Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van THeFLyZoNe

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 82 bijdrage(n) van THeFLyZoNe (Pagina: 1 van 5)

Topic: Ruis op line-in laptop & spanning op mixer (4-7-2005 21:58:00)
Ik plak altijd de aarde van de voeding van de laptop af en dan ben ik van de problemen af. (ok het is niet de meest nette oplossing) Of ik leg een losse aarde kabel van de stekker van de voeding van de laptop naar de mixer.
Topic: Rookmachine reinigen (17-6-2005 17:08:00)
Nee dat klopt niet.

De stoom die van het koken vrij komt bevat geen kalk meer. Het water zelf wel.
Tip: Bij de betere aquarium zaak kan je Osmose water kopen, 20 liter voor €4,- (reken maar uit hoeveel 1 liter kost.)

Osmose water is ongeveer hetzelfde als gedestileerd. Alleen de manier van het verkrijgen van het (zuivere) water is anders.

[edit] je was me voor [/edit]
Topic: betere dj dmv betere gear (4-3-2004 17:21:00)
Ik ben ook begonnen met een Denon 2000 met alleen pitch enz. Daarmee heb ik wel geleerd om een mooie mix te maken en nog wat te kunnen spelen met de muziek. Uiteraard kan ik meer entertainen als ik betere gear heb want dan heb ik gewoon veel meer functies.
Maar ik denk dat al die functies juist de verpestende factor zijn. Na 10x de hele effectenbank van de pioneer op een avond te hebben gehoord dan ben ik weg. Leer het goed met de basis en voeg later als je de mogenlijkheid heb een paar effecten erbij maar zorg dat je ook zonder alle technische snufjes kan mixen..
Als dan de keus van je muziek het publiek gek maken dan pas ben je voor mij een top DJ.

Als jij dure gear met alles erop en eraan koopt zoals bijv een BPM counter, kan jij dan ook mixen zonder die BPM counter?

Uiteraard is er een limiet... koop wel bijv een direct drive tafel maar koop er niet gelijk een met een motor eraan van 10PK
Topic: crest versterkers ? (4-3-2004 17:04:00)
Ook de wat duurdere Crest hebben vaak problemen met de warmte waardoor ze te snel in de beveiliging schieten.

Voor de rest zijn het wel goeie bakken alleen extra koeling zou geen kwaad kunnen.
Topic: rgb moving heads (2-2-2004 23:55:00)
dat is opzich wel beter een rgb led ipv 3 verschillende kleuren... maar de licht opbrengst dat is nu nog veel te weinig.. en het is duur.
Topic: rgb moving heads (1-2-2004 22:50:00)
Selecon (en nog wel een paar) hebben ze. Voor het uitlichten van dingen bijv in het theater zijn ze wel geschikt maar voor een disco niet echt omdat als je in de straal / lamp kijk dan krijg je een heel raar licht en zie je duidelijk de verschillende kleuren zitten.

De output van sommigen is niet slecht maar naar mijn mening halen ze een 275 HMI nog lang niet in.

Daarbij komt ook nog eens kijken dat ze best wel duur zijn.

Uiteraard is het ieder z'n eigen smaak maar voor drive in vind ik het nix
Topic: DJ Meubel (14-1-2004 22:29:00)
Verkoopt Ger ook die poster die boven z'n meubel hangt?
Topic: Martin pro 518 (27-11-2003 21:00:00)
Hebben ze het wel gedaan??
Topic: Stel je even voor... (15-11-2003 00:32:00)
Na 17 pagina's en 169 reacties (dit dus nr 170) groot zal ik ook maar eens een poging doen.

Mijn nick is dus THeFLyZoNe mijn DJ naam is DJ Lynx. Ik ben al (pro) DJ voor zo'n 3 jaar. Daarvoor veel op schoolfeesten gedraaid en met m'n drive in.

Mijn muziek interesse ligt vooral bij trance maar ook Hardstyle en rave doen het nog goed bij mij.
Thuis draai ik het liefst Dreamtrance, heerlijk. Op feesten draai ik wat het publiek wil (zoals het hoort). Maar het liefst sta ik achter de TT's

In het dagenlijks leven ben ik Theatertechnicus bij een theater in de buurt. Tevens werk ik freelance voor een verhuur/verkoop bedrijf van PA en licht. Ik ben ooit eens begonnen met een drive-in samen met een goeie maat maar wegens tijd gebrek is er nu een 3e man bijgekomen die mij vervangt als ik er niet ben. Ook ben ik resident DJ in een club in m'n dorp maar ook dat word helaas veel minder omdat ik het veel te druk heb met het theater. Thuis ben ik gek op alles wat maar een stukje electronica on board heeft. Van PC tot TV.
Ook zit er veel tijd in m'n auto die uiteraard een mooie geluidsset bevat. Ik hou altijd m'n hart vast als ik in adam moet parkeren :S
Ook ben ik gek op tropische vissen en dus heb ik een groot aquarium wat misschien wel vervangen word door een heus zoutwater biotoop (als de €€€ er zijn).

Buiten mijn DJ werkzaamheden om ben ik ook nog eens LJ. Gelukkig hebben we in het theater veel optredens van bekende bands en artiesten dus dan kan ik m'n vingers weer eens loslaten op de licht tafel.

Toekomst plannen? Jah zoveel. DJ Tiesto (m'n idool) achterna maar ook een goeie LJ worden.

Alsof het nog niet genoeg is heb ik ook een inimini bedrijf in het webhosting / webdisign.

Ow jah leeftijd: 19 jonge jaren (al voel ik me soms 70)

Nog meer info nodig?? mail me ofzo. Binnenkort (als de tijd er is) Komt m'n nieuwe site online dus dan zal ik de URL wel geven.

Groeten van uit een dorpje ten zuiden van r'dam
Topic: Gitaar Versterker voor disco (14-11-2003 23:52:00)
We hadden het hier om de CD input van de amp dus dat zal wel goed zitten. Maar je heb wel gelijk. Persoonlijk zou ik ook geen gitaarversterker op m'n DJ set zetten maar jah deze gozer wil het dus dan leggen we hem graag uit hoe dat moet.
Topic: Gitaar Versterker voor disco (14-11-2003 23:45:00)
Tja dan is dit denk ik een zaak van smaak, eigen gehoor enz.

Ik mix niet graag met 1000 watt monitoren vol open. Laatst een set voor DJ paul neergezet en die had z'n monitoren (400 watt rms 94db/1w/1m) vol open. Ik zelf word al gek van m'n stereotoren als die open staat zo hard.

Persoonlijke keus.
Topic: Gitaar Versterker voor disco (14-11-2003 23:33:00)

DJ Bastisito schreef:

Wat heb je toch met je fullrange versterkers? Meestal hebben we het met fullrange over speakers. Versterkers gaat dat niet echt op.
ze kunnen gefiltert zijn. Als ik het over een gitaar versterker heb, dan heb ik het over een complete set met een speaker erin. Je heb ook gitaar versterkers (met speaker) die alleen voor een bass is dus niet fullrange. Dan hebbie dus een Bass gitaar versterker (met speaker)

En speakerfreak ik weer niet of jij ooit wel eens een Marshall heb gehoord maar dat is Hard zat voor op je kamer hoor of je moet al wat doof zijn? (of een kamer van 10x10 hebben)
Topic: Gitaar Versterker voor disco (14-11-2003 23:07:00)
Why not? als ie fulrange is is 15 watt zat voor op je kamer. Zeker als je um naast je zet. En marschall kennende levert ie ook 15 echte watts en geen "dap" watts.

even snel gemeten: Als ik m'n DJ set hard zet produceert m'n amp net 2x 10 watt. @ 8 Ohm. Ok het ligt ook aan het rendement van je speakers en dat zit dus wel snor bij marschall
Topic: Gitaar Versterker voor disco (14-11-2003 22:17:00)
VMX 300 is ook leuk
Topic: Hoe wordt je LJ ? (14-11-2003 21:04:00)

Hurricane schreef:

Wat is eigenlijk het verschil tussen een lichttechnicus en een Lightjockey? Volgens mij is het gewoon hetzelfde maargoed.
Een heel groot verschil.

ik zal het simpel uitleggen. Als lichttechnicus van een theater moet jij een lichtshow maken waarin de personen, het decor en vooral de sfeer goed worden uitgelicht. Zo kan ik met het uitkiezen van kleuren een show zo maken dat ie al eng is voordat het spook opkomt of ik kan het al op een liefdes scene laten lijken zonder dat er gevoost wordt. Dat is het vak licht technicus.

LJ is met het licht wat er hangt een spetterende show maken met veel verschillende soorten chases en je moet proberen het licht en het geluid tot een geheel maken. Als ik een nummer heb wat heel langzaam opkomt en dan een grote "knal" heeft waarmee het nummer echt begint en een lekkere wilde beat heeft dan moet jij als LJ zorgen dat het licht dat ook heeft. Langzaam laten opkomen of bewegen en dan tijdens die knal alles Full open en dan knipperen en bewegen als een gek op die wilde beat.

Een theater technicus "maakt" het licht een LJ bestuurd het licht.
Topic: Gitaar Versterker voor disco (14-11-2003 20:54:00)
Zo te zien hebbie dus deze nodig aangezien je maar 1 CD input heb en geen gescheiden links en rechts.

www.new-line.nl/v/6030
Topic: Gitaar Versterker voor disco (14-11-2003 20:44:00)
Jups.

Weet je toevallig nog een type nummer van die versterker??
Topic: Gitaar Versterker voor disco (14-11-2003 20:42:00)
Heeft die versterker een apparte Jack ingang voor links en een apparte voor rechts of heeft ie er maar 1

Anders moet je deze hebben www.new-line.nl/v/5307
Topic: Gitaar Versterker voor disco (14-11-2003 20:37:00)
Jack www.new-line.nl/v/474
Tulp www.new-line.nl/v/5307
Topic: Connectoren aansluitpaneel (14-11-2003 20:34:00)
Hou het lekker simpel en neem 2 apparte XLRtjes. Dus 1 voor links en 1 voor rechts.. Geen gekloot met pinnetjes aansluiten enz en mocht je ooit nog eens een apparaat hebben wat een gebalanceerde uitgang heeft dan kan je um zo inpluggen