Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van John_voof

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 200 bijdrage(n) van John_voof (Pagina: 10 van 10)

Topic: hardstyle & trance (10-6-2004 21:03:00)
volgens mij moet je gedownloade muziek en software na 24 uur verwijderen, of het moet duidlijk zijn dat het gratis is en van een niet-illegale site afkomen. Maar vertel de BUMA maar eens dat je van plan was die gedownloade muiek na 24 uur te verwijderen.
Topic: Welke Super OEM tafels (20-3-2004 14:19:00)
ok k heb nu alle reviews doorgelezen en ik denk dat ik zelf moet kiezen omdat het volgens mij er alleen aan ligt welke draaitafel je er het mooiste uit vind tzien of heb ik dat verkeerd begrepen?
Greetz,
John_voof
Topic: Welke Super OEM tafels (20-3-2004 13:34:00)
Beste mensen,
ik ben druk bezig met sparen voor een setje tt's + mixer,
maar nu zag k dat de super oem het even goed (of beter volgens sommigen)
doet als een sl-1200. Maar (ik heb nog niet alle product-reviews gelezen) lijkt me dat ze over elke super oem bak even positief zijn, maar welke is nu echt de beste of licht het verschil echt puur ALLEEN in de prijs?
Ik hoop dat jullie mij hierbij kunnen helpen.
Topic: Advies met keuze voor Draaitafels (18-3-2004 19:44:00)
Dus als ik het goed doorlees scoren de OEM tafels hierboven eigenlijk beter dan de PDT-6000? Welke verschil maak jij dan, reind, tussen de sl-1210 mk2, de OEM tafels en de PDT-6000?
Greetz,
John_voof
Topic: Basvreter in meubel? (7-1-2004 21:09:00)
en als je nou dat schuimrubber mixt met zand of kleine steentjes of gewoon grind?
dan is het wel meer gewicht.
Topic: sorry hoor, maar welke mixer... (5-1-2004 15:16:00)
ik denk ook dat je meteen een betere kunt gaan kopen, anders moet je eens op afspraak bij dre langsgaan om verschillende mixers te testen. Dan kom je er zo achter welke jou het beste bevalt: de goedkope of de duurdere.
Veel succes iig,
John_voof
Topic: Muziek plakken op PC (27-12-2003 20:18:00)
ik denk da t doel geen simpele overgangen zijn maar dat de pc mixt zoals je da zelf zou doen maar dat kan een pc niet zomaar.
ff iets meer duidelijkheid!
Topic: Muziek plakken op PC (27-12-2003 12:59:00)
Het beste lijkt mij om een keer je mix op te nemen op pc/midi/dcc.
Je zit dan wel met steeds dezelfde mix maar hij is misschien wel beter als met media player e.d. Je zult dan gewoon verschillende keren verschillende mixen op moeten nemen.
Greetz,
John_voof
Topic: waar kopen cd dj's hun cd's? (5-11-2003 21:26:00)
Maar weet er dan niemand een gode internet site voor cd's die niet zijn voorgemixt en het liefst nog die de stylen zoals harstyle techno hardhouse enz enz. verkopen?
MVG,
John_voof
Topic: Beatmixen (28-8-2003 12:59:00)
Beste mensen,
Ik snap wel wat de functie is van pitch-bend.
Ik heb het programma AtomixMP3 al een jaar ofzo op mijn pc’s staan. (programma heeft een beetje k*t pitch-control, de bassen komen niet goed door op sommigen snelheden, is dat bij cd-spelers ook?En niet elk tempo is te halen met de pitch (de pitch maakt minimaal stappen van 0.2%. ). )
Ik ben ook al een paar dagen bezig om twee liedjes met hetzelfde tempo te matchen (ik heb wel gevoel voor ritme, ik kan de beat makkelijk volgen).
Het lukt wel, maar ja, wat wil je: twee dezelfde tempo’s… niet moeilijk dus.
Het lijkt me een ander verhaal om twee verschillende tempo’s te matchen…

Hoe kun je de downbeat eigenlijk vinden? Als je bijvoorbeeld al 10 beats hebt gehad…De hi-hat komt meestal om de 2 beats: dus 1 van de 2 is de downbeat, maar welke? Als er een vocal in het liedje zit gaat de beat meestal weg en komt later terug, dan is de eerste beat de downbeat en dat valt op, maar na 10 beats en je hebt niet meegeteld…Zijn er instrumenten die wel op de downbeat gaan?

Ik heb er ervaring mee dat als de bassen van twee beats tegelijk lopen, het niet lekker klinkt.
Dat hoor je ook bij AtomixMP3, maar het staat ook bij Techtalk bij de mixer geschreven.

Weten jullie liedjes die alleen beats hebben, en eventueel de plek waar je ze kunt DOWNLOADEN.
Of moet ik het loopwerk van Cool Edit Pro 2 daarvoor op los laten gaan?

Bedankt voor jullie reacties, en tips blijven en zijn altijd welkom.
Ook andere mensen die kunnen beatmixen zijn welkom!
Met vriendelijke groet,
John_voof

P.S. Ritesh, hoe lang ben jij al bezig en wat voor soort muziek draai jij?
Topic: Beatmixen (27-8-2003 14:08:00)
dus de functie van pitch-bend en jog-wheel is hetzelfde: de muziek een stukje vooruit of teryguit spoelen?Ik heb ook een neef, die heeft pas gedraaid op een house party, dus hij zal waarschijnlijk wel kunnen beatmixen. Is beatmixen handiger te leren met hulp of is het egt iets dat je zelf moet leren. Zijn er ook nog technieken die je gebruikt bij beatmixing bijv. om de tempo's gelijk te laten lopen?
Met vriendelijke groet,
John_voof
Topic: Beatmixen (27-8-2003 00:08:00)
Eraser127, hoelang ben je nu al bezig en lukt het al? Ik heb er begrip voor dat het een half jaar kan duren maar als je hoort dat er somiigen wel 5 jaren over doen (misschien hebben ze het over carriere maken....)vind ik dat wel gek...
Heb jij hulp (een familielid/vriend die je helpt...)?
John_voof

P.S. Wat heb je dan aan de pitch-bend knoppen als ze maar tijdelijk zijn?
Verhogen of verlagen ze de snelheid met een vast bepaald aantal %, of is de versnelling/verlangzaming ook in te stellen (???) ?
Topic: Beatmixen (26-8-2003 23:37:00)
Beste mensen,

Ik heb een vraag over beatmixen: Is het aan te leren, en hoe lang duurt het?
Het liefste zou ik hardstyle en techno willen beatmixen, is dit handiger als bijv. R&B?Gebruik je voor beatmixen een techniek of technieken, om bijv. verschillende tempo's gelijk te laten lopen?
Ik hoop dat jullie mijn vragen kunnen beantwoorden,
Bij voorbaat dank,
John_voof

P.S. Bij de cd-spelers zie je vaak pitch-regeling, hiermee kun je de snelheid van het liedje bepalen, maar wat voor functie hebben de pitch-bend knoppen?
Topic: DMX????uhhh tja..... (27-6-2003 13:20:00)
bedankt mensen voor jullie reacties (vooral jij victor, jou verhaal heeft me weer wat geleerd) en bedankt voor de links naar informatieve site's.
Groeten,
John_voof
Topic: DMX????uhhh tja..... (26-6-2003 16:50:00)
Er zijn nog steeds vragen onbeantwoordt gebleven in mijn vorig vragenbericht.
Kan iemand mij deze uitleggen?
Topic: DMX????uhhh tja..... (26-6-2003 16:49:00)
bedankt voor je reactie.
Topic: DMX????uhhh tja..... (26-6-2003 13:43:00)
ff nog een paar vraagjes.
-over die switchpacks, als je die alleen maar aan en uit schakelen, kun je ze dan toch nog op zo’n DMX tafel aansluiten?Als je de schuifjes op je DMX tafel openzet, reageert de switchpack dan pas als hij helemaal openstaat? Of zijn er dan gewoon een paar schakelaars op je DMX tafel aanwezig?
-Hoeveel dimmingpacks kun je aansluiten op je DMX tafel en sluit je die dan aan (met het aantal kabels dat gelijk is aan de stopcontacten van je dimmingpack ofzo)?
-Kun je als je bijvoorbeeld 3 dimmingpacks hebt met ieder 4 kanalen (vier stopcontacten) aansluiten op een DMX controller met 12 kanalen (3 x 4)?
-Bij moving heads, die kun je toch ook alleen maar aan en uit schakelen? Hoe zou je die moeten aansluiten op een scan controller. Dan zou hij gedimt worden, of sluit je deze aan via een switchpack. Geldt bij een scan controller dan ook hetzelfde verhaal als bij dimmingpack+dmx controller (schuifje 1 is MH op kanaal 1 aan)?
Hoe bedien je dan de effecten van zon MH?

Een heleboel (misschien wel domme) vragen dus, maar als ik weer zon goed uitgelegd antwoordt krijg als dat van GoeieGast dan zou ik er zeker meer van snappen dan zon super technisch verhaal (k zit dan wel in t 2e van t gymnasium, maar nog net geen professor ;) ) Thank you all anyway!
John_voof
Topic: DMX????uhhh tja..... (26-6-2003 13:05:00)
bedankt! Met zon uitleg kan ik zeker wat meer dan al die links naar andere topics.
Topic: DMX????uhhh tja..... (25-6-2003 16:39:00)
zou iemand mij ff het trefwoord(en) willen vertellen waar ik op moet zoeken en UITLEG krijg op mijn vraag. Tot nu toe zie ik alleen reacties en geen uitleg.
Topic: DMX????uhhh tja..... (25-6-2003 16:22:00)
Beste mensen,
Ik zie vaak dat par-lampen spotst e.d. op een soort van 'mengpaneel' worden aangesloten. Daarmee (lijkt mij dan) kun je programma's op afspelen (lampen wissellen elkaar af, strobo-effect e.d.). Zou iemand mij dit kunnen uitleggen? Heeft zo'n apparaat ook nog een naam? Zijn hier ook dimmerpacks en switchpacks (geen idee wat het is...Zouden jullie mij dit kunnen uitleggen?) voor nodig?
Vage vraag, maar met jullie deskundigheid kom ik er wel ;).
Bij voorbaat dank,
John_voof.