dat er een lintzaag gebruikt wordt, maar dan ben je toch erg beperkt in de grote van de te zagen delen ?

en wat gebruiken jullie van lijm ? die spuitbussen zijn gaan opzicht wel, maar je kan niet echt nauwkeurig tot tegen de rand werken.
Topic: Nieuw: Xilica XP en XD series (speaker management systems) (12-7-2013 02:09:00)
Even een oud topic omhoog halen, maar ik ben aan het kijken voor een nieuwe processor ter vervanging van een driverack pa, zou een XP2040 een goede verbetering zijn enbeschikt deze over harde limiters die niets meer doorlaten (zoals bv dcx van behringer)

de limiters van een driverack pa laten meestal nog het een en ander door zodat de versterkers nog clippen.
Topic: Mousse achter een rooster plakken (8-5-2013 16:17:00)
op het rooster spuiten lukt niet odmat je zo een soort spinnenweb spuit, die gaan zichtbaar zijn door de gaten in het rooster.

met dunne lijm te rollen ben ik bang dat je een soort loopers gaat hebben die door de gaten gaat uitlopen zodat het ook weer aan de voorkant zichtbaar gaat zijn.

het ziet gewoon ook veel beter uit als de mousse achteraan zit (en tis orgineel zo dus wil ik het zo ook houden)
Topic: Mousse achter een rooster plakken (7-5-2013 19:12:00)
laat de jbl srx reeks dan een uitzondering van de regel zijn wink ;)
hoewel ik het tegenwoordig steeds meer voorbij zie komen dat de mousse achter het rooster zit.
Topic: Mousse achter een rooster plakken (7-5-2013 18:46:00)
ik wil binnenkort mijn speakers eens een opknap beurt geven, hiervoor ga ik de grills opnieuw laten poederlakken, hierdoor moet er dus ook nieuwe mousse op geplaatst worden. opzicht niet zo een probleem. maar bij de jbl srx reeks zit de mousse achter het rooster. als je de mousse eerst inspuit met spuitlijm en dan op het roosterplakt heb je de kans dat je nog lijm (spinnenweb achtige dingen) door het rooster heen ziet wat er natuurlijk niet goed uit ziet.

ieman tips hoe ik dit het beste kan doen ?
Topic: Led Moving heads (29-10-2012 10:29:00)
De inno beams vallen tot nu toe erg goed mee, enkele kleine minpunten zijn de bevestiging van de beugel met haak het toestel, dit is met imbusschroeven (terwijl overal omega bracket staat, waardoor ik er dus vanuit ging dat het met een soort bajonet snel sluiting was zoals op bv de mac 250)

en als ze heee,heel langzaam moeten bewegen schokken ze wat. maar voor de rest super te vreden van. komt echt een bak licht uit.
Topic: Led Moving heads (21-9-2012 01:46:00)
Wij hebben hier gekozen voor de ADJ inno LED beam, als het goed is komen er morgen 20 stuks aan. zaterdag gaan er een deel mee op een eerste job, als ik er de tijd voor ehb zal ik daar ook wat filmpjes maken en bevindingen posten.
Topic: speakercoating spetterlak net als orgineel! (21-9-2012 01:40:00)
Hier ook wel intereesse naar meer informatie, met trimite verf haalde ik ook neit het resulaat zaosl op jouw foto. en hier staan een aantal kasten die toch wel eens een laagje kunnen gebruiken laugh :D
Topic: db weergeven op een evenement (21-9-2012 01:37:00)
Bedankt voor de reacties, ik heb ze even bekeken, maar nog niet meteen iets gevonden wat me aansprak. het 10easy systeem is wel iets wat me aanspreekt, als het zover is een kijken voor zo een set te huren/kopen.
Topic: db weergeven op een evenement (7-9-2012 15:18:00)
Hallo

op een van de volgende evenementen wil de klant graag de bezoekers tonen hoeveel db er op dat moment in de zaal is.

ik dacht van een meetmicrofoon opeen pc aan te sluiten die aan een LCD scherm hangt., meetmicrofoon,pc en scherm heb ik al, enkel de software die dit kan waarmaken ontbreek ik nog.

het moet grafisch niets bijzonder zijn. zoiets als een dateq spl d2 zou ideaal zijn (softwarematig dan)

heeft iemand een idee van zulke software ?

alvast bedankt